Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αλλα μην ξεχνατε οι hosts που ενημερωθηκαν απο το adaway μπλοκαρονται μονο μετα απο reboot..

οποτε δεν βλεπω πως γινεται να λειτουργησει ενω σε καθε reboot το system partition καθαριζεται

Κάνεις λάθος, δεν είναι απαραίτητο το reboot.. Τουλάχιστον εγώ δεν κάνω ποτέ και οι διαφημίσεις μια χαρά κόβονται..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ειπα διοτι η ιδια η εφαρμογη σου προτεινει να κανεις reboot

τωρα αν γινεται πληρης εφαρμογη των host χωρις reboot δεν το ξερω..

Παντως επειδη διαβασα το νημα..αν ειναι να κανεις ροοτ μονο για καποιες εφαρμογες αξιζει να μπεις στην διαδικασια να φλασαρεις custom rom γιατι αυτα που κερδιζεις ειναι πολλα..

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Α γειά σου, τόσο καιρό τα λέω.. Από τη στιγμή που θα αποφασίσει κάποιος να ξεκλειδώσει bootloader είναι χαζό να μην βάλει και custom rom. Δόξα το Θεό υπάρχουν rom για όλα τα γούστα από εντελώς stock μέχρι να το κάνουν εντελώς άλλο τηλέφωνο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

... αφήστε με εμένα.

Για κάποιον έμπειρο, από μια φυσιολογική συσκευή η οποία το μόνο που έχει κάνει είναι s-off πόσο εύκολο είναι να περάσεις μια custom από αυτές που αναφέρει ο kollatos for example....;

3>4

Υπόθεση 2-3 κλικ, απλά θέλει μυαλό και να ακολουθείς απλές οδηγίες.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπόθεση 2-3 κλικ, απλά θέλει μυαλό και να ακολουθείς απλές οδηγίες.. ;)

Θα το πάρω προσωπικά αυτό...!:rolleyes:

3>4

Θα το πάρω προσωπικά αυτό...!:rolleyes:

Σε έχω για έξυπνο άνθρωπο πάντως.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο Ανδρέας εννοεί συγκεντρωμένο μυαλό! Οπότε μην το παίρνεις προσωπικά :P Οι οδηγίες υπάρχουν οπότε το να τις ακολουθήσεις είναι εύκολο!
Τhe end of an era...

Βασίλη θεωρώ ότι έκανε χιούμορ ο Παναγιώτης γι' αυτό και απάντησα έτσι..

Παναγιώτη σε περίπτωση που δεν ήταν χιούμορ ζητώ συγνώμη αν είπα κάτι που σε πείραξε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασίλη θεωρώ ότι έκανε χιούμορ ο Παναγιώτης γι' αυτό και απάντησα έτσι..

Παναγιώτη σε περίπτωση που δεν ήταν χιούμορ ζητώ συγνώμη αν είπα κάτι που σε πείραξε.

Φυσικά και έκανα χιούμορ. Αυτοσαρκάζομαι κιόλας συνάμα. Μετά από links, χρόνο και διάβασμα από μέρους σας και δεν κατάφερα τίποτα. :-)

3>4

Φυσικά και έκανα χιούμορ. Αυτοσαρκάζομαι κιόλας συνάμα. Μετά από links, χρόνο και διάβασμα από μέρους σας και δεν κατάφερα τίποτα. :-)

Τι εννοείς δεν κατάφερες τίποτα? Που κόλλησες ακριβώς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερωτηση... καθε φορα που περνατε μια rom (εστω και ως update) περνατε τα παντα απο την αρχη?

Υπαρχει καποιο προγραμμα που κραταει backup και στο φτιαχνει το κινητο ακριβως οπως πριν? (ακομη και τις οθονες?)

Ευχαριστω

Τι εννοείς δεν κατάφερες τίποτα? Που κόλλησες ακριβώς?

Download the above file into your platform-tools dir...

Στο "καλημέρα" μάλλον. :)

Να το κατεβάσω, ωραία, αλλά που ακριβώς δεν κατάλαβα. Που είναι αυτό;

3>4

Μια ερωτηση... καθε φορα που περνατε μια rom (εστω και ως update) περνατε τα παντα απο την αρχη?

Υπαρχει καποιο προγραμμα που κραταει backup και στο φτιαχνει το κινητο ακριβως οπως πριν? (ακομη και τις οθονες?)

Ευχαριστω

Εγώ φίλε σχετικά νέος στο θέμα custom Rom εχω περάσει την android revolution hd 20.3 η τελευταία πριν είχα την 11.1 και επειδή ήταν ίδια Rom δεν απαιτείτε διαγραφή και το τηλ το έκανε οπως πριν. Ήθελε όμως πρώτα να περάσω το τελευταίο firmware μετά την custom recovery και τέλος την αναβαθμισμένη Rom. Πάντα πριν περάσεις μια custom Rom Η την αναβαθμισμένη έκδοση της κανείς μέσω recovery ένα back up το λεγόμενο nandroid και έτσι είσαι σίγουρος ότι αν Κάτι πάει στραβά θα το επαναφέρεις μέσω recovery mode. Αν περνάς διαφορετική Rom απαιτείτε πριν να κανεις διαγραφή τα πάντα. Αυτό που με έχει σώσει και επαναφέρω το κινητό όπως πριν μετά είναι το back up με το titanium back up.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενδιαφέρον πληροφορίες για το νεο ota update http://android-revolution-hd.blogspot.co.uk/2014/10/htc-one-m8-3284016-new-firmware-details.html?m=1

Εμένα παιδιά με απογοήτευσε γιατί πριν το νέο firmware είχε επιλογή για δίκτυο 2g μόνο και τώρα έχει 2g 3g μαζί.

Edited by winer
Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Εδω δημιούργησα ενα θεμα για την dot view.Βρηκα και εναν γρηγορο οδηγο, και εγω που ειμαι ασχετος το βρηκα μεσα σε ενα τεταρτακι με λιγο google,και οριστε το αποτελεσμα!

Παραθετω τον μινι οδηγο απο xda...(http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/themes-apps/dot-view-themes-t2813555)

1. Preparation:

- create a new Document with 40x40px

- copy the attached dot.jpg in the document (centered)

- go to the Edit menu and choose Define Pattern and choose a good name (for example dot-view-pattern)

2.The Image

- create a new Document with 1080 width and 1920 heigth

- copy your Picture in the Document, that you want to convert and transform it, how you want to

- choose for this layer the mosaic-effect with a 40px size

- create a layer mask and fill the layer with the pattern from Step 1

et voilà you have your own designed dot-view image.

Αν καποιος χρειαστει βοηθεια ας μου στειλει pm.Καλες δημιουργιες!

Edited by flampouras

Στο "καλημέρα" μάλλον. :)

Να το κατεβάσω, ωραία, αλλά που ακριβώς δεν κατάλαβα. Που είναι αυτό;

https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407580571

Αυτό είναι το λεγόμενο adb tools που περιλαμβάνει τα adb.exe και fastboot.exe.

Το πρώτο είναι για να επικοινωνείς με το κινητό όσο αυτό είναι αναμμένο και δουλεύει κανονικά και

το δεύτερο για να επικοινωνείς όταν το κινητό είναι σε fastboot mode (bootloader).

Ξεκίνα διάβασμα μόνος σου μην τα περιμένεις όλα έτοιμα, έτσι δεν θα μάθεις τίποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρώτο είναι για να επικοινωνείς με το κινητό όσο αυτό είναι αναμμένο και δουλεύει κανονικά και

το δεύτερο για να επικοινωνείς όταν το κινητό είναι σε fastboot mode (bootloader).

Ξεκίνα διάβασμα μόνος σου μην τα περιμένεις όλα έτοιμα, έτσι δεν θα μάθεις τίποτα...

Αυτό ήταν;

Το έχω φτιάξει αυτό. Απλώς είχα την εντύπωση πως τι κατεβάζω στη συσκευή το αρχείο. Μόλις κατάλαβα και την λογική της διαδικασίας. Ευχαριστώ πολύ.

Υ. Γ έψαξα όλη την συσκευή εγώ για να βρω την dir που ανέφερα πιο πάνω. :-P

3>4

Κι εδώ είναι ο νέος τρόπος πιο προσιτός σε άτομα που δεν είναι εξοικειωμένοι με την γνωστή κονσόλα όπως Εγώ. Ρίξτε μια ματιά

http:// http://www.doctorandroid.gr/2014/10/adb-fastboot-windows-adb-console-by.html?m=1

Edited by winer

Κι εδώ είναι ο νέος τρόπος πιο προσιτός σε άτομα που δεν είναι εξοικειωμένοι με την γνωστή κονσόλα όπως Εγώ. Ρίξτε μια ματιά

http:// http://www.doctorandroid.gr/2014/10/adb-fastboot-windows-adb-console-by.html?m=1

Sorry κιόλας αλλά πως αυτό είναι πιο εύκολο? Το ίδιο είναι απλά αντί για μαύρο παράθυρο έχει άσπρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είσαι s-off μόνο, χωρίς κάποια custom περασμένη OTA θα σου έρθει η 4.4.4;

Και αν έχεις περάσει κάποια custom;

3>4

αν εισαι s off δεν εχεις προβλημα και εισαι 100% stock

το να λαβεις ota προυποθετει απαραιτητα stock recovery και αν δεν κανω λαθος odex συστημα..

ας με διορθωσει καποιος..

το s off δεν επειρεαζει αυτουσιο την ληψη ota..

οταν εχεις περασει λοιπον custom rom την εχεις περασει μεσα απο costum recovery οποτε δεν μπορεις σιγουρα απ αυτο και μονο να κανεις ληψη ota

απ την αλλη οταν εισαι τοσο custom γιατι να θελεις να λαβεις ota? αφου οι developers αναβαθμιζουν τις εκδοσεις του με την τελευται ota

οποτε αν τα βαλεις κατω..βελεπεις ειναι πιο απλα..

μαλλον σε ολες τις περιπτωσεις την ληψη μπορει να την κανεις απλα δεν θα εγκατασταθει..

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Sorry κιόλας αλλά πως αυτό είναι πιο εύκολο? Το ίδιο είναι απλά αντί για μαύρο παράθυρο έχει άσπρο...

Έτσι το παρουσιάζει και μου φάνηκε κι εμένα αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Για ακόμα μια φορά ας ρωτήσω. Ή διαδικασία μου φαίνεται βουνό. Σε note 2 και g2 μου ήταν πιο εύκολο αλλά εδώ κάπως μου φαίνεται.

Μπορώ πριν αγοράσω το sunshine να ξεκλειδώσω bootloader και να κάνω root με αυτόν τον τρόπο? How to Unlock and Root the HTC One M8:

Δηλαδή αυτό πρέπει να κάνουμε πρώτα?

Θοδωρής

Όχι, αν ακολουθήσεις το δρόμο του sunshine δεν χρειάζεται να κάνεις unlock τον bootloader..

Όσο για το root θα σου ανεβάσω link αργότερα που θα είμαι σπίτι..

Εδώ είσαι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2755657

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την καλησπερα μου

ειμαι s-on και σκεφτομαι να περασω την android now που φαινεται ισως η πιο πληρης εκτος αν εχετε αλλη ιδεα

λεω να χρησιμοποιησω αυτο το tool για να περασω recovery.αυτοματα το κανει και s-off?υπαρχει θεμα με την εγγυηση?

Vamos Aris