galanakop Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Γενικα παιδια που την εχουν μερες την αναβαθμιση τι ακριβως εχουν δει??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Σε συνέχεια του τεστ ακουστικών, δοκίμασα και το Z Ultra και το αποτέλεσμα ήταν πολύ κοντινό με τα S5/G3. Δεν έχει δύναμη βρε παιδί μου να παίξει δυνατά και καλά! Μα τι στο καλό απόγονος Walkman είναι αυτός; Πέρα από τα Sony ακουστικά, δόκίμασα και τα JVC in-ear FXZ200 (φετινό βραβείο EISA), τα οποία έχουν 16Ω impedance και 96db sensitivity (δύσκολοδήγητο). Τα αποτελέσματα ακριβώς τα ίδια. Μόνο το HTC τα οδήγησε καλά και μάλιστα πολύ δυνατά, σε σημείο να μη βάζω την ένταση ποτέ στο τέρμα! Μπράβο και πάλι μπράβο! Υ.Γ.: Μπορεί να έχει παίξει κάποιο ρόλο (θετικό) και η αναβάθμιση σε 4.4.3 που του έκανα χθες, αλλά μου φαίνεται ότι αποδίδει ακόμη καλύτερα στο τομέα του ήχου. Ελπίζω να μην είναι placebo effect! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Γενικα παιδια που την εχουν μερες την αναβαθμιση τι ακριβως εχουν δει??? Tι να δουμε ρε συ Νικο σε ενα απροβληματιστο τλφ??Εγω προσωπικα δεν πηρα μυρουδια εκτος απο τον file manager α ξεχασα εχει καλυτερο σημα σε gps gsm wifi Αυτα τα ολιγα:D Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αυτό που έχω βρει εκτός του file manager & Extreme power saving mode είναι η ''Λήψη περιεχομένου από άλλο τηλέφωνο'' (screen shot) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Υπήρχε και το εργαλείο μεταφοράς δεδομένων της HTC... Νομίζω είναι το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Υπήρχε και το εργαλείο μεταφοράς δεδομένων της HTC... Νομίζω είναι το ίδιο... Ναι, τελικά το ίδιο είναι αλλά αναβαθμίστηκε και πήγε στις ρυθμίσεις, οπότε νομίζω δεν χρειάζεται να κατεβάσεις την εφαρμογή. Χρήσιμο πάντως :) Edited August 22, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Φοβάμαι ότι HTC δύσκολα θα ξανά βγάλει τέτοιο τηλέφωνο. Δεν υπάρχουν καθόλου διαρροές για το τι σκοπεύουν να κάνουν με το επόμενο. Σήμερα μου ζήτησε κάποια να αγοράσει το iPhone μου. Είμαι σε σκέψη γιατί αν το αγοράσω εδώ που είμαι θα έχω ένα χρόνο εγγύηση και δεν θα πουλιέται στην Ελλάδα. Να πουληθεί εδώ ούτε λόγος γιατί αγοράζουν μόνο Samsung και iPhone. Οπότε αν το πάρω θα χάσω πολλά όταν θελήσω να πάω στο επόμενο. Θα δω Μήπως έλθει κάνεις να μου το φέρει από Ελλάδα. Ήδη έχω αγορασμενες 2 θήκες από τότε που το είχα αγοράσει :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Σε συνέχεια του τεστ ακουστικών, δοκίμασα και το Z Ultra και το αποτέλεσμα ήταν πολύ κοντινό με τα S5/G3. Δεν έχει δύναμη βρε παιδί μου να παίξει δυνατά και καλά! Μα τι στο καλό απόγονος Walkman είναι αυτός; Πέρα από τα Sony ακουστικά, δόκίμασα και τα JVC in-ear FXZ200 (φετινό βραβείο EISA), τα οποία έχουν 16Ω impedance και 96db sensitivity (δύσκολοδήγητο). Τα αποτελέσματα ακριβώς τα ίδια. Μόνο το HTC τα οδήγησε καλά και μάλιστα πολύ δυνατά, σε σημείο να μη βάζω την ένταση ποτέ στο τέρμα! Μπράβο και πάλι μπράβο! Υ.Γ.: Μπορεί να έχει παίξει κάποιο ρόλο (θετικό) και η αναβάθμιση σε 4.4.3 που του έκανα χθες, αλλά μου φαίνεται ότι αποδίδει ακόμη καλύτερα στο τομέα του ήχου. Ελπίζω να μην είναι placebo effect! Χωρίς να είμαι ειδικός και σε μένα μου φάνηκε ο καλύτερος ήχος ακουστικών που είχα ποτέ, και μιλάω για τα μανήσια. Σε ευχαριστούμε για τα αναλυτικά μίνι review ;) ΥΓ. Θα θυμηθώ να σε ενοχλήσω όταν θελήσω να πάρω ακουστικά :cool: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) μεταφορά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5576312#post5576312 @Pharmex Thanks :) Edited August 23, 2014 by Jig μεταφορά Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παραθέτω φώτο από 2 κύκλους φόρτισης. Πως εξηγείται το ποσοστό της ενέργειας που καταναλώνει το kernel και το λειτουργικό σύστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παραθέτω φώτο από 2 κύκλους φόρτισης. Πως εξηγείται το ποσοστό της ενέργειας που καταναλώνει το kernel και το λειτουργικό σύστημα? Εγώ έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το gsam γιατί το θεωρώ αναξιόπιστο.Τρώει σκαλωματα και δείχνει ο,τι να Ναι.Χρησιμοποιώ το betterbatterystats (το έχει free στο xda) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εγώ έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το gsam γιατί το θεωρώ αναξιόπιστο.Τρώει σκαλωματα και δείχνει ο,τι να Ναι.Χρησιμοποιώ το betterbatterystats (το έχει free στο xda) Που βλέπουμε εκεί τις ώρες? Αν μπορείς δώσε πληροφορίες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ο μόνος φόβος που έχω στις αναβαθμίσεις στο συγκεκριμένο τηλ είναι η διαχείριση αλλά και η διάρκεια τις μπαταρίας... Φαίνεται ξεκάθαρα πως και με την τελευταία αναβάθμιση σε αυτούς τους τομείς το τηλ παραμένει κορυφαίο..Τα άλλα είναι λίγο πολύ γνωστά... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το m8 δεν είναι μόνο πρώτο σε πωλήσεις τηλέφωνο την φετινή χρονιά... Χαχα χαχαχα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ο μόνος φόβος που έχω στις αναβαθμίσεις στο συγκεκριμένο τηλ είναι η διαχείριση αλλά και η διάρκεια τις μπαταρίας... Φαίνεται ξεκάθαρα πως και με την τελευταία αναβάθμιση σε αυτούς τους τομείς το τηλ παραμένει κορυφαίο..Τα άλλα είναι λίγο πολύ γνωστά... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το m8 δεν είναι μόνο πρώτο σε πωλήσεις τηλέφωνο την φετινή χρονιά... Χαχα χαχαχα Μέγεθος οθόνη και κάμερα το έχουν κρατήσει πίσω δυστυχώς Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Σε συνέχεια του τεστ ακουστικών, δοκίμασα και το Z Ultra και το αποτέλεσμα ήταν πολύ κοντινό με τα S5/G3. Δεν έχει δύναμη βρε παιδί μου να παίξει δυνατά και καλά! Μα τι στο καλό απόγονος Walkman είναι αυτός; Πέρα από τα Sony ακουστικά, δόκίμασα και τα JVC in-ear FXZ200 (φετινό βραβείο EISA), τα οποία έχουν 16Ω impedance και 96db sensitivity (δύσκολοδήγητο). Τα αποτελέσματα ακριβώς τα ίδια. Μόνο το HTC τα οδήγησε καλά και μάλιστα πολύ δυνατά, σε σημείο να μη βάζω την ένταση ποτέ στο τέρμα! Μπράβο και πάλι μπράβο! Υ.Γ.: Μπορεί να έχει παίξει κάποιο ρόλο (θετικό) και η αναβάθμιση σε 4.4.3 που του έκανα χθες, αλλά μου φαίνεται ότι αποδίδει ακόμη καλύτερα στο τομέα του ήχου. Ελπίζω να μην είναι placebo effect! Δεν έρχεσαι μια "βόλτα" από τα αξεσουάρ να μας δώσεις τα "φώτα" σου. Θέλω ακουστικά ενσύρματα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μέγεθος οθόνη και κάμερα το έχουν κρατήσει πίσω δυστυχώς Promotion και marketing το έχουν κρατήσει πίσω. Μην βλέπεις μόνο την Ελλάδα, στις περισσότερες χώρες η HTC είναι ανύπαρκτη ενώ Samsung και Apple απλά τεράστιες ώστε κάποιος να τους πάρει πωλήσεις παίζοντας στα ίσια.. Τα specs τα ξέρουμε εμείς, το 90+% βλέπει ότι του πασάρει το μεγάλο μαγαζί ή παροχος.. Επίσης είναι ακριβό πολλές φορές σε σχέση με Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Promotion και marketing το έχουν κρατήσει πίσω. Μην βλέπεις μόνο την Ελλάδα, στις περισσότερες χώρες η HTC είναι ανύπαρκτη ενώ Samsung και Apple απλά τεράστιες ώστε κάποιος να τους πάρει πωλήσεις παίζοντας στα ίσια.. Τα specs τα ξέρουμε εμείς, το 90+% βλέπει ότι του πασάρει το μεγάλο μαγαζί ή παροχος.. Επίσης είναι ακριβό πολλές φορές σε σχέση με Samsung Έχεις δίκιο Ευθύμη. Δεν το σκέφτηκα έτσι. Όντως η Apple πάντα κυριαρχεί σε αυτό τον τομέα και πλέον σειρά έχει η Samsung μιας και βλέπεις πολλοί επιλέγουν τη σειρά S πλέον. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μέγεθος οθόνη και κάμερα το έχουν κρατήσει πίσω δυστυχώς Promotion και marketing το έχουν κρατήσει πίσω. Μην βλέπεις μόνο την Ελλάδα, στις περισσότερες χώρες η HTC είναι ανύπαρκτη ενώ Samsung και Apple απλά τεράστιες ώστε κάποιος να τους πάρει πωλήσεις παίζοντας στα ίσια.. Τα specs τα ξέρουμε εμείς, το 90+% βλέπει ότι του πασάρει το μεγάλο μαγαζί ή παροχος.. Επίσης είναι ακριβό πολλές φορές σε σχέση με Samsung Και οι 2 έχετε δικιο:p Να προσθέσω ενα δικο μου λόγο παραπάνω. Θα ήθελα λιγο καλύτερη αυτονομια που θα μεταφράζεται σε 2900-3000 μπαταρία. Εχω την εντύπωση οτι θα τα προσφέρει ολα αυτα με το m9:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Και οι 2 έχετε δικιο:p Να προσθέσω ενα δικο μου λόγο παραπάνω. Θα ήθελα λιγο καλύτερη αυτονομια που θα μεταφράζεται σε 2900-3000 μπαταρία. Εχω την εντύπωση οτι θα τα προσφέρει ολα αυτα με το m9:) Έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι προσδοκίες για το Μ9 κι εύχομαι να μην έχουμε φαινόμενα τύπου G3 με την HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι προσδοκίες για το Μ9 κι εύχομαι να μην έχουμε φαινόμενα τύπου G3 με την HTC. Και εσυ έχεις δικιο:lol: Να δουμε η htc πως θα τα κουμανταρει ολα αυτα! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Και οι 2 έχετε δικιο:p Να προσθέσω ενα δικο μου λόγο παραπάνω. Θα ήθελα λιγο καλύτερη αυτονομια που θα μεταφράζεται σε 2900-3000 μπαταρία. Εχω την εντύπωση οτι θα τα προσφέρει ολα αυτα με το m9:) Μετά τις δύσκολες μέρες των διακοπών με όλη μέρα 3g data. Και αφού δεν με άφησε χωρίς μπαταρία είμαι μια χαρά. Βέβαια δεν θα πούμε Όχι σε κάτι ακόμα. Έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι προσδοκίες για το Μ9 κι εύχομαι να μην έχουμε φαινόμενα τύπου G3 με την HTC. Γι'αυτό κρατάω μικρό καλάθι πλέον. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εγώ έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το gsam γιατί το θεωρώ αναξιόπιστο.Τρώει σκαλωματα και δείχνει ο,τι να Ναι.Χρησιμοποιώ το betterbatterystats (το έχει free στο xda) Η αληθεια είναι πως και γω θεωρούσα το gsam αναξιόπιστο και τους τελευταίους δύο μήνες χρησιμοποιώ παράλληλα και το better battery stats απο το xda. Μετά απο καθημερινή παρακολούθηση και σύγκριση και των δύο προγραμμάτων και μετά από ένα δίμηνο πλέον,έκπληκτος παρατήρησα πως και τα δύο προγράμματα δείχνουν ακριβώς το ίδιο και το αυτό,με μικροδιαφορές δευτερολέπτων ίσως,μετά απο 40 ώρες χρήσης και πλέον. Αν θες ξανακατέβασε το gsam και θα δεις πως στους χρόνους έχει απόλυτη ταύτιση με το better battery stats. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εγώ έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το gsam γιατί το θεωρώ αναξιόπιστο.Τρώει σκαλωματα και δείχνει ο,τι να Ναι.Χρησιμοποιώ το betterbatterystats (το έχει free στο xda) ΣΟΥ φαίνεται φυσιολογικό το ποσοστό της μπαταρίας για αυτά που προανέφερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Betterbattery και Gsam είναι ίδια σε θέμα αξιοπιστίας...ότι λαθάκια κάνει το ένα, το κάνει και το άλλο αντίστοιχα...Στην αρχή το είχα παρατηρήσει μόνο στο gsam...Μετά και το better battery...Δεν ξέρω, μάλλον κάτι αλλο παίζει και όχι τα προγράμματα γιατί σε παλιότερες συσκευές δεν είχα παρατηρήσει "λαθάκια " Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εμένα μόνο ένα σκαλωμα έχει φάει. Μετά το παρατηρώ συνεχώς και βγάζει κανονικά νούμερα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts