freddaras Δημοσιεύτηκε September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2004 ρε παιδια εχω το mail.gr(1G) mail μου και το yahoo mail ρυθμισμενα ωστε να τα δεχομαι μεσω Outlook(pop3).... το προβλημα ειναι οτι τα εισερχομενα mail και των 2 λογαριασμων εμφανιζονται σε 1 φακελο εισερχομενων και γινεται....ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!! :mad: Yπαρχει ρυθμιση ωστε να τα κατεβαζω σε διαφορετικους φακελους??? προσπαθησα αλλα δεν βρηκα λυση.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Γινεται, θέτοντας "message rules": Tools->Message rules->Mail Αν τα βρείς σκούρα ή δεν καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, πόσταρε πάλι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 εχμμμ τα χασα λιγο.... :o :o μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 αστο φιλε μου το καταλαβα!!!!! σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!!!!!!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Εχουμε και λεμε: Tools->Message rules->Mail Στο tab mail rules πατας new Και μετά τσεκάρεις ότι έχω τσεκάρει στο attachment [imgalign=left]http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=565518[/imgalign] Και όπου είναι υπογραμμισμένο μπλε ("specified"), κλικάρεις και διαλέγεις account και folder! Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 σε ευχαριστω να σαι καλα και παλι.....! απο το πρωι παιδευομαι και η λυση ηταν τοσο απλη..... :o :o πο πο για αυτο λατρευω αυτο το forum.....! και παλι thanks......μου ηταν απαραιτητο για πολλους λογους.....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts