Jump to content

αλλαγη σκληρου και αποριες

bill27
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,θελω να αλλαξω τον σκληρο στο ντεσκτοπ αλλα λογο προβληματος δεν μπορω να κανω φορματ

και σκεφτομαι να κανω clone τον σκληρο που εχω τωρα.

να αναφερω πως ο σκληρος που φοραει τωρα το ντεσκτοπ ειναι 500αρης και ο καινουριος ειναι 1ΤΒ.

Γινετε???και αν ναι πως???και με ποιο προγραμμα????

πως θα συνδεσω τον καινουριο σκληρο με το δτεσκτοπ???

Με το Acronis True Image μπορεις να κανεις αυτο, αν το εχεις ή μπορεις να το βρεις καπου.

Υπαρχει και η free εκδοση του απο την Western Digital που δεν εχει ολες τις λειτουργιες αλλα ενα clone disk το κανει

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δες στο http://www.dwrean.net για κάποιο προγραμμα που κάνει cloning

Με το Acronis True Image μπορεις να κανεις αυτο, αν το εχεις ή μπορεις να το βρεις καπου.

Υπαρχει και η free εκδοση του απο την Western Digital που δεν εχει ολες τις λειτουργιες αλλα ενα clone disk το κανει

Φίλε μου ξέρεις αν κάνει κάποιο έλεγχο για το αν έχεις δίσκο WD ή δουλέυει έτσι και αλλιώς ανεξαρτήτως κατασκευαστή;

Χρησιμοποιώ το ACRONIS από την έκδοση 2009 μόνο και μόνο για να φτιάχνω bootable cd και να παίρνω image backup και αναρωτιέμαι αν αυτή ειναι μια light έκδοση χωρίς τα advanced features που ποτέ δεν χρησιμοποίησα (p.x. differential & scheduled backups).

edit: ok το έψαξα στο release notes, θέλει να έχεις τουλάχιστον ένα δίσκο wd για να εγκατασταθεί και να τρέξει, αν όμως φτιάξεις bootable cd τρέχει σε οποιοδήποτε intel ή AMD σύστημα, οπότε κάνει δουλειά παντού!

Edited by PP6210

Norton ghost, αξιόπιστο πρόγραμμα.

http://download.cnet.com/Norton-Ghost/3000-2242_4-10798.html

Edit: Βασικά το παραπάνω πρόγραμμα δεν ξέρω πως δουλεύει αλλά εγώ όταν κλωνοποιούσα σκληρούς το έκανα μέσω Hiren's CD με Norton Ghost.

Θα χρειαστεί να το βρεις και να φτιάξεις bootable CD λογικά(δεν υπάρχει πλέον στο Hiren's).

Cheers.

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]