megatr0n Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πώς την περασες;;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Τι εννοείς; Κανονικά την πέρασα. Υπόψιν ότι έχω και s-off όμως.. Και για του λόγου το αληθές.. http://i.imgur.com/6MILepF.png http://i.imgur.com/GrVfBvH.png Edited January 14, 2016 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εννοω οτι ΟΤΑ δεν εχει ερθει ακομα στα ευρωπαϊκα μοντελα! Ή μηπως εχασα κατι; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Όχι δεν έχει έρθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλημέρα! Το πρωι που σηκώθηκα είπα να κάνω ένα restart στον κινητό μου γιατί είχε κολλήσει το snap... τι το ήθελα??? Έχει κολλήσει από το πρωί το κινητό στην άσπρη οθόνη με το λογότυπο htc one και δεν αντιδρά καθόλου! Τι κάνω????Πάτησα power +volume αλλα τίποτα....:worry::mad::mad::mad: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλημέρα! Το πρωι που σηκώθηκα είπα να κάνω ένα restart στον κινητό μου γιατί είχε κολλήσει το snap... τι το ήθελα??? Έχει κολλήσει από το πρωί το κινητό στην άσπρη οθόνη με το λογότυπο htc one και δεν αντιδρά καθόλου! Τι κάνω????Πάτησα power +volume αλλα τίποτα....:worry::mad::mad::mad: Καλημερα κρατα πατημενο το vol up και πατα το πληκτρο on off για αρκετα δευτερολεπτα επειτα πατα καπακι vol donw και το on off ισως χρειαστει να δοκιμασεις περισσοτερο απο μια φορα πιστευω θα ξεκοληση. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα m8 και θα ήθελα να μου πειτε συνοπτικα τα υπερ και τα κατα. μεταχειρισμένο κοιτάω. Επίσης θα ήθελα να ξέρω ποσο κρατάει με νορμάλ χρηση όλα ανοιχτα χωρίς παιχνιδια η βιντεο κτλ. νορμαλ πραματα λιγο κληση λιγο viber λιγο chrome κτλ... ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα m8 και θα ήθελα να μου πειτε συνοπτικα τα υπερ και τα κατα. μεταχειρισμένο κοιτάω. Επίσης θα ήθελα να ξέρω ποσο κρατάει με νορμάλ χρηση όλα ανοιχτα χωρίς παιχνιδια η βιντεο κτλ. νορμαλ πραματα λιγο κληση λιγο viber λιγο chrome κτλ... ευχαριστώ, To μονο αρνητικο ειναι η καμερα. Υπο προϋποθεσεις βεβαια μπορει να βγαλει καλες φωτο αλλα μεχρι εκει. Στα υπερ: ταχυτατο χωρις lag, αψογη αυτονομια, ομορφο, αριστη ποιοτητα κατασκευης, εξαιρετικα ηχεια. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλημερα κρατα πατημενο το vol up και πατα το πληκτρο on off για αρκετα δευτερολεπτα επειτα πατα καπακι vol donw και το on off ισως χρειαστει να δοκιμασεις περισσοτερο απο μια φορα πιστευω θα ξεκοληση. Μετά από λίγη προσπάθεια....ξεκόλλησε! Σε ευχαριστώ ... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Μετά από λίγη προσπάθεια....ξεκόλλησε! Σε ευχαριστώ ... ωραιoς :) χαζη ερωτηση ισως.. τι ειναι το snap ? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Μάλλον εννοεί το snapchat. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονιααα (αν και καθυστερημενα) να κανω κ εγω την ερωτηση μου πως μπορω να κανω ρουτ?μονο μεσω sunshine? αν το κανω ρουτ και παθει το οτιδηποτε μπορω να το παω στην εγγυηση και ολα κομπλε?αν το βγαλω θα φαινεται πουθενα οτι εγινε ρουτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Καλησπερα σε ολους και καλη χρονιααα (αν και καθυστερημενα) να κανω κ εγω την ερωτηση μου πως μπορω να κανω ρουτ?μονο μεσω sunshine? αν το κανω ρουτ και παθει το οτιδηποτε μπορω να το παω στην εγγυηση και ολα κομπλε?αν το βγαλω θα φαινεται πουθενα οτι εγινε ρουτ?? Καλησπερα και καλη χρονια Ρε συ τα εχουμε πει τοσες φορες :) κριμα ειναι διαβαστε και λιγο αν θυμαμαι καλα ολοκληρο σεντονι σου εχω γραψει παλιοτερα Μονο για root δεν χρειαζεσαι το sunshine θα ξεκλειδωσεις τον boot θα περασεις custom recovery και θα κανεις το root. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392017&page=35 Edited January 16, 2016 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 ελα ρε ημουν εκτος ελλαδας απο σεπτεμβρη χωρις νετ και τα εχω ξεχασει και εχω χασει τι μπαλα θα τα κοιταξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 ελα ρε ημουν εκτος ελλαδας απο σεπτεμβρη χωρις νετ και τα εχω ξεχασει και εχω χασει τι μπαλα θα τα κοιταξω κατι θυμαμαι καλως ηρθες :) οτι θες στειλε pm Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Για όσους έχουν s-off κυκλοφόρησε επιτέλους η πολυπόθητη 6.12.401.4_R.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2695706 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μάλλον εννοεί το snapchat. Ακριβώς αυτό εννοούσα...sorry για το υποκοριστικό! Ανδρέα, όσο αφορά την αναβάθμιση περί ασφαλείας του android (libstagefright) να την προχωρήσω τελικά,το λες;Μετά το γεγονός που είχαν όλοι τα θεματακια τους,Δεν την έχω κάνει ακόμη αλλα μου έχει σπάσει τα νεύρα που μου την πετάει κάθε τρεις και λίγο σαν ειδοποίηση... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Πέτρο ούτως ή άλλως βγαίνει η MM μέσα στην εβδομάδα οπότε θα πας κατευθείαν σ' αυτήν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ετοιμαστειτε ερχεται :):) http://s21.postimg.org/5qx1sylbb/Screenshot_20160118_194212.png Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αμήν κ πότε :p:p:p Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisk1983 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα μιοχτάδισσες και μιοχτάδες, έχει κανείς παρατηρήσει δυσλειτουργία του G-Sensor ποτέ; Εδώ και τρεις μέρες, χωρίς κάποια πτώση ή άλλη κακουχία, έχει χρειαστεί τέσσερις φορές καλιμπράρισμα μια και χάνει τον προσανατολισμό του μονίμως. Έτσι, ξαφνικά. Ελπίζω να είναι software thing και να με σώσει το ΜΜ, αν και σήμερα - μη το ματιάξω - δεν έχει κάνει κάτι. Άντε με το καλό να μας έρθει το ΜΜ! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα μιοχτάδισσες και μιοχτάδες, έχει κανείς παρατηρήσει δυσλειτουργία του G-Sensor ποτέ; Εδώ και τρεις μέρες, χωρίς κάποια πτώση ή άλλη κακουχία, έχει χρειαστεί τέσσερις φορές καλιμπράρισμα μια και χάνει τον προσανατολισμό του μονίμως. Έτσι, ξαφνικά. Ελπίζω να είναι software thing και να με σώσει το ΜΜ, αν και σήμερα - μη το ματιάξω - δεν έχει κάνει κάτι. Άντε με το καλό να μας έρθει το ΜΜ! Nομιζω πως ηρθε η ωρα να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , εκτος και αν εβαλες καμια εφαρμογη τωρα τελευταια Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εννοω οτι ΟΤΑ δεν εχει ερθει ακομα στα ευρωπαϊκα μοντελα! Ή μηπως εχασα κατι; Megatron Ετοιμάσου στο ακόνισμα των μαχαιριών :lol: Έφτασε για τις αγγλικές συσκευής(UK η συσκευή σου) htc-rolling-out-one-m8-marshmallow-update-in-the-uk http://www.neowin.net/news/htc-rolling-out-one-m8-marshmallow-update-in-the-uk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ειμαι ετοιμος Αλεξ! Ετοιμαζω καζουρα για καποιον κοινο μας γνωστο εδω μεσα! :D:lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Μόλις ήρθε η αναβάθμιση. 1.16gb...:blink: Edited January 19, 2016 by vassman1974 Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts