alkis_7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το Symbianίζεις;:confused: Το κάνεις να μοιάζει με το Symbian ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το κάνεις να μοιάζει με το Symbian ;) Με ποιο τρόπο γίνεται αυτό; Μπορείς στο Symbian να φέρεις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη;:confused: Χρησιμοποιείτε κάποιο icon pack? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ξέρω γω... Δεν μπορείς;; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Με ποιο τρόπο γίνεται αυτό; Μπορείς στο Symbian να φέρεις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη;:confused: Χρησιμοποιείτε κάποιο icon pack? Ξέρω γω... Δεν μπορείς;; Ούτε εγώ ξέρω ακριβώς, λογικά με αλλαγή launcher και icon packs, αλλά σίγουρα θα υπάρχει τρόπος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Belle icons pack και Nova launcher. Η Belle στα τελευταία της είχε ΚΑΙ widgets... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Και κατακόρυφο σκρολινγκ στο app drawer ala Symbian Όπως επίσης και να φαίνεται το wallpaper όταν είσαι στο app drawer. Belle/Αnna εικονίδια όπως είπε και ο Χρήστος και άλλα ωραία πραγματακια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Belle icons pack και Nova launcher. Η Belle στα τελευταία της είχε ΚΑΙ widgets... ;) Έχω την εντύπωση πως το Symbian στα τελευταία του αντέγραφε λίιιιγο το Android (widgets, μπάρα ειδοποιήσεων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Widgets ,πρωτόλεια, έχει το Symbian απο το 2003 (S90) και λίγο μετά ανέλαβε η εξέλιξη του S90 το OS 2006 ... Δηλαδή ο Μέμος. Το Μaemo ντε! : ρ Κάτι σαν widgets (ενεργή αναμονή) έχει και η S60 3rd από το 2005. Στην συνέχεια η S^1 το 2008. Για την μπάρα οκ έχεις ένα δίκιο. Edited June 29, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Widgets ,πρωτόλεια, έχει το Symbian απο το 2003 (S90) και λίγο μετά ανέλαβε η εξέλιξη του S90 το OS 2006 ... Δηλαδή ο Μέμος. Το Μaemo ντε! : ρ Κάτι σαν widgets (ενεργή αναμονή) έχει και η S60 3rd από το 2005. Στην συνέχεια η S^1 το 2008. Για την μπάρα οκ έχεις ένα δίκιο. Δεν το ήξερα, συγγνώμη:O:cry: Καλά έκανε και αντέγραψε τη μπάρα η ΝΟΚΙΑ, η Microsoft και η Apple (?)γιατί είναι εξαιρετικά χρήσιμη;) Edited June 29, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) To Symbian Οντως δεν είχε μπάρα (drop down menu) πριν την S^3 Belle έκδοση το 2011 όπως είπα. Το Maemo πάντως είχε από την τέταρτη έκδοση του, το 2007 νομίζω. Άλλα ναι, εδώ μιλάμε για Symbian οπότε... Όντως (καλώς) αντέγραψε το Android. Το Μaemo 5 που είχα για δύο χρόνια διαθετει drop down bar. Δυο διαφορετικές κιόλας. Η μια ενεργοποιείται με το power button και η αλλη απο το πάνω μέρος της οθόνης ala Android. Η δεύτερη χειρίζεται καθε λογης applets και τα connections. Αχ ρε Feemantle. Θα ήθελα να επέκταθω άλλα είμαι έξω και τα δαχτυλακια μου θα στραβωσουν : ρ Τι ζητάς συγγνώμη ρε πας καλά; : ) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά έκανε και αντέγραψε τη μπάρα η ΝΟΚΙΑ, η Microsoft και η Apple (?)γιατί είναι εξαιρετικά χρήσιμη;) Συμφωνώ απόλυτα. Edited June 29, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 To Symbian Οντως δεν είχε μπάρα (drop down menu) πριν την S^3 Belle έκδοση το 2011 όπως είπα. Το Maemo πάντως είχε από την τέταρτη έκδοση του, το 2007 νομίζω. Άλλα ναι, εδώ μιλάμε για Symbian οπότε... Όντως (καλώς) αντέγραψε το Android. Το Μaemo 5 που είχα για δύο χρόνια διαθετει drop down bar. Δυο διαφορετικές κιόλας. Η μια ενεργοποιείται με το power button και η αλλη απο το πάνω μέρος της οθόνης ala Android. Η δεύτερη χειρίζεται καθε λογης applets και τα connections. Αχ ρε Feemantle. Θα ήθελα να επέκταθω άλλα είμαι έξω και τα δαχτυλακια μου θα στραβωσουν : ρ Τι ζητάς συγγνώμη ρε πας καλά; :) Συμφωνώ απόλυτα. Επεκτάσου όποτε μπορείς, περιμένω:) Feemantle? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Fremantle, με ένα "e". Typo... Sorry γραφω από μπακατελα. Fremantle είναι το Μαεμο 5. Diablo είναι το Μαεμο 4 Harmattan είναι το Meego της Νοκια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Fremantle, με ένα "e". Typo... Sorry γραφω από μπακατελα. Fremantle είναι το Μαεμο 5. Diablo είναι το Μαεμο 4 Harmattan είναι το Meego της Νοκια. Και έψαχνα στο Google να δω τι είναι:lol:. Μέχρι και στο Bing Translate:lol: Α, ναι ξέχασα, τώρα το κατάλαβες ότι δεν πάω καλά;:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Μικρέ, αν ποτέ έρθεις Αθήνα στείλε μήνυμα να σε συναντησω να σου χαρισω ένα από τα δύο Ν9 μου. Εκεί να δεις όμορφο User Interface. Μπέσα τώρα, ισχύει η πρότασή μου. Αν έρθεις ποτέ πες μου. : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Μικρέ, αν ποτέ έρθεις Αθήνα στείλε μήνυμα να σε συναντησω να σου χαρισω ένα από τα δύο Ν9 μου. Εκεί να δεις όμορφο User Interface. Μπέσα τώρα, ισχύει η πρότασή μου. Αν έρθεις ποτέ πες μου. : ) Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ :), πραγματικά πάρα πολύ :). Όταν έρθω θα σου στείλω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Εννοείται! Ένα Ν9 black 16gb σε περιμένει. Θα γνωρίσεις και την υπόλοιπη myphone wolfpack από κοντά. Συγνώμη mods! Το κόβουμε εδώ. Edited June 29, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 οταν μπαινω και βλεπω οτι η ψηφοφορια εχει πρωτο το γυμνο android μου σηκωνεται η τριχα. Οποιοδηποτε UI ειναι πιο ομορφο απο το γυμνο Android. To UI του LG G3 ειναι απο τα πιο ομορφα που εχει δει. Αλλα να πω την αμαρτια μου τωρα τελευταια σκεφτομουν και εγω ποσο ωραια θα ηταν το G2 μου να τρεχει το Meego του Ν9 αλλα οχι με τοσο πολυ μαυριλα. @theProdigy Το δευτερο N9 σου ειναι δικο μου, θελω το μπλε. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το δεύτερο είναι λευκό 64gb αγορασμενο από Φινλανδια. Θα γερασουμε μαζί : ρ Γιατί Σταμάτη; ωραίο είναι το γυμνό Αντροιντ ρε συ. Minimal κατάσταση! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 οταν μπαινω και βλεπω οτι η ψηφοφορια εχει πρωτο το γυμνο android μου σηκωνεται η τριχα. Οποιοδηποτε UI ειναι πιο ομορφο απο το γυμνο Android. To UI του LG G3 ειναι απο τα πιο ομορφα που εχει δει. Αλλα να πω την αμαρτια μου τωρα τελευταια σκεφτομουν και εγω ποσο ωραια θα ηταν το G2 μου να τρεχει το Meego του Ν9 αλλα οχι με τοσο πολυ μαυριλα. @theProdigy Το δευτερο N9 σου ειναι δικο μου, θελω το μπλε. :P Κοίτα, αυτά είναι υποκειμενικά, πχ εγώ σιχαίνομαι το TouchWiz και το Motoblur και μου αρέσει το Vanilla και το Nokia x UI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 και το Nokia x UI. Σοβαρά τώρα, σου αρέσει αυτό το αίσχος; Προτιμώ να έχω buggy ROM παρά αυτό! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Σοβαρά τώρα, σου αρέσει αυτό το αίσχος; Προτιμώ να έχω buggy ROM παρά αυτό! Ναι, μου αρέσει πολύ, αλλά ακόμα δεν έχω βρει launcher:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ναι, μου αρέσει πολύ, αλλά ακόμα δεν έχω βρει launcher:( Τι να πω, όπως βολεύεται ο καθένας. Δες εδώ μήπως είναι αυτό που ψάχνεις! ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Τι να πω, όπως βολεύεται ο καθένας. Δες εδώ μήπως είναι αυτό που ψάχνεις! ;) Όχι, δεν είναι αυτό, αλλά εντάξει δεν πειράζει, θα περιμένω να ωριμάσει η πλατφόρμα και θα δοκιμάσω τότε. Thank you, Ευχαριστώ, Спасибо:):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ρε παιδιά, σε κανέναν δεν αρέσει το Motoblur? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλύτερο είναι το sense.Και αυτό του LG g3 μου φαίνεται συμπαθητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts