Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

034 μήπως εννοείς; πάνε λίγο στον bootloader και πες μου κάτω απ την έκδοση HBOOT τι έκδοση OS αναγράφει;

Εναλλακτικά μπορείς να φλασαρεις και με fastboot αν το κατέχεις!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eρωτηση οταν τικαρετε την εξοικονομηση ενεργειας σας βγαζει στην status bar την μπαταρια με το φυλλο?

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

034 μήπως εννοείς; πάνε λίγο στον bootloader και πες μου κάτω απ την έκδοση HBOOT τι έκδοση OS αναγράφει;

Εναλλακτικά μπορείς να φλασαρεις και με fastboot αν το κατέχεις!

Λοιπον εχουμε

RADIO 1.29.214500021.12G

OPENDSP v.51.2.2-00593-m8974_FO.1015

OS-6.12.401.4

μΕ FASTBOOT δεν το κατεχω..σε ευχαριστω για την υποστηριξη φιλε μου

Ναι λαθος μου..034 ειναι η συσκευη

Eρωτηση οταν τικαρετε την εξοικονομηση ενεργειας σας βγαζει στην status bar την μπαταρια με το φυλλο?

Οχι δεν βγαζει τπτ οπως στην 5

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Αν κατεβάσεις την εφαρμογή HTC sync στον υπολογιστή σου τότε μέσα στο φάκελλο της εφαρμογής έχει και το fastboot. Μπουταρεις σε boot loader, διαλέγεις fastboot και μετά απ το command line γράφεις fastboot oem rebootRUU και μετά fastboot flash zip 0P8IMG.zip

Αν κατεβάσεις την εφαρμογή HTC sync στον υπολογιστή σου τότε μέσα στο φάκελλο της εφαρμογής έχει και το fastboot. Μπουταρεις σε boot loader, διαλέγεις fastboot και μετά απ το command line γράφεις fastboot oem rebootRUU και μετά fastboot flash zip 0P8IMG.zip

Απλο ειναι τελικα..η εκδοση που εδωσες μας κανει η θα εχουμε καποιο θεμα?

Το ruu ειπαμε το πεταμε μεσα στην sdcard etsi?

Το μεσημερακι θα το επιχειρησω

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Αν έχεις sdcard το πετάς στην κάρτα δίνοντάς το όνομα 0P6BIMG.zip και απλά μπουταρεις στον bootloader.υπολογιστή δε χρειάζεσαι σε αυτή την περίπτωση.

Αν δεν έχεις κάρτα sd τότε μεταφέρεις το αρχείο στον φάκελλο του fastboot

Καλημέρα. Στην επιλογη γλωσσας δεν εχω Ελληνικα με CID HTC__001. Ειναι φυσιολογικο; Τι CID να βαλω για να εχω Ελληνικα;

Καλημέρα. Στην επιλογη γλωσσας δεν εχω Ελληνικα με CID HTC__001. Ειναι φυσιολογικο; Τι CID να βαλω για να εχω Ελληνικα;

ωχ τι εγινε δεν σου βγαζει τωρα ελληνικα την περασες?

ΕDIT απο τι βλεπω εδω ευρωπαικο cid εχεις

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f485/archive-htc-cid-list-1604812/

Edited by nek46

ωχ τι εγινε δεν σου βγαζει τωρα ελληνικα την περασες?

ΕDIT απο τι βλεπω εδω ευρωπαικο cid εχεις

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f485/archive-htc-cid-list-1604812/

Περίμενα την Marshmallow για να το κάνω unbranded. Οπότε αλλάζω το CID σε HTC__001, κάνω wipe system, data, cache, dalvik, περνάω την 4.16.401.13, από εκεί με OTA πάω σε 6.12.401.4 κάνω boot και έπειτα wipe data, cache, dalvik. Νομίζω ήταν όσο πιο καθαρό install γίνεται. Όμως η 6.12.401.4 με CID HTC__001 έχει μόνο 7 επιλογές γλώσσας. Νόμιζα ότι θα έχει όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Να βάλω το HTC__N34 ή HTC__304; Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει εδώ ότι το Ελληνικό Μ8 έχει κοινό CID με τα Ισπανικά; Εσείς που έχετε unbranded με Ελληνική γλώσσα και αναβάθμιση σε 6.0, τι CID έχετε;

Ειδάλλως άλλαξε με adb και pm command τα permissions του morelocale2 και άλλαξε την έτσι

Περίμενα την Marshmallow για να το κάνω unbranded. Οπότε αλλάζω το CID σε HTC__001, κάνω wipe system, data, cache, dalvik, περνάω την 4.16.401.13, από εκεί με OTA πάω σε 6.12.401.4 κάνω boot και έπειτα wipe data, cache, dalvik. Νομίζω ήταν όσο πιο καθαρό install γίνεται. Όμως η 6.12.401.4 με CID HTC__001 έχει μόνο 7 επιλογές γλώσσας. Νόμιζα ότι θα έχει όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Να βάλω το HTC__N34 ή HTC__304; Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει εδώ ότι το Ελληνικό Μ8 έχει κοινό CID με τα Ισπανικά; Εσείς που έχετε unbranded με Ελληνική γλώσσα και αναβάθμιση σε 6.0, τι CID έχετε;

Το δικο μου ειναι htc _304 και απο τι βλεπω ειναι ισπανικο φανταζομαι θα σου κανει, και αν θυμαμαι οταν το πηρα πριν περασω custom αυτο ειχε.

Εσείς που έχετε unbranded με Ελληνική γλώσσα και αναβάθμιση σε 6.0, τι CID έχετε;

Εμένα είναι unbranded γερμανικό htc_102.

Δεν υποστηρίζει στην αλλαγή γλώσσας τα ελληνικά αλλά όταν το σεταρεις πρώτη φορά στα προτείνει λόγω sim card.

iPhone 16 Pro Max

Καλημέρα, ήρθε και σε μένα, CID: HTC_102, πρώτα εμφανίστηκαν τα 3 μικρά updates και μετά η MM (1.6 GB αν πρόσεξα καλά). Πήρα Back-up μόνο τα τηλ. και τώρα τρέχει την εγκατάσταση.

Ελπίζω να είναι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ!!!

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Με αυτήν την διαδικασία υπάρχει περίπτωση να χαθεί η εγγύηση ή όχι;

iPhone 16 Pro Max

Με αυτήν την διαδικασία υπάρχει περίπτωση να χαθεί η εγγύηση ή όχι;

Όχι καμία, απλά αντί για ΟΤΑ θα κάνεις το update από τον υπολογιστή σου. :)

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Το διπλό χτύπημα στην οθόνη όταν είναι σβηστη λειτουργεί σε εσάς? Και με το messenger με εμφανίζει το μήνυμα μόνο στην μπάρα αντί να με δείχνει και την εικόνα συνομιλίας στο πλάι.. βρήκε κανένας καμιά λύση?

Επιτέλους έβαλαν και φακό στην μπάρα ειδοποιήσεων!

εμενα δουλευει το διπλο χτυπημα.το msgner δεν δουλευει καθολου,δεν μου ερχονται ειδοποιησεις ενω το εχω βγαλει απο doze mode δεν ξερω τ παιζει....

Ίσως θέλει permissions "για επικάλυψη" ο messenger. Android 6 features :)

Το διπλό χτύπημα στην οθόνη όταν είναι σβηστη λειτουργεί σε εσάς? Και με το messenger με εμφανίζει το μήνυμα μόνο στην μπάρα αντί να με δείχνει και την εικόνα συνομιλίας στο πλάι.. βρήκε κανένας καμιά λύση?

Επιτέλους έβαλαν και φακό στην μπάρα ειδοποιήσεων!

Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση, δεν έκανα wipe, αν θα κάνω μάλλον το απόγευμα σπίτι αλλά το διπλό χτύπημα στην οθόνη μου λειτουργεί μια χαρά.

αυτο με την επικαλυψη στο ζηταει οταν το κανεισ εγκατασταση θυμαμαι το εκανα αλλα δν ξερω γτ δν μ ερχονται.αλλα στο βιμπερ ερχονται σε αντιθεση με την εκδοση 5 που δν μου ερχοταν ποτε μηνυμα απο βιμπερ αν δν τ ανοιγα :P

Μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα.δεν εχω κανει επαναφορα.ελευθερη ραμ εχω σιγουρα πολυ λιγοτερη.περιπου 500 μβ

τσεκαρετε στις κινησεις motion laungh καποιες θελουν permissions

Ούτε το διπλό χτύπημα ούτε οταν το σέρνεις το δάχτυλο από πάνω κάτω, δεξιά αριστερά...

Τελικά όλα εντάξει ήθελε μια επανεκκίνηση!! :)

Το δικο μου ειναι htc _304 και απο τι βλεπω ειναι ισπανικο φανταζομαι θα σου κανει, και αν θυμαμαι οταν το πηρα πριν περασω custom αυτο ειχε.

Χρησιμοποίησα αυτό το CID και έχει ελληνικά. Δεν ήθελα να παιδεύομαι πάλι με morelocale γιατί αλλάζω συχνά γλώσσα.

Όταν πάω blinkfeed και κάνει ενημέρωση το sense κρασαρει.

Και εμένα διπλοκρασάρει το Sense Home που και που, χωρίς καν να ανοίξω το BlinkFeed. Ελπίζω να στρώσει μετά από τις αναβαθμίσεις της HTC στο Play.