tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από πολύ προσοχή είδα ότι το gsam έβγαλε σωστούς χρόνους και είπα να τους δώσω. Η χρήση είναι με φωτεινότητα στο αυτόματο. WiFi only με συγχρονισμους πάντα ανοικτούς. Το WiFi το έκλεισα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δεν θα έβαζα τους χρόνους μιας και δεν έκανα μικτή χρήση, τους βάζω μόνο και μόνο για να δείτε αναμονή και γενικότερα ώρες εκτός φορτιστή. Είχα ακούσει ότι να ναι γνώμες και από άτομα που το είχαν το τηλέφωνο και έλεγαν διάφορα κουλά. Με την ίδια χρήση στο g2 είχα μισή ώρα ίσως και παραπάνω λιγότερη σε kit Kat. ΥΓ. Ναι κάθισα και μετραγα όσο μπορούσα ώρες για να ελέγξω το πρόγραμμα. Ανεργία!!! Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν υπάρχει αυτή η συσκευή, πραγματικά. Τα κάνει όλα τ έ λ ε ι α ... είναι και κούκλα :p Αν δεν δώσει το N4 κάτι το οποίο να με ξετρελάνει η επόμενή μου συσκευή θα είναι το Μ8 Μax(αρκεί να μην ξεφύγει στις διαστάσεις). Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν υπάρχει αυτή η συσκευή, πραγματικά. Τα κάνει όλα τ έ λ ε ι α ... είναι και κούκλα :p Αν δεν δώσει το N4 κάτι το οποίο να με ξετρελάνει η επόμενή μου συσκευή θα είναι το Μ8 Μax(αρκεί να μην ξεφύγει στις διαστάσεις). Αυτό ακριβώς φίλε. Και εγώ αυτό περιμένω Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Και αυτό το μέγεθος καλό είναι. Μια χαρά για τα δικά μου γούστα βέβαια. Γενικά όμως είδα και την άλλη μεριά του android,την απροβλημάτιστη λειτουργία και θα το λέω συνέχεια. Και δεν είμαι fan boy μακάρι να την βρω έτσι και στο επόμενο τηλέφωνο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Και αυτό το μέγεθος καλό είναι. Μια χαρά για τα δικά μου γούστα βέβαια. Γενικά όμως είδα και την άλλη μεριά του android,την απροβλημάτιστη λειτουργία και θα το λέω συνέχεια. Και δεν είμαι fan boy μακάρι να την βρω έτσι και στο επόμενο τηλέφωνο Ξέρεις ότι είμαι φαν των μεγάλων μεγεθών. Αυτό που θα ήθελα και δεν το έχει το κινητό, ενώ υπάρχει στο φλεξ είναι η απόκρυψη των soft keys στον browser ,ώστε να εκμεταλλεύεσαι όλο το χώρο της οθόνης. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα γιατί στις φωτογραφίες τα soft keys κρύβονται αυτόματα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ποιά έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ξέρεις ότι είμαι φαν των μεγάλων μεγεθών. Αυτό που θα ήθελα και δεν το έχει το κινητό, ενώ υπάρχει στο φλεξ είναι η απόκρυψη των soft keys στον browser ,ώστε να εκμεταλλεύεσαι όλο το χώρο της οθόνης. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα γιατί στις φωτογραφίες τα soft keys κρύβονται αυτόματα Αυτό που όταν κανείς scroll και εξαφανίζονται δεν σε βολεύει? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Αυτό που όταν κανείς scroll και εξαφανίζονται δεν σε βολεύει? Δεν συμβαίνει αυτό στης κόρης μου το τηλέφωνο. Ποια ρύθμιση είναι ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν συμβαίνει αυτό στης κόρης μου το τηλέφωνο. Ποια ρύθμιση είναι ; Αντώνη συγγνώμη δεν ξέρω :rolleyes: έψαξα αλλά δεν γνωρίζω που είναι η τι είχα πατήσει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Αυτό που όταν κανείς scroll και εξαφανίζονται δεν σε βολεύει? Δεν συμβαίνει αυτό στης κόρης μου το τηλέφωνο. Ποια ρύθμιση είναι ; Αντώνη συγγνώμη δεν ξέρω :rolleyes: έψαξα αλλά δεν γνωρίζω που είναι η τι είχα πατήσει Ξέρει κανείς πως ενεργοποιείται αυτό ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από πολύ προσοχή είδα ότι το gsam έβγαλε σωστούς χρόνους και είπα να τους δώσω. Η χρήση είναι με φωτεινότητα στο αυτόματο. WiFi only με συγχρονισμους πάντα ανοικτούς. Το WiFi το έκλεισα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δεν θα έβαζα τους χρόνους μιας και δεν έκανα μικτή χρήση, τους βάζω μόνο και μόνο για να δείτε αναμονή και γενικότερα ώρες εκτός φορτιστή. Είχα ακούσει ότι να ναι γνώμες και από άτομα που το είχαν το τηλέφωνο και έλεγαν διάφορα κουλά. Με την ίδια χρήση στο g2 είχα μισή ώρα ίσως και παραπάνω λιγότερη σε kit Kat. ΥΓ. Ναι κάθισα και μετραγα όσο μπορούσα ώρες για να ελέγξω το πρόγραμμα. Ανεργία!!! Για κάποιο λόγο το gsam δεν μετράει το χρόνο που έχω μιλήσει... Είσαι root? Και πάλι αναρωτιέμαι γιατί σε εμένα ένα ποσοστό 20-40% καταναλωνεται από το kernel και το λειτουργικό Android. Δεν κάνω κάτι σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Για κάποιο λόγο το gsam δεν μετράει το χρόνο που έχω μιλήσει... Είσαι root? Και πάλι αναρωτιέμαι γιατί σε εμένα ένα ποσοστό 20-40% καταναλωνεται από το kernel και το λειτουργικό Android. Δεν κάνω κάτι σωστά? Για κάποιο λόγο αν παρατηρησεις εχεις μεγάλο χρόνο στο Held awake της συσκευής σου. Αν παρατηρήσεις τη κατανάλωση του tpal θα δεις οτι με τον ίδιο χρόνο λειτουργίας του τηλεφώνου έχει περίπου μιάμιση ώρα Held awake ενω εσυ έχεις περίπου πέντε ώρες αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει πως κάποια εφαρμογή τρέχει απο πίσω ακόμη κι αν τη κλείσεις και δεν αφήνει τη συσκευή σου να μπεί σε deep sleep με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία. Για αρχή κανε του ένα reboot, αν και σίγουρα μετά απο κάποιο διάστημα θα στο ξαναεμφανίσει. Αν εισαι root, βάζεις το greenify και ξενοιάζεις μιά και έξω. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Για κάποιο λόγο αν παρατηρησεις εχεις μεγάλο χρόνο στο Held awake της συσκευής σου. Αν παρατηρήσεις τη κατανάλωση του tpal θα δεις οτι με τον ίδιο χρόνο λειτουργίας του τηλεφώνου έχει περίπου μιάμιση ώρα Held awake ενω εσυ έχεις περίπου πέντε ώρες αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει πως κάποια εφαρμογή τρέχει απο πίσω ακόμη κι αν τη κλείσεις και δεν αφήνει τη συσκευή σου να μπεί σε deep sleep με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία. Για αρχή κανε του ένα reboot, αν και σίγουρα μετά απο κάποιο διάστημα θα στο ξαναεμφανίσει. Αν εισαι root, βάζεις το greenify και ξενοιάζεις μιά και έξω. Αυτά είναι τα δεδομένα της συσκευής.. ΝΑ είναι το blinkfeed που μου το κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν είμαι ρουτ φίλε. Συγνώμη για την καθυστέρηση. Εγώ δεν έχω βάλει να σου πω το blinkfeed. Λες να φταίει? Τι να πω? Και εμένα πρώτο το kernel είναι αλλά παίζει μεγάλο ρόλο τι εφαρμογές τρέχουν. Οι χρόνοι που έδωσα προφανώς δεν επιτυγχάνονται κάθε μέρα. ΔΕΝ δούλεψα data και γενικά δεν έκανα μικτή χρήση. Ήθελα να δείξω ή και να την πω στους επικριτές για την μπαταρία. Με καλή διάθεση πάντα απλά είμαι παθών σε παραπληροφόρηση για τη συγκεκριμένη συσκευή. Αντώνη δεν ξέρω ρε φίλε. Παίξε με τις επιλογές στον browser. ΔΕΝ πείραξα τίποτα εγώ από αρχή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Αυτά είναι τα δεδομένα της συσκευής.. ΝΑ είναι το blinkfeed που μου το κάνει αυτό? Τι να σου πώ,είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με τις εφαρμογές. Ότι το blinkfeed είναι ενεργοβόρο είναι γνωστό αλλα δε νομίζω να κάνει τη ζημιά αυτό. Κάποια άλλη εφαρμογή απο το play store είναι μάλλον ή από κάπου αλλού. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Ενημερωτικά πάντως, το Blinkfeed που βλέπετε είναι όλος ο launcher, δεν έχει σχέση αν έχετε το Blinkfeed ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Μετά από αρκετές ημέρες με την 4.4.3 το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν μου πιάνει με την πρώτη το διπλο χτυπημα και όλα τα υπόλοιπα(δεξιά,αριστερα) έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο ? Επίσης το μοναδικό αρνητικό το βρήκα. Όταν ειναι ξάπλα το τηλεφωνο και θέλω να δω την ώρα με διπλο χτυπημα δεν ανοιγει ευκολα. θέλει 3 φορές και με δύναμη.Το κακό είναι ότι αν καταφέρει και ανοίξει μετά με ενα απλό διπλο χτύπημα κλείνει.Γιατί αυτό και γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και στο άνοιγμα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Μετά από αρκετές ημέρες με την 4.4.3 το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως δεν μου πιάνει με την πρώτη το διπλο χτυπημα και όλα τα υπόλοιπα(δεξιά,αριστερα) έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο ? Επίσης το μοναδικό αρνητικό το βρήκα. Όταν ειναι ξάπλα το τηλεφωνο και θέλω να δω την ώρα με διπλο χτυπημα δεν ανοιγει ευκολα. θέλει 3 φορές και με δύναμη.Το κακό είναι ότι αν καταφέρει και ανοίξει μετά με ενα απλό διπλο χτύπημα κλείνει.Γιατί αυτό και γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και στο άνοιγμα? Εμένα πιάνει με απλό διπλό χτύπημα παντως ρε συ!Και με εξοικονόμηση ενέργειας!Βεβαια αυτο που παρατηρώ ειναι οτι δεν πιάνει με την μια αλλα οταν πιάσει και με δυο χτυπήματα ανοίγει και με δυο κλείνει! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εμένα πιάνει με απλό διπλό χτύπημα παντως ρε συ!Και με εξοικονόμηση ενέργειας!Βεβαια αυτο που παρατηρώ ειναι οτι δεν πιάνει με την μια αλλα οταν πιάσει και με δυο χτυπήματα ανοίγει και με δυο κλείνει! ok Συγνώμη για το άσχετο ποστ.Το πατούσα με μανία νομίζοντας οτι δεν ανοίγει. τώρα το δοκίμασα ήρεμα και άνοιξε. Ευχαριστώ και συγνώμη που χάλασα τη ροή :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 ok Συγνώμη για το άσχετο ποστ.Το πατούσα με μανία νομίζοντας οτι δεν ανοίγει. τώρα το δοκίμασα ήρεμα και άνοιξε. Ευχαριστώ και συγνώμη που χάλασα τη ροή :) Σιγά ρε συ :) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Κρατάει σταθερά την τιμή του. Δεν βλέπω να πέφτει πριν αρχίσουν οι διαρροές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Κρατάει σταθερά την τιμή του. Δεν βλέπω να πέφτει πριν αρχίσουν οι διαρροές. Ποιες διαρροές; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Ποιες διαρροές; διαρροές για m8 max ,m9? δεν είναι νωρίς ακόμα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 διαρροές για m8 max ,m9? δεν είναι νωρίς ακόμα? Α μάλιστα!Μονο για το m9 με απασχολεί!Παντως όντως στο skroutz η τιμή του ξεκινά απο τα 519!!Αυτο δείχνει ποσο πουλάει! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Α μάλιστα!Μονο για το m9 με απασχολεί!Παντως όντως στο skroutz η τιμή του ξεκινά απο τα 519!!Αυτο δείχνει ποσο πουλάει! Θυμάμαι πριν το πάρω είχα μπει να δω τι λέτε όσοι το είχατε και δυστυχώς είδα ένα παρατημένο τοπικ χωρίς πολλά πολλά,πλέον γίναμε πολλοί και θέλω να πιστευω σε μελλοντικές αναβαθμίσεις της σειράς να φέρει και άλλους προς το μέρος της Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts