Jump to content

Εκανα ζημια στην υποδοχη επεξεργαστη. Λυση?

dioskouros88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα παιδια. Οπως θα δειτε και στις φωτο εκανα ζημια στα ''δοντακια'' υποδοχης του επεξεργαστη της μητρικης και πλεον τον ανοιγω και μου δειχνει μαυρη οθονη ελπιζω να μην εκανα ζημια κ στον cpu. Δεν ξερω πως τα καταφερα ο μακακας μαλλον την προηγουμενη φορα που ειχα κανει αλλαγη παστας. Τι προτεινετε να κανω μπορω να αλλαξω το συγκεκριμενο μερος της μητρικης ή θελει καινουργια...? Ευχαριστω πολυ να ειστε καλα!

Γεια χαρα παιδια. Οπως θα δειτε και στις φωτο εκανα ζημια στα ''δοντακια'' υποδοχης του επεξεργαστη της μητρικης και πλεον τον ανοιγω και μου δειχνει μαυρη οθονη ελπιζω να μην εκανα ζημια κ στον cpu. Δεν ξερω πως τα καταφερα ο μακακας μαλλον την προηγουμενη φορα που ειχα κανει αλλαγη παστας. Τι προτεινετε να κανω μπορω να αλλαξω το συγκεκριμενο μερος της μητρικης ή θελει καινουργια...? Ευχαριστω πολυ να ειστε καλα!

Nα ήτανε κανένα δυο τα πινάκια όλο και κάποιος θα στα ίσιωνε, αλλα φίλε μου έτσι που το βλέπω το socket δεν ισιώνει με τίποτα και με όλη την υπομονή του κόσμου!

Το socket, τώρα αλλάζεται αλλα δεν νομίζω να σε συμφέρει ( ανάλογα και με την μητρική βέβαια):D

Πως τα καταφερες να το κανεις αυτο; Tου αλλαξες τα φωτα ρε μαγκα.... μονο με αλλαγη socket θα φτιαχτει, που συνηθως ειναι ασυμφορη. Τι επεξεργαστη εχεις;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Όντως, πώς το κατάφερες?? αν έχεις υπομονή τεράστια κάτσε και ισιωσετα ένα-ένα αλλιώς ή άλλαξε socket όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά ή άλλαξε ολόκληρη τη μητρική.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω δεν ξερω πως τα καταφερα. Η μητρικη ειναι η ASUS P8H77-M LE και ο επεξεργαστης ο INTEL CELERON G1620 2.70GHZ LGA1155.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω δεν ξερω πως τα καταφερα. Η μητρικη ειναι η ASUS P8H77-M LE και ο επεξεργαστης ο INTEL CELERON G1620 2.70GHZ LGA1155.

Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση η αλλαγή σοκετ σε τέτοιου είδους μητρική :worry: παρόλα αυτά μπορείς να στείλεις ένα μαιλ στην ασους και να ρωτήσεις:(

Με 60 € παίρνεις μια ίδια καινούργια. Μην δοκιμάζεις τίποτα άλλο θα κάνεις ζημιά στον επεξεργαστή :(

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Εγώ λέω να πετάξεις τον celeron και να βάλεις κανένα i3 με ένα motherboard των 50 ευρώ.

δημιουργία ιστοσελίδων

Εγώ λέω να πετάξεις τον celeron και να βάλεις κανένα i3 με ένα motherboard των 50 ευρώ.

Kαι γιατί να τον πετάξει; Αν δεν έχει ''βασιλικές'' απαιτήσεις παίρνει την φθηνότερη μητρική από εδώ http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/370845/Socket-1155-1156.html πχ

και μετα αν γουστάρει αναβάθμιση τα πουλάει 40 ευρώ και παίρνει μητρικούλα + Ι5 και γίνεται θεούλης:lol:

• 2 weeks later...
Μολις παρελαβα την καινουργια. Οκ ευχαριστω guys! ;)

καλοριζικη και να την προσεχεις

...The quieter you become the more you are able to hear...

Με γεια και προσοχή τώρα μην πάθεις τα ίδια όντως.