alextrela Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Και εγώ στο Σκρουτζ έψαξα αλλά αν πας να τσεκάρεις θα δείς ότι αυτή τη στιγμή το πιο φτηνό βρίσκεται στα 546 Ευρώ κατόπιν παραγγελίας (μιλάω για το grey και όχι για pink,red που λόγω χρώματος μάλλον τους ξέμειναν και έριξαν τις τιμές)..Από ότι βλέπω τα σκρουτζομάγαζα δεν δουλεύουν πολύ με το συγκεκριμένο κινητό. ΥΓ..Είναι ιδέα μου ή γενικά οι τιμές στα σκρουτζομάγαζα έχουν πάρει την ανηφόρα;Ειδικά μετά τον Ιούλιο ίσως λόγω capital controls και θέλοντας να ισορροπήσουν τη χασούρα που είχαν τότε.. Αν δεν αρθουν απόλυτα τα capital control δεν θα δούμε ομαλοποίηση τιμών. Στην Κύπρο κράτησαν πάνω από χρόνο όταν είχαν επιβληθεί,άρα πολύ πολύ υπομονή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Αν δεν αρθουν απόλυτα τα capital control δεν θα δούμε ομαλοποίηση τιμών. Στην Κύπρο κράτησαν πάνω από χρόνο όταν είχαν επιβληθεί,άρα πολύ πολύ υπομονή. Μέσω e-bay,amazon να το κοιτάξω η θα μπλέξω; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον άλλο τρόπο για να πάρω τη συσκευή; Για παράδειγμα θα μπορούσε να την αγοράσει κάποιος φίλος μου από το εξωτερικό και να μου τη στείλει αλλά δεν ξέρω τι θέμα υπάρχει (και αν) στα τελωνεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Μέσω e-bay,amazon να το κοιτάξω η θα μπλέξω; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον άλλο τρόπο για να πάρω τη συσκευή; Για παράδειγμα θα μπορούσε να την αγοράσει κάποιος φίλος μου από το εξωτερικό και να μου τη στείλει αλλά δεν ξέρω τι θέμα υπάρχει (και αν) στα τελωνεία. Αν ειναι από ΕΕ δεν υπάρχει φόβος μπορεί να στο φέρει άνετα χωρίς κίνδυνο τελωνείων. Μέσω ebay και Amazon ειναι απαγορευμένα οι αγορές εκτός αν έχεις λεφτά στο PayPal balance που μπορείς να αγοράσεις. Αλλα το δεύτερο ειναι μπέρδεμα σήμερα με τα capital control. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μέσω e-bay,amazon να το κοιτάξω η θα μπλέξω; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον άλλο τρόπο για να πάρω τη συσκευή; Για παράδειγμα θα μπορούσε να την αγοράσει κάποιος φίλος μου από το εξωτερικό και να μου τη στείλει αλλά δεν ξέρω τι θέμα υπάρχει (και αν) στα τελωνεία. Aπο το ebay αμερικη και ασια ξεχνα την αγορα δεν θα σε καλυπτει η εγγυηση , αν καταφερεις την αγορα απο ebay κοιτα στο αγγλικο e bay για να εχει την ευρωπαικη εγγυηση . Aν δεν σε αποσχολη το θεμα της εγγυησης τα παραπανω δεν εχουν σημασια το παιρνης απο οπου θες.:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) M9 και M7 συνέχεια αναβαθμίσεις..Εμείς από τον Γενάρη :p Μακάρι να αργούν επίτηδες ώστε να δώσουν κάτι αξιόλογο..(5.1.1 π.Χ.) Edited August 21, 2015 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μετά από 1 μήνα ανάπαυσης στο συρτάρι λόγο υψηλών θερμοκρασιών, απο σήμερα πλέον που τα 35+ θα είναι παρελθόν,ξανα στις επάλξεις και σε μάχιμη κατάσταση το m8:lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Κανένα πρόβλημα πάντως δεν είχα το καλοκαίρι με το m8 με τη θερμοκρασία ακόμα και κάτω από τον ήλιο. Μόνο θέμα η σχετικά χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης. Σε σύγκριση με ένα s6 edge που χρησιμοποιώ τελευταία πολύ πιο δροσερό το HTC. Βέβαια για να λεμε και του στραβού το δίκιο το s6 είναι και πολύ λεπτότερο γι αυτό και τόση διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiapethera Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Γιατί σε κάποια site όπως insomnia η tech blog δεν μπορώ να συνδεθώ στο σπίτι μου από το κινητό? Μόνο στο σπίτι όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Γιατί σε κάποια site όπως insomnia η tech blog δεν μπορώ να συνδεθώ στο σπίτι μου από το κινητό? Μόνο στο σπίτι όμως. Με άλλο κινητό/ταμπλέτα/pc στο σπίτι συνδεεσε; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiapethera Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Κανονικά συνδέομαι μόνο με το HTC δε μπαίνει σε κάποια site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Δοκίμασε μια διαγραφη προσωρινής μνήμης στην εφαρμογή περιήγησης και αν δεν στρώσει προχώρησε με εκκαθάριση δεδομενων. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Μιας και είναι η μόδα,είπα και εγώ να χρησιμοποιήσω ένα selfie stick....το θέμα είναι ότι δούλευε με όλα τα iPhone και με ορισμένα Samsung αλλά με το δικό μου με τίποτα....Το έχει δοκιμάσει κανείς στο χαβαλέ;;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ο μόνος τρόπος που έχω βρει για να δουλέψει με selfie stick είναι με το Selfie shop camera app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Μικρό update για stagefright. Για 5.1.1 χλωμους μας κόβω.. http://i58.tinypic.com/dpy0b4.png Edited August 24, 2015 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ε ναι μονο 60 mb ειναι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ε ναι μονο 60 mb ειναι Εννοώ ότι βλέπω να την παρακαμπτουνε για την Μ. Μακάρι να μην συμβεί κάτι τέτοιο γιατί θα αργήσει αρκετά το νέο update. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 καλο το update μονο αφου το εγκατεστησε κανονικα τωρα εχει κολλησει στην λευκη οθονη με το htc one Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 παιδια μια ερωτηση διοτι ειναι κατεπειγον.....:).....Αξιζει η ανταλλαγη με το ΝΟΚΙΑ 930 που εχω....??? Τι θα μου κακοφανει και τι θα μου αρεσει.... Μπορειτε και με πμ...να μου απαντησετε.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 καλο το update μονο αφου το εγκατεστησε κανονικα τωρα εχει κολλησει στην λευκη οθονη με το htc one Και μένα έκατσε στο λογότυπο κανένα πεντάλεπτο...Μετά επανήλθε Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Και μένα έκατσε στο λογότυπο κανένα πεντάλεπτο...Μετά επανήλθε εμενα ειχε περασει το 20λεπτο.ειμαι s-off,rooted αλλα με μαμα recovery,φταιει κατι απο αυτα? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Δε γνωρίζω φίλε μου..Μήπως χρειάζεται ένα clear cache να ξεκολλήσει? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μόλις το πέρασα και εγώ. Το κινητό χάλια ... Κουζουλεψα. Η ροή σε Facebook Google+ και στον browser με απιστευτα κομπιασματα. Μπήκα recovery εκανα clear cache partition και όλα οκ οπως πριν. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μα καλά άλλο κινητό έχουμε? Η αναβάθμιση έγινε τσάκατα ΜΠΑΜ. Αρκετή ώρα πήρε αυτή η μαύρη οθόνη που "αναβαθμίζει" όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές μία μία αριθμώντας τες. Το κινητό μου φάνηκε καλύτερο στην ανταπόκριση αλλά ίσως και να είναι ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Είπα να την εγκαταστήσω και εγώ. Έχουν περάσει 50 λεπτά και η συσκευή είναι ακόμα κολλημένη στην οθόνη με το λογότυπο κατά την πρώτη εκκίνηση. Να επιχειρήσω να τη σβήσω πατώντας με διάρκεια το κουμπί ή είναι κακή ιδέα; Υ.Γ. Σε εμένα (με Lollipop) στην μαύρη οθόνη είχε μόνο μπάρα προόδου, δεν φαινόταν αριθμός εφαρμογών που ενημερώνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Εγω που είμαι root με s-on λογικά δεν μπορώ να την κάνω ε; αν και μου τη δείχνει διαθεσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts