Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6670

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενταξει.το καλυτερο θα ειναι να κανεις μια μεγαλη φορτιση

Απο τη στιγμη που θα δειξει οτι εχει φορτισει το κινητο και 10 μερες να το αφησεις στη πριζα δεν αλλαζει τιποτα :O

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο τη στιγμη που θα δειξει οτι εχει φορτισει το κινητο και 10 μερες να το αφησεις στη πριζα δεν αλλαζει τιποτα :O

H μπαταρία δεν έχει κανένα πρόβλημα, αν την πρώτη φορά το βγάλουμε το κινητό απο την πρίζα μόλις δείξει οτι φόρτισε η μπαταρία...

Αλλά το θέμα είναι οτι υπάρχει και μία εσωτερική μικρή μπαταρία (για να κρατάει την ώρα όταν βγάζουμε την κύρια κλπ...). Αυτή λοιπόν η μπαταρία δεν φορτίζεται "κανονικά", όπως η κύρια, αλλά της γίνεται tricle charge.

Γι αυτό είναι απαραίτητο να αφήσουμε το κινητό 8 περίπου ώρες στην πρίζα...

Κάντε μια βόλτα και απο το http://www.batteryuniversity.com και θα λυθούν όλες σας οι απορίες περί φορτίσματος...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

H μπαταρία δεν έχει κανένα πρόβλημα, αν την πρώτη φορά το βγάλουμε το κινητό απο την πρίζα μόλις δείξει οτι φόρτισε η μπαταρία...

Αλλά το θέμα είναι οτι υπάρχει και μία εσωτερική μικρή μπαταρία (για να κρατάει την ώρα όταν βγάζουμε την κύρια κλπ...). Αυτή λοιπόν η μπαταρία δεν φορτίζεται "κανονικά", όπως η κύρια, αλλά της γίνεται tricle charge.

Γι αυτό είναι απαραίτητο να αφήσουμε το κινητό 8 περίπου ώρες στην πρίζα...

Κάντε μια βόλτα και απο το http://www.batteryuniversity.com και θα λυθούν όλες σας οι απορίες περί φορτίσματος...

Θυμάσαι που κάποτε δεν δίναμε σημασία; Ευτυχώς άφησα στο 6670 τη μπαταρία να φορτιστεί κανονικά...

Αλήθεια τι κάνεις εσύ στα λιμέρια μας; :D

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γεια σας παιδιά !

Παρακολουθώ τις σιζυτήσεις σας και θέλω κι εγώ αν γίνεται να πάρω απάντηση σε κάποιες ερωτήσεις μου.

1. Πριν από λίγο καιρό αγόρασα το 6670. Μέχρι εχθές μπορούσα κι έκανα connect με το pc μου μέσω του καλωδίου του κινητού.

Κάτι ομως πρεπει να ξερύθμησα κι όταν συνδέω το κινήτο, ενώ το pc μου το αναγνωρίζει και το βρίσκει, με το που κάνω click για να ανοίξει τον browser του 6670 πάιρνω μύνημα απο το pc ότι το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται. :( Τι να κάνω βοηθήστε με :(

2. Όταν στέλνω μύνημα απο το κινητό σε άλλο κινητό, γιατί αυτός στον οποίο στέλνω το μύνημα διαβάζει αρικα τη λέξη email ?

Και όχι το όνομά μου, που είναι αποθηκευμένο στο κινητό του .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!! :worry: :worry:

Hello! ;)

Γεια σας παιδιά !

Παρακολουθώ τις σιζυτήσεις σας και θέλω κι εγώ αν γίνεται να πάρω απάντηση σε κάποιες ερωτήσεις μου.

1. Πριν από λίγο καιρό αγόρασα το 6670. Μέχρι εχθές μπορούσα κι έκανα connect με το pc μου μέσω του καλωδίου του κινητού.

Κάτι ομως πρεπει να ξερύθμησα κι όταν συνδέω το κινήτο, ενώ το pc μου το αναγνωρίζει και το βρίσκει, με το που κάνω click για να ανοίξει τον browser του 6670 πάιρνω μύνημα απο το pc ότι το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται. :( Τι να κάνω βοηθήστε με :(

2. Όταν στέλνω μύνημα απο το κινητό σε άλλο κινητό, γιατί αυτός στον οποίο στέλνω το μύνημα διαβάζει αρικα τη λέξη email ?

Και όχι το όνομά μου, που είναι αποθηκευμένο στο κινητό του .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!! :worry: :worry:

Αν θυμαμαι καλα καπου διαβασα οτι το 670 εχει προβλημα με το καλωδιο σε win xp με sp.Δεν ειμαι σιγουρος....Εγω απο την αρχη με bluetooth εκανα συνδεση.

Για το αλλο που λες μηπως εχει αποθυκευμενο το ονομα σου σε θεση για email και οχι σε θεση για ονοματα.....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Θυμάσαι που κάποτε δεν δίναμε σημασία; Ευτυχώς άφησα στο 6670 τη μπαταρία να φορτιστεί κανονικά...

Αλήθεια τι κάνεις εσύ στα λιμέρια μας; :D

Είδα φώς και μπήκα :D :p

Πάντως επειδή έκατσα μια μέρα και διάβασα τα περισσότερα απο το συγκεκριμένο site, αναφέρει οτι υπάρχει μείωση της απόδοσης της μπαταρίας όταν αυτή ζεσταίνεται κατα τη διάρκεια της φόρτισης. Όταν δηλαδή το έχουμε ακουμπίσει πάνω σε κάποια κουβέρτα για παράδειγμα. Έτσι, φροντίζω όταν το φορτίζω να το βάζω στο πάτωμα, με την πλάτη προς τα πάνω, και σε σημείο που έχει ρεύμα ψυχρού αέρα (π.χ. δίπλα σε μια πόρτα...)

ΥΣ: Τι έγινε? Ξεκινήσατε κανονικά το εξάμηνο?

Μπορείτε να μου υποδείξετε πως θα ενεργοποιήσω το wap στο 6670.Εχω cosmote και στο site δεν εχει πληροφορίες (έχει πληροφορίες γιά το 6600 που δεν κάνουν).

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia na ypothesw oti oloi osoi grafete se auto to thema tha exete to 6670.epeidh skopeuw na to agorasw,tha hthela an einai eukolo na grapsei kapoios se ena syntomo review ta pleonekthmata kai ta meionekthmata tou 6670,kai an einai ikanopoihmenos apo th syskeuh.thanks ek twn proterwn...

Μπορείτε να μου υποδείξετε πως θα ενεργοποιήσω το wap στο 6670.Εχω cosmote και στο site δεν εχει πληροφορίες (έχει πληροφορίες γιά το 6600 που δεν κάνουν).

Ευχαριστώ

http://www.nokia.com/nokia/0,6771,32863,00.html

Είναι το site της nokia και έχει αυτόματη ρύθμιση μέσω sms.

Εναλλακτικά μέσα στην κάρτα που σου δίνει η nokia αν δεν κάνω λάθος όταν την τοποθετήσεις στο τηλέφωνο σου έχει ένα πρόγραμμαπου λέγεται setting wizzard το ανοίγεις και ακολουθείς της οδηγίες.

London for ever

paidia na ypothesw oti oloi osoi grafete se auto to thema tha exete to 6670.epeidh skopeuw na to agorasw,tha hthela an einai eukolo na grapsei kapoios se ena syntomo review ta pleonekthmata kai ta meionekthmata tou 6670,kai an einai ikanopoihmenos apo th syskeuh.thanks ek twn proterwn...

ΕΔΩ θα βρείς κάποια πόστ μου που είχα γράψει όταν το αγόρασα... ελπίζω να σε βοηθήσουν... ;)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά όταν είχα το 6600 μπορούσα και έβαζα ότι λογότυπο ήθελα (με το κατάλληλο πρόγραμμα).

Τώρα στο 6670 δεν μπορώ. Υπάρχει κάποις τρόπος για να αλλάξεις το λογότυπο?

Παιδιά όταν είχα το 6600 μπορούσα και έβαζα ότι λογότυπο ήθελα (με το κατάλληλο πρόγραμμα).

Τώρα στο 6670 δεν μπορώ. Υπάρχει κάποις τρόπος για να αλλάξεις το λογότυπο?

Εχεις δοκιμασει με opman ή το FExplorer και δεν παιζει λογικα.

Δοκιμασε να βάλεις ένα operator logo με το "χέρι", βάζεις στον κατάλογο C:\System\Apps\Phone\Oplogo μια εικόμα τύπου .bmp διαστάσεων 97x25, η οποία όμως πρέπει να έχει συγκεκριμένο όνομα, σύμφωνα με το δίκτυό σου: Εάν θυμάμαι καλά, είναι 202_10_0.bmp για tim ,202_05_0.bmp για vodafone,202_01_0.bmp cosmote

Χρειάζεται επανεκκίνηση του κινητού.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εχεις δοκιμασει με opman ή το FExplorer και δεν παιζει λογικα.

Δοκιμασε να βάλεις ένα operator logo με το "χέρι", βάζεις στον κατάλογο C:\System\Apps\Phone\Oplogo μια εικόμα τύπου .bmp διαστάσεων 97x25, η οποία όμως πρέπει να έχει συγκεκριμένο όνομα, σύμφωνα με το δίκτυό σου: Εάν θυμάμαι καλά, είναι 202_10_0.bmp για tim ,202_05_0.bmp για vodafone,202_01_0.bmp cosmote

Χρειάζεται επανεκκίνηση του κινητού.[/QUO

Το έκανα αλλά δεν έγινε. Δεν ξέρω αν φταίει το όνομα του αρχείου αλλά τίποτα.

Μέσα στο Apps δεν υπήρχε ΄φακελος phone και τον έφτιαξα εγώ, όπως και τον Oplogo. Κανονικά έπρεπε να υπήρχε?

Αν σκεφτείς κάτι άλλο πες μου...

Πάντως σε ευαριστώ πολυ

Το έκανα αλλά δεν έγινε. Δεν ξέρω αν φταίει το όνομα του αρχείου αλλά τίποτα.

Μέσα στο Apps δεν υπήρχε ΄φακελος phone και τον έφτιαξα εγώ, όπως και τον Oplogo. Κανονικά έπρεπε να υπήρχε?

Αν σκεφτείς κάτι άλλο πες μου...

Πάντως σε ευαριστώ πολυ

Τώρα που δοκίμασα, το oplogo κάνει ακριβώς αυτό που είπες.

έχει δημιουργήσει φάκελο phone/oplogo/205_5_01.bmp αλλά δεν κάνει τίποτα.

Να σας ρωτήσω εάν στο τηλέφωνο έχει παιχνίδια.Στο δικό μου έχει τον φάκελο παιχνιδια αλλά είναι άδειος.Ευχαριστώ
London for ever

Είμαι κάτοχος έδω και 1 μήνα είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την συσκεύη!Όλα καλά!

den exeis synantisei kapoio provlhma me to kalwdio etsi???giati pio panw anaferthike oti to kalwdio einai provlhmatioko me to 6670.egw to pairnw sta xeria mou se mia vdomada.pisteuw oti einai apo tis pio axiopistes syskeues pou kykloforoun sthn agora auth th stigmh.vevaia stenaxwriemai pou tha apoxwristw to n-gage mou.alla ena n-gage den paei pote xameno. :rolleyes:

Να σας ρωτήσω εάν στο τηλέφωνο έχει παιχνίδια.Στο δικό μου έχει τον φάκελο παιχνιδια αλλά είναι άδειος.Ευχαριστώ

δεν έχει παιχνίδια. Τι να τα κάνεις όταν μπορείς να βάλεις ότι θες από το intrnet?

Εδω και μερικες μερες δεν δουλευει ο ηχος εισερχομενων μυνηματων στα μπλουτουθ δουλευη ξερη κανενας φιλος κατι για αυτο ?

Μηπως στο εμφανισε αυτο αφου εγκαταστησες καποια εφαρμογη???? αν ναι κανε της απεγκατασταση και ξαναδοκιμασε να δεις.

Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ανφέρω στους καινούργιους κατόχους ότι το 6670 έχει πρόβλημα με το καλώδιο μόνο όταν ο υπολογιστής έχει service pack 2... ;)
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ανφέρω στους καινούργιους κατόχους ότι το 6670 έχει πρόβλημα με το καλώδιο μόνο όταν ο υπολογιστής έχει service pack 2... ;)

Εγώ έχω τα xp greek με service pack2 και το καλώδιο δουλεύει μια χαρά

Μήπως έβγαλε καινούργιο Driver που υποστηρίζει service pack 2 και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;... :worry: :worry:
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Mike-Dee, στο σάιτ της Νοκια αναφέρει:

Compatible Operating Systems

Windows 2000 (Nokia Connectivity Cable DKU-2 driver requires Service Pack 3 or later)

Windows XP (Nokia Connectivity Cable DKU-2 driver requires Service Pack 1 or later)

Πώς σε εσένα δεν δουλεύει??

Η τελευταία έκδοση είναι η 143, 21/1/2005....

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,48247,00.html?applicationId=274&prodSupAppID=1&productId=302&categoryId=18&languageId=14

Εγώ έχω την έκδοση όταν το Site της ΝΟΚΙΑ όταν αυτό έγραφε μονο Service Pack 1 χωρίς το or later... :X :X

Δικαιολογημένα λοιπόν... :D

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.