tpal Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Θεωρώ από αυτά που έχω δει ότι είναι ίδια με του note περίπου σε χρήση ή μπαταρία. Τώρα για το χρώμα εγώ έχω gun metal και δεν θα το άλλαζα ,Όχι γιατί δεν είναι ωραίο πίσω αλλά δεν μου αρέσουν τα άλλα όπως δείχνουν μπροστά με την οθόνη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Κάποια καλή και αξιόπιστη εφαρμογή για κατέβασμα mp3 ξέρετε?Αν δεν πέταει και πολλές διαφημίσεις ακόμα καλύτερα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδιά το πήρα πίσω το εργαλείο [ATTACH]50793[/ATTACH] Δεν άντεξες ε??? Κακώς είχες φύγει... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μόλις ξεκίνησε η παρουσίαση της HTC ... Double Exposure Live https://www.youtube.com/watch?v=MQzqjPx-50Y#t=1148 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μούφα.... Περίμενα πως και πως να δω κανένα max και είδα το υποθετο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ti δουλεια ειχε το max; αφου το ελεγε ο τιτλος της παρουσιασης ...... .Double Exposure Any way, μου αρεσε η RE Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. October 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ναι ρε ΗΤC, τώρα που η GoPro δίνει τη Hero (πακέτο με το οικοσύστημα) κάτω από τα 100 ευρώ, εσύ θα ανταγωνιστείς με το περισκόπιο. Ό,τι να'ναι. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ti δουλεια ειχε το max; αφου το ελεγε ο τιτλος της παρουσιασης ...... .Double Exposure Any way, μου αρεσε η RE Είχα δει κάτι leaks για m8 με 13mp camera και ένα άλλο για m8 max και ήλπιζα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Δεν τα πήγε καλά η HTC αλλά δεν πειράζει θα κάνει μπαμ λογικά στην επόμενη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αναμονή για το M9!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλά έκανε και δεν μπασταρδεψε το Μ8. Αυτό το ultra pixel να πάνε στα 8mp και να προλάβουν τον 810 δεν θέλω τίποτα άλλο. Διαφορετικά το Μ8 είναι συσκευή που κρατάς άνετα για 2 χρόνια. 7 μήνες μετά και βρίσκεται μεταξύ των 2-3 πιο γρήγορων συσκευών συν την παροιμιώδη απροβλημάτιστη λειτουργία του από την πρώτη μέρα παρακαλώ, όχι μετά από 10 updates. Είναι η μοναδική συσκευή που με έχει κάνει να μην κοιτάω τίποτα άλλο, γιατί απλά ξέρω ότι δεν θα βρω όλα αυτά μαζεμένα. Εννοώ ποιότητα κατασκευής, υλικών, ταχύτητα, μηδέν προβλήματα, αυτονομία, οθόνη που την δουλεύεις άνετα στον ήλιο και προ πάντως το ότι έχει τον σεβασμό όλων. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenderiarhs Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ημουν μεταξυ του iphone 6 και του HTC one m8 (καθως samsung δεν παιρνω ουτε δωρεαν αν τα δωσουν) με προτιμηση προς το δευτερο, εως οτου διαπιστωσα την UP 4MP "καμερα" (τα εισαγωγικα εχουν τη σημασια τους) ......Διαβασα οτι επροκειτο να βγει το eye αλλα με "σωστη" καμερα 13MP.....ανθρακας τελικα ο θησαυρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μούφα.... Περίμενα πως και πως να δω κανένα max και είδα το υποθετο. Όσοι περιμέναμε το max την πατήσαμε για αυτό πήρα και εγώ το m8 και ησύχασα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Όσοι περιμέναμε το max την πατήσαμε για αυτό πήρα και εγώ το m8 και ησύχασα Είδα από μακριά που άλλαξες το avatar και περίμενα να διαβάσω. Καλορίζικο Αντώνη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixailaggelos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καλησπερες! να ρωτησω,ο Next Launcher 3D δεν ειναι καλος....??? χανει σε κατι ας πουμε απο τον nova..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καλησπερες! να ρωτησω,ο Next Launcher 3D δεν ειναι καλος....??? χανει σε κατι ας πουμε απο τον nova..?? Εφετζιδικος νομίζω είναι. Κατά τη γνώμη μου χάνει σε ταχύτητα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 σας εχει ερθει τιποτα? http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M8-receives-Android-4.4.4-KitKat-and-HTCs-EYE-Experience-novel-camera-features_id61550 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 σας εχει ερθει τιποτα? http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M8-receives-Android-4.4.4-KitKat-and-HTCs-EYE-Experience-novel-camera-features_id61550 Δεν διαβάζουμε το forum... ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5676868 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Είδα από μακριά που άλλαξες το avatar και περίμενα να διαβάσω. Καλορίζικο Αντώνη Φίλε μετά το flex πέρασα σε LG G 3 .Τρελό λαγκ .Φοβερή οθόνη ,αλλά τρελό λαγκ. Για μια ημέρα δούλεψα το S5....Μπλιαχ ,,ομοίως. Με διαφορά πρώτο το Μ8 μετά το flex και κοντά του το ΝΟΤΕ 3.Μετά το χάος. Απλά το Μ8 μου φαίνεται μικρό. Αν ήταν στις διαστάσεις του Flex , δεν ήθελα τ'ιποτα άλλο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Φίλε μετά το flex πέρασα σε LG G 3 .Τρελό λαγκ .Φοβερή οθόνη ,αλλά τρελό λαγκ. Για μια ημέρα δούλεψα το S5....Μπλιαχ ,,ομοίως. Με διαφορά πρώτο το Μ8 μετά το flex και κοντά του το ΝΟΤΕ 3.Μετά το χάος. Απλά το Μ8 μου φαίνεται μικρό. Αν ήταν στις διαστάσεις του Flex , δεν ήθελα τ'ιποτα άλλο. Ρε Αντώνη ποτέ πήρες g3 και s5 και δεν πήραμε χαμπάρι? Βασικά εσύ μετά τις 6 ίντσες θα δυσκολευτεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Φίλε μετά το flex πέρασα σε LG G 3 .Τρελό λαγκ .Φοβερή οθόνη ,αλλά τρελό λαγκ. Για μια ημέρα δούλεψα το S5....Μπλιαχ ,,ομοίως. Με διαφορά πρώτο το Μ8 μετά το flex και κοντά του το ΝΟΤΕ 3.Μετά το χάος. Απλά το Μ8 μου φαίνεται μικρό. Αν ήταν στις διαστάσεις του Flex , δεν ήθελα τ'ιποτα άλλο. Μην ξεχνάμε το Nexus 5 φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Δεν διαβάζουμε το forum... ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5676868 συγνωμη λαθος μου,συνηθως κοιταω μονο μεχρι 1 σελιδα πισω και δεν κοιταω στις τροποποιησεις καθολου για να μη μπαινω στο πειρασμο Edited October 9, 2014 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ρε Αντώνη ποτέ πήρες g3 και s5 και δεν πήραμε χαμπάρι? Βασικά εσύ μετά τις 6 ίντσες θα δυσκολευτεις Μεγάλη ιστορία φίλε.Πάντως m8 δεν είναι κανένα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μεγάλη ιστορία φίλε.Πάντως m8 δεν είναι κανένα Σε περιμένω την Κυριακή να τα πούμε από κοντά αν είναι τόσα πολλά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Έχω σχεδόν 26 μέρες uptime, χωρίς εφαρμογές να καθαρίζουν μνήμη και να παγώνουν εφαρμογές, και δεν καταλαβαίνει Χριστό!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts