teo27 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Χαιρεται αυριο μαλλον θα παραλαβω το Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT-I9060i/DS Dual .Θελω να ρωτησω αν η δευτερη καρτα sim που παιρνει ειναι κανονικη sim ή μηπως ειναι micro sim και θελει κοψιμο, και ποσο κοστιζει αυτο σε γερμανο vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo27 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το αγορασα χθες το μεσημερι.το αφησα να αποφορτισει στο 15%.σημερα το πρωι το εβαλα να φορτιζει κλειστο 5 ωρες.πηγα να το ανοιξω με το κουμπι λειτουργιας και δεν ανοιγε.δοκιμασα ταυτοχρονα και με το κουμπι εντασης αλλα τιποτα παλι.τι πρεπει να κανω; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανοιξα τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες μετα απο μιση ωρα.Και απο χθες απο την πρωτη στιγμη δεν μπορουσα να συνδεθω με το wifi στο σπιτι.γραφει αποθηκευτηκε ασφαλες μετα ελεγχος ταυτοτητας παταω συνδεση και αναφερει παρουσιαστηκε σφαλμα πιστοποιησης.τι κανω τωρα για το ιντερνετ; ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stravakas Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Γειά σου φίλε. Έχω galaxy core 2. Αν ήταν κόλλημα από μπαταρία δεν θα δέχονταν καμία εντολή. Εγώ σε τέτοια περίπτωση (και λίγα που ήξερα και ξέρω ) κράτησα πατημένο το κουμπί της λειτουργίας για 7 δευτερόλεπτα και ξεκόλλησε και σε μια άλλη περίπτωση έκανα επαναφορά εργοστ.ρυθμισεων και ενταξει. Αυτές οι δύο περιπτώσεις έτυχαν σε μένα. Γειά σου φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis123swadow Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 σε ολοι την παρεα αγορασα εδω και τρεις μερες ενα samsung galaxy grand neo plus i9060i και θα ηθελα να ρωτησο παροτι ασχετος δεν μου βγαζει το κινητο ρυθμισεις ιντερνετ για να το κανω ενω με το ρουτερ μου μπενω κανονικα ελπιζω να μην σας κουρασα καθε βοηθεια σας πολυτιμη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Χαιρετίζω το forum Ήθελα να ρωτήσω εάν έχει καταφέρει κανείς να ρουτάρει αυτή τη συσκευή με επιτυχία και αν ναι, ποιο custom rom χρησιμοποίησε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γειά σας και πάλι. Τελικά βρήκα την GenNxt_PreRooted_GT-I9060_BalliBoxer.tar.md5 και έκανα root με Odin. Δούλεψε μια χαρά. αρκετούς μήνες μετά, αν υπάρχει ακόμα κάτι ενεργό στο νήμα, θέλω να πω, πως βοηθώντας ένα φίλο, του πέρασα και εγώ ακριβώς αυτή τη ROM. όμως αρκετά συχνά του πετάει ένα μνμ σφάλματος που αν θέλει μπορεί να το κάνει κοινή χρήση μέσω κάποιας εφαρμογής. δεν ξέρω αν είναι λογικό. και δεν είμαι χρήστης Samsung για να γνωρίζω αρκετά πράγματα. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsikkis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εδώ και 8μηνες εχω το Samsung galaxy grand neo plus και εδω και δυο μερες μου εχει παρουσιάσει ενα προβλημα με την εναλλαγή γλωσσας και πρεπει να το αλλαζω συνέχεια απο τις ρυθμίσεις Οποιος ξερει παρακαλω να μου πει τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εδώ και 8μηνες εχω το Samsung galaxy grand neo plus και εδω και δυο μερες μου εχει παρουσιάσει ενα προβλημα με την εναλλαγή γλωσσας και πρεπει να το αλλαζω συνέχεια απο τις ρυθμίσεις Οποιος ξερει παρακαλω να μου πει τι να κανω Έχεις βάλει μήπως το greenify? Αν ναι έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή στην προσβασιμότητα που πιθανό σου έβγαλε σαν notification κάτι για input method κατά την έναρξη της συσκευής? Πηγαίνεις στην προσβασιμότητα βρίσκεις το greenify και το απενεργοποιείς. Είναι γνωστό πρόβλημα στo stock samsung πληκτρολόγιο αυτή η ρύθμιση του greenify. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sw1hkl Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 καλο απογευμα καποια ρομ για το 9060 υπαρχει ευχαριστω Παράθεση SW1HKL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 καλο απογευμα καποια ρομ για το 9060 υπαρχει ευχαριστω δες το μήνυμά μου #69 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sw1hkl Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 δεν εχω κατι Παράθεση SW1HKL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sw1hkl Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 καλο μεσημερη υπαρχει κΑτι για το gt i 9060 i η απλως μενουμε ετσι ευχαριστω Παράθεση SW1HKL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 καλο μεσημερη υπαρχει κΑτι για το gt i 9060 i η απλως μενουμε ετσι ευχαριστω Μόνο ότι γράφω πιο πάνω στο μνμ #81 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6822031#post6822031 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλήσπερα σε όλους παιδιά. Το κινητό μου δεν έχει καθόλου Ελληνικά. Υπαρχει τρόπος να περαστούν ? Μπορεί να προτείνει κάποιος κάποια ROM που να έχει Ελληνικο μενού ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλήσπερα σε όλους παιδιά. Το κινητό μου δεν έχει καθόλου Ελληνικά. Υπαρχει τρόπος να περαστούν ? Μπορεί να προτείνει κάποιος κάποια ROM που να έχει Ελληνικο μενού ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων. δες από πάνω. το ίδιο ισχύει και για σένα. Used TapaTalk with JiaYu S3 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo27 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 χαιρεται εχω το galaxy grand neo plus . Εδω και 2 μερες δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ απο δεδομενα . (δωρο wats up 3 GB ). ειχε ερθει μηνυμα στην αλλη καρτα cosmote η απατεωνια οτι χρεωθηκα 1 ευρω και πειραξα κατι για να μην χρεωνομαι και δεν μπορω να μπω τωρα καθολου. απο WI FI ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να μην εχω προβλημα και να μπαινω κανονικα;Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts