dioskouros88 Δημοσιεύτηκε May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 19, 2014 Γεια χαρα παιδια. Οπως θα δειτε και στις φωτο εκανα ζημια στα ''δοντακια'' υποδοχης του επεξεργαστη της μητρικης και πλεον τον ανοιγω και μου δειχνει μαυρη οθονη ελπιζω να μην εκανα ζημια κ στον cpu. Δεν ξερω πως τα καταφερα ο μακακας μαλλον την προηγουμενη φορα που ειχα κανει αλλαγη παστας. Τι προτεινετε να κανω μπορω να αλλαξω το συγκεκριμενο μερος της μητρικης ή θελει καινουργια...? Ευχαριστω πολυ να ειστε καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Γεια χαρα παιδια. Οπως θα δειτε και στις φωτο εκανα ζημια στα ''δοντακια'' υποδοχης του επεξεργαστη της μητρικης και πλεον τον ανοιγω και μου δειχνει μαυρη οθονη ελπιζω να μην εκανα ζημια κ στον cpu. Δεν ξερω πως τα καταφερα ο μακακας μαλλον την προηγουμενη φορα που ειχα κανει αλλαγη παστας. Τι προτεινετε να κανω μπορω να αλλαξω το συγκεκριμενο μερος της μητρικης ή θελει καινουργια...? Ευχαριστω πολυ να ειστε καλα! Nα ήτανε κανένα δυο τα πινάκια όλο και κάποιος θα στα ίσιωνε, αλλα φίλε μου έτσι που το βλέπω το socket δεν ισιώνει με τίποτα και με όλη την υπομονή του κόσμου! Το socket, τώρα αλλάζεται αλλα δεν νομίζω να σε συμφέρει ( ανάλογα και με την μητρική βέβαια):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πως τα καταφερες να το κανεις αυτο; Tου αλλαξες τα φωτα ρε μαγκα.... μονο με αλλαγη socket θα φτιαχτει, που συνηθως ειναι ασυμφορη. Τι επεξεργαστη εχεις; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Όντως, πώς το κατάφερες?? αν έχεις υπομονή τεράστια κάτσε και ισιωσετα ένα-ένα αλλιώς ή άλλαξε socket όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά ή άλλαξε ολόκληρη τη μητρική. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskouros88 Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω δεν ξερω πως τα καταφερα. Η μητρικη ειναι η ASUS P8H77-M LE και ο επεξεργαστης ο INTEL CELERON G1620 2.70GHZ LGA1155. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω δεν ξερω πως τα καταφερα. Η μητρικη ειναι η ASUS P8H77-M LE και ο επεξεργαστης ο INTEL CELERON G1620 2.70GHZ LGA1155. Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση η αλλαγή σοκετ σε τέτοιου είδους μητρική :worry: παρόλα αυτά μπορείς να στείλεις ένα μαιλ στην ασους και να ρωτήσεις:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Με 60 € παίρνεις μια ίδια καινούργια. Μην δοκιμάζεις τίποτα άλλο θα κάνεις ζημιά στον επεξεργαστή :( Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmgs Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω δεν ξερω πως τα καταφερα. Η μητρικη ειναι η ASUS P8H77-M LE και ο επεξεργαστης ο INTEL CELERON G1620 2.70GHZ LGA1155. Εγώ λέω να πετάξεις τον celeron και να βάλεις κανένα i3 με ένα motherboard των 50 ευρώ. Παράθεση δημιουργία ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εγώ λέω να πετάξεις τον celeron και να βάλεις κανένα i3 με ένα motherboard των 50 ευρώ. Kαι γιατί να τον πετάξει; Αν δεν έχει ''βασιλικές'' απαιτήσεις παίρνει την φθηνότερη μητρική από εδώ http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/370845/Socket-1155-1156.html πχ και μετα αν γουστάρει αναβάθμιση τα πουλάει 40 ευρώ και παίρνει μητρικούλα + Ι5 και γίνεται θεούλης:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 παρε μια καινουργια και εισαι αρχοντας Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskouros88 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μολις παρελαβα την καινουργια. Οκ ευχαριστω guys! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μολις παρελαβα την καινουργια. Οκ ευχαριστω guys! ;) Πρόσεξε τώρα μην κάνεις και αυτής τα πινάκια πίτα ε:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μολις παρελαβα την καινουργια. Οκ ευχαριστω guys! ;) καλοριζικη και να την προσεχεις Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Με γεια και προσοχή τώρα μην πάθεις τα ίδια όντως. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts