apathya Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Unlocked & S-Off Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Άρα εγγύηση δεν έχεις και μπορείς να βάλεις ότι rom γουστάρεις.. Για μένα μην το κλειδώσεις εκτός κι αν χρειαστεί να πάει για service.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Άρα εγγύηση δεν έχεις και μπορείς να βάλεις ότι rom γουστάρεις.. Για μένα μην το κλειδώσεις εκτός κι αν χρειαστεί να πάει για service.. Ok φίλε μου, ευχαριστώ! Από rom ποια θα πρότεινες; Όταν βγει η καινούρια έκδοση sense 7,θα χρειαστεί να κάνω s-off? Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Άρα εγγύηση δεν έχεις και μπορείς να βάλεις ότι rom γουστάρεις.. Για μένα μην το κλειδώσεις εκτός κι αν χρειαστεί να πάει για service.. Καλησπερα.Μπορεις να με βοηθησεις και εμενα σχετικα με ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να το φερω στην ιδια κατασταση? Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Καλησπερα.Μπορεις να με βοηθησεις και εμενα σχετικα με ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να το φερω στην ιδια κατασταση? Γνώμη μου άφησε το έτσι. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της συσκευής. Μόνο σε περίπτωση που θέλεις να το στειλεις με την εγγύηση για επισκευή. Μπορεί αύριο μεθαύριο να θέλεις να βάλεις μια ρομ η να πειράξεις κάτι. Άφησε το έτσι. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Γνώμη μου άφησε το έτσι. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της συσκευής. Μόνο σε περίπτωση που θέλεις να το στειλεις με την εγγύηση για επισκευή. Μπορεί αύριο μεθαύριο να θέλεις να βάλεις μια ρομ η να πειράξεις κάτι. Άφησε το έτσι. Η δικιά του συσκευη ειναι κλειδωμένη σε παροχο(Q2) και θέλει να δοκιμάσει root μπάς και την ξεκλειδώσει. Εγγύηση δεν εχει η συσκευη του ετσι κι αλλιως. Διάβασε πάνω αρχή σελίδας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Καλησπερα.Μπορεις να με βοηθησεις και εμενα σχετικα με ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να το φερω στην ιδια κατασταση? Καλησπερα οπως λες σε προηγουμενο post σου φαινεται καπως το ξεκλειδωμα του bootloader απο το htc dev κατεβασε αυτο το tool http://www.kingoapp.com/htc-bootloader-unlock.htm και ξεκλειδωσε τον bootloader. Mετα περνα το τελευταιο custom recovery απο το xda και εισαι ετοιμος να περασεις custom rom . root δεν χρειαζεσαι ολες οι custom ειναι ηδη root. Τωρα αν ξεκλειδωσει επειδη ειναι κλειδωμενο σε παροχο εγω δεν γνωριζω τι γινετε σε αυτη την περιπτωση. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 MrLifeguard από όσο καταλαβαίνω την κατάσταση, πρέπει να κάνει sim unlock για να δουλέψει η συσκευή με άλλο πάροχο και αυτό μπορεί να γίνει με S-Off, δηλαδή πληρωμή 25 δολάρια. Ή με άλλο τρόπο που πάλι απαιτεί πληρωμή. Διάβασε για παράδειγμα αυτό: http://androidandme.com/2014/08/devices/three-ways-to-sim-unlock-the-htc-one-m8-for-free/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Υπάρχει κάποιο decent software για μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή; Το επίσημο είναι πρακτικά άχρηστο, δε μπορώ να βγάλω άκρη μαζί του :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Υπάρχει κάποιο decent software για μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή; Το επίσημο είναι πρακτικά άχρηστο, δε μπορώ να βγάλω άκρη μαζί του :mad: Τι εννοεις,δεν ειναι iphone.απλα το συνδεεις και μεταφερεις οτι θες με αντιγραφη-επικολληση σα να ειναι εξωτερικος σκληρος δισκος Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Τι εννοεις,δεν ειναι iphone.απλα το συνδεεις και μεταφερεις οτι θες με αντιγραφη-επικολληση σα να ειναι εξωτερικος σκληρος δισκος Υπάρχει κάποιο decent software για μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή; Το επίσημο είναι πρακτικά άχρηστο, δε μπορώ να βγάλω άκρη μαζί του :mad: Η αλλιως ασύρματα με wifi η μεταφορα με micro sd απο και προς. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransferpro Υπάρχει και η δωρεάν εκδοση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Δοκιμαστε αν θελετε και το SHAREit της lenovo. Εχει εφαρμογη για android - ios - windows phone - Pc. Πολυ ευκολο στη χρηση του. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Δοκιμαστε αν θελετε και το SHAREit της lenovo. Εχει εφαρμογη για android - ios - windows phone - Pc. Πολυ ευκολο στη χρηση του. Εγω πάντως το πρωτο πράγμα που κάνω σε lenovo tablet ειναι να ξεφορτωθώ αυτήν την εφαρμογη:lol: Καταναλώνει και πόρους της συστήματος και μπουταρει καθε φορά με την εκκίνηση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 :lol::lol: Σε android tablet ? Στο sony z3 δεν βλεπω καταναλωση, δεν το βλεπω ουτε καν στο wakelock detector Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 :lol::lol: Σε android tablet ? Στο sony z3 δεν βλεπω καταναλωση, δεν το βλεπω ουτε καν στο wakelock detector Οχι σε Windows :p Γενικα η Lenovo full στο bloatware τα μηχανήματα της και τα ξεφορτώνομαι απο την πρώτη στιγμή(και το shareit τέτοιο το θεωρώ) Γενικα πιο παραδοσιακός χρήστης είμαι. Με copy-paste με συνδεση δυο συσκευων η μεσω τρίτου μέσου usb flash,micro sd κάνω μεταφορές απο και προς μεταξυ συσκευων Που και που χρησιμοποιώ wifi transfer. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ενδιαφερον ! Κατι εμαθα και σημερα (για τα windows) :up: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!Θα κοιταξω οτι μου ειπατε και επανερχομαι... :D Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Για μεταφορά αρχείων και εγώ στο Shareit κατέληξα. Είχα δοκιμάσει το SuperBeam αλλά είχα προβλήματα συνδεσιμότητας από συσκευή σε συσκευή και όποτε δούλευε ήταν αργό γιατί η μεταφορά γινόταν μέσω του κοινού access point. Το Shareit στο pc μου δεν ξεκινάει αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows και δεν αφήνει καμία διεργασία ενεργή αφού το κλείσω. Μόνο μία υπηρεσία χρησιμοποιεί η οποία ενεργοποιείται αφού το τρέξω την πρώτη φορά. Έχει πολύ απλό και γρήγορο UI και σου δίνει τη δυνατότητα να το στείλεις με bluetooth σε άλλη συσκευή, να το εγκαταστήσεις και να στείλεις/λάβεις αρχεία χωρίς την ανάγκη πρόσβασης στο Play. Και το Shareit έχει τα προβλήματά του αλλά υπάρχει σελίδα για αναφορά προβλημάτων και βγαίνουν ενημερώσεις που τα διορθώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Κανένα update ποτέ θα πάρουμε ρε παιδιά? Πέντε μήνες ξηρασίας έχουμε... :p Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Μετα την συμπλήρωση μιας εβδομαδας απο το hard reset έστρωσε σε φυσιολογικά επίπεδα επιτέλους:) Άντε τωρα τον άλλον μήνα να λάβουμε την 5.1.1 για να αναβάθμισω απο την 4.4.4 που παραμένω εννοειται :rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Παιδια ,κατα λαθος το κινητο μου επεσε απο υψος ~2~(2,2 περιπου) μετρων πανω σε πλακακι και ειχε φορεμενη την θηκη του κουτιου .Η οθονη δεν εσπασε ουτε εχω κανενα σημαδι και η συσκευη λειτουργει.Υπαρχει κινδυνος να εχει παθει καποια ζημια στο hardware εσωτερικα και να γινει πιο αργο και να κολαει με την παροδο του χρονου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Παιδια ,κατα λαθος το κινητο μου επεσε απο υψος ~2~(2,2 περιπου) μετρων πανω σε πλακακι και ειχε φορεμενη την θηκη του κουτιου .Η οθονη δεν εσπασε ουτε εχω κανενα σημαδι και η συσκευη λειτουργει.Υπαρχει κινδυνος να εχει παθει καποια ζημια στο hardware εσωτερικα και να γινει πιο αργο και να κολαει με την παροδο του χρονου? στο xda υπαρχει η ιστορια ενος τυπου που το ειχε ριξει νομιζω 12 φορες σε πλακακι και γενικα σε σκληρες επιφανειες.χωρις θηκη.το μονο προβλημα που βγηκε ηταν οτι εβγαιναν οι φωτογραφιες θολες.οποτε αν δεν εχεις καποιο θεμα με την καμερα μαλλον εισαι ενταξει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Παιδια ,κατα λαθος το κινητο μου επεσε απο υψος ~2~(2,2 περιπου) μετρων πανω σε πλακακι και ειχε φορεμενη την θηκη του κουτιου .Η οθονη δεν εσπασε ουτε εχω κανενα σημαδι και η συσκευη λειτουργει.Υπαρχει κινδυνος να εχει παθει καποια ζημια στο hardware εσωτερικα και να γινει πιο αργο και να κολαει με την παροδο του χρονου? Αν δεν βλέπεις να έχει ήδη κάποιο πρόβλημα δεν πρόκειται να αποκτήσει με τον καιρό. Συνήθως η οθόνη είναι το πρώτο πράγμα που παθαίνουν όλα. Αφού την γλυτώσεις μια χαρά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Οχι παιδια ουτε οθονη ουτε καμερα απλα φοβαμαι μηπως απο το τρανταγμα επαθε τιποτα εσωτερικα.Σιγουρα δεν εχω θεμα ετσι?Γιατι αγχωθηκα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Οχι παιδια ουτε οθονη ουτε καμερα απλα φοβαμαι μηπως απο το τρανταγμα επαθε τιποτα εσωτερικα.Σιγουρα δεν εχω θεμα ετσι?Γιατι αγχωθηκα πολυ... Το αν εχει η δεν εχει πάθει καποια ζημιά εσωτερικά που δεν φαίνεται η δεν το αντιλαμβάνεσαι τωρα η θα φανεί μετα η δεν εχει το παραμικρό και ειναι 100% rock solid υπό την ευρεία έννοια,μονο ο χρόνος θα δείξει. Τωρα υποθέσεις ειναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε την δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτο ισχύει για οποιαδήποτε συσκευη με παρόμοιο συμβάν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts