eimaiallou Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Παιδιά, έχει ακουστεί κάτι για το αν θα πιάσουμε κι εμείς ταχύτητες 4G+? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Δεν υποστηρίζει η συσκευή 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Να ρωτήσω κάτι ξέρεις κανένας πως γίνεται να διορθώσω τον προσανατολισμό που με δείχνει στο Google maps ?Γιατί όπου να ναι κατεύθυνση με δείχνει το μπλε βελάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει ευχαριστημένος από την αυτονομία ειδικά σε αναμονη σήμερα μετά δεύτερη πλήρη φόρτιση μου έφαγε 10% σε λίγες ώρες απλά σε αναμονη και κάνα τέταρτο ομιλία με BT. Ούτε wifi ούτε τίποτα άλλο ανοιχτο. Άμα δεν στρώσει με την 4-5η φόρτιση βλέπω να του τραβάω επανεγκατάσταση λογισμικού. Ότι εφαρμογές έχω στο z3 τις ίδιες ακριβώς έχω και εδώ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πρωτο σε καταναλωση τι ειναι? Το google services? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) Πρωτο σε καταναλωση τι ειναι? Το google services? Το playerpro που το σούταρα και βλέπουμε. Χωρίς χρήση μου έδειχνε 52% κατανάλωση το τελευταίο 12ωρο χωρίς χρήση εννοείται!! Έβαλα άλλον player. Τα Google service ποτέ δεν υπερβαίνουν το 8-10% σε καμία συσκευή μου. Edit:Εβαλα το βράδυ extreme power saving και παρ όλα αυτά μου έφαγε 6% μπαταρία από 58% σε 52% σε αναμονη με τα πάντα κλειστά. Είτε άχρηστο είναι αυτό το extreme της συσκευής είτε κάτι τρεχει με την συσκευή και μου τρώει παραπάνω από το φυσιολογικό μπαταρία. Βέβαια είμαι ακόμα στην δεύτερη πλήρη φόρτιση. Άμα συνεχίσει έτσι το ΣΚ προβλέπεται επανεγκατάσταση λογισμικού. Edited July 1, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Και εγώ με αυτήν την επιλογή δεν έχω δει καλά αποτελέσματα και σταμάτησα να πειραματίζομαι. Ίσως και να μην είναι τυχαίο τελικά. Βέβαια αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ακόμα και μικρές αλλαγές στο σήμα που δεν είναι αντιληπτές με τις 5 μπάρες (αλλά μπορείς να τις δεις μέσα από Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Δίκτυο), επηρεάζουν σημαντικά το πόσο μπαταρία καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Το playerpro που το σούταρα και βλέπουμε. Χωρίς χρήση μου έδειχνε 52% κατανάλωση το τελευταίο 12ωρο χωρίς χρήση εννοείται!! Έβαλα άλλον player. Τα Google service ποτέ δεν υπερβαίνουν το 8-10% σε καμία συσκευή μου. Edit:Εβαλα το βράδυ extreme power saving και παρ όλα αυτά μου έφαγε 6% μπαταρία από 58% σε 52% σε αναμονη με τα πάντα κλειστά. Είτε άχρηστο είναι αυτό το extreme της συσκευής είτε κάτι τρεχει με την συσκευή και μου τρώει παραπάνω από το φυσιολογικό μπαταρία. Βέβαια είμαι ακόμα στην δεύτερη πλήρη φόρτιση. Άμα συνεχίσει έτσι το ΣΚ προβλέπεται επανεγκατάσταση λογισμικού. Ολα αυτα ειναι παρενεργειες της λολιλοπ.οταν ειχα κιτ κατ εβαζα power saving και το αφηνα ολη νυχτα εχανε στη χειροτερη 1%. Απο λολλιλοπ και μετα ειτε με power saving ειτε χωρις και σε αναμονη και σε χρηση την ιδια αποδοση εχει η μπαταρια.ακομα και ετσι ομως εχει καλυτερη μπαταρια απο ολα του 2015 s6,g4,m9 . Με κιτ κατ και power saving ειχα δει στο gsam 60 ωρες αναμονη με 5.5 ωρες οθονη.επικη μπαταρια,παλια ομως. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) Μα εγω με 4.4.4 είμαι οχι με Lollipop. Μαύρο χαλι ειναι θα ελεγα η κατασταση. Σε σχεςη με το flex 2 ίδιες ημέρες χρήσης σαν νεα συσκευη το m8 η απόδοση σε αναμονή ειναι για κλάματα. Το flex 2 υπήρχαν βραδια που δεν κατανάλωνε ούτε κάν 1% σε αναμονή. Θα περιμένω 1-2 φορτίσεις ακόμα και μετα επανεγκατάσταση λειτουργικου. Επισης στο δίκτυο κινητής δεν εχω 2g only επιλογή οπως σε Sony και LG και ετσι το βάζω στο auto 2g/3G. Μπορει και αυτο να παίζει ρόλο,αν και πάλι υπερβολική η καταναλωση σε αναμονή. Edited July 1, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μα εγω με 4.4.4 είμαι οχι με Lollipop. Μαύρο χαλι ειναι θα ελεγα η κατασταση. Σε σχεςη με το flex 2 ίδιες ημέρες χρήσης σαν νεα συσκευη το m8 η απόδοση σε αναμονή ειναι για κλάματα. Το flex 2 υπήρχαν βραδια που δεν κατανάλωνε ούτε κάν 1% σε αναμονή. Θα περιμένω 1-2 φορτίσεις ακόμα και μετα επανεγκατάσταση λειτουργικου. Επισης στο δίκτυο κινητής δεν εχω 2g only επιλογή οπως σε Sony και LG και ετσι το βάζω στο auto 2g/3G. Μπορει και αυτο να παίζει ρόλο,αν και πάλι υπερβολική η καταναλωση σε αναμονή. Σε αναμονή το βράδυ κλειστά data kai WiFi με 5.0.1 μου καταναλώνει 2% περίπου σε 6 ώρες .. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μα εγω με 4.4.4 είμαι οχι με Lollipop. σαν νεα συσκευη το m8 η απόδοση σε αναμονή ειναι για κλάματα. Το flex 2 υπήρχαν βραδια που δεν κατανάλωνε ούτε κάν 1% σε αναμονή. Θα περιμένω 1-2 φορτίσεις ακόμα και μετα επανεγκατάσταση λειτουργικου. Εγώ, από τότε που βγήκαν οι μπαταρίες λιθίου, μετά από ένα μήνα χρήσης έβλεπα βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας σε καινούρια συσκευή, όχι νωρίτερα. Εγώ έχω 5.0.1 και ίσως αυτό να δικαιολογεί αυτά που γράφεις stelioz78. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εκανα τελικα επανεγκατάσταση λογιςμικου και σαν να έστρωσε κάπως μετα την πλήρη τριτη φορτιση λίγες ωρες τωρα. Απλά αυτη την φορά το φόρτισα με 1.5Α φορτιστή και οχι με 1Α ισως και αυτο να παίζει ρόλο. Θα δούμε διοτι νωρίς ειναι ακόμα αςφαλες συμπέρασμα να βγάλω. Επειδή πριν την επανεγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα για αναβαθμιςη στην Lollipop υπάρχει τρόπος να μην υπάρχει η δυνατότητα να μου το ξαναβγάλει ξανα. Να μην εχω δηλαδη ειδοποιηςη ούτε στην μπάρα πάνω ούτε να μου υπενθυμίζει καθε λίγο και λιγάκι να αναβάθμισω; Η θα το τρώω αναγκαστικα στην μάπα :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εκανα τελικα επανεγκατάσταση λογιςμικου και σαν να έστρωσε κάπως μετα την πλήρη τριτη φορτιση λίγες ωρες τωρα. Απλά αυτη την φορά το φόρτισα με 1.5Α φορτιστή και οχι με 1Α ισως και αυτο να παίζει ρόλο. Θα δούμε διοτι νωρίς ειναι ακόμα αςφαλες συμπέρασμα να βγάλω. Επειδή πριν την επανεγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα για αναβαθμιςη στην Lollipop υπάρχει τρόπος να μην υπάρχει η δυνατότητα να μου το ξαναβγάλει ξανα. Να μην εχω δηλαδη ειδοποιηςη ούτε στην μπάρα πάνω ούτε να μου υπενθυμίζει καθε λίγο και λιγάκι να αναβάθμισω; Η θα το τρώω αναγκαστικα στην μάπα :p Με κιτ κατ δε νομίζω να γίνεται αλλά δεν είμαι κ 100% σίγουρος...με lollipop έχεις τη δυνατότητα να αποκλειεις κάθε είδους ειδοποίηση από εφαρμογές επιλογής σου. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εκανα τελικα επανεγκατάσταση λογιςμικου και σαν να έστρωσε κάπως μετα την πλήρη τριτη φορτιση λίγες ωρες τωρα. Απλά αυτη την φορά το φόρτισα με 1.5Α φορτιστή και οχι με 1Α ισως και αυτο να παίζει ρόλο. Θα δούμε διοτι νωρίς ειναι ακόμα αςφαλες συμπέρασμα να βγάλω. Επειδή πριν την επανεγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα για αναβαθμιςη στην Lollipop υπάρχει τρόπος να μην υπάρχει η δυνατότητα να μου το ξαναβγάλει ξανα. Να μην εχω δηλαδη ειδοποιηςη ούτε στην μπάρα πάνω ούτε να μου υπενθυμίζει καθε λίγο και λιγάκι να αναβάθμισω; Η θα το τρώω αναγκαστικα στην μάπα :p Μου κάνει εντύπωση όμως μιας και όσο πιο λίγα τα Α τόσο πιο "καλή" είναι η φόρτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Μου κάνει εντύπωση όμως μιας και όσο πιο λίγα τα Α τόσο πιο "καλή" είναι η φόρτιση... Δεν ξέρω τι να πω. Την πρώτη και την τρίτη φόρτιση την έκανα με 1.5Α και την δεύτερη με 1Α που είχα χειρότερη αυτονομία. Πάντως και σήμερα όλη μέρα πάει καλά, σε αυτονομία δεν καταναλώνει καθόλου σε αναμονή 1-2 ώρες και γενικά και σε χρήση είδα βελτίωση. Να πιστεύω σε 2-3 επιπλέον πλήρως κύκλους φόρτισης να σταθεροποιηθεί. Ίσως να χρειαζόταν και η επανεγκατάσταση έστω και καινούργια συσκευή αφού μου ήρθε και ένα μικρο update με βελτιώσεις,wifi optimizations, bug fix κλπ και για να δέσει καλύτερα η επανεγκατάσταση να βοήθησε. Να τονίσω ότι στην συσκευασία 1.5Α μαμα φορτιστή έχει απλά επειδή είναι αγγλικός,φορτιζω με του z3 που είναι εξίσου 1.5Α Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλησπερα σε ολους.Προσφατα φιλος που δουλευει σε ξαπλωστρες βρηκε ενα htc m8. Οταν το ανοιξε,το κινητο εγραφε οτι ειναι κλειδωμενο το δικτυο (O2).Μπορει να φτιαξει καπως αυτο η δεν γινεται? Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους.Προσφατα φιλος που δουλευει σε ξαπλωστρες βρηκε ενα htc m8. Οταν το ανοιξε,το κινητο εγραφε οτι ειναι κλειδωμενο το δικτυο (O2).Μπορει να φτιαξει καπως αυτο η δεν γινεται? Νομίζω δύσκολα κατι να γινει κλειδωμένο σε πάροχο. Άχρηστη ειναι η συσκευη στην ουσια που ακόμα και αν δουλέψει μπορει να "κλειδωθεί" βαση IMEI. Αν ειναι οργανωμένη παραλία πχ με μόνιμο προσωπικό πχ ξενοδοχείου η beach bar restaurant καλύτερα να την επιστρέψετε και μπορει ο άνθρωπος που το έχασε να την αναζητήσει.:rolleyes: Εδω που τα λεμε και unlocked να ηταν πάλι μπορει να κλειδωθεί βαση IMEI απο τον νόμιμο κάτοχο του με δήλωση στον πάροχο του. Edited July 2, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 @alextrela Οταν λες επανεγκατάσταση λογισμικού;τι βήματα ακολουθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Παιδια καλησπερα! Νεος κατοχος της συσκευης! Μια ερωτηση, για ενα κουλο που με ειχε τυχει. Ενω ειχα ενεργεργοποιησει τα δεδομενα, για καποιο λογω δεν συνδεοταν στο internet παρολο που ειχα σημα κανονικα (δεν εμφανιζε ομως διπλα το βελακι g,3g,4g,κλπ). Μετα πηγα στις ρυθμισεις και διαπιστωσα οτι παρολο που τα ειχα ενεργοποιησει, μου εβγαζε "απενεργοποιηση" στην επιλογη δεδομενα. Το ψαξα λιγο, και ειδα οτι δεν εβρισκε τον παροχο στο APN, με αποτελεσμα να τα περασω χειροκινητα, προχειρα, με μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ. Το 4G σας το εμφανιζει και σε αλλους σαν LTE; Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αν ειναι οργανωμένη παραλία πχ με μόνιμο προσωπικό πχ ξενοδοχείου η beach bar restaurant καλύτερα να την επιστρέψετε και μπορει ο άνθρωπος που το έχασε να την αναζητήσει.:rolleyes: . Έχουν περασει αρκετές μέρες και κανείς δεν το αναζήτησε... Είναι σε παραλία απόμερη. Συμβαίνει συχνά να βρίσκουν πράγματα. Αν το κινητό το κάνω rooted και περασω κάποια άλλη ρομ? Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Έχουν περασει αρκετές μέρες και κανείς δεν το αναζήτησε... Είναι σε παραλία απόμερη. Συμβαίνει συχνά να βρίσκουν πράγματα. Αν το κινητό το κάνω rooted και περασω κάποια άλλη ρομ? Δεν χάνεις τίποτα έτσι κι αλλιώς εγγύηση δεν έχεις και βλέπεις. @alextrela Οταν λες επανεγκατάσταση λογισμικού;τι βήματα ακολουθησες; Hard reset έκανα εις διπλούν μιας και δεν γνωρίζω αν υπάρχει στυλ pc companion εργαλείο. Παραδόξως,εστρωσε θεαματικά η μπαταρία σε αναμονή. Το αφησα 42% το βράδυ και τώρα το πρωί πάλι 42% ειναι:blink: Κοίτα να δεις τι μπορεί να κάνει ένα hard reset!!! Παιδια καλησπερα! Νεος κατοχος της συσκευης! Μια ερωτηση, για ενα κουλο που με ειχε τυχει. Ενω ειχα ενεργεργοποιησει τα δεδομενα, για καποιο λογω δεν συνδεοταν στο internet παρολο που ειχα σημα κανονικα (δεν εμφανιζε ομως διπλα το βελακι g,3g,4g,κλπ). Μετα πηγα στις ρυθμισεις και διαπιστωσα οτι παρολο που τα ειχα ενεργοποιησει, μου εβγαζε "απενεργοποιηση" στην επιλογη δεδομενα. Το ψαξα λιγο, και ειδα οτι δεν εβρισκε τον παροχο στο APN, με αποτελεσμα να τα περασω χειροκινητα, προχειρα, με μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ. Το 4G σας το εμφανιζει και σε αλλους σαν LTE; Εμένα αυτόματα μου τις περασε τις ρυθμίσεις δεδομένων κινητής(Wind) και δεν έχω κανένα θέμα. 4G δεν χρησιμοποιώ Edited July 3, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrLifeguard Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Δεν χάνεις τίποτα έτσι κι αλλιώς εγγύηση δεν έχεις και βλέπεις. Ωραία.Θα μπορούσες να με βοηθήσεις μήπως και να μου παραθέσεις κάποιο link? Εψαξα λίγο στο xda αλλά μπερδευτηκα κάπως.Πρώτη φορά έχω στα χέρια μου htc (σύγχρονο) και είναι διαφορετική διαδικασία απ'οτι είδα. Παράθεση Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Δεν χάνεις τίποτα έτσι κι αλλιώς εγγύηση δεν έχεις και βλέπεις. Ωραία.Θα μπορούσες να με βοηθήσεις μήπως και να μου παραθέσεις κάποιο link? Εψαξα λίγο στο xda αλλά μπερδευτηκα κάπως.Πρώτη φορά έχω στα χέρια μου htc (σύγχρονο) και είναι διαφορετική διαδικασία απ'οτι είδα. Δεν γνωρίζω. Περίμενε να απαντήσει κάποιο μέλος που να ξέρει τα των root διότι εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό το άθλημα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Παιδιά, καλησπέρα. Παρατήρησα ότι η συσκευή μου είχε μέσα το SuperSU, ακόμα κ μετά άπο επαναφορά και διαπίστωσα ότι είναι ρουταρισμενη. Αυτό τι σημαίνει; Έχω χάσει εγγύηση; Θα μπορώ να περνάω μελλοντικές αναβαθμίσεις; Υ. Γ. Έχω lollipop Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Παιδιά, καλησπέρα. Παρατήρησα ότι η συσκευή μου είχε μέσα το SuperSU, ακόμα κ μετά άπο επαναφορά και διαπίστωσα ότι είναι ρουταρισμενη. Αυτό τι σημαίνει; Έχω χάσει εγγύηση; Θα μπορώ να περνάω μελλοντικές αναβαθμίσεις; Υ. Γ. Έχω lollipop Είναι s-off?ο bootloader είναι relocked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts