tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Περιέργεια :p Πως το ''σβήνεις'' τώρα? Κλειδώνω με το power button. Συνήθισα και πάει το δάχτυλο κατευθείαν εκεί. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Κλειδώνω με το power button. Συνήθισα και πάει το δάχτυλο κατευθείαν εκεί. Εγώ απλά ''σέρνω'' το δάχτυλο προς τα επάνω, χεχε Το θεωρώ από τα καλύτερα και χρησιμότερα app το Screen Off and Lock, ειδικά στις οθόνες 5'' + ps Είναι από τις εφαρμογές που αν την δοκιμάσεις μια φορά σε ακολουθεί σε όλες τις συσκευές σου! Edited August 26, 2014 by Jig ps Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εγώ απλά ''σέρνω'' το δάχτυλο προς τα επάνω, χεχε Το θεωρώ από τα καλύτερα και χρησιμότερα app το Screen Off and Lock, ειδικά στις οθόνες 5'' + Ναι χρησιμοποιώ και τα gestures πολύ απλά έχω συνηθίσει πλέον το sense και έχω ξεχάσει πόσο βολικά είναι. Μπήκε nova και θα δοκιμαστεί για κάποιες ημέρες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι χρησιμοποιώ και τα gestures πολύ απλά έχω συνηθίσει πλέον το sense και έχω ξεχάσει πόσο βολικά είναι. Μπήκε nova και θα δοκιμαστεί για κάποιες ημέρες. Καλημέρα χθες το βράδυ μπήκε ο Nova και μετά από 2 ώρες βγήκε,τι να πω μας έχει καταστρέψει το sense Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Τελικά παιδιά nova η sense? ΘΑ μου πείτε "γιατί δεν δοκιμάζεις ρε μεγάλε" είχα δοκιμάσει απλά θέλω και απόψεις άλλες. Αν μπορείτε. Αυτό που με "χαλάει" στον NOVA είναι (αν θυμάμαι καλά) το ότι δεν έχει search button στις εφαρμογές και άμεση είσοδο στην διαχείριση των εφαρμογών που έχει ο SENCE και που με έχει βολέψει πολύ. Από μπαταρία ποιος έχει άραγε μεγαλύτερη κατανάλωση; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλημέρα χθες το βράδυ μπήκε ο Nova και μετά από 2 ώρες βγήκε,τι να πω μας έχει καταστρέψει το sense Κανονικά όμως!! Η μόνη συσκευή που παραλίγο μάλιστα να μην κάνω ούτε root :shock::shock::shock: ! ! ! ! ! ! Ναι χρησιμοποιώ και τα gestures πολύ απλά έχω συνηθίσει πλέον το sense και έχω ξεχάσει πόσο βολικά είναι. Μπήκε nova και θα δοκιμαστεί για κάποιες ημέρες. προσωπικά με root και xposed μέσω Sense 6 Toolbox το έχω ρυθμίσει να σβήνει με μια κίνηση προς τα επάνω, πολύ βολικό και γρήγορο.. επίσης με gesture προς τα κάτω κατεβάζω toggles χωρίς να απαιτεί 2 δάκτυλα και από ψηλά προς χαμηλά.. Η συσκευή πραγματικά είναι αλλού.. Εμένα η γυναίκα το έχει καπαρώσει το Gold μου και ίσως πάρω το γκρι για αλλαγή όταν της το δώσω. Πάντως πραγματικά μένω άνετα με την συσκευή μέχρι το Μ9. Το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι δεν μπορώ να το έχω εκτός θήκης αφού και το παραμικρό σημαδάκι να δω θα φάω τρελή ξενέρα... quality just comes with a cost I guess :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Θυμάμαι όταν είχα το desire την έβγαζα μόνο με MIUI και vanilla roms. Απ το One X και μετά το Sense είναι απόλαυση και οτιδήποτε άλλο (touchwiz, pure android etc) είναι πισωγύρισμα! Με τρώει να πω την αλήθεια να ρουταρω μόνο και μόνο για το crt off και το YouTube adaway αλλά κρατιέμαι! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Θυμάμαι όταν είχα το desire την έβγαζα μόνο με MIUI και vanilla roms. Απ το One X και μετά το Sense είναι απόλαυση και οτιδήποτε άλλο (touchwiz, pure android etc) είναι πισωγύρισμα! Με τρώει να πω την αλήθεια να ρουταρω μόνο και μόνο για το crt off και το YouTube adaway αλλά κρατιέμαι! Είναι και άλλα πχ xposed ad away greenify etc Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Μέχρι στιγμής το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η γραμματοσειρά στα κείμενα. Τα γράμματα είναι πολύ λεπτά και ενώ σε μέγεθος είναι οκ, γίνεται κουραστική η ανάγνωση. Η Samsung έχει ρύθμιση που βελτιώνει την ανάγνωση. Μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά χωρίς root? Υπάρχει και πιο bold? Τελικά η οθόνη στο auto χρειάζεσαι να είναι πιο φωτεινή. Στο OPO βλέπω καλύτερα με γυαλιά όταν το έχω στην βάση αυτοκινήτου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλημέρα. Και εγώ έστησα nova και τον έβγαλα. Δεν ξέρω αλλά δεν μου καθόταν καλά. Ή συνήθεια είναι. Τονίζω πως σε όλα τα τηλέφωνα το πρώτο πράγμα που έβαζα ήταν ο nova. Τι να πω. Επίσης μου ήρθε σήμερα το πρωί. Ξέρετε τι είναι? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλημέρα. Και εγώ έστησα nova και τον έβγαλα. Δεν ξέρω αλλά δεν μου καθόταν καλά. Ή συνήθεια είναι. Τονίζω πως σε όλα τα τηλέφωνα το πρώτο πράγμα που έβαζα ήταν ο nova. Τι να πω. Επίσης μου ήρθε σήμερα το πρωί. Ξέρετε τι είναι? Ναι είναι το συμπλήρωμα του τελευταίου update Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλημέρα. Και εγώ έστησα nova και τον έβγαλα. Δεν ξέρω αλλά δεν μου καθόταν καλά. Ή συνήθεια είναι. Τονίζω πως σε όλα τα τηλέφωνα το πρώτο πράγμα που έβαζα ήταν ο nova. Τι να πω. Επίσης μου ήρθε σήμερα το πρωί. Ξέρετε τι είναι? Βασικά σου ήρθε το τελευταίο update της 4.4.3 και όπως λέει βελτιώνει το gps Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι είναι το συμπλήρωμα του τελευταίου update Βασικά σου ήρθε το τελευταίο update της 4.4.3 και όπως λέει βελτιώνει το gps Να είστε καλά. Νόμιζα ότι ήμασταν κομπλέ με τα updates και λέω τι γίνεται ? Άντε να έρθει και το L τώρα χαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) @afilopou Αργύρη ποια είναι η γνώμη σου σχετικά με το smoothness του Μ8 σε σχέση με το OnePlus & NEXUS 5? Η δική μου είναι χωρίς υπερβολές όταν λέμε Android βούτυρο, θα έπρεπε να εννοούμε το M8 και όχι NEXUS κλπ που τρέχουν καθαρό android. Η άποψη μου δεν είναι θεωρητική. Τεκμηριώνεται από δοκιμές στο άνοιγμα ιδίων εφαρμογών σε OnePlus και iPhone 5s. Το έχω ξαναγράψει. Δεν λέω ότι οι άλλες συσκευές λαγκαρουν η ότι είναι αργές. Απλά στο Μ8 δεν μεσολαβεί τίποτα από την στιγμή πού πατάς στο εικονίδιο. Είτε έχει ανοίξει η εφαρμογή πριν είτε όχι. Όσοι έχουν δουλέψει iPhone 5s, θα έχουν παρατηρήσει πόσο smooth είναι όταν επαναφέρεις εφαρμογές που έχεις ανοίξει πιο πριν. Στο Μ8 αυτό γίνεται ακόμα και με τις εφαρμογές που δεν έχεις χρησιμοποιήσει πριν. Είναι η πρώτη συσκευή που ανοίγει το dialer πιο γρήγορα από το iPhone. Και μιλάμε για ολοκληρωμένο dialer όχι μισοβεζικα πράγματα σαν της Apple. Όσο και να το κρύβουν στα καταστήματα, αργά ή γρήγορα ο κόσμος θα καταλάβει. Αρκεί να είναι το ίδιο καλό το Μ9. Επίσης το κατάστημα που το αγόρασα είναι τεράστια εταιρεία και έχει την αντιπροσωπία της Samsung & Nokia. Μου είπαν ότι το Μ8 πουλάει καλύτερα όσο περνάει ο καιρός. Γι αυτό δεν νοιάζεται η HTC για βελτιωμένες εκδόσεις. Θα πάει μια και καλή στο Μ9. Το max θα καλύψει όσους θέλουν κάτι μεγαλύτερο σε οθόνη και νεότερο επεξεργαστή ίσως. @@@Τελικά βρήκα την γραμματοσειρά που ήθελα. Αν έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη πείτε μου. Edited August 27, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 καλημερα στην παρεα,το βρισκω απο το mrmobi,το γνωριζετε σαν καταστημα?μιλησα με το καταστημα κ γενικα με το θεμα doa μου ειπε εαν συμβει κατι το στελνω στην αρβατο.το εχει σε ασημι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Μέχρι στιγμής το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η γραμματοσειρά στα κείμενα. Τα γράμματα είναι πολύ λεπτά και ενώ σε μέγεθος είναι οκ, γίνεται κουραστική η ανάγνωση. Η Samsung έχει ρύθμιση που βελτιώνει την ανάγνωση. Μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά χωρίς root? Υπάρχει και πιο bold? Τελικά η οθόνη στο auto χρειάζεσαι να είναι πιο φωτεινή. Στο OPO βλέπω καλύτερα με γυαλιά όταν το έχω στην βάση αυτοκινήτου. Στο αυτόματο έβαλες την μπάρα τέρμα δεξιά; Στο Μ7 νόμιζα ότι δεν έχει σημασία (όπως ίσχυε με τα παλιότερα htc)αλλά τελικά έχει βαθμίδες στο αυτόματο όπως στα άλλα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 O μόνος λόγος που κρατάω το Nova (στο Μ7 βέβαια) είναι τα gestures που με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Κατά τα άλλα το Sense είναι φοβερό και άλλωστε έχω κρατήσει και το Blinkfeed παρέα με τον Nova. Από περιέργεια κάποια στιγμή λέω να το βγάλω το Nova και να δοκιμάσω χωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 O μόνος λόγος που κρατάω το Nova (στο Μ7 βέβαια) είναι τα gestures που με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Κατά τα άλλα το Sense είναι φοβερό και άλλωστε έχω κρατήσει και το Blinkfeed παρέα με τον Nova. Από περιέργεια κάποια στιγμή λέω να το βγάλω το Nova και να δοκιμάσω χωρίς. Ορίστε,πως έκανες το BlinkFeed να δουλεύει μαζί με τον nova?? Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Στο αυτόματο έβαλες την μπάρα τέρμα δεξιά; Στο Μ7 νόμιζα ότι δεν έχει σημασία (όπως ίσχυε με τα παλιότερα htc)αλλά τελικά έχει βαθμίδες στο αυτόματο όπως στα άλλα. Δεν είναι σίγουρος. Τώρα που κοίταξα την βρήκα τέρμα δεξιά. Θα το τσεκάρω το απόγευμα στο αυτοκίνητο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κώστα Ποιο είναι πιο premium κινητό? 5s η m8 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κώστα Ποιο είναι πιο premium κινητό? 5s η m8 M8 φυσικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 M8 φυσικα... Βρε και εγώ αυτό λέω αλλά έχω εδώ κάτι κολλημένους Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Βρε και εγώ αυτό λέω αλλά έχω εδώ κάτι κολλημένους Θοδωρή συγγνώμη αλλά χαζή ερώτηση,από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις όταν θεωρούν το Bluetooth άχρηστο πράγμα επειδή έτσι τους υπέδειξε η μηλοεταιρια τι άλλο να πεις Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Θοδωρή συγγνώμη αλλά χαζή ερώτηση,από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις όταν θεωρούν το Bluetooth άχρηστο πράγμα επειδή έτσι τους υπέδειξε η μηλοεταιρια τι άλλο να πεις Το ξέρω ρε Πάνο αλλά κουβέντα να γίνεται. Άσε είμαστε και offtopic Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Θοδωρή συγγνώμη αλλά χαζή ερώτηση,από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις όταν θεωρούν το Bluetooth άχρηστο πράγμα επειδή έτσι τους υπέδειξε η μηλοεταιρια τι άλλο να πεις Αν επαληθευθούν οι φήμες για το iPhone 6, τουλάχιστον αυτό των 4.7" θα είναι και πάλι κατώτερο από το M8 πόσο μάλλον από το Μ9. Όταν η HTC έφτιαχνε software για smartphone, όλοι οι άλλοι που τώρα είναι από πάνω, δεν είχαν φανταστεί καν ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν κατασκευαστές. Η ηγεσία της HTC κατά την περίοδο 2010 έως και 12, αν είχε φιλότιμο, έπρεπε να έχει κάνει χαρακίρι. Είχε την πρώτη android συσκευή και το πρώτο NEXUS. Τεράστιο πλεονέκτημα, αλλά πήγαν να το παίξουν στην Google βασιλικοτεροι του βασιλέως. Συν τα τεράστια λάθη που ακολούθησαν οδήγησαν την Νο1 εταιρεία σχεδόν σε πτώχευση. Αν θυμάμαι καλά το 2009 κρατούσε μόνη της τα WM της Microsoft στο 8% του συνολικού μεριδίου της αγοράς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts