tpal Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καταλαβα αλλά αν δεν ξέρει ο άλλος τι να γράψει? Δεν νομίζω ότι γίνονται διακρίσεις ρε συ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καταλαβαίνω τι λες μέχρι ένα σημείο . Το <δεν γνωρίζω> το έγραψα ενδεικτικά. Το πιο απλό και σωστό θα ήταν να ασχοληθεί κάποιος με την ερώτηση που είχα κάνει και να πάρω μια απάντηση. Έχω προσέξει ότι αρκετοί συχνά ρωτάνε τι ειναι τα branded και τα unbranded τι διαφορά έχουν τα tmobile και πάντα παρόλο που έχουν υπωθει πααααρα πολλές φορές μια τουλάχιστον απάντηση την παιρνουν και καλά κάνετε απλά μην κάνετε διακρίσεις. Λίγα ποστ οντως εχω αλλα εξήγησα πριν το λόγο. Όλα αυτά σας τα λέω τελείως φιλικα Φίλε όπως τα λέει ο φίλος tpal είναι. Το " δεν γνωρίζω " και να το γράψεις, θα σβηστεί. Πρέπει να είσαι συγκεκριμένος και να έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις. Ίσως και αυτά που γράφουμε τώρα να σβηστούν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δηλαδή σε ποιο πρόσφατη ερώτηση μου που δεν πήρα απάντηση <υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του ήχου ενεργοποίησης του κινητου> το να μου γράφατε ναι υπαρχει πατάς αυτό η δεν υπάρχει αυτή η επιλογή μην ψάχνεις άδικα - τι θα γινόταν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δηλαδή σε ποιο πρόσφατη ερώτηση μου που δεν πήρα απάντηση <υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του ήχου ενεργοποίησης του κινητου> το να μου γράφατε ναι υπαρχει πατάς αυτό η δεν υπάρχει αυτή η επιλογή μην ψάχνεις άδικα - τι θα γινόταν?? Μόλις τώρα είδα την ερώτηση σου. Προφανώς χάθηκε μέσα στα ποστ για την αναβάθμιση σε 4.4.3 το έχω πάθει και εγώ. Προσωπικά εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω και όσα παιδιά ξέρω από εδώ και από κοντά που τα έχω γνώρισε δεν είναι τύποι για κλίκα κλπ. Όλοι έχουν προσφέρει και προσφέρουν. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν νομίζω πως σε σβομπαρουμε επειδή είμαστε κλειστή παρέα. Αυτά από εμένα και στα λέω έτσι γιατί δεν είναι ωραίο να χαλιεσαι και να λες δεν ξανά γράφω γι'αυτό τον λόγο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Σε ευχαριστώ για την συζήτηση. Ίσως όντως απλα προσπεραστηκε αλλά μου έχει ξανασυμβεί. Τέλος πάντων. Καλή μέρα να εχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Σε ευχαριστώ για την συζήτηση. Ίσως όντως απλα προσπεραστηκε αλλά μου έχει ξανασυμβεί. Τέλος πάντων. Καλή μέρα να εχετε Καλή μέρα και σε εσένα και ελπίζω την επόμενη φορά να παρεις απάντηση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δηλαδή σε ποιο πρόσφατη ερώτηση μου που δεν πήρα απάντηση <υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του ήχου ενεργοποίησης του κινητου> το να μου γράφατε ναι υπαρχει πατάς αυτό η δεν υπάρχει αυτή η επιλογή μην ψάχνεις άδικα - τι θα γινόταν?? Όλοι βοηθάμε όλους, δεν παίζουν ρόλο ούτε Ποιος είσαι , αλλά και ούτε τι συσκευή έχεις. Εγώ ας πούμε κάποια στιγμή το είδα, αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να σου απαντήσω Και λογικό είναι ότι το ξέχασα. Πάμε στο θέμα μας τώρα. Για μόνιμα μπορεί να γίνει απ' όσο ξέρω μόνο αν είσαι ρουτ. Μια άλλη μπακάλικη προσωρινή λύση ,είναι να το βάζεις στο αθόρυβο κάθε φορά πριν το κλείσεις, ώστε να κρατήσει αυτή την ρύθμιση και να ξεκινήσει στο αθόρυβο. Σε 4.3 και sense 5.5 στο Μ7 το είχα δοκιμάσει και δούλευε.Δοκίμασε και πες μας αν δούλεψε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μια άλλη μπακάλικη προσωρινή λύση ,είναι να το βάζεις στο αθόρυβο κάθε φορά πριν το κλείσεις, ώστε να κρατήσει αυτή την ρύθμιση και να ξεκινήσει στο αθόρυβο. Σε 4.3 και sense 5.5 στο Μ7 το είχα δοκιμάσει και δούλευε.Δοκίμασε και πες μας αν δούλεψε. Όντως δούλεψε με το αθόρυβο. Root ποτέ δεν έχω κάνει ούτε Έχω ασχοληθεί. Θα μείνω με αυτή τη λύση. Ευχαριστώ. Μια ακόμη ερώτηση από παλιά- το μικρόφωνο του m8 είναι ίδιο με του m7 το λεγόμενο dual membrane σε συνεργασία που είχε με την Nokia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Όντως δούλεψε με το αθόρυβο. Root ποτέ δεν έχω κάνει ούτε Έχω ασχοληθεί. Θα μείνω με αυτή τη λύση. Ευχαριστώ. Μια ακόμη ερώτηση από παλιά- το μικρόφωνο του m8 είναι ίδιο με του m7 το λεγόμενο dual membrane σε συνεργασία που είχε με την Nokia?? Ωραία, χαίρομαι που δούλεψε. :-) Τώρα όσον αφορά το στέρεο μικρόφωνο, είχε κάνει αγωγή η Νοκια στην htc και το είχε αφαιρεσει από το Μ7. Δεν ξέρω αν τώρα ήρθαν σε κάποια συμφωνία,κάτι είχα διαβάσει αλλά δεν το θυμάμαι τώρα. Αρα εσύ θα πρέπει να μας το πεις, αν πας σε κάποια συναυλία και ηχογραφήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μέχρι να τύχει να πάω σε συναυλία θα Έχω αλλάξει κινητό. Μεγάλη καψούρα τα άτιμα. Ευχαριστώ φιλαρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μέχρι να τύχει να πάω σε συναυλία θα Έχω αλλάξει κινητό. Μεγάλη καψούρα τα άτιμα. Ευχαριστώ φιλαρακι Ε, βάλε τέρμα την μουσική στο σπίτι και τράβα βρε. :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Αν βάλει στο m9 η htc 3000-3300 μπαταρία και μια κάμερα καλύτερη, τότε θα είναι με διάφορα ότι καλύτερο υπάρχει. Αυτό θα ήθελα από την HTC + να αυξήσει την πραγματική οφελιμη οθόνη στα ίδια κυβικά σε διαστάσεις με το παρόν μοντέλο, μειώνοντας τα bezel και σίγουρα θα έχει πολύ πολυ περισσότερες πιθανότητες να είναι η κύρια και μοναδική συσκευη μου. Διότι φέτος οσο καλή και να είναι δεν το κατάφερε. Από το στόμα σου και στην HTC τα αυτιά.:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά εάν το πάρω στο αμαζον Γερμανίας θα δουλεύει με ελληνική sim ή θα είναι κλειδωμένο όπως τα Samsung? Unbranded free sim συσκευές διαθέτει το ίδιο το amazon de άρα δεν φοβάσαι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Πρώτη πτώση από το ύψος του αφτιού 1,78m σε πλακάκι. :oops: Πάνω δεξιά γωνία και λίγο κάτω αριστερά. Πάλι καλά λέω εγώ. Ήταν καλή. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ακριβώς έτσι είναι και ο δικός μου φακός. Κάποια πατάτα της HTC θα είναι γιατί οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα απ'οτι διάβασα ψάχνοντας λύση. Έβαλα οδοντόκρεμα και όντως έφυγε η θαμπαδα που είχε άλλα μείνανε κάτι ψιλές γρατζουνιές ειδικά στο κέντρο και είναι εξίσου ενοχλητικές γιατί χτυπάει όσο να'ναι στο μάτι. Μπορείς να μου απαντήσεις αν εσένα έγινε τελείως τζαμι χωρίς καθόλου γρατζουνιές? Έβαλα και οινόπνευμα που λέει ο φίλος αλλά ούτε κιχ.. θα δοκιμάσω αλοιφή μάλλον ψιλή αυτοκινήτου. Στα καλά του καθουμενου μπελά βρηκαμε ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα προς όλους.υπηρξαν φορές που έκανα καποιες Ερωτήσεις στο φόρουμ (εδώ + σε αλλα) και δεν ασχολήθηκε κανείς να πει έστω δεν γνωρίζουμε φίλε. Άσχημη συμπεριφορά ειδικά για τα μέλη που είναι ενεργα. Παρακολουθώ πολύ συχνά Τις συζητήσεις σας αλλά με αυτή τη συμπεριφορά το σκέφτομαι να συμμετάσχω και εγώ κάθε φορά που κάποιος ρωτάει κατι και τυχαινει να ξέρω τη λύση γιατί μου κάνετε για κλειστή οικογένεια που τα λένε μεταξύ τους. Φιλε μου εμενα δεν εχει πια ουτε σημαδι...γνωμη μου βαλε ισα ισα σταγονα νερο πανω στο φακο κ οδοντοκρεμα κ τριψε πολυ καλα με βαμβακι...Εμενα εγινε σαν καινουργιο...ουτε σημαδι... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρώτη πτώση από το ύψος του αφτιού 1,78m σε πλακάκι. :oops: Πάνω δεξιά γωνία και λίγο κάτω αριστερά. Πάλι καλά λέω εγώ. Ήταν καλή. Ψυχραιμα το πηρες...εγω θα το χα πουλησει κ θα εψαχνα για αλλο:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ... Ψυχραιμα το πηρες...εγω θα το χα πουλησει κ θα εψαχνα για αλλο:cool: Θα το πάω αύριο σε ένα φιλαράκι με αργυροχρυσοχοΐο να το σενιάρει στο λούστρο και στα βουρτσάκια και θα γίνει καινούργιο. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Θα το πάω αύριο σε ένα φιλαράκι με αργυροχρυσοχοΐο να το σενιάρει στο λούστρο και στα βουρτσάκια και θα γίνει καινούργιο. Ενδιαφέρον! Θέλω φωτογραφίες να δούμε πως το κάνει κλπ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Θα το πάω αύριο σε ένα φιλαράκι με αργυροχρυσοχοΐο να το σενιάρει στο λούστρο και στα βουρτσάκια και θα γίνει καινούργιο. Τι θα κάνει λέει??? Χαχαχα, καλή λύση δεν το είχαμε σκεφτεί! Μακάρι να κάτσει και στην πράξη :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Τι θα κάνει λέει??? Χαχαχα, καλή λύση δεν το είχαμε σκεφτεί! Μακάρι να κάτσει και στην πράξη :thumbup: Εύθυμη το εργαλείο μόνο σε Χρυσοχοΐο καταδέχεται να μπαίνει Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πέρυσι μου είχε πέσει το iPhone 4s. Είχε κάνει γρεζια το μέταλλο στην γωνία στο σημείο που εφάπτεται με το γυαλί. Αφαίρεσα το πίσω καπάκι και με μια λίμα νυχιών το έφερα στο αρχικό του σχήμα. Μετα το έτριψα με πολύ λεπτό σύρμα για κατσαρόλες τυλιγμένο σε μπατονετα. Όταν τελείωσα διακρίνονταν με δυσκολία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ψιλομανιακοι ειμαστε..... Τουλαχιστον ειμαστε αρκετοι. Ειμαι ο Δημητρης και ειμαι μανιακος με τα κινητα χρονια :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το σημείο είναι λίγο δύσκολο να επεξεργαστεί στον πάγκο λόγω του ότι είναι δίπλα στο πλαστικό μέρος της κεραίας. Και μου είπε πως θα αλλάξει χρώμα στο σημείο από την θερμοκρασία που θα ανεβάσει από το σβουράκι. Θα δοκιμάσω τα κόλπα του Te_salat. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το σημείο είναι λίγο δύσκολο να επεξεργαστεί στον πάγκο λόγω του ότι είναι δίπλα στο πλαστικό μέρος της κεραίας. Και μου είπε πως θα αλλάξει χρώμα στο σημείο από την θερμοκρασία που θα ανεβάσει από το σβουράκι. Θα δοκιμάσω τα κόλπα του Te_salat. Δεν χρειάζονται βρε άνθρωπε σβουρακια και σχετικός εξοπλισμός.Δες τα ποστς πιο πανω.Καθαρίζει μια χαρα Οδοντοκρεμα και τριψιμο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Για άλλο πρόβλημα λέει από χτύπημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Για άλλο πρόβλημα λέει από χτύπημα Ουπς sorry.Σωστός.Νόμιζα οτι ήθελε να καθαρίσει τη κάμερα.Τώρα είδα το ποστ του φίλου με το χτύπημα :-( Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδιά για τα τζαμακια από της κάμερες να ξέρετε καθαρίζουν και γίνονται τζαμί.με φαρμακευτικό οινόπνευμα..Και μπατονετες.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts