Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εμένα εκεί περίπου παίζει ο kernel 17 με 18%.

Με kit Kat δηλαδή που κυμαίνονταν γιατί τότε δεν χρησιμοποιουσα το gsam?

Πάντως με την lollipop έχει βελτιωθεί πολύ η διαχείριση της ραμ. Με κιτ κατ ήμουν γύρω στα 700 Κάτι και τώρα με τις ίδιες εφαρμογές και 10 μέρες χωρίς επανεκκίνηση είμαι στα 900 σταθερά.(όχι ότι είχαμε ποτέ πρόβλημα δηλ αλλά λέμε τωρα)

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εμένα εκεί περίπου παίζει ο kernel 17 με 18%.

Με kit Kat δηλαδή που κυμαίνονταν γιατί τότε δεν χρησιμοποιουσα το gsam?

Πάντως με την lollipop έχει βελτιωθεί πολύ η διαχείριση της ραμ. Με κιτ κατ ήμουν γύρω στα 700 Κάτι και τώρα με τις ίδιες εφαρμογές και 10 μέρες χωρίς επανεκκίνηση είμαι στα 900 σταθερά.(όχι ότι είχαμε ποτέ πρόβλημα δηλ αλλά λέμε τωρα)

Εμένα πάει 25,5% ο kernel και 14% το android system.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εμένα πάει 25,5% ο kernel και 14% το android system.

Μήπως επειδή χρησιμοποιείς πολύ το 3g αν θυμάμαι καλά? Εγώ σπάνια το ανοίγω η αλήθεια είναι...

Μήπως επειδή χρησιμοποιείς πολύ το 3g αν θυμάμαι καλά? Εγώ σπάνια το ανοίγω η αλήθεια είναι...

Δεν ξέρω πιθανώς. Ποτέ όμως πριν δεν είχα σε συσκευή μεγαλύτερη κατανάλωση στον kernel απ ότι στην οθόνη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ξέρω πιθανώς. Ποτέ όμως πριν δεν είχα σε συσκευή μεγαλύτερη κατανάλωση στον kernel απ ότι στην οθόνη.

Ας ελπίσουμε πως θα βελτιωθεί με την 5. 1. Αναφορές χρηστών νεξους 7 πάντως λένε αρκετά καλά λόγια για το νέο update ειδωμεν

Παιδιά εγώ ταλαιπωρήθηκα περίπου 3 μήνες με ένα πρόβλημα στο μικρόφωνο που είχε το δικό μου τελικά μου έκαναν αντικατάσταση. Τώρα με το καινούργιο παρατήρηση ότι όταν είναι κάθετα και χτυπάει η δόνηση στο τέλος ακούγεται ένα μικρό τακ το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Εκτός αυτού όταν το κουνάω ακούγεται κάτι σαν να κινείται από μέσα το έχει και σε εσάς?

Παιδιά έχω το m8 με 4.4.4 και sense 6.0. Από προχτές μου κάνει ένα περίεργο σύμπτωμα το blinkfeed με το facebook. Αρχικά φάνηκε να μην συγχρονίζει με το facebook με αποτέλεσμα να μην φαίνονται τα posts. Το εξανάγκαζα να κάνει συγχρονισμό αλλά πάλι τίποτα. Χθές όταν προσπάθησα πάλι να το αναγκάσω για συγχρονισμό μου πετάει το εξής μήνυμα: Το com.htc.sense.socialplugins σταμάτησε απροσδόκητα. Θέλετε να στείλετε μια αναφορά σφάλματος στην HTC;

Δοκίμασα να απεγκαταστήσω το facebook, το blinkfeed αλλά τίποτα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;

Γενικά υπάρχει θέμα τελευταία με το facebook και το blinkfeed.

Δοκίμασε μία κάτι.

Πρώτα απ'όλα αφαίρεσε το facebook ή όποια άλλη υπηρεσία έχεις από τα contents του blinkfeed.

Ύστερα ξαναπάς στο -add content-υπηρεσίες και εφαρμογές- πρόσθεσε πάλι το facebook αλλά αυτή τη φορά πάτα πάνω του και θα σου εμφανίσει τη λίστα παρακολούθησης της NSA, εεε, όσα ξέρει το fb για σένα εννοώ :P και τσέκαρε όλες τις επιλογές που θέλεις να εμφανίζονται στο feed σου.

Αν δεν πετύχει κάνε το ίδιο με το αποπάνω, αλλά αυτή τη φορά μην τσεκάρεις καμία επιλογή.

Γενικά υπάρχει θέμα τελευταία με το facebook και το blinkfeed.

Δοκίμασε μία κάτι.

Πρώτα απ'όλα αφαίρεσε το facebook ή όποια άλλη υπηρεσία έχεις από τα contents του blinkfeed.

Ύστερα ξαναπάς στο -add content-υπηρεσίες και εφαρμογές- πρόσθεσε πάλι το facebook αλλά αυτή τη φορά πάτα πάνω του και θα σου εμφανίσει τη λίστα παρακολούθησης της NSA, εεε, όσα ξέρει το fb για σένα εννοώ :P και τσέκαρε όλες τις επιλογές που θέλεις να εμφανίζονται στο feed σου.

Αν δεν πετύχει κάνε το ίδιο με το αποπάνω, αλλά αυτή τη φορά μην τσεκάρεις καμία επιλογή.

Τα δοκίμασα αυτά που είπες αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Μάλλον πάω για hard reset.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είχε ποτέ πρόβλημα πάντως. Και δεν θυμάμαι πρόσφατα να άλλαξα κάτι στο κινητό. Μόνο τις αναβαθμίσεις έκανα στις εφαρμογές.

Τα δοκίμασα αυτά που είπες αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Μάλλον πάω για hard reset.

Δεν είχε ποτέ πρόβλημα πάντως. Και δεν θυμάμαι πρόσφατα να άλλαξα κάτι στο κινητό. Μόνο τις αναβαθμίσεις έκανα στις εφαρμογές.

Δε ξέρω πάντως σε πολλά φόρα βλέπω να υπάρχει πρόβλημα με το blinkfeed και το facebook.Και στο Μ8 και στο Μ7 που έχω εγώ.Είτε stock είτε σε custom rom.

Βέβαια αυτό το σφάλμα που αναφέρεις μάλλον προήλθε από κάτι που έκανες στην προσπάθεια σου να το στρώσεις.Αν συνεχίζει το πρόβλημα, τότε ναι καλύτερα να κάνεις ενα hard reset. :(

Καλησπέρα,βρήκα ένα m8 μεταχειρισμένο και επειδή φεύγω απο note 3 δεν ξέρω τι να προσέξω,πχ Knox υπάρχει και πως το βλέπω σαν τα σαμσουνγκ;γενικά τι να κοιτάξω .ευχαριστω για τον χρόνο σας!!!!

Μια βοήθεια κάποιος????

Μια βοήθεια κάποιος????

Kαλημερα στα htc δεν υπαρχει knox, η συσκευη τιθεται εκτος εγγυησης μονο αν εχει ξεκλειδωτο bootloader s off η custom

recovery

Πως θα το δεις ..με σβηστη συσκευη κρατα πατημενο το volume donw και συγχρονως πατα το πληκτρο on off θα μπει

στον bootloader και θα δεις λογικα να γραφει locked και s on Ριξε μια ματια σε αυτο το screenshot αν δεις κατι τετοιο τοτε η συσκευη

ειναι ξεκλειδωτη και εκτος εγγυησης. post 331 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392017&page=23

Κατι αλλο να προσεξεις νομιζω πως δεν υπαρχει καλη αγορα:)

Edited by nek46

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Δε ξέρω πάντως σε πολλά φόρα βλέπω να υπάρχει πρόβλημα με το blinkfeed και το facebook.Και στο Μ8 και στο Μ7 που έχω εγώ.Είτε stock είτε σε custom rom.

Βέβαια αυτό το σφάλμα που αναφέρεις μάλλον προήλθε από κάτι που έκανες στην προσπάθεια σου να το στρώσεις.Αν συνεχίζει το πρόβλημα, τότε ναι καλύτερα να κάνεις ενα hard reset. :(

Θα το κάνω το Σαββατοκύριακο και θα σας πω. Το παράδοξο είναι ότι βρίσκομαι σε επαγγελματικό ταξίδι και το χρησιμοποιώ μόνο για σερφάρισμα και email. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο. Άντε και τις αναβαθμίσεις κάποιων εφαρμογών. Ούτε νεα εφαρμογή δεν κατέβασα.

Kαλημερα στα htc δεν υπαρχει knox, η συσκευη τιθεται εκτος εγγυησης μονο αν εχει ξεκλειδωτο bootloader s off η custom

recovery

Πως θα το δεις ..με σβηστη συσκευη κρατα πατημενο το volume donw και συγχρονως πατα το πληκτρο on off θα μπει

στον bootloader και θα δεις λογικα να γραφει locked και s on Ριξε μια ματια σε αυτο το screenshot αν δεις κατι τετοιο τοτε η συσκευη

ειναι ξεκλειδωτη και εκτος εγγυησης. post 331 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392017&page=23

Κατι αλλο να προσεξεις νομιζω πως δεν υπαρχει καλη αγορα:)

Σε ευχαριστώ φιλαρακο να είσαι καλά!!! Καλημερουδια

Με το πρόβλημα με το blinkfeed και το facebook βρέθηκε λύση???

Ουπς! Τώρα είδα μια πρόταση παραπάνω αλλά δεν δουλεύει...

Με το πρόβλημα με το blinkfeed και το facebook βρέθηκε λύση???

Ουπς! Τώρα είδα μια πρόταση παραπάνω αλλά δεν δουλεύει...

Εκανα μια ταρζανιά και φαίνεται να έλυσε το πρόβλημα χωρίς hard reset. Γύρισα από davlik σε art και τώρα συγχρονίζει. Για πόσο; Θα δείξει.

Τελικά άρχισε πάλι τα ίδια. Βγάζει και μύνημα: Δυστυχώς η διαδικασία com.htc.socialplugins εχει σταματήσει. Φαίνεται οτι υπάρχει bug του blinkfeed με facebook. Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα πάντως με google+.

Edited by REVOIL
ΕΞΕΛΗΞΗ

Νομιζω κατι κανει το facebook γιατι και στα samsung στην αντιστοιχη εφαρμογη με το blinkfeed (εφημεριδα like) παλι δεν μπορουν να δουν το facebook... Παλι μονο σε lollipop απ οσο διαβασα στα πεταχτα

Εκανα μια ταρζανιά και φαίνεται να έλυσε το πρόβλημα χωρίς hard reset. Γύρισα από davlik σε art και τώρα συγχρονίζει. Για πόσο; Θα δείξει.

Τελικά άρχισε πάλι τα ίδια. Βγάζει και μύνημα: Δυστυχώς η διαδικασία com.htc.socialplugins εχει σταματήσει. Φαίνεται οτι υπάρχει bug του blinkfeed με facebook. Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα πάντως με google+.

Έκανα και hard reset. Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Κανείς άλλος το έχει παρατηρήσει?

Νομιζω κατι κανει το facebook γιατι και στα samsung στην αντιστοιχη εφαρμογη με το blinkfeed (εφημεριδα like) παλι δεν μπορουν να δουν το facebook... Παλι μονο σε lollipop απ οσο διαβασα στα πεταχτα

Υπάρχει και σε κιτ κάτ. Αν είναι όπως τα λες δεν θα τα αναβαθμίσω.

Παιδιά σχετικά με το πρόβλημα του Facebook sto BlinkFeed ΕΧΩ κάνει τα πάντα..τα πάντα..Είναι bug μάλλον του HTC service pack η του BlinkFeed..

Δοκίμασα και με παλιότερες εκδόσεις του Facebook αλλά καμία άκρη..όλο login και sign out είμαι με διαφορετικους τρόπους αλλά μηδεν..οπότε περιμένουμε να λυθεί..ευελπιστώ σε αναβάθμιση εφαρμογής απ την HTC

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

καλησπέρα παιδιά

Κατοχος απο χτές ενός εκπληκτικου Μ8!!!

Το κινητό απλα τα σπάει, απο θέμα ποιότητας, εμφάνισης, και smoothness!!

Edited by panaua13

Όλεεεε το νέο Dot View με όλα τα καλούδια

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Μπορει να μου πει καποιος γιατι οποια καινουρια ρομ και να βαλω δεν εχω WiFi ???

Καπου διαβασα οτι πρεπει να αναβαθμισω το firmware.

Υπαρχει καποιος οδηγος γι αυτο ? Δεν ειμαι πολυ εξοικειωμενος με adnroid.

Ειμαι απο iPhone και αγορασα το M8 πριν λιγο καιρο με σπασμενη rom και παλιο firmware και μου εχει κοψει τα χερια ..

Που ακριβώς μπορούμε να δούμε τον συνολικό χρόνο που ήταν ανοιχτή η οθόνη σε κύκλο αποφορτισης;

Που ακριβώς μπορούμε να δούμε τον συνολικό χρόνο που ήταν ανοιχτή η οθόνη σε κύκλο αποφορτισης;

Δεν έχει επιλογή από μόνο του. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή gsam battery monitor και να κοιτάς από εκεί.

Θοδωρής