Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν πειραξα πάνε οι εποχές που σσχολουμουν, κ όχι ούτε ρουτ.

Την Greek wpa finder την εχω χρόνο κ βάλε , τώρα να προκαλέσε πρόβλημα;

Μήπως έκανε κανένα update κάποια εφαρμογή τώρα τελευταία και το προκάλεσε?

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις αν είναι το GWF και βλέπουμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και πάλι

Απενεργοποιησα το greek wpa finder και όχι δεν σταμάτησαν τα μπανερ να πεταγονται, με το που συνδεθώ στο ιντερνέτ τσουπ εμφανίζεται και δεν καταλαβαίνει τίποτα τι κάμερα αν ανοίξεις εμφανίζεται παντού.

Οι εφαρμογές αναβαθμίζονται αυτόματα, και δεν έχει περαστεί κάποια καινούργια, τις ίδιες που εχω αναβαθμίζονται και μέχρι εκεί.

Το να κάτσω να απενεργοποιω Μια μια για να δω ποια το βγάζει είναι χρονοβόρο και ανόητο, kαι κακώς που το λειτουργικό επιτρέπει σε Χ εφαρμογή από τριτους να πετάνε διαφημίσεις πόσο μάλλον σε κλειδωμένη συσκευση Όχι ροοταρισμενη.

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Σίγουρα κάτι εγκατασταθηκε. Ενάμιση χρόνο σε στοκ κατάσταση κι ένα μήνα τώρα με custom Rom και δε μου έχει συμβεί το παραμικρό

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω ένα docking station γ τ κινητό που να έχει ξυπνητήρι ηχεία να το φορτίζει κλπ, είδα ένα στο ebay Hale dreamer λεγόταν κάπως έτσι αλλά δν στέλνουν Ελλάδα ξέρετε κανένα άλλο η παρόμοιο μηχάνημα; θα τ έγραφα στο νήμα με τα αξεσουάρ αλλά είναι ψοφιο :p

Καλησπερα και πάλι

Απενεργοποιησα το greek wpa finder και όχι δεν σταμάτησαν τα μπανερ να πεταγονται, με το που συνδεθώ στο ιντερνέτ τσουπ εμφανίζεται και δεν καταλαβαίνει τίποτα τι κάμερα αν ανοίξεις εμφανίζεται παντού.

Οι εφαρμογές αναβαθμίζονται αυτόματα, και δεν έχει περαστεί κάποια καινούργια, τις ίδιες που εχω αναβαθμίζονται και μέχρι εκεί.

Το να κάτσω να απενεργοποιω Μια μια για να δω ποια το βγάζει είναι χρονοβόρο και ανόητο, kαι κακώς που το λειτουργικό επιτρέπει σε Χ εφαρμογή από τριτους να πετάνε διαφημίσεις πόσο μάλλον σε κλειδωμένη συσκευση Όχι ροοταρισμενη.

Για τσέκαρε αυτό:http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/499910-unwanted-advert-pop-ups-since-lollipop-update.html

Εγω παλι δεν εχω τέτοιο θέμα.

Αλλα ειμαι με την 4.4 4 δεν ξέρω αν παιζει ρόλο αυτο,αλλα ουτε σε Samsung/Sony/LG είχα ουδέποτε τέτοιο θέμα με την Lollipop.

Μάλλον λυση το hard reset αν εχει μπει κάποιο κακόβουλο λογισμικό χωρις να το πάρουμε χαμπάρι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φάνηκε ενδιαφέρον και το έψαξα αλλά διαβάζω ότι κάποιοι καταχωρούν λάθος στην σελίδα τους την μπαταρία του One Max ως μπαταρία για το M8.

Εδώ και μερικές βδομάδες έχουν σταματήσει να εμφανίζονται ειδοποιήσεις όταν κάποιος απαντάει σε σχόλια μου στο youtube. Αρχικά οι ειδοποιήσεις έρχονταν από τη εφαρμογή Google+ Ένα διάστημα τελευταία άρχισαν να έρχονται ταυτόχρονα και από την εφαρμογή youtube. Αλλά τελευταία δεν λαμβάνω καθόλου ειδοποιήσεις ενώ είναι ενεργοποιημένη η αντίστοιχη ρύθμιση στην εφαρμογή youtube. Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σε εσάς;

Καλησπέρα, υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να διαβάζει ntfs το τηλέφωνο χωρίς να γίνω root? Πήρα microsd και φλασακι με miniusb αλλά και τα δύο είναι fat32 και όταν τα κάνω ntfs δεν τα αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Τώρα μπορώ να μεταφέρω μέχρι 4 gb. η επόμενη λύση είναι να χωρίζω ταινίς στη μέση με κάποιο πρόγραμμα να φανταστώ?

Καλησπέρα, υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να διαβάζει ntfs το τηλέφωνο χωρίς να γίνω root? Πήρα microsd και φλασακι με miniusb αλλά και τα δύο είναι fat32 και όταν τα κάνω ntfs δεν τα αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Τώρα μπορώ να μεταφέρω μέχρι 4 gb. η επόμενη λύση είναι να χωρίζω ταινίς στη μέση με κάποιο πρόγραμμα να φανταστώ?

Μετέτρεψε σε exFAT μέσω pc και δεν θα έχεις πρόβλημα να μεταφέρεις και άνω των 4gb

Τέλεια! Έκανα το φλασάκι exfat και λειτουργεί μια χαρά. Μπορώ να κάνω και την Microsd το ίδιο? Έχω usb αντάπτορα οπότε να φανταστώ μπορώ να το διαμορφώσω και αυτό σε exfat?

Τέλεια! Έκανα το φλασάκι exfat και λειτουργεί μια χαρά. Μπορώ να κάνω και την Microsd το ίδιο? Έχω usb αντάπτορα οπότε να φανταστώ μπορώ να το διαμορφώσω και αυτό σε exfat?

Και βέβαια μπορείς.

Όλα τα αφαιρουμενα μπορείς.

Τώρα λόγω των capital control που το Paypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με balance, το Sunshine με ποιον τρόπο πληρώνεται, In-app ή Out-of-app Purchases;

Τώρα λόγω των capital control που το Paypal μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με balance, το Sunshine με ποιον τρόπο πληρώνεται, In-app ή Out-of-app Purchases;

Είτε το ένα επιλέξεις είτε το άλλο μέσω paypal θα γίνει η πληρωμή οπότε η μόνη σου λύση είναι με 2ο paypal account και φόρτωμα στο balance του 2ου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα είναι, πώς αποφασίζει το PayPal αν πρέπει να χρεώσει το balance ή την πιστωτική. Φοβάμαι μην αποτύχει η πληρωμή και με βάλουν σε μαύρη λίστα. Ακόμα και στο XDA έχω διαβάσει να βάζουν κόσμο σε μαύρη λίστα για άλλους λόγους βέβαια.

Μα στο PayPal που θα δώσεις για να γίνει η πληρωμή θα υπάρχει μόνο το balance.. Ψάξε λίγο στο Google για PayPal και capital controls και θα βρείτε λεπτομέρειες για το πως να το κάνεις..

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και στο δικό μας forum αντίστοιχος οδηγός, απλά τώρα δεν έχω πρόχειρο το link.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις κινήσεις Motion Launch, η δεύτερη επιλογή Γρήγορη Κλήση τι κάνει, δεν κατάλαβα.

Επίσης υπάρχει κάποιο κόλπο να μην ενεργοποιείται το πληκτρολόγιο Φωνητική Πληκτρολόγηση Google μετά από restart. Να παραμένει απενεργοποιημένο;

Ο λόγος για τον οποίο δεν έβγαζα άκρη είναι επειδή ήταν λάθος η μετάφραση. Η μετάφραση γράφει "κίνηση σάρωσης αριστερά" ενώ θα έπρεπε να γράφει "κάτω" και στην ουσία δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης μίας από τις 6 κινήσεις motion launch. Και η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι freeze στην εφαρμογή google.

Ο λόγος για τον οποίο δεν έβγαζα άκρη είναι επειδή ήταν λάθος η μετάφραση. Η μετάφραση γράφει "κίνηση σάρωσης αριστερά" ενώ θα έπρεπε να γράφει "κάτω" και στην ουσία δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης μίας από τις 6 κινήσεις motion launch. Και η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι freeze στην εφαρμογή google.

Μιας και μιλησες για παγωμα.υπαρχουν καποιες ενεργοβορες εφαρμογες που μπορουμε να απενεργοποιησουμε χωρις ροοτ;;

Την τύχη μου μέσα, έχω σβήσει τουλάχιστον πέντε εφαρμογές τα βρωμομπανερ ακόμα πετάγονται την τύχη μου μέσα .

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Μιας και μιλησες για παγωμα.υπαρχουν καποιες ενεργοβορες εφαρμογες που μπορουμε να απενεργοποιησουμε χωρις ροοτ;;

Συνήθως απενεργοποιούμε εφαρμογές που είναι στο system γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να τις απεγκαταστήσουμε. Δεν υπάρχουν ενεργοβόρες εφαρμογές συστήματος, δηλαδή εφαρμογές που ενώ δεν τις χρησιμοποιούμε ποτέ, να καταναλώνουν μπαταρία απλά επειδή είναι εγκατεστημένες. Εγώ έχω απενεργοποιήσει όσες προεγκατεστημένες εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ ποτέ (20+) ώστε να μην γεμίζουν το συρτάρι εφαρμογών, την λίστα με όλες τις εφαρμογές στις ρυθμίσεις και στο Play ώστε να μην ενημερώνομαι για ύπαρξη ενημερώσεων. Δεν έχω καταλάβει διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας. Τις απενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις που δεν απαιτείται ούτε root. Ούτε το blinkfeed χρησιμοποιώ οπότε αφαίρεσα τη σελίδα του στον launcher.

Την τύχη μου μέσα, έχω σβήσει τουλάχιστον πέντε εφαρμογές τα βρωμομπανερ ακόμα πετάγονται την τύχη μου μέσα .

Ένα λινκ που έδωσε ο REVOIL πιο πάνω το κοίταξες; Εκεί και σε άλλα site διάβασα ότι (αν θυμάμαι σωστά) ευθύνονται κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούν τις διαφημίσεις google αλλά συνδέονται σε δικούς τους σέρβερ διαφημίσεων. Επίσης διάβασα ότι τέτοιες εφαρμογές έχουν εντοπιστεί και σε iOS. Βέβαια αυτές οι αναφορές δεν σημαίνουν ότι σε κάθε περιστατικό αυτή είναι και η εξήγηση.

Συνήθως απενεργοποιούμε εφαρμογές που είναι στο system γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να τις απεγκαταστήσουμε. Δεν υπάρχουν ενεργοβόρες εφαρμογές συστήματος, δηλαδή εφαρμογές που ενώ δεν τις χρησιμοποιούμε ποτέ, να καταναλώνουν μπαταρία απλά επειδή είναι εγκατεστημένες. Εγώ έχω απενεργοποιήσει όσες προεγκατεστημένες εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ ποτέ (20+) ώστε να μην γεμίζουν το συρτάρι εφαρμογών, την λίστα με όλες τις εφαρμογές στις ρυθμίσεις και στο Play ώστε να μην ενημερώνομαι για ύπαρξη ενημερώσεων. Δεν έχω καταλάβει διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας. Τις απενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις που δεν απαιτείται ούτε root. Ούτε το blinkfeed χρησιμοποιώ οπότε αφαίρεσα τη σελίδα του στον launcher.

Το είχα κάνει κι εγώ κάποια στιγμή αυτό και μου πέταξε ένα Android.system has stopped και πεταγοταν κάθε 2 δευτερόλεπτα μέχρι που ξαναπερασα τη ρομ για να φτιάξει...

Αυτό σημαίνει ότι απενεργοποίησες κάποια εφαρμογή που δεν έπρεπε. Αν εντοπιστεί αυτή η εφαρμογή και την παραλείψεις την επόμενη φορά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτές είναι οι εφαρμογές που έχω απενεργοποιήσει και δεν έχω κανένα πρόβλημα. (Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω στο myphone, δείχνει ότι έχω ξεπεράσει το όριο ενώ δεν ισχύει.)

http://bit.ly/1kEElMt

http://bit.ly/1H2CHsA

http://bit.ly/1LUZmg4

Την εφαρμογή Google μόνο, με Titanium Backup την απενεργοποίησα.

επειδή δεν βρήκα κάποιο topic για το htc mini 2 μήπως γνωρίζει κάποιος-α για την διάρκεια της μπαταρίας που έχει?