Te_salat Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η HTC έχει κερδίσει τον σεβασμό του κοινού. Είναι συσκευή με προσωπικότητα και μηδέν προβλήματα. Με καλύπτει πλήρως. Συνεργάζεται άψογα με το Mac μου και μπορώ να έχω μέσα ότι ακριβώς και στο iPad. Το ότι το έχουν λίγοι δεν μ ενδιαφέρει. Μας κάνει ξεχωριστούς :p Αν καταφέρει η HTC να προσφέρει με το Μ9 μια καλύτερη κάμερα χωρίς να χαλάσει την αποτελεσματικότητα της, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, θα είναι τέλειο. Το ότι είναι μόνο 4mp δεν έχει καμία σχέση. Βγάζει καλύτερες φώτο από τα περισσότερα εντός κλειστών χώρων και σε εξωτερικούς σε σχέση παλαιότερες συσκευές με κάμερα περισσότερων mp όπως αυτές που έχω από το παλιό μου i4s. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ξέρετε κάτι. Θα σας φανεί κουφό αλλά δεν θέλω μεγαλύτερη οθόνη. Μέχρι και αυτό λέω. Πλέον δεν με ενοχλούν και τα on screen buttons. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ξέρετε κάτι. Θα σας φανεί κουφό αλλά δεν θέλω μεγαλύτερη οθόνη. Μέχρι και αυτό λέω. Πλέον δεν με ενοχλούν και τα on screen buttons. Αν καταφέρουν στο Μ9 να μειώσουν το κάτω περιθώριο και να αυξήσουν το μέγεθος της οθόνης μέχρι 5.3" είναι οκ. Δεν θέλω παραπάνω. Επίσης αν δεν βρουν τρόπο να κρατήσουν την ίδια αυτονομία και το τέλειο smoothness, δεν θέλω ούτε QHD οθονη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ρέ παιδιά είναι όντως έτσι όπως τα λέτε όλα ? πιστεύετε ότι αξίζει την μετάβαση ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ρέ παιδιά είναι όντως έτσι όπως τα λέτε όλα ? πιστεύετε ότι αξίζει την μετάβαση ? Ναι φίλε ακριβώς έτσι. Πιο ακριβώς δεν γίνεται. Σου απαντώ με ένα Ναι απλά. Αν δεν το δεις να το δουλέψεις δεν θα το καταλάβεις. Φίλος με one plus το ίδιο λέει. Που και το one plus τούμπανο είναι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ρέ παιδιά είναι όντως έτσι όπως τα λέτε όλα ? πιστεύετε ότι αξίζει την μετάβαση ? Εξαρτάται τι ζητάει κανείς. Αν θες original premium κατασκευή, ταχύτητα, smoothnes, απροβληματιστες λειτουργίες είναι το ιδανικό. Αν σου χρειάζονται όμως οι έξτρα δυνατότητες και η μεγάλη οθόνη ενός Note, μένεις εκεί που είσαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Αν καταφέρουν στο Μ9 να μειώσουν το κάτω περιθώριο και να αυξήσουν το μέγεθος της οθόνης μέχρι 5.3" είναι οκ. Δεν θέλω παραπάνω. Επίσης αν δεν βρουν τρόπο να κρατήσουν την ίδια αυτονομία και το τέλειο smoothness, δεν θέλω ούτε QHD οθονη. αν το χαλασουν με αυτο θα μεινουμε στο τελος :lol: αν η συσκευη μου αρεσει δεν την δινω ευκολα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ρέ παιδιά είναι όντως έτσι όπως τα λέτε όλα ? πιστεύετε ότι αξίζει την μετάβαση ? Για μένα το note είναι μια κατηγορία μόνο του!Είναι top κινητό και ειλικρινά οι δυνατότητες που έχω δει ότι έχει με αφήνουν άφωνο ειδικά αυτό το καταπληκτικό πενακι!Από την άλλη όμως(όπως είπε και ο te salat)είναι και τι προτεραιότητες έχεις!Εμένα ας πούμε Θέλω να είναι ξυράφι όσων αφορά την αποκρισημοτητα και μ αρέσουν τα premium υλικά και ειδικά το μέταλλο!Πάντως φίλος μου με note 3 το χαζεύει το δικό μου! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Ναι φίλε ακριβώς έτσι. Πιο ακριβώς δεν γίνεται. Σου απαντώ με ένα Ναι απλά. Αν δεν το δεις να το δουλέψεις δεν θα το καταλάβεις. Φίλος με one plus το ίδιο λέει. Που και το one plus τούμπανο είναι Μα τι σχέση να έχει τώρα το one plus με την buggy cyanogen, με την εταιρία με το καλύτερο Software και μεγαλύτερη εμπειρία στο είδος αυτό από εποχή qtek. Διάβαζα κάποια στιγμή να συγκρίνουν τα δύο τηλέφωνα και απλά δακρυσα. Πολύ όμορφο το plus μιας και φέρνει σε one x, αλλά μέχρι εκεί. Το να λέμε ότι ο σκαραβαιος είναι πορσε επειδή κουμπωσε πάνω το μοτέρ της, είναι το λιγότερο αστείο. G3 έχω για να μην λέτε :-P Edited September 20, 2014 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλημέρα. Εντάξει δεν πήγα να συγκρίνω συσκευές απλά μετέφερα αντιδράσεις άλλων με άλλες ναυαρχίδες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εξαρτάται τι ζητάει κανείς. Αν θες original premium κατασκευή, ταχύτητα, smoothnes, απροβληματιστες λειτουργίες είναι το ιδανικό. Αν σου χρειάζονται όμως οι έξτρα δυνατότητες και η μεγάλη οθόνη ενός Note, μένεις εκεί που είσαι. Η αλήθεια είναι ότι το πενάκι που πίστευα ότι θα μου χρειαστεί ζήτημα να το έχω βγάλει 10 φορές από την θέση του και η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος λόγω της οθόνης ορισμένες φορές ειδικά εν κίνηση κουράζει ολίγον τι ... το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ας όψεται η arvato που από μόνη της αποτελεί αποτρεπτικο παράγοντα . Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η αλήθεια είναι ότι το πενάκι που πίστευα ότι θα μου χρειαστεί ζήτημα να το έχω βγάλει 10 φορές από την θέση του και η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος λόγω της οθόνης ορισμένες φορές ειδικά εν κίνηση κουράζει ολίγον τι ... το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ας όψεται η arvato που από μόνη της αποτελεί αποτρεπτικο παράγοντα . Αν είναι όπως τα λες πιστεύω αξίζει να δοκιμάσεις. Ή arvato είναι ένα θέμα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 τεράστιο θέμα ακόμα το φυσάω με την ταλαιπωρία που έφαγα βέβαια εν τέλει με ανταμοιψαν αφού μου στείλανε ένα m7 ως αντίκατασταση του one X αλλά αυτό το χαίρεται ο θείος μου αφού είχα βαρεθεί και έφυγα τρέχοντας για Samsung θα πάω να το δω και από κοντά κάποια στιγμή και θα αποφανθώ Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 τεράστιο θέμα ακόμα το φυσάω με την ταλαιπωρία που έφαγα βέβαια εν τέλει με ανταμοιψαν αφού μου στείλανε ένα m7 ως αντίκατασταση του one X αλλά αυτό το χαίρεται ο θείος μου αφού είχα βαρεθεί και έφυγα τρέχοντας για Samsung θα πάω να το δω και από κοντά κάποια στιγμή και θα αποφανθώ Άσε και εγώ μόλις το πήρα πέτυχα ελαττωματικό κινητό και είχα τρεχάματα με την αρβατο!Τελικά πήρα άλλο τηλέφωνο καινούργιο αφού μου επέστρεψαν τα λεφτά!Πάντως αν δεν πέσεις όπως εγώ σε ελαττωματικό δεν νομίζω ότι βγάζουν ζημιές! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Στο θέμα της εγγύησης πιστεύω ότι ή παίρνει κάποιος ελληνικό για να μην έχει τις αναμονές στην arvato και σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος να γίνει αντικατάσταση ή από amazon κι έτσι δε μπλέκει καθόλου με δαύτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Στο θέμα της εγγύησης πιστεύω ότι ή παίρνει κάποιος ελληνικό για να μην έχει τις αναμονές στην arvato και σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος να γίνει αντικατάσταση ή από amazon κι έτσι δε μπλέκει καθόλου με δαύτους. Μα το επίσημο service της HTC στην Ελλάδα η αρβατο είναι πλέον!Από όπου και να το πάρεις εκεί θα πάει!Και από τα public και από οπουδήποτε! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μα το επίσημο service της HTC στην Ελλάδα η αρβατο είναι πλέον!Από όπου και να το πάρεις εκεί θα πάει!Και από τα public και από οπουδήποτε! Δεν το είπα καλά λογικά. Αν το κινητό σου είναι παραεισαγωγή κι όχι από την ελληνική αντιπροσωπεία, θέλει μέσο όρο 1 μήνα να στο επισκευάσουν γιατί περιμένουν τα ανταλλακτικά. Σε ελληνικής αντιπροσωπείας κάνουν μερικές μέρες να το επισκευάσουν ή αλλιώς κάνουν αντικατάσταση. Αν το πάρεις από amazon, αν πάθει κάτι μέσα στον πρώτο χρόνο, το πιο πιθανό είναι να σου στείλουν καινούρια συσκευή κατευθείαν. Με άλλα λόγια δεν ασχολείσαι με arvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν το είπα καλά λογικά. Αν το κινητό σου είναι παραεισαγωγή κι όχι από την ελληνική αντιπροσωπεία, θέλει μέσο όρο 1 μήνα να στο επισκευάσουν γιατί περιμένουν τα ανταλλακτικά. Σε ελληνικής αντιπροσωπείας κάνουν μερικές μέρες να το επισκευάσουν ή αλλιώς κάνουν αντικατάσταση. Αν το πάρεις από amazon, αν πάθει κάτι μέσα στον πρώτο χρόνο, το πιο πιθανό είναι να σου στείλουν καινούρια συσκευή κατευθείαν. Με άλλα λόγια δεν ασχολείσαι με arvato. Ά Ναι έτσι έχεις δίκιο αλλιώς το κατάλαβα! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά έκανα κ εγώ το κόλπο με την οδοντοπαστα και το ασετον στην κάμερα γιατί πλέον έβγαιναν θολές οι φωτογραφίες!Πολύ καλό το αποτέλεσμα αν και ήθελε λίγο ακόμα τρίψιμο για να φύγουν τελείως αλλά ο φακός της κάμερας είναι πλέον καθαρός!Το αποτέλεσμα φάνηκε στις φωτο που είναι πεντακάθαρες τώρα!Όποιος το κάνει θέλει κάνα 3-4λεπτο Καλό τρίψιμο και λίγο πίεση με την οδοντοπαστα και τν μπατονετα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν το είπα καλά λογικά. Αν το κινητό σου είναι παραεισαγωγή κι όχι από την ελληνική αντιπροσωπεία, θέλει μέσο όρο 1 μήνα να στο επισκευάσουν γιατί περιμένουν τα ανταλλακτικά. Σε ελληνικής αντιπροσωπείας κάνουν μερικές μέρες να το επισκευάσουν ή αλλιώς κάνουν αντικατάσταση. Αν το πάρεις από amazon, αν πάθει κάτι μέσα στον πρώτο χρόνο, το πιο πιθανό είναι να σου στείλουν καινούρια συσκευή κατευθείαν. Με άλλα λόγια δεν ασχολείσαι με arvato. αφού η λογική της εταιρίας είναι να βάζουν ανταλλακτικά αποκλειστικά από την χώρα προέλευσης και ας είναι το ίδιο με το ελληνικό τι να τους πεις ? πάντως όταν τους είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι η κάθε συσκευή προορίζεται για συγκεκριμένη αγορά οπότε και με συγκεκριμένες προδιαγραφές οπότε δεν μπορούν να βάλουν ελληνικά ανταλλακτικά σε γερμανική συσκευή δηλαδή τρίχες κατσαρές αυτό με το αμαζόν με ενδιαφέρει από οποιοδήποτε αμαζον άμα το πάρεις σου το αντικαθιστά είτε ιταλικό είτε αγγλικό κλπ ? και φαντάζομαι θα πρέπει να πωλείτε από το ίδιο το αμαζον έτσι όχι από κάποιον ενδιάμεσο πωλητή σωστά ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 αυτό με το αμαζόν με ενδιαφέρει από οποιοδήποτε αμαζον άμα το πάρεις σου το αντικαθιστά είτε ιταλικό είτε αγγλικό κλπ ? και φαντάζομαι θα πρέπει να πωλείτε από το ίδιο το αμαζον έτσι όχι από κάποιον ενδιάμεσο πωλητή σωστά ? Ναι, πρέπει να το πάρεις από το ίδιο το amazon. Οι πιο πολλοί το παίρνουν από το αγγλικό λόγω γλώσσας, αλλά και το γερμανικό έχει helpdesk στα αγγλικά αν παρουσιαστεί πρόβλημα. Ουσιαστικά απευθύνεσαι στο amazon από το οποίο το πήρες. Στο θέμα του Μ7 χρήστες έγραψαν την εμπειρία τους πριν λίγες μέρες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5586253#post5586253 Ο ένας είχε στείλει το κινητό στην αρβατο και μετά από ένα μήνα του ήρθε σακατεμένο. Το είχε πάρει από amazon, επικοινωνεί μαζί τους και του είπαν ότι θα του κάνουν αντικατάσταση. Επειδή δεν είχαν διαθέσιμο το Μ7 όμως, του πρότειναν να του δώσουν όλο το χρηματικό ποσό του Μ7. Δείτε εδώ τα μηνύματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5585330#post5585330 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5587186#post5587186 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ναι, πρέπει να το πάρεις από το ίδιο το amazon. Οι πιο πολλοί το παίρνουν από το αγγλικό λόγω γλώσσας, αλλά και το γερμανικό έχει helpdesk στα αγγλικά αν παρουσιαστεί πρόβλημα. Ουσιαστικά απευθύνεσαι στο amazon από το οποίο το πήρες. Στο θέμα του Μ7 χρήστες έγραψαν την εμπειρία τους πριν λίγες μέρες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5586253#post5586253 Ο ένας είχε στείλει το κινητό στην αρβατο και μετά από ένα μήνα του ήρθε σακατεμένο. Το είχε πάρει από amazon, επικοινωνεί μαζί τους και του είπαν ότι θα του κάνουν αντικατάσταση. Επειδή δεν είχαν διαθέσιμο το Μ7 όμως, του πρότειναν να του δώσουν όλο το χρηματικό ποσό του Μ7. Δείτε εδώ τα μηνύματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5585330#post5585330 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5587186#post5587186 Ειχα και εγω το προβλημα με το μωβ πεπλο,αλλα δεν με ενοχλουσε ιδιαιτερα.Και μολις ειδα αυτα τα ποστ,λεω γιατι οχι;Και η πλακα ειναι οτι η εγγυηση εληγε στις 2 μερες απο τοτε που ξεκινησα την διαδικασια.Παρασκευη τους εστειλα το κινητο,με tracking code,τεταρτη ειχαν μπει ολα τα λευτα μαζι και τα μεταφορικα που ειχα πληρωσει,και μου εστειλαν και τα λευτα για την αποστολη του μ7..Και περιμενω και εγω το μ8 :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εχει καποια σημεια που θα ηθελαν μελλοντικα βελτιωση (βλεπε Μ9) α) Τα κουμπια ηχου ειναι υπερευαισθητα και μια αλλαζουν το volume μια μου ανοιγει η καμερα. β) Το ακουστικο εχει ενα περιεργο σημειο που ακους καλα και μαλιστα αυτο δεν μπορεις να το εχεις στο φουλ γιατι κανει παραμορφωση ο ηχος (σαν να τριζει το ηχειο) βασικα δυο κλικ κατω απο το φουλ ακουγεται χωρις παραμορφωση και αν εισαι σε κεντρικο δρομο... τον ηπιες! γ) αισθητικα θα μπορουσαν το μπεζελ που γραφει htc να μην υπαρχει να φανε ενα εκατοστο στο μηκος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μα τι σχέση να έχει τώρα το one plus με την buggy cyanogen, με την εταιρία με το καλύτερο Software και μεγαλύτερη εμπειρία στο είδος αυτό από εποχή qtek. Διάβαζα κάποια στιγμή να συγκρίνουν τα δύο τηλέφωνα και απλά δακρυσα. Πολύ όμορφο το plus μιας και φέρνει σε one x, αλλά μέχρι εκεί. Το να λέμε ότι ο σκαραβαιος είναι πορσε επειδή κουμπωσε πάνω το μοτέρ της, είναι το λιγότερο αστείο. G3 έχω για να μην λέτε :-P Δεν θα σχολιάσω το flame post σου, αλλά εξήγησε μας σε ποιο σημείο είναι buggy η CM11s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Εχει καποια σημεια που θα ηθελαν μελλοντικα βελτιωση (βλεπε Μ9) α) Τα κουμπια ηχου ειναι υπερευαισθητα και μια αλλαζουν το volume μια μου ανοιγει η καμερα. β) Το ακουστικο εχει ενα περιεργο σημειο που ακους καλα και μαλιστα αυτο δεν μπορεις να το εχεις στο φουλ γιατι κανει παραμορφωση ο ηχος (σαν να τριζει το ηχειο) βασικα δυο κλικ κατω απο το φουλ ακουγεται χωρις παραμορφωση και αν εισαι σε κεντρικο δρομο... τον ηπιες! γ) αισθητικα θα μπορουσαν το μπεζελ που γραφει htc να μην υπαρχει να φανε ενα εκατοστο στο μηκος... Το πρώτο ισχύει. Θα ήθελα τα button πιο σκληρά. Τις πρώτες μέρες είχα κι εγώ έντονο πρόβλημα γιατί το χέρι μου πήγαινε συνέχεια εκεί αφού σε όλες τις συσκευές που είχα, τα κουμπιά του ήχου ήταν στην απέναντι πλευρά. Πρέπει να τα συνήθισα όπως φαίνεται γιατί τώρα σπάνια μου συμβαίνει. Το δεύτερο οχι ακριβώς. Τουλάχιστον παραμόρφωση δεν έχω νιώσει πότε σε δύο συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Υπάρχει πάντως ένα απότομο ανέβασμα στην ένταση που ξεκινά λίγο πριν από το τέρμα. Ακούω μουσική πάντα στο τέρμα. Το ίδιο και τους ήχους κλήσης. Κλήσεις δεν χάνω ποτέ γιατί ακούγεται άνετα ακόμα και όταν είμαι στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου. Εκτός του one plus one που είχε πιο δυνατό αλλά όχι ποιοτικό ήχο, δεν έχω δει κάτι καλύτερο. Ίσως κάποια Nokia πριν πολλά χρόνια. Το κάτω περιθώριο όντως πρέπει να μειωθεί. Δεν θα σχολιάσω το flame post σου, αλλά εξήγησε μας σε ποιο σημείο είναι buggy η CM11s? Υπήρχαν από την αρχή μικρό λεπτομέρειες που χρειάζονταν βελτιώσεις. Τουλάχιστον μέχρι την 33 συνέχιζαν να υπάρχουν μικρά θεματακια, όχι καθοριστικά. Edited September 20, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν θα σχολιάσω το flame post σου, αλλά εξήγησε μας σε ποιο σημείο είναι buggy η CM11s? Σε πολλά είναι, αλλά όπως λες δεν είναι εδω το σωστό thread. Άντε στο thread του OnePlus αλλά και στο official OnePlus forum να ενημερωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts