Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραιος φιλε gms :) αντε να το χαρειτε ολοι το android 6 και μια τελευταια ερωτηση απο μενα ,υπαρχει στις εφαρμογες σας

η εφαρμογη επειγουσες προειδοποιησεις?

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραιος φιλε gms :) αντε να το χαρειτε ολοι το android 6 και μια τελευταια ερωτηση απο μενα ,υπαρχει στις εφαρμογες σας

η εφαρμογη επειγουσες προειδοποιησεις?

Σε εμένα όχι, αλλά υπάρχει η "Ευχάριστη Άσκηση" την οποία νομίζω πως δε την είχα.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Σε εμένα όχι, αλλά υπάρχει η "Ευχάριστη Άσκηση" την οποία νομίζω πως δε την είχα.

ωραια καλα μου το ειχε πει πριν λιγες μερες ο kollatos , αντε να δουμε εμεις ποτε θα την παρουμε την ευρωπαικη :(

ευχαριστωωω, και παρεπιπτωντως ωραια υπογραφη:lol:

ωραια καλα μου το ειχε πει πριν λιγες μερες ο kollatos , αντε να δουμε εμεις ποτε θα την παρουμε την ευρωπαικη :(

ευχαριστωωω, και παρεπιπτωντως ωραια υπογραφη:lol:

Όντως μας το είχε πει ο kollatos πως από βδομάδα έρχεται :)

χαχαχα ευχαριστώ, αλλά για να είμαι ειλικρινής θε θυμάμαι από που μα την έχω αντιγράψει.

edit: άλλαξε, προς το καλύτερο και η εμφάνιση των εκτελούμενων εφαρμογών

Edited by eimaiallou
πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Αν κατεβάσεις την εφαρμογή HTC sync στον υπολογιστή σου τότε μέσα στο φάκελλο της εφαρμογής έχει και το fastboot. Μπουταρεις σε boot loader, διαλέγεις fastboot και μετά απ το command line γράφεις fastboot oem rebootRUU και μετά fastboot flash zip 0P8IMG.zip

Ξεψαρωσα και το έκανα.

Όλα οκ με την διαδικασία που εγραψες.

Ευχαριστώ.

Το recovery τελικά πρέπει να το έβγαλαν.

edit

Τελικά το sense ήθελε αναβάθμιση από το play store.

Edited by jonos

iPhone 16 Pro Max

Ξεψαρωσα και το έκανα.

Όλα οκ με την διαδικασία που εγραψες.

Ευχαριστώ.

Το recovery τελικά πρέπει να το έβγαλαν.

edit

Τελικά το sense ήθελε αναβάθμιση από το play store.

Ωραιος!

Τωρα μπαινει σε recovery το δοκιμασες?

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Κατεβάζεις το παρακάτω https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960687057

Το μετονομαζεις σε 0P6BIMG.zip και το μεταφέρεις στην SD κάρτα. Boot into bootloader και ία σε καθοδηγήσει.

θα λειτουργήσει σε unlocked ρουταρισμενο με s-on ;

Ναι θα λειτουργήσει

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αν έχεις sdcard το πετάς στην κάρτα δίνοντάς το όνομα 0P6BIMG.zip και απλά μπουταρεις στον bootloader.υπολογιστή δε χρειάζεσαι σε αυτή την περίπτωση.

Αν δεν έχεις κάρτα sd τότε μεταφέρεις το αρχείο στον φάκελλο του fastboot

Και με αυτο το τροπο θα παιρνω κανονικα οta?

To δικο μου ειναι ελληνικο

Όχι αυτό έγραψα πιο πάνω.

Ουπς sorry φιλε μου δεν το προσεξα

Edited by venduza

Κανονικά θα παίρνεις OTA αν και αμφιβάλλω ότι θα βγει κάτι major για το M8 στο μέλλον

Κανονικά θα παίρνεις OTA αν και αμφιβάλλω ότι θα βγει κάτι major για το M8 στο μέλλον

Και εγω αυτο πιστευω..κανενα security fix απο εδω κ στο εξης

Λετε την 6.0.1 δεν θα την παρει το μ8?

Μόνο προβλέψεις μπορούμε να κάνουμε. Ελπίζω να μην με πάρει κανείς στραβά αν πω την δική μου. Εγώ πιστεύω ότι δεν θα την πάρουμε. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο τέλος υποστήριξης της συσκευής, η αναβάθμιση δεν το βλέπω να μπορεί να ετοιμαστεί γρήγορα, τα οικονομικά της HTC ήδη από το 2015 είναι χάλια δυστυχώς. Προβλέπω να επαναληφθεί ότι και με το Μ7. Δηλαδή ίσως να βγει για τις GPE συσκευές και για τις Sense να μας πούνε ότι πέρασαν τα 2 χρόνια υποστήριξης.

Κάτοχος και εγώ της έκδοσης 6.0 έφαγα όλο το απόγευμα χθες να κατεβάζω τα αρχεία άλλα τι να κάνουμε επιτέλους έχουμε την Marshmallow και Sense 7.0 και οι πρώτες παρατηρήσεις αν και δεν είναι και τίποτα σοβαρές είναι, βασικά αν αναφέρω οτι είμαι πολύ απλός χρήστης κινητού, το κινητό μου δεν το έχω φορτώσει με διάφορες εφαρμογές, ούτε του κάνω την τρελή χρήση και η πρώτη παρατήρηση λοιπόν όσο αφορά την μπαταρία αν και όπως σας είπα ότι δεν είμαι τρελός χρήστης είναι ότι την ρουφαει πιο γρήγορα. Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε μετά την πρώτη φόρτιση όπου από 100% μέσα σε 1,5 ώρα πήγε στο 97% με ενεργοποιημένη την απολυτή εξοικονόμηση ενέργειας με το που άνοιξα το κινητού κάτι που δεν συνέβαινε με την Kit Kat όπου από 100% με απολυτή εξοικονόμηση ενέργειας περνούσε και 3 ώρες μέχρι να πέσει το πρώτο 1% και για να μην παρεξηγηθώ μιλώ χωρίς να γίνει καμία χρήση του κινητού έτσι απλά σε αδράνεια. Μάλιστα μόλις άνοιξα το κινητό σήμερα πλήρως φορτισμένο αμέσως έπεσε 1% πριν προλάβω να πατήσω την απολυτή εξοικονόμηση ενέργειας για να το δοκιμάσω ως πάνω σ αυτό . Άλλη παρατήρηση είναι ότι το κινητό πλέον ανοίγει με κάποια καθυστέρηση από ότι με την Kit Kat , Με την Kit Kat μόλις πατουσα το on με είχε βγάλει στην οθόνη για εισαγωγή pin , τώρα θέλει το χρόνο του. Κατά τα άλλα ωραίες οι παραμετροποιήσεις έχεις πλέον και την δυνατότητα με την Sense 7 να κάνεις απόκρυψη της γραμμής πλοήγησης όποτε κερδίζεις οθόνη απλά ίσως να μην βολεύεις κάποιους να ανεβοκατεβάζουν την μπάρα. Την αυξημένη RAM ανέφεραν τα παιδιά πιο πάνω εμένα είναι κάπου στο 900ΜΒ. Αυτά τα ολίγα και βλέπουμε στο μέλλον…

Εντόπισα δύο προβληματάκια. 1) Όταν κάνει boot η συσκευή και πάει να παίξει τον ήχο της εκκίνησης, ξεκινάει δυνατά και αμέσως αλλάζει η ένταση στο επίπεδο που είναι ορισμένο στο λειτουργικό. Ενοχλητικό οπότε θα ψάξω πως να το αφαιρέσω εντελώς. 2) Στην lock screen δεν λέει να φύγει από το εικονίδιο της εφαρμογής των μηνυμάτων ο αριθμός που δείχνει τα μη αναγνωσμένα αν και το μήνυμα το έχω διαβάσει.

@troggs73: Μην κάνεις σύγκριση αυτονομίας της μπαταρίας έτσι. Μόνο αν συγκρίνεις 2 rom με πλήρη εκφόρτιση θα βγούνε σωστά συμπεράσματα. Μην σε προβληματίζει η πτώση στα πρώτα % μετά από πλήρη φόρτιση. Η στάθμη της μπαταρίας είναι μία εκτίμηση και όχι μία ακριβής μέτρηση και ειδικά στα ποσοστά πολύ κοντά στο 100% είναι ανακριβής. Σε παλιό HTC smartphone που είχα, η πτώση από 100% σε 99% ήταν αντίστοιχη με μία πτώση 5% όταν η μπαταρία ήταν σε χαμηλότερα επίπεδα. Ίσως στρώσει με μερικούς κύκλους πλήρους φόρτισης εκφόρτισης. Επίσης, εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα ποτέ να δω την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας να κάνει δουλειά. Με επιφύλαξη λέω ότι, δεν πιστεύω πως κάνει πραγματικά δουλειά. Μόνο σε Lollipop την έχω δοκιμάσει όμως.

Εντόπισα δύο προβληματάκια. 1) Όταν κάνει boot η συσκευή και πάει να παίξει τον ήχο της εκκίνησης, ξεκινάει δυνατά και αμέσως αλλάζει η ένταση στο επίπεδο που είναι ορισμένο στο λειτουργικό. Ενοχλητικό οπότε θα ψάξω πως να το αφαιρέσω εντελώς. 2) Στην lock screen δεν λέει να φύγει από το εικονίδιο της εφαρμογής των μηνυμάτων ο αριθμός που δείχνει τα μη αναγνωσμένα αν και το μήνυμα το έχω διαβάσει.

@troggs73: Μην κάνεις σύγκριση αυτονομίας της μπαταρίας έτσι. Μόνο αν συγκρίνεις 2 rom με πλήρη εκφόρτιση θα βγούνε σωστά συμπεράσματα. Μην σε προβληματίζει η πτώση στα πρώτα % μετά από πλήρη φόρτιση. Η στάθμη της μπαταρίας είναι μία εκτίμηση και όχι μία ακριβής μέτρηση και ειδικά στα ποσοστά πολύ κοντά στο 100% είναι ανακριβής. Σε παλιό HTC smartphone που είχα, η πτώση από 100% σε 99% ήταν αντίστοιχη με μία πτώση 5% όταν η μπαταρία ήταν σε χαμηλότερα επίπεδα. Ίσως στρώσει με μερικούς κύκλους πλήρους φόρτισης εκφόρτισης. Επίσης, εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα ποτέ να δω την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας να κάνει δουλειά. Με επιφύλαξη λέω ότι, δεν πιστεύω πως κάνει πραγματικά δουλειά. Μόνο σε Lollipop την έχω δοκιμάσει όμως.

Το πρώτο το έχω προσέξει και εγώ..Αυτό με τα μηνύματα δεν μου το παρουσιάζει. Ένα άλλο που έχω εντοπίσει είναι πως η οθόνη μένει σε μεγάλη φωτεινότητα στην πρώτη εκκίνηση παρόλο που το έχω στην αυτόματο. Αν σβήσω χειροκίνητα την οθόνη μια φορά μετά έρχεται στα ίσια της..αυτά τα δύο έχω προσέξει μέχρι ώρας..έχω κάνει επαναφορά αλλά τπτ..σκέφτομαι μήπως φλασαρω τη rom όπως μου συνέστησε ο φίλος jonos αλλά τα θεωρώ πταίσματα συν ότι βαριέμαι πάλι να στήνω το κινητό πάλι από την αρχη

εγω μια χαρα ειμαι απο αποψη μπαταριας του εκανα μια φορτιση εντελως κλειστο το τηλεφωνο για να ερθει στα ισια του,αυτο με την εκκινηση με την ηχο δν τ εχω εγω ουτε αυτο με τα μηνυματα.εμενα εχει αλλο θεμα που δν μπορω να καταλαβω πχ εχω κατεβασει το 9gag και οταν παω να κανω αποθηκευση μια εικονα μου λεει οτι δν μπορουσε να αποθηκευσει λογω δικαιωματων ενω τα εχω φτιαξει.μετα δεν μπορουσα να μπω στα διακιωματα εφαρμογων,ρυθμισεις>εφαρμογες>πανω δεξια ρυθμιση παραμετρων>δικαιωματα εφαρμογων και κρασαρε εκει

edit μετα απο επαννεκινηση και καποιες ενημερωσεις συνηλθαν ολα

... σκέφτομαι μήπως φλασαρω τη rom όπως μου συνέστησε ο φίλος jonos αλλά τα θεωρώ πταίσματα συν ότι βαριέμαι πάλι να στήνω το κινητό πάλι από την αρχη

φίλε μου το φλασαρισμα το έκανα μπας και επανέλθει το recovery αλλά δεν ...

Περί marshmallow τώρα να πω ότι το κινητό είναι σαφέστατα πιο γρήγορο και το smoothness καλύτερο από την 5.0.1

Περιμένω να δω και από μπαταρία πως τα πάει με το πολυδιαφημιζομενο doze.

iPhone 16 Pro Max

Φανταζομαι καποια στιγμη θα ξαναπερασεις custom recovery, αν χρησιμοποιης module βαλε το xtended settings- miscellaneous settings -bootup option και θα ξετικαρεις τον ηχο στο boot εκκινησης , δεν ξερω αν δουλευη δεν εχω ηχο στο boot να το δοκιμασω ,αν βρω και καποιο αλλο module που να κοβει τον ηχο θα το ποσταρω.

Αξίζει να πάμε στην 6 τελικά.? Μπαταρία κρατάει παραπάνω? Είναι πιο γρήγορο? Περιμένουμε εντυπώσεις ☺

μου βγαζει installation aborted και πεταει την εικονα με το κοκκινο τριγωνο και το θαυμαστικο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι θα λειτουργήσει

μου βγαζει installation aborted και πεταει την εικονα με το κοκκινο τριγωνο και το θαυμαστικο

Πως προσπαθείς να το εγκαταστήσει;