Evaggelos1 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πολυ καλη προσφορα! Δεν βλεπω ομως να εχει Ελληνικα. Η μπαταρια του ειναι μικρη, δεν βλεπω αξεσουαρ και υποστηριξη. Κριμα.... Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εχει Ελληνικα η συσκευη.Μια χαρα για τα λεφτα της(85$).Τα χω ξαναγραψει μερικα σχολια πιο πισω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimagg Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 έχει κάμερα 2mp ή 5mp ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ενημερωτικά... αγγελίες δημόσια στο φόρουμ απαγορεύονται εκτός buy&sell όπου έχουν πρόσβαση παλαιότερα μέλη με συγκεκριμένα κριτήρια, παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπέρα για να μην ανοίγω άλλο θέμα,εκτός κι αν υπάρχει αυτό που ρωτάω ποιες μπαταρίες κάνουν για το Landvo L900,πρόσφατα το έκανα παραγγελία και περιμένω να μου έρθει. Είδα το l800 έχει μεγαλύτερη και είναι στα 2300mAh και το l900 έχει 1900mAh επειδή είμαι άσχετος μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν υπάρχει μπαταρία με περισσότερα mAh για το l900 από άλλο κινητό;; Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλησπέρα για να μην ανοίγω άλλο θέμα,εκτός κι αν υπάρχει αυτό που ρωτάω ποιες μπαταρίες κάνουν για το Landvo L900,πρόσφατα το έκανα παραγγελία και περιμένω να μου έρθει. Είδα το l800 έχει μεγαλύτερη και είναι στα 2300mAh και το l900 έχει 1900mAh επειδή είμαι άσχετος μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν υπάρχει μπαταρία με περισσότερα mAh για το l900 από άλλο κινητό;; Ευχαριστώ. Κανένας βρε παιδιά; Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 :help::help::help::help: Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Το κινητο τελικα το εδωσα δωρο στο κολλητο μου αρα δεν ισχυει αυτο που ρωταω.:) Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Μια ερωτηση...οντως υπαρχει και λειτουργει το κεντρικο μπουτον που ειναι παρομοιο των samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Μια ερωτηση...οντως υπαρχει και λειτουργει το κεντρικο μπουτον που ειναι παρομοιο των samsung? yeap! :D:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Κι άλλη μια για να μην ξαναενοχλησω μεχρι να παραλαβω...το θελω για τη συζυγο μου σε γενικες γραμμες δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις...κανα σερφαρισμα στο νετ διάβασμα e-book ελεγχος εμαιλ αντε και κανα παιχνιδι ....ουτε gps ουτε photos....θα είναι οκ η θα σερνεται? Eπισης με την μπαταρια που εχει αναφερθεί θα εχει θεμα με καθημερινο φορτισμα? Υπαρχει καπου για αγορα 2ης εξτρα? Και από υποστηριξη πως παει σαν εταιρεια?.....update roms Ευχαριστω Edited December 21, 2014 by johnstef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Προτιμησε το ZTE V5 στα 99.99$ απο vickmall ή το Leagoo Lead 5 στα 82.99$ απο to2c ή το Landvo L200 στα 83$ απο Gearbest ή το Cubot S168 στα 78.9$ απο Gearbest. Οχι το Landvo L900. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Προτιμησε το ZTE V5 στα 99.99$ απο vickmall ή το Leagoo Lead 5 στα 82.99$ απο to2c ή το Landvo L200 στα 83$ απο Gearbest ή το Cubot S168 στα 78.9$ απο Gearbest. Οχι το Landvo L900. με χαρα φιλε αρη ειδα τις προτασεις σου αλλα γιατι μου γραφεις 4 εναλλακτικα και ΟΧΙ το landvo που στα λιγα που εχω διαβασει εδώ κι εκει είναι πολύ τιμιο κινητακι ...εχεις εμπειρια ασχημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εχω παρει ολα τα Landvo (πλην L100 και L550) στα 80κατι $ απο προσφορες.Οι εντυπωσεις μου απο την εταιρεια ειναι αριστες.Οταν βγαιναν αυτα τα μοντελα ηταν vfm και οι μοναδικες επιλογες κατω απο τα 100$ με 1GB ram. Τωρα ομως,που με 96$ (με κουπονι S200HF στο Gearbest) παιρνεις το Cubot S200 και στα 99$ παιρνεις το εξαιρετικο ΖΤΕ V5 απο vickmall,με 8GB rom,οθονη 5'' HD,καμερα 13ΜΡ και μπαταριες 3300 & 2400mAh,ειναι μεγαλο κριμα να δωσεις 90κατι $ για να παρεις 4GB rom,1900mAh και ποιοτητα αρκετα κατωτερη απο ΖΤΕ και Cubot. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Σε ευχαριστω φιλε ....θα λαβω σοβαρα υποψιν την απαντηση σου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts