nek46 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημερα καλα χριστουγεννα σε ολη την παρεα :):) http://s14.postimg.org/6hqgxmwrl/Screenshot_20151225_101113.png Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Εγκατέστησα Android Revolution HD 50.2 με Marshmallow. Όλα δουλεύουν κανονικά στη ρομ, πολύ ωραίες οι δυνατότητες παραμετροποιήσης του sense 7.0, καμία αισθητική αλλαγή στο λειτουργικό σε σχέση με το Lollipop. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχουν γίνει όλες οι εφαρμογές optimize για Android 6.0 με αποτέλεσμα κάποιες να λαγκάρουν αρκετά, όπως το type mail που χρησιμοποιώ. Το multitasking μου φαίνεται ελαφρώς πιο γρήγορο απ' ότι με στοκ. Μένει να δούμε και τη μπαταρία τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Εγκατέστησα Android Revolution HD 50.2 με Marshmallow. Όλα δουλεύουν κανονικά στη ρομ, πολύ ωραίες οι δυνατότητες παραμετροποιήσης του sense 7.0, καμία αισθητική αλλαγή στο λειτουργικό σε σχέση με το Lollipop. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχουν γίνει όλες οι εφαρμογές optimize για Android 6.0 με αποτέλεσμα κάποιες να λαγκάρουν αρκετά, όπως το type mail που χρησιμοποιώ. Το multitasking μου φαίνεται ελαφρώς πιο γρήγορο απ' ότι με στοκ. Μένει να δούμε και τη μπαταρία τώρα Καλημερα χρονια πολλα χτες την φλασαρα ,και για καποιο περιεργο λογο μου απενεργοποιει το adaway εχω τσεκαρει το υπομενου των εφαρμογων ειναι οκ , σημερα μου λεει πως δεν εχω το superuser οσες εφαρμογες εχω με root δεν δουλεουν το εχω ξανασυναντησει στην s rom . Τωρα στηνω την συσκευη μου με την wolla για να δουμε .... Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλημερα χρονια πολλα χτες την φλασαρα ,και για καποιο περιεργο λογο μου απενεργοποιει το adaway εχω τσεκαρει το υπομενου των εφαρμογων ειναι οκ , σημερα μου λεει πως δεν εχω το superuser οσες εφαρμογες εχω με root δεν δουλεουν το εχω ξανασυναντησει στην s rom . Τωρα στηνω την συσκευη μου με την wolla για να δουμε .... Είναι πρόβλημα που το αναφέρουν κάποιοι στο xda λένε ότι με dirty flash της ROM από πάνω λύνεται. Εγώ δεν το αντιμετώπισα πάντως, όλα καλά αν εξαιρέσεις ένα bug που έχει όταν μιλάς και δεν ανταποκρίνεται η notification bar. Περιμένω να στρώσει και η μπαταρία σιγά σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλημερα στην παρεα μηπως γνωριζει καποιος φιλος τι ειναι-τι κανουν οι επειγουσες προειδοποιησεις . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είμαι 99% σίγουρος πως πρόκειται για κάτι αποκλειστικά στις ΗΠΑ οπότε δεν χρειάζεται να σε απασχολεί. Επίσης είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν θα το δούμε στην ευρωπαϊκή rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Καλημερα και καλη χρονια,για εμενα δεν μπηκε καλα!Σκαλιζα την εφαρμογη root task manager οπου εκανα καποια apps disable και μεταξυ τους και το play store.Το αποτελεσμα,κολλημα στη λευκη οθονη(που γραφει htc one).Δεν προχωραει περα απο κει...Κανοντας τους γνωστους συνδιασμους μπορω και μπαινω στο recovery...απο οτι ειδα εχω 2 backup παλια...ποιες ειναι οι επιλογες που εχω εδω?Restore καποιο backup ή factory reset?Μηπως υπαρχει καποια αλλη ελπιδα? Ευχαριστω και συγνωμη που σας χαλαω τη μερα,τετοια που ειναι,καθε βοηθεια σας πολυτιμη... στον φακελο TWRP/backups υπαρχουν 2 αρχεια(μαλλον ειναι αυτα τα 2 παλια backups)...οταν ομως απο το μενου επιλεγω restore,μου βγαζει κενο και δεν μπορω να πλοηγηθω σε αυτα... Edited January 1, 2016 by Tankwart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλημερα και καλη χρονια,για εμενα δεν μπηκε καλα!Σκαλιζα την εφαρμογη root task manager οπου εκανα καποια apps disable και μεταξυ τους και το play store.Το αποτελεσμα,κολλημα στη λευκη οθονη(που γραφει htc one).Δεν προχωραει περα απο κει...Κανοντας τους γνωστους συνδιασμους μπορω και μπαινω στο recovery...απο οτι ειδα εχω 2 backup παλια...ποιες ειναι οι επιλογες που εχω εδω?Restore καποιο backup ή factory reset?Μηπως υπαρχει καποια αλλη ελπιδα? Ευχαριστω και συγνωμη που σας χαλαω τη μερα,τετοια που ειναι,καθε βοηθεια σας πολυτιμη... στον φακελο TWRP/backups υπαρχουν 2 αρχεια(μαλλον ειναι αυτα τα 2 παλια backups)...οταν ομως απο το μενου επιλεγω restore,μου βγαζει κενο και δεν μπορω να πλοηγηθω σε αυτα... Kαλημερα καλη χρονια αν δεν επανερθει με το hard reset μπες στο recovery πατα mount με συνδεμενο το καλοδιο usb θα δει την καρτα σου ριξε μια ρομ και φλασαρε. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλημερα και καλη χρονια,για εμενα δεν μπηκε καλα!Σκαλιζα την εφαρμογη root task manager οπου εκανα καποια apps disable και μεταξυ τους και το play store.Το αποτελεσμα,κολλημα στη λευκη οθονη(που γραφει htc one).Δεν προχωραει περα απο κει...Κανοντας τους γνωστους συνδιασμους μπορω και μπαινω στο recovery...απο οτι ειδα εχω 2 backup παλια...ποιες ειναι οι επιλογες που εχω εδω?Restore καποιο backup ή factory reset?Μηπως υπαρχει καποια αλλη ελπιδα? Ευχαριστω και συγνωμη που σας χαλαω τη μερα,τετοια που ειναι,καθε βοηθεια σας πολυτιμη... στον φακελο TWRP/backups υπαρχουν 2 αρχεια(μαλλον ειναι αυτα τα 2 παλια backups)...οταν ομως απο το μενου επιλεγω restore,μου βγαζει κενο και δεν μπορω να πλοηγηθω σε αυτα... Δεν χρειάζεται τίποτα από τα παραπάνω, απλά το βάζεις σε safe mode και σβήνεις τα δεδομένα του task manager ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Ααααχ φιλε kollatos,επρεπε να περιμενω την απαντηση σου...τζαμπα το factory reset. Κατι τετοιο δηλαδη, Safe Mode on HTC One, One X and Other Devices: HTC devices have a common method of entering the Safe Mode. I have tested it on HTC One. Turn fastboot off in your power settings. Switch off the device. Power it on Once you see the HTC splash screen, press and hold the Volume Up key till the phone boots up in Safe Mode. On some HTC devices like Desire S, you need to press the Volume Down key instead. και μετα απο ρυθμισεις->εφαρμογες->διαγραφη δεδομενων να υποθεσω? και πως θα κανω turn fastboot off αφου κολλαει στην ασπρη οθονη που λεει htc one? ok τα καταφερα,θελει το volume down παρεπιπτοντως...Ευχαριστουμε kollatos για τις πολυτιμες γνωσεις σου...θα ξερω για αλλη φορα...αν δεν παθεις,δεν θα μαθεις... :) Edited January 1, 2016 by Tankwart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 επέστρεψα σε στοκ 5.0.1, η Revolution με 6.0 άρχισε να εμφανίζει κάποια lag σε εφαρμογές, δεν ξέρω αν ευθύνεται τόσο το Android ή απλά οι εφαρμογές δεν είναι optimized ακόμα. Περιμένουμε official λοιπόν και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Φταίει η rom. Έχει αναφερθεί πολλές φορές και αυτός ίσως είναι και ο λόγος που δεν την έδωσε ακόμα η HTC στην Ευρώπη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπερα σε ολους.να ρωτησω.ποιος ο λογος του s off?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπερα σε ολους.να ρωτησω.ποιος ο λογος του s off?? Καλησπερα post # 515 δευτερη παραγραφος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392017&page=35 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπερα post # 515 δευτερη παραγραφος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392017&page=35 Ευχαριστω νεκ.οποτε ειναι για να γυρισει σε στοκ για λογους εγγυησης αν καταλαβα.και απο οσο ξερω μερικες ρομ απαιτουν soff για να τις φλασαρεις.οποτε δλδ μπορω να παω σε καστομ ρομ οι οποιες φλασαροντε με s on ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ευχαριστω νεκ.οποτε ειναι για να γυρισει σε στοκ για λογους εγγυησης αν καταλαβα.και απο οσο ξερω μερικες ρομ απαιτουν soff για να τις φλασαρεις.οποτε δλδ μπορω να παω σε καστομ ρομ οι οποιες φλασαροντε με s on ετσι δεν ειναι; O βασικοτερος λογος αγορας του s off για μενα ειναι το service σε περιπτωση που εχεις φλασαρη μακρια απο μας :lol: 99% τις sense rom τις φλασαρης με s onn, για τις rom που ειναι το λεγομενο καθαρο android -cm aosp και τα λοιπα δεν εχω ιδεα τι γινεται δεν ασχοληθηκα ποτε μου φιλαρακι:) ψηνεσαι να φλασαρης ? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Φιλε ασε.το αγορασα unlocked με custom rom και s off.και λεω του κολλατος γυρισε μου το στοκ.μου το γυρναει κ μου λεει αστο s off και αμα χρειαστεις εγγυηση εδω ειμαι να στο κανω s on.του λεω δ υπαρχει περιπτωση να ξανασχοληθω με ρομ.βαρεθηκα.μου λεει οκ.τωρα που περιμενω mm και δεν ερχεται εχω λυσαξει.γιαυτο ψαχνομαι..θα δει το μηνυμα μου και θα μου πει στα λεγα εγω.κατι αλλο.στην android revolution πχ εχει οτα αναβαθμισεις;η πολλα ζηταω;γιατι αν ειναι σε καθε αναβαθμιση να κανω επαναφορα και στησιμο απο την αρχη δεν το εχω Edited January 8, 2016 by agrimis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Φιλε ασε.το αγορασα unlocked με custom rom και s off.και λεω του κολλατος γυρισε μου το στοκ.μου το γυρναει κ μου λεει αστο s off και αμα χρειαστεις εγγυηση εδω ειμαι να στο κανω s on.του λεω δ υπαρχει περιπτωση να ξανασχοληθω με ρομ.βαρεθηκα.μου λεει οκ.τωρα που περιμενω mm και δεν ερχεται εχω λυσαξει.γιαυτο ψαχνομαι..θα δει το μηνυμα μου και θα μου πει στα λεγα εγω.κατι αλλο.στην android revolution πχ εχει οτα αναβαθμισεις;η πολλα ζηταω;γιατι αν ειναι σε καθε αναβαθμιση να κανω επαναφορα και στησιμο απο την αρχη δεν το εχω Νομιζω η viper rom δινει οτα αναβαθμιση , δεν χρειαζεται να ξαναστησεις την συσκευη, απλα παρακολουθης το νημα της rom που εχεις φλασαρη και αν δινουν καποιο update το φλασαρης , αν νομιζεις οτι μπορεις να παρακολουθης το νημα της εκαστοτε ρομ που εχεις διαλεξει για τυχον update φλασαρε Αφου εισαι s off ηδη και υπαρχει υποστιρηξη απο τον ανδρεα και εχεις λυσαξει :lol: εγω στην θεση σου θα φλασαρα :) Νεκ. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Νομιζω η viper rom δινει οτα αναβαθμιση , δεν χρειαζεται να ξαναστησεις την συσκευη, απλα παρακολουθης το νημα της rom που εχεις φλασαρη και αν δινουν καποιο update το φλασαρης , αν νομιζεις οτι μπορεις να παρακολουθης το νημα της εκαστοτε ρομ που εχεις διαλεξει για τυχον update φλασαρε Αφου εισαι s off ηδη και υπαρχει υποστιρηξη απο τον ανδρεα και εχεις λυσαξει :lol: εγω στην θεση σου θα φλασαρα :) Νεκ. δυστηχως τιν επεισα τοτε και το γυρισε s on.αλλα η εγγυηση μου τελειωνει σε 4 μηνες οποτε το ψηνω..θα διαβασω το νημα τγς ρομ να δω αν εχει μεγαλη διαφορα σε μπατατια και αναλογα.ευχαριστω φιλαρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για τον φιλο @venduza που ρωταγε για τον kernel στο επισημο νημα skydragon mm http://s30.postimg.org/yq3fgpngh/Screenshot_20160111_083707.png Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλησπερα Συγνωμη για το διπλο post καλο φλασαρισμα :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2695706 και η viper http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2705292 οποιος φιλος φλασαρη και θελει ας δωσει κανα feedback Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Έχω φλασαρει την venom, την Έχω λίγες ώρες,και μέχρι στιγμής άψογη! Ίδωμεν Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καθώς φαίνεται την εβδομάδα που μας έρχεται θα κυκλοφορήσει η 6.0. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνω 2 partition στην κάρτα μνήμης και να χρησιμοποιήσω μόνο το ένα σαν internal storage, το καινούριο feature της Marshmallow; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καθώς φαίνεται την εβδομάδα που μας έρχεται θα κυκλοφορήσει η 6.0. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνω 2 partition στην κάρτα μνήμης και να χρησιμοποιήσω μόνο το ένα σαν internal storage, το καινούριο feature της Marshmallow; Αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου ετσι θα γινει http://s28.postimg.org/laydk68bh/Screenshot_20160117_173845.png Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δεν καταλαβαίνω τι δείχνει η εικόνα. Η πάνω είναι η εσωτερική και η κάτω 16άρα κάρτα μνήμης; Αναφέρομαι σε αυτό το νέο feature: Το πρόβλημα με αυτό το feature είναι ότι η κάρτα μνήμης δεν θα διαβάζεται σε καμία άλλη συσκευή εκτός του κινητού. Οπότε αν για κάποιο λόγο χαλάσει το κινητό ή γίνει factory reset, αχρηστεύονται και τα περιεχόμενα της κάρτα μνήμης αφού θα έχει encryption. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν γίνεται να έχω δύο partition στην κάρτα μνήμης ώστε να μετατρέψω μόνο το ένα ως internal. Σε αυτό θα μπαίνουν οι μεγάλες εφαρμογές και στο δεύτερο που θα είναι χωρίς encryption, θα έχω φωτογραφίες και βίντεο και θα λειτουργεί ως τυπική κάρτα μνήμης όπως μέχρι και εποχή Lollipop. Μπορεί όμως να γίνει σε κάρτα μνήμης με 2 partition; Μπορεί να γίνει μόνο στο ένα από τα 2 partition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts