Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6670

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε rostropol σε πληροφορω οτι το bluetooth που εχω παρει κανει τα παντα με το pc suite με απολυτως κανενα προβλημα. ασε που εχει εμβέλεια μεγαλυτερη απο 10 μετρα δοκιμασμενο!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/153781a.jpg 1,7bar και τα μυαλα στο πισω καθισμα :blink:

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε rostropol σε πληροφορω οτι το bluetooth που εχω παρει κανει τα παντα με το pc suite με απολυτως κανενα προβλημα. ασε που εχει εμβέλεια μεγαλυτερη απο 10 μετρα δοκιμασμενο!

υποστηρίζει το 6670 σαν συσκευή την λειτουργία Bluetooth Serial Port?

Φυσικα και την υποστηριζει. δεν ξερω αν ειναι το μπλεδοντι που χρησιμοποιω, παντως εμενα δουλευει μια χαρα!!!! με το που ανοιγω το Bluetooth στο κινητο ο υπολογιστης το βλεπει αμεσως και κανεις μεταφορες συγχρονισμους κλπ χωρις προβλημα.... ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/153781a.jpg 1,7bar και τα μυαλα στο πισω καθισμα :blink:

H aytonomia toy kinhtoy einai ikanopoihtikh;Poses meres diarkei h mpataria me metria xrhsh;

Εάν το κλείνεις το βράδυ 5-6 ημέρες.

London for ever

Kaneis mikrh h metria xrhsh;6 meres einai eksairetikh epidosh gia metria xrhsh.

DENIOR ρωτησες με μετρια χρηση ποσο κραταει η μπαταρια και πηρες την απαντηση σου.Μην επαναλαμβανομαστε!!!!!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Kaneis mikrh h metria xrhsh;6 meres einai eksairetikh epidosh gia metria xrhsh.

Δεν είπα 6 ημέρες αλλά 5-6 άμα το κλείνεις το βράδυ να μιλάς στο τηλέφωνο και λίγο wap-internet. Τώρα άμα θες να ανταλάζεις εικόνες - video μεσω bluetooth θα κρατήσει λιγότερο.Εξαρτάται πάντα πως την ενοείς την μέτρια χρήση.Πάντως σε γενικες γραμμές εγώ είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το motorola v600 που είχα πριν.Ελπίζω να βοήθησα

London for ever

• 2 weeks later...

Παίδες ψήνομαι να το πάρω το κινιτακι αλλά πριν θέλω να μου πείτε

Εάν υπάρχουν εφαρμογές συμβατές για αυτό και ποιες είναι άμα τις ξέρεται?

Παίδες ψήνομαι να το πάρω το κινιτακι αλλά πριν θέλω να μου πείτε

Εάν υπάρχουν εφαρμογές συμβατές για αυτό και ποιες είναι άμα τις ξέρεται?

Σχεδον ολες οι εφαρμογες ειναι συμβατες (οτι εφαρμογη κυκλοφορει για το 7610 ειναι Οκ).Ειναι δυσκολο να αναφερθουν ολες .

Ριξε μια ματια στο http://my-symbian.com/main/index3.php για να δεις τι κυκλοφορει πανω κατω. ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδια γεια σας!

Εχω το 3230 και προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος (value for money).

Τωρα ο ανηψιος μου θελει να παρει ή το 3230 ή το 6670 που ειναι καπως κοντα στη τιμη.

Θα ηθελα τη γνωμη σας (μια και δεν εχω αποψη..)

Ευχαριστω!

Paidia mpori kapios na moy pi pou tha bro themata gia to 6670 kai an doylevi to tilekontrol sto 6670?

Στο αναλογο θεμα εχουν αναφερθει αρκετα

[ΕΠΙΣΗΜΟ] Themes για 6600 και 7610

Δεν δουλευει το IRemote αφου το 6670 δεν εχει υπερυθρες ;) :O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδια υπαρχει τροπος αν το αγορασω απο Ιταλια και δεν εχει ελληνικα και ελληνικο Τ9, να του βαλω;

Ευχαριστω πολυ.

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Παιδια υπαρχει τροπος αν το αγορασω απο Ιταλια και δεν εχει ελληνικα και ελληνικο Τ9, να του βαλω;

Ευχαριστω πολυ.

Και βεβαια υπαρχει αν το πας στην Nokia και σου περασουν τα Ελληνικα,ομως δεν ειναι τσαμπα.Εχει μια χρεωση της ταξης των 15€ αν δεν κανω λαθος.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Α πολυ ωραια, αφου γινεται. Γιατι θυμομουν οτι παλιοτερα που το ειχα ψαξει δε γινοταν να περασουν αλλη γλωσσα. Δε με πειραζει αν χρειαστει να πληρωσω κατι, αρκει να εχω ελληνικα, γιατι μου τη «δινει» να γραφω greeklish...

Ευχαριστω πολυ, asymvivastos :)

P.S: και στο Βοτανικο αν κανουμε γηπεδο, παλι ευχαριστημενοι θα ειμαστε ;) (αν και για να ειμαι ειλικρινης, δεν ειμαι απο Αθηνα, οποτε δεν εχω και τοσο εμπεριστατωμενη αποψη...)

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Ειμαι ολο και πιο πεπισμενος να παρω το 6670. Σημερα ειδα οτι επεσε και η τιμη του κατα 25 ευρω: €279 -> €255. Ισως αυριο κιολας το παραγγειλω και αρχισω το ψαξιμο στα αλλα topic για θεματα, εφαρμογες κτλ...

My Travel Map

Παιδία πηρά πριν 4 μερές το 6670 όλα καλά μέχρι σήμερα που προσπάθησα να στείλω με Bluetooth κάτι αρχεία midi και μου βγάζει αυτό το μήνυμα <<protected items cannot be sent.Send unprotected?>>Και από κάτω έχει Ναι ή Όχι εάν τώρα πατήσω το Ναι μου βγάζει ένα άλλο μήνυμα <<unable to send copyright protected item>>Eαν πατήσω όχι με βγάζει έξω σε αυτό τον ήχο που θέλω να στείλω αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου απαντήσει ?Και κάτι άλλο τα αρχεία wav τα στέλνει κανονικά :cry: :cry:

Παιδία πηρά πριν 4 μερές το 6670 όλα καλά μέχρι σήμερα που προσπάθησα να στείλω με Bluetooth κάτι αρχεία midi και μου βγάζει αυτό το μήνυμα <<protected items cannot be sent.Send unprotected?>>Και από κάτω έχει Ναι ή Όχι εάν τώρα πατήσω το Ναι μου βγάζει ένα άλλο μήνυμα <<unable to send copyright protected item>>Eαν πατήσω όχι με βγάζει έξω σε αυτό τον ήχο που θέλω να στείλω αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου απαντήσει ?Και κάτι άλλο τα αρχεία wav τα στέλνει κανονικά :cry: :cry:

Διαβασε αυτο : [Επισημο] ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ Series 60 . :)

Φυσικα και την υποστηριζει. δεν ξερω αν ειναι το μπλεδοντι που χρησιμοποιω, παντως εμενα δουλευει μια χαρα!!!! με το που ανοιγω το Bluetooth στο κινητο ο υπολογιστης το βλεπει αμεσως και κανεις μεταφορες συγχρονισμους κλπ χωρις προβλημα.... ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!

και για να'χουμε καλο ρωτημα τι bluetooth εχεις παρει, ή δεν εχει σημασια (αν δουλευει, δουλευει με ολα)?

Επηρρεαζει την ταχυτητα του τηλεφωνου η μαρκα της MultiMediaCard, ή ολες ειναι πανω-κατω ιδιες, οποτε αφοβα μπορω να παρω καποια no name;

Thnx.

P.S: Μολις το παρηγγειλα. Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να το εχω...

My Travel Map

Οι applications για 6600 ή του 6680 δουλευουν στο 6670 ή πρεπει να ειναι ειδικα για Symbian 7;

My Travel Map

Οι applications για 6600 ή του 6680 δουλευουν στο 6670 ή πρεπει να ειναι ειδικα για Symbian 7;

Σχεδον ολες για να μην πω ολες θα παιζουν.Δεν θα αντιμετωπισεις καποιο προβλημα.Αλλωστε και το 6600 Symbian 7.0 ειναι. ;)

Νομιζα οτι ειναι symbian 6 το 6600. Thnx :)

My Travel Map

γεια σας.μια ερωτηση ηθελα να κανω.μπορει να μας πει καποιος τι γνωμη του για το 6670 σε σχεση με το 6600 ποια ειναι;ποιο ειναι καλυτερο και σε τι;ισως η ερωτηση μου ειναι χαζη αλλα ηθελα την γνωμη καποιου κατοχου και των 2 συσκευων.ευχαριστω πολυ.