hakunamatata Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ποιο θα ειναι το προβλημα αν δεν ειναι wwe το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ποιο θα ειναι το προβλημα αν δεν ειναι wwe το κινητο; Απο οσο γνωριζω μονο οι συσκευες που ειναι για την ευρωπαικη αγορα εχουν εγγυηση στην ευρωπη.και πιθανον να εχεις προβλημα με τις μπαντες των δικτυων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ενταξει το θεμα της εφγυησης δε με απασχολει τοσο...με τις μπαντες γιατι να εχω προβλημα;γνωριζει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Δεν θα εχεις 4g απο οσο ξερω.επισης ισως το μενου και το πληκτρολογιο να μην ειναι στα ελληνικα.σκεψου και την μεταπωληση που θα εχει μια συσκευη με αυτα τα μειονεκτηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 το 4γ δε με απασχολει ιδιαιτερα, τωρα το θεμα με τα ελληνικα ισως λυθει με μια ρομ...ειχα μ8 στο παρελθον απλα τωρα θελω να το ξαναπαρω αλλα για περσυνο μοντελο δε θελω να δωσω 400+ε που κανει ακομα...και απο τη στιγμη που μεταχειρισμενα το δινουν γυρω στα 250ε, η τιμη κατω των 200 για καινουριο νομιζω δεν ειναι κακο deal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 να σε απασχολει το 4g και πια που εχω Μ9 πιανω 4g+ και μενω με το στομα ανοιχτο απο τη ταχυτητα.Ειναι κριμα να μη μπορεις να εκμεταλλευτεις τις πληρης δυνατοτητες μιας τετοιας συσκευης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 να σε απασχολει το 4g και πια που εχω Μ9 πιανω 4g+ και μενω με το στομα ανοιχτο απο τη ταχυτητα.Ειναι κριμα να μη μπορεις να εκμεταλλευτεις τις πληρης δυνατοτητες μιας τετοιας συσκευης. Αν θυμάμαι σωστά, κάπου διάβασα ότι όλα τα Μ8 έχουν ακριβώς το ίδιο hardware ακόμα και συγκριτικά μεταξύ συσκευών που υποστηρίζουν διαφορετικές μπάντες. Δηλαδή ότι μόνο το firmware είναι διαφορετικό. Γίνεται με S-Off και αλλαγή MID, CID, rom, να πάρει κανείς τέτοια συσκευή και να δουλέψει το 4g σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Με αλλαγή firmware δε θα προστεθούν μπάντες. Παρολαυτα στο M9 κατάφεραν βάζοντάς το κινητό σε diag mode να τρέξουν το tool της Qualcomm και να σβήσουν κάποιες μπάντες και να προσθέσουν καινούριες. Όλα αυτά προϋποθέτουν S-OFF φυσικά Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μάλιστα. Η τιμή είναι πολύ δελεαστική και έτσι άρχισα να κοιτάω τις αξιολογήσεις. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ένας στους εκατό αφήνει αρνητική αξιολόγηση και φαίνεται πως αυτές οι φθηνές συσκευές στο eBay είναι refurbished παρά το ότι κάποιες είναι καταχωρημένες ως new unused. Προσοχή λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μόλις μου έσκασε update σε 6.0 στο αυστραλέζικο Μ8 μου. Έχει βάλει κάποιος την ΜΜ? Να το κάνω το update ή θα κλαίμε μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μόλις μου έσκασε update σε 6.0 στο αυστραλέζικο Μ8 μου. Έχει βάλει κάποιος την ΜΜ? Να το κάνω το update ή θα κλαίμε μετά? Αυτο που ξερω ειναι οτι μολις μου σκασει η αναβαθμιση θα την κανω επιτοπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Εγώ ακόμη το update που είχε βγάλει παλαιότερα για θέματα ασφάλειας,δεν την έχω κάνει ακόμη....λέτε να επηρεάσει την 6.0.;; Θυμάμαι που όλοι είχαν θέματα και δεν την εγκατέστησα ποτέ... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiapethera Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα. Παιδιά sos εκανα export τις επαφες μου απι το μ8 στην καρτα sd και τα αποθήκευσε με μορφη .vef και οχι .vcf και δεν μπορω να ανοιξω τις επαφες μου σε κανενα τηλεφωνο. Φανταζομαι χρειαζομαι ξανα το μ8 να τις ανοιξω ή γνωριζει κάποιος καμια λυση. Οταν εκανα το export μου ζητησε κωδικο και εβαλα. Αν φνωριζει παιδια κάποιος απαντηστε μου σας παρακαλω. Ευχαριστω. Τωρα εχω το huawei p8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αν θέλεις στείλε μου το αρχείο. Έχω και M7 και Μ8. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiapethera Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Να στο στειλω να σου δωσω και τον κωδικο που εβαλα μπας και τις ανοίξεις εσυ. Ευχαριστω πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Finn θελεις να μου δώσεις ενα mail γιατι απο δω μεσα δεν ξερω να στελνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εχει καταφερει κανεις να κανει S-OFF; υπαρχει καποιο guide; πηρα χτες το κινητο και λεω να κανω ενα root. στο one x που ειχα παλιοτερα δεν ειχα κανει s-off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μόνο με sunshine επί πληρωμή (25$) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 τοτε το αφηνω S-onn και φλασαρω μονο απο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εχει καταφερει κανεις να κανει S-OFF; υπαρχει καποιο guide; πηρα χτες το κινητο και λεω να κανω ενα root. στο one x που ειχα παλιοτερα δεν ειχα κανει s-off για ρουτ δεν θελει s-off Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εκανα root ολα μια χαρα, τωρα πως φλασαρω ρομς και κερνελς με S on;αν θυμαμαι καλα απο το one x επρεπε να φλασαρω το boot.img ξεχωριστα απο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εκανα root ολα μια χαρα, τωρα πως φλασαρω ρομς και κερνελς με S on;αν θυμαμαι καλα απο το one x επρεπε να φλασαρω το boot.img ξεχωριστα απο pc ρομ φλασάρεις αλλά όχι όλες, φυσικά αυτές που μπορείς να φλασάρεις με s-on στο λένε. Ουσιαστικά δεν μπορείς να φλασάρεις ότι χρειάζεται να πειράξει modem setting, bands κτλ. Κέρνελ νομίζω ότι δεν μπορείς με s-on λόγω του προηγούμενου λόγου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Σιγουρο για το κερνελ;,στο one x με s on ειχα φλασαρει κανονικα custom kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Σιγουρο για το κερνελ;,στο one x με s on ειχα φλασαρει κανονικα custom kernel Kανονικα φλασαρης custom kernel ειμαι s onn custom rom android 6 και εχω τον elementalx http://elementalx.org/devices/htc-one-m8/ Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και γω αυτο θελω,cm13 και EX kernel, φλασαρω κανονικα απο reckvery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Κανονικά φλασάρεις rom και kernel. Έχει αλλάξει από την εποχή των X, S κλπ.. Έφαγε βέβαια κράξιμο η HTC αλλά τουλάχιστον μας άκουσε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts