Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα στην παρεα! Ξαναπηρα το Μ8 σε cyan απο το φιλτατο alextrela και το εχει αφησει στην 4.4.4.

Να φανταστων οτι δεν ειναι καλη ιδεα να αναβαθμισω σε 5 λογω του memory leak, σωστα;

Η τελευταια εκδοση ειναι η 5.0.2;

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα στην παρεα! Ξαναπηρα το Μ8 σε cyan απο το φιλτατο alextrela και το εχει αφησει στην 4.4.4.

Να φανταστων οτι δεν ειναι καλη ιδεα να αναβαθμισω σε 5 λογω του memory leak, σωστα;

Η 5.0.1 ειναι.

Κάτσε εκει που είσαι,στην τελική ευθεία για την 6 οπως βλέπω στα τελευταία link.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

5.0.1 για unbranded συσκευές. Καλύτερα περίμενε την 6.0 που σύμφωνα με το λινκ του φίλου πιο πάνω θα έρθει πολύ σύντομα.

κατσε εκει που εισαι καλα σου λενε...

μετα πας στην 6.0 με την μια

:P

θελω ενα HTC....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μια χαρά είναι η 5.0.1

Εννοείται χωρίς memory leak.

Θα χάσεις λίγο από μπαταρία ανάλογα την χρήση που κάνεις αλλά θα κερδίσεις σε άλλα.

Άντε να δούμε επιτέλους και την marshmallow.

Εύχομαι η htc να μας δώσει ένα προϊόν απροβλημάτιστο αντάξιο του ονόματος της.

iPhone 16 Pro Max

Επιπροσθέτως ελπίζω να μην αφαιρέσει features. Ειδικά για τα app permissions και το Adaptable Storage Devices ενδιαφέρομαι πολύ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις...

Η χρηση που κανω ειναι πολυ viber, evernote, σερφαρισμα, emails και κανα 15λεπτο τη μερα τηλεφωνα.

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο το Android 5 από το 4 παρολη την παραχώρηση που πρέπει να κάνεις σε επίπεδο μπαταρίας. Χρησιμοποιώ και συσκεύη με 4.4.2 και μου φαίνεται πολύ "παλιο" το λειτουργικό ρε παιδί μου δεν θα μπορούσα να γυρίσω

Γεια σας.Επανεφερα το κινητο απο root σε stock αλλα μου γραφει "Software Status Modified".Αν το παω για σερρβις θα εχω προβλημα;Ευχαριστω!

Η ανακοίνωση που λέει ότι τα unlocked M8 έχουν ξεκινήσει να παίρνουν την αναβάθμιση, ποιες συσκευές αφορά; Developer's edition, ξεκλείδωτες μόνο στην Αμερική ή και στην Ευρώπη; Κάπου διάβασα ότι μόνο οι developer's edition παίρνουν την αναβάθμιση αυτή τη στιγμή. Δεν θυμάμαι σε ποιο site το διάβασα όμως.

Η ανακοίνωση που λέει ότι τα unlocked M8 έχουν ξεκινήσει να παίρνουν την αναβάθμιση, ποιες συσκευές αφορά; Developer's edition, ξεκλείδωτες μόνο στην Αμερική ή και στην Ευρώπη; Κάπου διάβασα ότι μόνο οι developer's edition παίρνουν την αναβάθμιση αυτή τη στιγμή. Δεν θυμάμαι σε ποιο site το διάβασα όμως.

Αφορα τα unlocked της Αμερικης. Tα δικα μας (ευρωπαϊκά) unlocked σε κανα 2 βδομαδες.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.

Το παλιό μου htc είναι στα τελευταία του. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το m8, λόγω του ότι μου αρέσει το design των htc, και το συγκεκριμένο μοντέλο εκτός του ότι έχει αρκετά καλό hardware, θα πάρει και upgrade σε android 6.

Βλέπω στο σκρουτζ και η τιμή βρίσκεται ακόμα σχετικά ψηλά ( ~380Ε ). Αξίζει να κοιτάξω αλλού - παίζει να βρω αισθητή διαφορά στη τιμή από εξωτερικό ? Με μια μικρή έρευνα αγοράς απόψε, είδα μερικά αξιόλογα καταστήματα εξωτερικού, τα οποία έχουν καλές τιμές, αλλά δεν έχουν htc μοντέλα. Είναι το σκρουτζ η καλύτερη επιλογή μου ?

Ευχαριστώ!

Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο, υπάρχει το ενδεχόμενο η 6.0 να είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρει το Μ8. Για την 6.0.1 γράφει "Evaluation" και εξηγεί ότι το Evaluation σημαίνει "HTC Devs evaluating possibility of release, after evaluation they might skip new Android build or stop supporting device." Επειδή το Μ8 είναι πάρα πολύ κοντά στα 2 έτη από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, είναι πάρα πολύ απίθανο να προλάβει άλλη αναβάθμιση πέρα από την 6.0.1 Και δεδομένου ότι η 6.0.1 δεν είναι καν εγγυημένη γιατί ακόμα εξετάζουν το ενδεχόμενο, το Μ8 θα μείνει με 6.0 ή 6.0.1

http://www.androidheadlines.com/2015/12/htcs-android-6-0-marshmallow-update-schedule-got-leaked.html

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.

Το παλιό μου htc είναι στα τελευταία του. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το m8, λόγω του ότι μου αρέσει το design των htc, και το συγκεκριμένο μοντέλο εκτός του ότι έχει αρκετά καλό hardware, θα πάρει και upgrade σε android 6.

Βλέπω στο σκρουτζ και η τιμή βρίσκεται ακόμα σχετικά ψηλά ( ~380Ε ). Αξίζει να κοιτάξω αλλού - παίζει να βρω αισθητή διαφορά στη τιμή από εξωτερικό ? Με μια μικρή έρευνα αγοράς απόψε, είδα μερικά αξιόλογα καταστήματα εξωτερικού, τα οποία έχουν καλές τιμές, αλλά δεν έχουν htc μοντέλα. Είναι το σκρουτζ η καλύτερη επιλογή μου ?

Ευχαριστώ!

Καλως ηρθες στην παρεα μας :) ριξε μια ματια και στο best price .gr , και επισης να κοιτας και τις αγγελιες

στο ινσομνια , υπαρχουν αξιολογες συσκευες.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο, υπάρχει το ενδεχόμενο η 6.0 να είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρει το Μ8. Για την 6.0.1 γράφει "Evaluation" και εξηγεί ότι το Evaluation σημαίνει "HTC Devs evaluating possibility of release, after evaluation they might skip new Android build or stop supporting device." Επειδή το Μ8 είναι πάρα πολύ κοντά στα 2 έτη από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, είναι πάρα πολύ απίθανο να προλάβει άλλη αναβάθμιση πέρα από την 6.0.1 Και δεδομένου ότι η 6.0.1 δεν είναι καν εγγυημένη γιατί ακόμα εξετάζουν το ενδεχόμενο, το Μ8 θα μείνει με 6.0 ή 6.0.1

http://www.androidheadlines.com/2015/12/htcs-android-6-0-marshmallow-update-schedule-got-leaked.html

Και ετσι να ειναι η συσκευη θα εχει υποστιρηξη απο την κοινοτητα πιστευω για τουλαχιστον ενα μεγαλο χρονικο διαστημα

ξερω βεβαια οτι δεν εισαι fun των custom, αλλα νομιζω πως εκανες και s off ε.. ισως καποια στιγμη φλασαρης.:)

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Και εγώ το πιστεύω αυτό, ότι θα έχει υποστήριξη για αρκετό καιρό. Θα έρθει και αυτή η στιγμή που θα βάλω custom rom, σίγουρα. Απλά είναι λίγο νωρίς ακόμα.

Δεν ξέρω με το δικό σας m8 τι γίνεται,αλλά το δικό μου έχει αρχίσει και τρώει κάτι lagαρισματακια...Όταν πχ είμαι με δεδομένα και πάω να ανοίξω face ή insta,απλές διεργασίες,κάνει κάποια δεύτερα να τα ανοίξει!Αυτό που μου σπάει στην κυριολεξία τα νεύρα είναι όταν πας να ανοίξεις το multitask....Εκεί και αν τρώει lag τρελό!!!!

Τι να κάνω;;Μήπως κανά hard reset...απλά βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή...Έχει κανείς άλλος τέτοια θέματα;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Δεν ξέρω με το δικό σας m8 τι γίνεται,αλλά το δικό μου έχει αρχίσει και τρώει κάτι lagαρισματακια...Όταν πχ είμαι με δεδομένα και πάω να ανοίξω face ή insta,απλές διεργασίες,κάνει κάποια δεύτερα να τα ανοίξει!Αυτό που μου σπάει στην κυριολεξία τα νεύρα είναι όταν πας να ανοίξεις το multitask....Εκεί και αν τρώει lag τρελό!!!!

Τι να κάνω;;Μήπως κανά hard reset...απλά βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή...Έχει κανείς άλλος τέτοια θέματα;;

Και εγώ μια από τα ίδια εδώ και καμία δεκαριά μέρες αυτό..Στο multitask όχι τόσο .Επίσης έχω παρατηρήσει lagaρισματα στο scrolling στο play..Θα περιμένω την έξι ώστε να κάνω κ ένα reset

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Και εγώ μια από τα ίδια εδώ και καμία δεκαριά μέρες αυτό..Στο multitask όχι τόσο .Επίσης έχω παρατηρήσει lagaρισματα στο scrolling στο play..Θα περιμένω την έξι ώστε να κάνω κ ένα reset

Και στο play ισχύει.... Δεν ξέρω μήπως ευθύνεται για το γενικό lag το ότι έχω παραμετροποιησει από τα θέματα το sense....Δηλαδή αλλά εικονίδια,γραμματοσειρές,wallpapers κτλ....Δεν μπορώ να καταλάβω!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Γεια σας.Επανεφερα το κινητο απο root σε stock αλλα μου γραφει "Software Status Modified".Αν το παω για σερρβις θα εχω προβλημα;Ευχαριστω!

Το κινητο το πηγα στην Arvato,μου ειπαν οτι βγηκε εκτος εγγυησης,γιατι βρεθηκε ξεκλειδομενος bootloader και τα σχετικα,ενω τα παντα ηταν στοκ,απλος εγραφε "relocked".Ξερει κανεις να μ πει που και αν μπορω να το επισκευασω;Ευχαριστω!

Τι πρόβλημα έχει το κινητό;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλως ηρθες στην παρεα μας :) ριξε μια ματια και στο best price .gr , και επισης να κοιτας και τις αγγελιες

στο ινσομνια , υπαρχουν αξιολογες συσκευες.

Ευχαριστώ! Τέλικα μόλις έδωσα τη παραγγελία μου σε ένα απο τα σκρουτζομάγαζα, είχε κάλες αγγελίες το ινσόμνια απλά προτίμησα να το πάρω καινούριο. Λογικά θα είναι στα χέρια μου μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το κινητο το πηγα στην Arvato,μου ειπαν οτι βγηκε εκτος εγγυησης,γιατι βρεθηκε ξεκλειδομενος bootloader και τα σχετικα,ενω τα παντα ηταν στοκ,απλος εγραφε "relocked".Ξερει κανεις να μ πει που και αν μπορω να το επισκευασω;Ευχαριστω!

Αθάνατο Ελληνικό service. Τρέχα γύρευε. Βάση ευρωπαϊκού κανονισμού δεν μπορούν να σε βγάλουν εκτός εγγύησης απλά και μόνο επειδή εντοπίστηκε τροποποιημένο λογισμικό. Θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι η βλάβη προέρχεται από αυτήν την τροποποίηση στο λογισμικό. Αλλά αν επιχειρήσεις να βρεις το δίκιο σου, θα χάσεις τον ύπνο σου και την ψυχική σου υγεία. Δεν θα το βρεις. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν μπρίκαρες τη συσκευή τότε δικαίως είσαι εκτός εγγύησης. Αν και σύμφωνα με κάποια μέλη του XDA, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ακόμα και αυτό είναι αμφιλεγόμενο.

Αν δεν σου κανει κοπο πες μας τι επαθε .επιπλεον αν η συσκευη ειναι σε λειτουργια και εχεις δυνατοτητα να αγορασεις

το s off μπορεις να το κανεις να λεει locked και να το ξαναστειλεις στην αγαπημενη αρβατο:X

Φοβάμαι πως αν το πας μία φορά και σου πουν ότι είσαι εκτός εγγύησης, μπαίνει η συσκευή σε μαύρη λίστα και δεν έχεις ποτέ ξανά εγγύηση. Έπρεπε να το κάνει S-Off πριν το στείλει. Αλλά ναι, ας μας πει να γνωρίζουμε, ποιο ήταν το πρόβλημα.

Αν θυμαμαι καλα ο kollatos ειχε στειλει ενα m7 relocked και του το εστειλαν πισω και το εκανε locked και το

δεχτηκαν , ανδρεα καλα θυμαμαι η λεω ανοησιες.:)