Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα όπου ναναι το περιμένουμε.

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει τα θεματακια του το opo Θοδωρή. Μην το σκέφτεσαι καν

Νομίζω ότι το max δεν είναι μεταλλικό,δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έτσι νομίζω,όποιος το γνωρίζει ας το επιβεβαιώσει

Παναγιωτης

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι το max δεν είναι μεταλλικό,δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά έτσι νομίζω,όποιος το γνωρίζει ας το επιβεβαιώσει

Το GSM arena, λέει αλουμίνιο

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Είσαι καλά ρε Θοδωρή;θα δώσεις Την καλύτερη συσκευή αποδεδειγμένα για να πάρεις τι;;; what?????μόνο με M9 με βλέπω να το αλλάζω και εσύ με ξέρεις καλά το πόσες συσκευές άλλαξα τον περασμένο χρόνο...λολ

I know. ΕΣΥ πάντα εδώ θα καταλήγεις. Και εγώ για εκεί με βλέπω. Μικρότερα bezel(Περισσότερο για να μη μας την λένε οι άλλοι) και θα είναι τέλειο. Δεν θέλω μεγαλύτερη οθόνη πια. Κατέληξα5 με 5.2.

Δεν ξέρω. Θα το δούμε καλά και από τα παιδιά στην Πάτρα

Θοδωρής

Παιδιά μια βοήθεια/συμβουλή προς εμένα αν είναι εύκολο.

Είμαι κάτοχος ενός Μ7

Από τις πρώτες παρτίδες (πολύ προβληματικό... Πρόβλημα στο zero gap, σπασμένο τζαμακι της κάμερας μετά από 3 εβδομάδες.. Γνωστό θέμα στο xda.. Έμπαινε μόνο του σε flight Mode.. Διάφορα καλά)

Παρ'όλα αυτά τη θεωρώ τοπ συσκευή.. Απλά έκατσα σε λάθος συσκευή..

Είμαι πάνω στην αλλαγή.. Σκέφτομαι έντονα να πάω προς Μ8 και το μόνο που με απασχολεί είναι το ενδεχόμενο να έχω ίδια εμπειρία χρήσης.. Δηλαδή sense 6 και πάλι.. Σα να έχω το ίδιο κινητό, σε άλλο περίβλημα..

Το ερώτημα είναι... Θα έχω διάφορες ή δε θα μου κάνει καν αίσθηση η αλλαγή;;;

Άλλη επιλογή είναι να πάω προς s5 η Z2

Thanks

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Δεν ξέρω αν θα δεις διάφορες απλά δεν θα δεις πρόβλημα πουθενά. Για εμένα αξίζει η αλλαγή και σε μην το είχα. Έχει κάποιες βελτιώσεις συν Την καλύτερη μπαταρία
Θοδωρής

Κι εγω στα ίδια ήμουν με τον chameleon με τη διάφορα πως το m7 μου ηταν άψογο..

Φοβόμουν το ίδιο ακριβώς και γι αυτό το λόγο είπα να κάνω μια αποτοξίνωση με το 5s μέχρι να ξαναγυρίσω...

Επίσης το m7 το βρίσκω ελαφρώς ομορφότερο απο το m8

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδιά μια βοήθεια/συμβουλή προς εμένα αν είναι εύκολο.

Είμαι κάτοχος ενός Μ7

Από τις πρώτες παρτίδες (πολύ προβληματικό... Πρόβλημα στο zero gap, σπασμένο τζαμακι της κάμερας μετά από 3 εβδομάδες.. Γνωστό θέμα στο xda.. Έμπαινε μόνο του σε flight Mode.. Διάφορα καλά)

Παρ'όλα αυτά τη θεωρώ τοπ συσκευή.. Απλά έκατσα σε λάθος συσκευή..

Είμαι πάνω στην αλλαγή.. Σκέφτομαι έντονα να πάω προς Μ8 και το μόνο που με απασχολεί είναι το ενδεχόμενο να έχω ίδια εμπειρία χρήσης.. Δηλαδή sense 6 και πάλι.. Σα να έχω το ίδιο κινητό, σε άλλο περίβλημα..

Το ερώτημα είναι... Θα έχω διάφορες ή δε θα μου κάνει καν αίσθηση η αλλαγή;;;

Άλλη επιλογή είναι να πάω προς s5 η Z2

Thanks

Ό γιος μου έχει Μ7 εγώ Μ8 λοιπόν βρίσκονται περίπου στην ίδια μοίρα ,διάφορες;;;ελάχιστες σαφώς καλύτερη μπαταρία μεγαλύτερη οθόνη σχεδόν ο ίδιος απίθανος ήχος και στα ηχεία του και στα ακουστικά απίθανη οθόνη και τα δύο sense 6 και τα δύο καμία διαφορά.επομένως its up to you που λένε,αλλά βέβαια του γιου μου είναι από τις τελευταίες παρτίδες με 0 πρόβλημα σε gapps camera κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φοβόμουν το ίδιο ακριβώς και γι αυτό το λόγο είπα να κάνω μια αποτοξίνωση με το 5s μέχρι να ξαναγυρίσω...

Συμφωνώ είναι ελαφρώς ομορφότερο αλλά το άλλο είναι ελαφρώς Πιο ποιοτικό

Παναγιωτης

Για εμένα πιο όμορφο το m8 ειδικά στο gun metal.

Παιδιά κάτι ακόμα που είχα ξαναπεί.

Το καλύτερο από όλα αυτά που λέμε είναι οτι δεν χρειάζεται τρίτα apps για εφαρμογές όπως browser,τηλέφωνο,μηνύματα και ακόμα launcher. Δηλαδή πόσο πιο πολύ?

Θοδωρής

I know. ΕΣΥ πάντα εδώ θα καταλήγεις. Και εγώ για εκεί με βλέπω. Μικρότερα bezel(Περισσότερο για να μη μας την λένε οι άλλοι) και θα είναι τέλειο. Δεν θέλω μεγαλύτερη οθόνη πια. Κατέληξα5 με 5.2.

Δεν ξέρω. Θα το δούμε καλά και από τα παιδιά στην Πάτρα

Θοδωρή το τι θα λένε οι άλλοι ποσώς με ενδιαφέρει,μικρότερα μπεζελς;;;ας κοιτάξουν προς iPhone μεριά,οθόνη έχω καταλήξει πλέον και εγώ 5 το πολύ 5.2 και είναι μια χαρά

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για εμένα πιο όμορφο το m8 ειδικά στο gun metal.

Παιδιά κάτι ακόμα που είχα ξαναπεί.

Το καλύτερο από όλα αυτά που λέμε είναι οτι δεν χρειάζεται τρίτα apps για εφαρμογές όπως browser,τηλέφωνο,μηνύματα και ακόμα launcher. Δηλαδή πόσο πιο πολύ?

Εδώ έρχεται το λεγόμενο ui της HTC που μας καλύπτει σχεδόν σε όλα,από launcher μέχρι μην mails browsing κλπ ,αναμφισβήτητα το κορυφαίο με διαφορά ui

Παναγιωτης

Και φανταστείτε δεν μου άρεσε κάποτε. Ελπίζω να μην φαίνομαι fan boy Ποια αλλά διαβάζω σε άλλα τοπικ για κινητά με 3200 μπαταρία και έχουν 4-5 ώρες οθόνη και εδω έχω για πλάκα 5ωρες μόνο με data 3g. Μιλάω για την μπαταρία Γιατί ήταν αυτό που με ένοιαζε πολύ και που άκουγα άσχημα λόγια.
Θοδωρής

Και φανταστείτε δεν μου άρεσε κάποτε. Ελπίζω να μην φαίνομαι fan boy Ποια αλλά διαβάζω σε άλλα τοπικ για κινητά με 3200 μπαταρία και έχουν 4-5 ώρες οθόνη και εδω έχω για πλάκα 5ωρες μόνο με data 3g. Μιλάω για την μπαταρία Γιατί ήταν αυτό που με ένοιαζε πολύ και που άκουγα άσχημα λόγια.

Κορυφή σε όλα του λέμε....Και στο τέλος καταντάει βαρετό γιατί δεν έχεις τι να διορθώσεις;;;

Παναγιωτης

Oχι βρε Θοδωρή, δεν φαίνεσαι fan boy αλλά είσαι ο ορισμός του :p

:lol: :lol:

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Χάλια μαύρα. ΘΑ δοκιμάσω και άλλα όμως. Χαχαχχα. Είμαι σωστό fan boy. Όλο καλύτερα θα γίνονται τα τηλέφωνα οπότε θα αλλάζουμε απόψεις συχνά.
Θοδωρής

Τα λέγαμε παιδιά περσυ, μερικοί συνεχίζουν να επιμένουν πως δεν τους νοιάζει αν λαγκαρει η συλλογή η δεν ειναι καλώς ο browser μιας και υπάρχουν λύσεις στο play, αλλα τη συνοχή και εμπειρία χρήσης που έχουν τα m7-8 τολμώ να πω πως δεν τα έχει κανένα android. Για μένα αυτό ειναι που αξίζει τα λεφτά που έδωσα συν την απροβλημάτιστη λειτουργία

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τα λέγαμε παιδιά περσυ, μερικοί συνεχίζουν να επιμένουν πως δεν τους νοιάζει αν λαγκαρει η συλλογή η δεν ειναι καλώς ο browser μιας και υπάρχουν λύσεις στο play, αλλα τη συνοχή και εμπειρία χρήσης που έχουν τα m7-8 τολμώ να πω πως δεν τα έχει κανένα android. Για μένα αυτό ειναι που αξίζει τα λεφτά που έδωσα συν την απροβλημάτιστη λειτουργία

Συμφωνώ σε όλα και συν την ποιότητα των υλικών που κακά τα ψέματα απλά δεν υπάρχουν σε άλλες συσκευές!!!!είναι σαν την διαφήμιση "μας κακομαθαινετε κύριε πρέσβη"

Παναγιωτης

Θεματακια δεν εχει, απλά δεν ειναι για κάποιον που εχει Μ8 για πολλούς λόγους.

Για να δούμε το M9 θα βγάλει η HTC επιτέλους μια συσκευή χωρίς κάτι που να διώχνει κόσμο όπως η κάμερα;

Εμένα μπορεί να μην μ ενδιαφέρει, αλλά θα είχε διπλές πωλήσεις με μια κάμερα όχι σπουδαία, κάτι σαν του mini 2 ας πούμε.

Θα το περιμένω, δεν νοιώθω την ανάγκη να αλλάξω συσκευή πριν τον επόμενο Απρίλιο. Ο συνδυασμός OnePlus και 5s με καλύπτει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χα χα, μια από τα ίδια και από εμένα. Κάνω αποτοξίνωση με το Note 3 αλλά κοντεύω να πάθω κατάθλιψη από την έλλειψη του sense. Πάλι καλά που με αποζημιώνει το πενάκι και η κάμερα. Αν και να πω την αλήθεια, μου λείπει η ultrapixel με την αμεσότητα της και τις βραδινές λήψεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

και στο LG G2 υπάρχουν ολα αυτά τα καλούδια.

Εγώ γράφω που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά. Και με εφαρμογές από το play μπορείς να τα κάνεις.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παιδιά έχετε πάρει όλοι την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού;Να αρχίσω να ανησυχώ που δεν μου έχει έρθει ακομα :confused: ;;Branded αυστριακό ειναι!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Παιδιά έχετε πάρει όλοι την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού;Να αρχίσω να ανησυχώ που δεν μου έχει έρθει ακομα :confused: ;;Branded αυστριακό ειναι!

Οχι να μην ανησυχεις θα σου ερθει,κανε υπομονη

Παναγιωτης

Οχι να μην ανησυχεις θα σου ερθει,κανε υπομονη

Ναι δεν καίγομαι απλα αναρωτιέμαι!Παντως να πω την αλήθεια με τα android υπάρχει μια καθυστέρηση όσων αφορά τις αναβαθμισεις!Στο ipad και το iPhone που είχα αμέσως ερχόντουσαν και στα δυο!Ταυτοχρονα!Βεβαια να μου πεις στο android οι συσκευές ειναι παρά πολλές!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Και εγώ δεν έχω πάρει με Unbranded Γερμανικό αλλά δεν καίγομαι κιόλας ;)

Και εγώ δεν έχω πάρει με Unbranded Γερμανικό αλλά δεν καίγομαι κιόλας ;)

Μια απ'τα ίδια με αγγλικό.

Έχω εντοπίσει το πρώτο πρόβλημα του κινητού.

Κατά μέσο όρο μια φορά τη μέρα, κολλάει και δεν ξυπνάει με double tap και θέλει να το ανοίξω από το κουμπί.

Κατά μέσο όρο μια φορά τη μέρα, κολλάει και δεν ξυπνάει με double tap και θέλει να το ανοίξω από το κουμπί.

Αυτό συμβαίνει και σε μένα - με περασμένη την αναβάθμιση!

Καλημέρα,

στην δική μου συσκευή δεν έχω εντοπίσει κάτι τέτοιο και το χρησιμοποιώ μόνιμα λόγω s-view! Ίσως κάποιες φορές δεν πιάσει το double tap με την πρώτη και χρειάζεται να ξανακάνω, αλλά σπάνια.