pik. Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Οσοι δεν θελετε να εχετε τα πληκτρα ολη την ωρα στην οθονη χρησιμοποιηστε All In One Gestures Μετα στο μενου της app πηγαινετε swipe /left area/full screen Ωραια εφαρμογη και χρησιμοποιω και το transparency and colors Την ειχα στο Μ8 και την εχω και στο μικρο One Mini 2 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ευθυμη πρωτα htc dev για να κανεις unlock τον bootloader ,μετα με το toolkit κανεις εγκατασταση το τελευταιο twrp recovery κατεβαζεις την viper και μεσω ρεκαβερυ την κανεις εγκατασταση με full wipe ξερεις εσυ,τωρα εγω τα εχω κανει ολα αυτα με επιτυχια χωρις προβλημα απλα το βραδυ θα προσπαθησω να το κανω s-off για να μπορεσω να περασω αυτο το mod ηχου Harman/Kardon audio enhancements που χωρις S-OFF δεν γινεται Και δεν χρειαζεται να το αφησεις να κανει update γιατι ηδη η viper γυρισε στην προηγουμενη base,Eπομενως δωρο αδωρο Πολυ καλο το h/k mod, το εχω σε συνδιασμο με project era που μολις περασα και ειναι φοβερο, V4A και load το profile ηχου που δινει ο τυπος απο το xda...απιστευτος ηχος πραγματικα...καλυτερος και απο το s5 της γυναικας μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Οσοι δεν θελετε να εχετε τα πληκτρα ολη την ωρα στην οθονη χρησιμοποιηστε All In One Gestures Μετα στο μενου της app πηγαινετε swipe /left area/full screen Ωραια εφαρμογη και χρησιμοποιω και το transparency and colors Την ειχα στο Μ8 και την εχω και στο μικρο One Mini 2 Με ποίο τρόπο εξαφανίζει τα πλήκτρα σε unrooted συσκευή? Βαριέμαι θανάσιμα να μπω σε διαδικασία root και φλασαρισματων. Εκτός οτι το εχω κόψει κάνα δυο χρόνια, βλεπω οτι χρειάζεται διάβασμα. Δεν έχω και Windows pc, δεν γουστάρω manual καταστάσεις με εισαγωγές σε terminal, adb κλπ. Ασε που για να κατεβάσω μια rom με το ίντερνετ που έχουμε εδω πρέπει να παλεύω κανα δυο μέρες. Σιγα μην κάτσω να κατεβάζω κάθε βδομάδα νεότερες εκδόσεις. Δεν είμαι για τέτοια. Λυση backup εχω, η οποία μου χρειάζεται μόνο μετα απο καθε major update που το περνάω καθαρό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι κι εγώ να μην κάνω root σε αυτή την συσκευή. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσω αύριο το πρωί και να είμαι καλά :p:p Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Η φωτογραφική αρκετά καλή και ειδικά μέσα στο σπίτι με χαμηλό φως, η συσκευή απίστευτα γρήγορη σε ότι κι αν κάνεις, ταχύτατη και με ίχνος lag, η οθόνη πολύ καλή και πάρα πολύ φωτεινή και η μπαταρία δείχνει πραγματικά να μην παίρνει χαμπάρι. Δεν έχω ακόμα βάλει sim βέβαια αλλά από τον ρυθμό που πέφτει πιστεύω ότι θα είναι πολύ δυνατή. Το σίγουρο είναι ότι θα με ικανοποιήσει και με το παραπάνω. Ποιότητα κατασκευής πραγματικά από αλλού, με έχει πρήξει η γυναίκα να της το δώσω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Το χρυσό για ποιο λόγο είναι ακριβότερο γνωρίζουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Με ποίο τρόπο εξαφανίζει τα πλήκτρα σε unrooted συσκευή? Βαριέμαι θανάσιμα να μπω σε διαδικασία root και φλασαρισματων. Εκτός οτι το εχω κόψει κάνα δυο χρόνια, βλεπω οτι χρειάζεται διάβασμα. Δεν έχω και Windows pc, δεν γουστάρω manual καταστάσεις με εισαγωγές σε terminal, adb κλπ. Ασε που για να κατεβάσω μια rom με το ίντερνετ που έχουμε εδω πρέπει να παλεύω κανα δυο μέρες. Σιγα μην κάτσω να κατεβάζω κάθε βδομάδα νεότερες εκδόσεις. Δεν είμαι για τέτοια. Λυση backup εχω, η οποία μου χρειάζεται μόνο μετα απο καθε major update που το περνάω καθαρό. ΟΤΑΝ παρεις το Μ8 θα δεις... Δεν χρειαζεται ρουτ τιποτα οπως ειναι τρεχει. Το χρυσό για ποιο λόγο είναι ακριβότερο γνωρίζουμε ? Κανει μεγαλο σουξε σε μπουζουκλερι μονακο μυκονο και santa barbara...... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Το χρυσό για ποιο λόγο είναι ακριβότερο γνωρίζουμε ? Στην Μέση Ανατολή θεωρείται special έκδοση και δύσκολο να το βρεις εύκολα.. Οπότε το τιμολογουν ψηλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στην Μέση Ανατολή θεωρείται special έκδοση και δύσκολο να το βρεις εύκολα.. Οπότε το τιμολογουν ψηλά Ευθύμη αν ξεπεράσεις τον αποχωρισμο του LG δεν νομίζω να μην το κρατήσεις. Ίσως το δώσεις στην γυναίκα σου κι εσυ πάρεις το gun.:) Για βγάλε καμιά φωτο την μικρή να δουμε πως τα πάει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 καλά νέα για την HTC http://www.engadget.com/2014/07/03/htc-earnings-q2-2014/ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Ευθύμη αν ξεπεράσεις τον αποχωρισμο του LG δεν νομίζω να μην το κρατήσεις. Ίσως το δώσεις στην γυναίκα σου κι εσυ πάρεις το gun.:) Για βγάλε καμιά φωτο την μικρή να δουμε πως τα πάει. Αυτό που μου αρέσει στο LG είναι η αίσθηση ότι κρατάς μόνο μια οθόνη στα χέρια σου. Το One είναι πολύ γρήγορο και όλα καλοσχεδιασμένα.. έχω μέρες μπροστά να το χαζέψω... Η πρωτη φωτογραφία είναι Auto και η δεύτερη HDR (η πρώτη καλύτερη φυσικά), στο κινητό δείχνουν άψογες, στην οθόνη του υπολογιστή βλέπεις περισσότερα βέβαια αλλα γενικά με ικανοποιεί για εσωτερικού χώρου και χωρίς καμία προσπάθεια... Επίσης πολύ πολύ γρήγορη η κάμερα https://www.dropbox.com/s/knlrr7vb17sqlcp/IMAG0023.jpg https://www.dropbox.com/s/otb7ikaio2w22xf/IMAG0022.jpg Edited July 3, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αυτό που μου αρέσει στο LG είναι η αίσθηση ότι κρατάς μόνο μια οθόνη στα χέρια σου. Το One είναι πολύ γρήγορο και όλα καλοσχεδιασμένα.. έχω μέρες μπροστά να το χαζέψω... Η πρωτη φωτογραφία είναι Auto και η δεύτερη HDR https://www.dropbox.com/s/knlrr7vb17sqlcp/IMAG0023.jpg https://www.dropbox.com/s/otb7ikaio2w22xf/IMAG0022.jpg Να την χαιρεσαι!!!!! :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ευθυμη πρωτα htc dev για να κανεις unlock τον bootloader ,μετα με το toolkit κανεις εγκατασταση το τελευταιο twrp recovery κατεβαζεις την viper και μεσω ρεκαβερυ την κανεις εγκατασταση με full wipe ξερεις εσυ,τωρα εγω τα εχω κανει ολα αυτα με επιτυχια χωρις προβλημα απλα το βραδυ θα προσπαθησω να το κανω s-off για να μπορεσω να περασω αυτο το mod ηχου Harman/Kardon audio enhancements που χωρις S-OFF δεν γινεται Και δεν χρειαζεται να το αφησεις να κανει update γιατι ηδη η viper γυρισε στην προηγουμενη base,Eπομενως δωρο αδωρο Υπάρχει και τρόπος να μην περάσεις από htcdev για ξεκλείδωμα bootloader.Τα έχουμε πει Έ; Ούτε adb ούτε pc ούτε τίποτα. Temp root με towelroot v3 και ξεκλείδωμα bootloader+s-off με sunshine v1.1(το συγκεκριμένο κάνει 25$ αλλά πιστεύω τα αξίζει) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Να την χαιρεσαι!!!!! :) Ευχαριστώ! Υπάρχει και τρόπος να μην περάσεις από htcdev για ξεκλείδωμα bootloader.Τα έχουμε πει Έ; Ούτε adb ούτε pc ούτε τίποτα. Temp root με towelroot v3 και ξεκλείδωμα bootloader+s-off με sunshine v1.1(το συγκεκριμένο κάνει 25$ αλλά πιστεύω τα αξίζει) Ναι Αργύρη μου, μου τα έχεις πει εδώ και μέρες εσύ :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Ευχαριστώ! Ναι Αργύρη μου, μου τα έχεις πει εδώ και μέρες εσύ :thumbup: το εχει πει ο Αργυρης αλλα παιδια δεν τα δινω τα 25$ Edited July 3, 2014 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 καλά νέα για την HTC http://www.engadget.com/2014/07/03/htc-earnings-q2-2014/ Αναμενόμενο είναι. Μετά το περσινό Μ7 συνεχίζει να δίνει άψογες συσκευές χωρίς φανφάρες. Το κερδος δεν είναι τα χρήματα που έβγαλαν, όσο ότι πια αρχίζει και γίνεται πιο αναγνωρίσιμο το brand. Αυτό δηλαδή που πραγματικά έλειπε από την εποχή του one X και μετά. Κι εγώ περιμένω το Μ8 του αδελφού μου, το οποίο αν όλα πάνε καλά κι έρθει το Σάββατο θα χαρώ για 2 μόνο μέρες. Ελπίζω να κρατηθώ (η ιδέα του iphone μου έφυγε) και να μην κάνω το λάθος ώστε να πάω στο Μ9, όπως ήταν και το αρχικό πλάνο. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αυτό που μου αρέσει στο LG είναι η αίσθηση ότι κρατάς μόνο μια οθόνη στα χέρια σου. Το One είναι πολύ γρήγορο και όλα καλοσχεδιασμένα.. έχω μέρες μπροστά να το χαζέψω... Η πρωτη φωτογραφία είναι Auto και η δεύτερη HDR (η πρώτη καλύτερη φυσικά), στο κινητό δείχνουν άψογες, στην οθόνη του υπολογιστή βλέπεις περισσότερα βέβαια αλλα γενικά με ικανοποιεί για εσωτερικού χώρου και χωρίς καμία προσπάθεια... Επίσης πολύ πολύ γρήγορη η κάμερα https://www.dropbox.com/s/knlrr7vb17sqlcp/IMAG0023.jpg https://www.dropbox.com/s/otb7ikaio2w22xf/IMAG0022.jpg Μεγάλωσε η μικρούλα!! Δοκίμασα τώρα σε παρόμοιες συνθήκες με το iphone 5s και το S4 Zoom. Χωρίς φλας όμως. Όλα βγάζουν θόρυβο στο πρόσωπο που αν μεγενθυνεις την φωτογραφία φαίνεται. Φυσικά με το S4 zoom θα μπορούσα να πάρω σωστή φώτο αν χρησιμοποιουσα φλας (xenon) η αν έκανα zoom. Αν ησουν πιο κοντά θα είχες πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Γενικά σε τέτοιο φωτισμό οταν έχεις να φωτογραφισεις πρόσωπα καλό είναι να πηγαίνεις πιο κοντά και να γεμίζεις το πλάνο. Πολύ ενδιαφέρον και ξεκούραστος ακούγεται ο τρόπος που προτείνει ο Αργύρης. Θα συλλέξω πληροφορίες και οταν αρχίσω να βαριέμαι ίσως το κάνω,. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Ευχαριστώ! Έβγαλα απλά την φωτογραφία για να δείτε πως αποδίδει σε χαμηλό φωτισμό, δεν ήθελα να την βγάλω και πολύ κοντά (χωρίς φλας είναι οι φωτογραφίες).. Πάντως αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η μπαταρία του. Δείχνει πιο δυνατή από ότι περίμενα, οι συνθήκες που δουλεύω την συσκευή είναι πολύ συγκεκριμενες οπότε θα ξέρω μετά από λίγες μέρες τι παίζει. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημενος :) Edited July 4, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ευχαριστώ! Έβγαλα απλά την φωτογραφία για να δείτε πως αποδίδει σε χαμηλό φωτισμό, δεν ήθελα να την βγάλω και πολύ κοντά.. Πάντως αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η μπαταρία του. Δείχνει πιο δυνατή από ότι περίμενα, οι συνθήκες που δουλεύω την συσκευή είναι πολύ συγκεκριμενες οπότε θα ξέρω μετά από λίγες μέρες τι παίζει. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημενος :) Με διαφορά η καλύτερη υλοποίηση κινητού που κυκλοφορεί αδερφέ. Σμουθ γρήγορο ακαριαίο άνοιγμα εφαρμογών μπαταρία αξιόπιστη κάμερα για κοντινά και βραδυνα και εννοείται dising άπαιχτο. Άντε δώσε και εσύ κάποιο στοιχείο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Aντε τώρα να αποφασίσεις ........:( https://www.youtube.com/watch?v=v-7jKsJPrB4 edit πάντως το χρυσό τα ''σπάει'' Edited July 3, 2014 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αν και υποκειμενικό,gun metal το θεωρώ πιο όμορφο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Για δες και εδω που ρωτούσες. Κυρίως WiFi. Έκλεισε όταν κοιμήθηκα το βράδυ χθες. Συγχρονισμοι ανοιχτοί κλπ. Αυτό που με έτρωγε ήταν το Twitter το είχα και έτρεχε συνέχεια. Ήταν ήρεμη η χρήση. Βγάζει δύο μέρες έτσι και μίλησα και στο τηλέφωνο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ευχαριστώ Θοδωρή. Και εμένα το GM μου κάνει κλικ, όσο για την αυτονομία δεν με νοιάζει το πόσες ώρες οθόνη κ.λ.π. κ.λ.π. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βγάζει 21-24 ώρες. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ευχαριστώ Θοδωρή. Και εμένα το GM μου κάνει κλικ, όσο για την αυτονομία δεν με νοιάζει το πόσες ώρες οθόνη κ.λ.π. κ.λ.π. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βγάζει 21-24 ώρες. Τις βγάζει και πιστεύω άνετα. Ερώτηση προς τους έχοντες το τηλέφωνο. Κάνει σε εσάς λίγο πέρα δώθε το κουμπί της αυξομείωσης της φων? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Aντε τώρα να αποφασίσεις ........:( https://www.youtube.com/watch?v=v-7jKsJPrB4 edit πάντως το χρυσό τα ''σπάει'' Ειναι όμορφη εκδοχή του χρυσού αλλά δεν ειμαστε συνηθισμένοι. Το gun κατα την γνώμη μου δείχνει πιο μασίφ. Εκτός αυτού, δεν έχει την διχρωμία που κάνει το silver με τις άσπρες γραμμές και το μαύρο πλαστικό στην θύρα για το remote. Ούτε χτυπάει τόσο έντονα η αντίθεση του μαύρου της οθόνης με τα ασημί bezels. Εγω θα πάρω το gun αν και το silver έχει καλύτερο κράτημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Aντε τώρα να αποφασίσεις ........:( https://www.youtube.com/watch?v=v-7jKsJPrB4 edit πάντως το χρυσό τα ''σπάει'' Ειναι όμορφη εκδοχή του χρυσού αλλά δεν ειμαστε συνηθισμένοι. Το gun κατα την γνώμη μου δείχνει πιο μασίφ. Εκτός αυτού, δεν έχει την διχρωμία που κάνει το silver με τις άσπρες γραμμές και το μαύρο πλαστικό στην θύρα για το remote. Ούτε χτυπάει τόσο έντονα η αντίθεση του μαύρου της οθόνης με τα ασημί bezels. Εγω θα πάρω το gun αν και το silver έχει καλύτερο κράτημα. Καλημέρα, και τα δύο χρώματα είναι πάρα πολύ ωραία, πιστεύω αν το δείτε από κοντά και το χρυσό θα σας αρέσει πολύ άλλο αν στο τέλος θα προτιμήσει κάποιος το gun metal λόγω του ότι δείχνει πιο αποδεκτό. Πάντως μόνο χρυσό δεν είναι, προσπάθησα να το βγάλω τώρα 1-2 φωτογραφίες που είναι μέρα αλλά δείχνει σαν ασημί ενώ το μάτι το αντιλαμβάνεται κάτι μεταξύ χαλκού και rose gold, γενικά μου αρέσει πολύ, είναι ιδιαίτερο και σίγουρα κάτι φρέσκο. Στην αφή είναι ακριβώς όπως το ασημί από το περσινό M7 (όπως άλλωστε και το ασημί φέτος Μ8) και το νιώθεις λιγάκι πιο μεταλικό στο χέρι από ότι το gun metal grey (τα είδα και τα 3 πλάι πλάι σε μαγαζί γνωστού μου πριν το αποφασίσω). Ότι βίντεο πάντως παίζει στο YT περί χρωμάτων το είδα πριν αποφασίσω, ένα ενδεικτικό είναι αυτό για να καταλάβει κάποιος και τα 3 χρώματα καλύτερα Από την συσκεύη είμαι πολύ ευχαριστημένος, σήμερα θα βγάλω και καμιά φωτογραφία έξω αν με αφήσουν οι υποχρεώσεις να δω τι κάνουμε και στο φως. Από την Sense θα ήθελα ένα grid 5x5 αλλά τι να κάνεις, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, ίσως δοκιμάσω nova κάποια στιγμή. Η μπαταρία με τον ρυθμό που πέφτει δείχνει ότι θα μου βγάλει ένα 5ώρο οθόνης με φωτεινότητα manula λίγο πάνω από το 50%, το αυτόματο λειτουργεί πολύ καλά αλλά το βράδυ εγώ θέλω λίγο πιο φωτεινή οθόνη... Μόλις χρησιμοποιησα το Zoe πρώτη φορά με την μικρή. Εντάξει έπαθα πλάκα, μόνο και μόνο για την ευκολία να φτιάχνει κάποιος εύκολα και γρήγορα όμορφα videos των στιγμών αξίζει πολλά παραπάνω η συσκευή. Όσοι το έχετε και δεν το χαζευετε σπεύσατε :) Edited July 4, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts