Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σιγουρα ειναι αυτη η διαδρομη εγω στις κινησεις motion L επιλογη γρηγορη κληση δεν εχω..

Μάλλον θα έχεις kit Kat και εγώ lollipop. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι το motion launch μπορεί να δουλεύει αλλιώς στην kit Kat.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον θα έχεις kit Kat και εγώ lollipop. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι το motion launch μπορεί να δουλεύει αλλιώς στην kit Kat.

Lollipop έχω και εγώ αλλά την 5.0.2 και σε μένα δεν το εχει

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Έκανε κάνεις το update του καιρού;;;Μόλις το έκανα δεν ανανεώνει ο καιρός....βγάζει συνέχεια σφάλμα!!!Ωραιο update!!!:p

Το έσβησα και δουλεύει πάλι όπως πριν!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Ναι. Είναι bug της νέας έκδοσης. Άμα διαβάσεις τις αξιολογήσεις στο Play, θα δεις ότι το έχουν και άλλοι το πρόβλημα. Κρασάρει το HTC service pack και ο καιρός δεν ανανεώνει.

Καλημερα λυθηκε το bug του καιρου το περασα ολα οκ.

Πάντως μετα το hard reset που του έκανα πριν κανα 20ημερο εχει βελτιωθεί αρκετα στην κατανάλωση με το bt που είχα πριν.

Ειναι σε πιο νορμαλ επιπεδα η κατανάλωση μπαταρίας με bt on.

Τελικά το hard reset ειναι μεγαλη υπόθεση,βελτιώνει σχεδόν 98-99% της πλοιοψηφιας των θεμάτων,εφόσον δεν υπάρχει hardware θέμα στην εκάστοτε συσκευή.

Μάλλον 1.5 μήνα στο συρτάρι του έκανε κακό σε απόλυτη αδράνεια και θέλησε να με τιμωρήσει αλλα του έδωσα και κατάλαβε με το hard reset :lol::p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παίδες μια ερώτηση. Βρήκαμε ένα Μ8 gpe σε άριστη κατάσταση και τιμή...Αξίζει να πάμε να το δούμε ή να ψάξουμε για το κανονικό ?

Παίδες μια ερώτηση. Βρήκαμε ένα Μ8 gpe σε άριστη κατάσταση και τιμή...Αξίζει να πάμε να το δούμε ή να ψάξουμε για το κανονικό ?

Κοιτα αν προτιμάς pure android,αρα το χτυπάς,εφόσον το βρήκες σε πολυ καλή τιμή και άριστο.

Φαντάζομαι αν δεν κάνω λάθος,ειναι unlock bootloader συσκευή αρα του περνάς και Sense αν θέλεις.

Αμα ξέρει κάποιος κατι παραπάνω περίμενε να καταθέσουν την άποψη/εμπειρία τους.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κοιτα αν προτιμάς pure android,αρα το χτυπάς,εφόσον το βρήκες σε πολυ καλή τιμή και άριστο.

Φαντάζομαι αν δεν κάνω λάθος,ειναι unlock bootloader συσκευή αρα του περνάς και Sense αν θέλεις.

Αμα ξέρει κάποιος κατι παραπάνω περίμενε να καταθέσουν την άποψη/εμπειρία τους.

Ναι θα περιμένω αν γνωρίζει και κάποιος άλλος να μας πει την γνώμη του

Βασικά δεν είναι για μένα η συσκευή, αλλά και πάλι δεν τον ενοχλεί έχει δεν έχει Sense. Είχε και πριν Μ8 αλλά η νταλίκα ήταν υπερβαρη που το πάτησε :lol: Και βρήκαμε το gpe σε άριστη κατάσταση και θέλουμε να μάθουμε αν έχει την ίδια εμπειρία χρήσης η gpe. Δεν μπορώ να βρω και γερμανικό m8 vs m8gpe στο YouTube να πάρω μια εικόνα

Το GPE είναι pure android όπως τα nexus. Το κανονικό έχει sense.

Αν το ξεκλειδώσεις (s-off) και του αλλάξεις το cid μια χαρά παίρνει sanse και αυτό..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το GPE είναι pure android όπως τα nexus. Το κανονικό έχει sense.

Αν το ξεκλειδώσεις (s-off) και του αλλάξεις το cid μια χαρά παίρνει sanse και αυτό..

Αυτό που λες το διάβασα στο Google. Το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι pure android. Απλά επειδή δεν βρίσκουμε Μ8 σε άριστη κατάσταση και δεν θέλει να το πάρει καινούργιο βρήκαμε μέχρι στιγμής μόνο το gpe όπως το θέλει και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι αν δουλεύει το ίδιο άψογα όπως το κανονικό. Βασικά για να μην σας ζαλιζω είναι στα ίδια επίπεδα ?

Η κυρία διαφορά είναι ότι δεν έχεις τα καλούδια του sense. Λειτουργικά είναι το ίδιο άψογο

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Πάντως μετα το hard reset που του έκανα πριν κανα 20ημερο εχει βελτιωθεί αρκετα στην κατανάλωση με το bt που είχα πριν.

Ειναι σε πιο νορμαλ επιπεδα η κατανάλωση μπαταρίας με bt on.

Τελικά το hard reset ειναι μεγαλη υπόθεση,βελτιώνει σχεδόν 98-99% της πλοιοψηφιας των θεμάτων,εφόσον δεν υπάρχει hardware θέμα στην εκάστοτε συσκευή.

Μάλλον 1.5 μήνα στο συρτάρι του έκανε κακό σε απόλυτη αδράνεια και θέλησε να με τιμωρήσει αλλα του έδωσα και κατάλαβε με το hard reset :lol::p

Καλησπερα δεν αντεχω:) να μην σε ρωτησω το χεις ξανα πει οτι το βαζεις στο συρταρι :cry: .Γιατι βρε alex του ξηγιεσαι ετσι

κριμα δεν ειναι :):p

Καλησπέρα, τα κατάφερα και εγώ και από τη Δευτέρα είμαι καινούριος κάτοχος! Να κάνω 2 ερωτήσεις.

1) Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω yahoo και gmail accounts στα mail? Το ένα μου βγάζει warning:cannot connect to the mail server to verify your account information.your server is not responding και το άλλο authentication failed.please verify username or password.

2) Στα sms στα ελληνικά γράφω μόνο με κεφαλαία. Γιατί αυτό?

Καλησπέρα, τα κατάφερα και εγώ και από τη Δευτέρα είμαι καινούριος κάτοχος! Να κάνω 2 ερωτήσεις.

1) Γιατί δεν μπορώ να συνδέσω yahoo και gmail accounts στα mail? Το ένα μου βγάζει warning:cannot connect to the mail server to verify your account information.your server is not responding και το άλλο authentication failed.please verify username or password.

Καλησπερα για τα maill σου κανε μια εκκαθαριση δεδομενων και ξαναδοκιμασε , αν καποιος φιλος ξερει κατι περισσοτερο

θα σου πει.

2 για τα sms μηνυματα -ρυθμισεις- μηνυματα κειμενου sms και αλλαξε την κωδικοποιηση σε unicode 16 τωρα εχεις μικρα

αλλα μονο για 70 χαρακτηρες ανα sms .

Ριξε μια ματια σε αυτην την εφαρμογη υποστιριζει μικρα εως 160 χαρ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klinker.android.evolve_sms&hl=el

Εγώ έχω συνδέσει κανονικά και το Yahoo μου και το gmail!Με το hotmail είχε κάποιο θέμα αλλά κατέβασα την ανάλογη εφαρμογή.Γενικά είναι πολύ καλή εφαρμογή το mall της HTC!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

1) για το gmail ειδικά θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το gmail app ή το inbox όπου δεν θα έχεις κανένα θέμα για το σετάρισμα. Τα μηνύματα που σου βγάζει είναι γιατί παιρνει λάθος ρυθμίσεις για τους λογαριασμούς, δοκίμασε να αλλάξει τα security certifications και τους server με χειροκίνητη ρύθμιση, με ένα γκουγκλάρισμα θα βρεις τα σωστά για κάθε πάροχο.

2) Για να μπορείς να έχεις 160 χαρακτήρες στο μήνυμα, αλλιώς θα γράφεις με 70, μπορείς πάντα να κατεβάσεις άλλο app το οποίο θα σου κάνει τα γράμματα αυτόματα κεφαλαία στην αποστολή όταν στέλνεις μεγάλο sms, είναι καθαρά λειτουργικό θέμα των sms δεν αλλάζει αυτό

Καλημέρα παιδιά

Απο χθες το απόγευμα στο κινητό μου άρχισε να εμφανίζεται ενα παραλληλόγραμμο μπάνερ με διαφήμιση μέσα όποτε του καπνίσει και συνδεθεί στο Ίντερνετ σε εκνευριστικό βαθμό, το ανδροιδ μέσα μου τόσα χρόνια το χρησιμοποιώ πρώτη φορά μου βγάζει τετοιο κουλό, απαράδεκτο να επιτρέπει ως λογισμικό να βγαίνει ότι γουστάρει στην αρχική. :mad: :mad: :mad:

Με τη πρώτη ευκαιρία έχω φύγει για iOS, όμως τωρα μπορείτε να μου πείτε πως θα το ξήλωσω αυτο; Υπαρχει κάποιο προγράμμα Για να δω ποια εφαρμογή το βγάζει;

(Σημειωτέον οτι δεν έχω περάσει καμία καινούργια εφαρμογή μέσα)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Καλημέρα παιδιά

Απο χθες το απόγευμα στο κινητό μου άρχισε να εμφανίζεται ενα παραλληλόγραμμο μπάνερ με διαφήμιση μέσα όποτε του καπνίσει και συνδεθεί στο Ίντερνετ σε εκνευριστικό βαθμό, το ανδροιδ μέσα μου τόσα χρόνια το χρησιμοποιώ πρώτη φορά μου βγάζει τετοιο κουλό, απαράδεκτο να επιτρέπει ως λογισμικό να βγαίνει ότι γουστάρει στην αρχική. :mad: :mad: :mad:

Με τη πρώτη ευκαιρία έχω φύγει για iOS, όμως τωρα μπορείτε να μου πείτε πως θα το ξήλωσω αυτο; Υπαρχει κάποιο προγράμμα Για να δω ποια εφαρμογή το βγάζει;

(Σημειωτέον οτι δεν έχω περάσει καμία καινούργια εφαρμογή μέσα)

Δεν καταλαβα οταν μπαινεις στο ιντερνετ πεταγετε ? αν ναι κανε μια εκκαθαριση στο ιστορικο σου και τσεκαρε το παλι επιπλεον

ανοιξε και την εφαρμογη ιντερνετ και κανε εκκαθαριση δεδομενων.

Έκανα εκκαθάριση ιστορικού δεδομένων τα πάντα και εξακολουθεί να μου το πετάει. Ναι συνήθως άμα συνδεθώ το πετάει

Φιλικά Σπύρος

Έκανα εκκαθάριση ιστορικού δεδομένων τα πάντα και εξακολουθεί να μου το πετάει. Ναι συνήθως άμα συνδεθώ το πετάει

Αν δεν σου πρωτεινη καποιος φιλος κατι αλλο να τσεκαρεις κανε hard reset.

Σίγουρα έχεις κάποιο πρόγραμμα εγκατεστημένο. Απο το ίδιο το λειτουργικό δεν πετάγονται διαφημίσεις. Μήπως έχεις το Greek wpa finder;

Ξεκινάμε από τα βασικά.. Έχεις root ναι ή όχι? Πείραξες κάτι τώρα τελευταία ή όχι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όχι δεν πειραξα πάνε οι εποχές που σσχολουμουν, κ όχι ούτε ρουτ.

Την Greek wpa finder την εχω χρόνο κ βάλε , τώρα να προκαλέσε πρόβλημα;

Φιλικά Σπύρος

Και εγώ την χρησιμοποιώ χρόνια και έχω την υποψία ότι αυτή ευθύνεται για τα pop up τα οποία παρατήρησα μόνο τελευταία. Μετά έβαλα Ad block οπότε δεν έχω ιδέα που οφειλόταν και αν άλλαξε συμπεριφορά με κάποια αναβάθμιση. Δοκίμασε να την τερματίσεις από την λίστα των πρόσφατων εφαρμογών μήπως και βγάλεις συμπέρασμα.