mechpanos Δημοσιεύτηκε May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2014 Έβαλα πολλή φαντασία για να γράψω τον τίτλο! Λοιπόν ξεκινάμε με το ότι οι σκρουτζάδες, τα έχουν παίξει... Από εκεί που είχανε το s4 mini που είχα καταλήξει στα 190, τώρα παίζει πάνω από τα 230 και ανεβοκατεβαίνει κάθε μέρα, ενώ στο μαύρο χρώμα ακόμα ακριβότερα. Από την άλλη, έχει πέσει η τιμή του lg g2 mini σε παρεμφερή επίπεδα, σε κάποια μαγαζιά. Τέλος, έχουμε το δεδομένο ότι τέλος του μήνα - αρχές του επόμενου, βγαίνει το νέο moto g που θα έχει και υποδοχή για κάρτα sd (ενώ και το τωρινό, έχει ακριβύνει στα καταστήματα)... Μπαλαντέρ: υπάρχει πάντα η επιλογή του hongmi 1s από Κίνα στα μισά λεφτά, σχεδόν αλλά για διάφορους λόγους δεν προτιμώ την εισαγωγή... Βασικά στο s4 mini το είχα προτιμήσει λόγω της (φημολογούμενα) ποιοτικότερης κάμερας και της επεκτασιμότητας, έναντι του moto αλλά σαν λεφτά μέχρι τα 200€. Το g2 ήταν αρκετά ακριβότερα, τώρα μπήκε στο παιχνίδι επειδή φυσικά ανέβηκαν όλα τα άλλα και έπεσε αυτό... Απτην άλλη είναι και το p6 καλό κινητάκι... Πολλές οι επιλογές όταν ανεβαίνουμε πάνω απτα 200! Μεταξύ των μικρών g2 και s4 για να καταλήξουμε κάπου, τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soik85 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Moto g. το g2mini είναι μια μούφα που ουδεμία σχέση έχει με το g2. Εαν δεν βιάζεσαι κοίτα Κίνα μεριά ή περίμενε να πέσουν οι τιμές. Εάν θες τώρα κινητό πάρε Μοτο g ή το s4 εαν σ αρέσουν τα sams. Πάντως απο μένα ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ψευτό g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Moto g. το g2mini είναι μια μούφα που ουδεμία σχέση έχει με το g2. Εαν δεν βιάζεσαι κοίτα Κίνα μεριά ή περίμενε να πέσουν οι τιμές. Εάν θες τώρα κινητό πάρε Μοτο g ή το s4 εαν σ αρέσουν τα sams. Πάντως απο μένα ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ψευτό g2 περιμενε μπας και πεσουν οι τιμες.θα μας τρελανουν οι σκρουτζομαγαζατορες.τα εχουν ανεβασει ολα.λες και ανθισε η οικονομια στην ελλαδα...:lol::lol::lol: Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Δυστυχώς το optimus g έφτασε σε δυσπρόσιτη τιμή ~330€ Και απότι καταλάβα δεν αναμένεται να πέσει. Ευτυχώς το τσίμπησα μέσα στην χρονιά εγκαίρως :lol: Τώρα για το Samsung s4 mini που ανέβηκε στα 240€ αναμένετα σε κανά 2 μηνο να έχει κάποια πτωτική τάση; Ξέρει κανείς; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω κι αυτό αλλά το budget μου είναι περιορισμένο στα 200€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. May 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Έλα ντε...καλά από 190 που υπήρχε πριν 10 μέρες, 50€ πάνω (πάνω από 25% αύξηση!!!)... Καλά θα περιμένω καμια εβδομάδα ακόμα, και αν δεν στρώσουν οι τιμές εκεί που πρέπει να είναι, Κίνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Έλα ντε...καλά από 190 που υπήρχε πριν 10 μέρες, 50€ πάνω (πάνω από 25% αύξηση!!!)... Καλά θα περιμένω καμια εβδομάδα ακόμα, και αν δεν στρώσουν οι τιμές εκεί που πρέπει να είναι, Κίνα!!! σωστοςςςςςςςςςςς!!!!! ετσι....αμα πια μας δουλευουν μου φαινεται... χτυπα εκει ενα οκταπυρινο s5 κλωνο και κανε τη δουλεια σου με λιγα λεφτα...κι εγω σαν δευτερη συσκευη αυτο θα κανω...τα βαρεθηκα τα σκρουτζομαγαζα...οτι θελουν κανουν... Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 σωστοςςςςςςςςςςς!!!!! ετσι....αμα πια μας δουλευουν μου φαινεται... χτυπα εκει ενα οκταπυρινο s5 κλωνο και κανε τη δουλεια σου με λιγα λεφτα...κι εγω σαν δευτερη συσκευη αυτο θα κανω...τα βαρεθηκα τα σκρουτζομαγαζα...οτι θελουν κανουν... η χτυπαει εινα xiaomi mi 3 η zte nubia και ειναι θεος (απο καθε αποψη ομος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Έλα ντε...καλά από 190 που υπήρχε πριν 10 μέρες, 50€ πάνω (πάνω από 25% αύξηση!!!)... Καλά θα περιμένω καμια εβδομάδα ακόμα, και αν δεν στρώσουν οι τιμές εκεί που πρέπει να είναι, Κίνα!!! Πάντως αυτή την στιγμή με 230€ χτυπάς το Xiaomi Mi3 16Gb χαλαρά, που μιλάμε για κινητό που φυσάει και ας ανεβάσουν όσο θέλεουν τις τιμές τα σκρουτζομάγαζα.....! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 η χτυπαει εινα xiaomi mi 3 η zte nubia και ειναι θεος (απο καθε αποψη ομος) πολυ σωστα!!! Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. May 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Η παίρνω 2 hongmi 1s! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παίδες τελικά μετα απο τόσο καιρό που καταλήξατε? είμαι μεταξύ των g2 mini, του L90 και του moto g. Οι διαφορες στα πρώτα 2 είναι μηδαμινές (περίεργο που η lg έβγαλε την ίδια περίοδο δυο ολόιδια κινητά), στις κριτικές στα ξένα forum προηγείται το g2 mini, ενώ στην Ελλάδα το moto g (πάντα αναρωτιόμουν πώς έχει τόση πέραση πλέον ενα midrage της motorola εδω).... Βασικά με ψήνει το L90 λόγω τιμής (170 ευρά είναι καλό vfm αλλά δε βρίσκω πολλές κριτικές για αυτό) και μπαταριας αλλά φοβάμαι πολύ την οθόνη του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. June 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Κοίτα, εγώ θα έπαιρνα Hongmi 1s χτές κιόλας, αλλά θα το κόψω τιμολόγιο και δεν μπλέκω με εισαγωγές κλπ. Έχω ψιλοκαταλήξει στο S4 mini λόγω κάμερας και η μικρότερη ανάλυση οθόνης (κάτι που δεν με πειράζει) θα σημαίνει λίγο καλύτερες επιδόσεις ίσως και μπαταρία (δεν ξέρω!). Δεν το πήρα ακόμα, για 2 λόγους: 1ον η τιμή του πήγε στα ύψη, 2ον τέλος του μήνα βγαίνει το Moto G LTE με κάρτα SD και μικροβελτιώσεις, οπότε περιμένω λίγο ακόμα είτε να πέσει η τιμή του S4 mini είτε να βγεί το καινούριο G. Άλλα κινητά που γλυκοκοιτάζω καθώς ο καιρός περνάει, είναι τα εξής: LG L9 II Huawei Ascend P6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Κοίτα, εγώ θα έπαιρνα Hongmi 1s χτές κιόλας, αλλά θα το κόψω τιμολόγιο και δεν μπλέκω με εισαγωγές κλπ. Έχω ψιλοκαταλήξει στο S4 mini λόγω κάμερας και η μικρότερη ανάλυση οθόνης (κάτι που δεν με πειράζει) θα σημαίνει λίγο καλύτερες επιδόσεις ίσως και μπαταρία (δεν ξέρω!). Δεν το πήρα ακόμα, για 2 λόγους: 1ον η τιμή του πήγε στα ύψη, 2ον τέλος του μήνα βγαίνει το Moto G LTE με κάρτα SD και μικροβελτιώσεις, οπότε περιμένω λίγο ακόμα είτε να πέσει η τιμή του S4 mini είτε να βγεί το καινούριο G. Άλλα κινητά που γλυκοκοιτάζω καθώς ο καιρός περνάει, είναι τα εξής: LG L9 II Huawei Ascend P6 περιμενε μπας και πεσει η τιμη του s4 mini.αλλιως g2 mini Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 αν μπορείς να πάρεις p6 μην το σκέφτεσαι ιδιαίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Τελικά αγόρασα το L90 (159 ευρω), το έχω περίπου δυο μήνες και δεν το μετάνιωσα καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts