Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα κάποτε μου είχαν πει ότι μπορεί να φταίει και το ρουτερ.

Υπάρχουν και βραδια που χάνει 8% και άλλα 0%. Σταμάτησα να παρακολουθώ πρώτο Γιατί πλέον φορριζω όλο το βράδυ ώστε να το δουλέψω όλη μέρα και δεύτερον με κούρασε να ψυριζω τα πάντα.

Θοδωρής

Και μένα υπάρχουν μέρες που μένει κ στο 0 αλλά το πολύ μέχρι 2%. Βέβαια τα Έχω όλα κλειστά..
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Εγώ το βράδυ φορτιζω οπότε δεν ξέρω.

Πάντως η lollipop μια χαρά είναι προς το παρόν

Ξαναπερασα την 5.0.1 γιατι αφου το περασε ενας φιλος διπλα μου, κολλησε στο πρασινο HTC σημα (οπως και εμενα) για αρκετα λεπτα και αφου του ξεκολλησε χωρις να κανει τιποτα ολα δουλευαν ρολοι... Η ολη διαδικασια ηταν πανω απο 10 λεπτα και με εβαλε σε σκεψεις... Θυμηθηκα οτι εγω ειχα κανει βιαια reset (και τα 3 κουμπια πατημενα για ωρα) εκεινη τη στιγμη (που κολλαει στο σημα) νομιζοντας οτι ειχε κολλησει το κινητο, και ισως γιαυτο ειχα ολα αυτα τα προβληματα.

Αφου λοιπον πηρα κουραγιο με αυτο που ειδα ειπα να δοκιμασω ξανα.

Ειχα στησει μαμα την 4.4.4 απο το μηδεν (χωρις restore απο παλιο backup) και περασα εκ νεου την 5.0.1 με αναβαθμιση (οπως ηταν χωρις καθαρισμα με το αυτοματο htc restore) και αφου δεν πειραξα τιποτα οσο και αν φαινοταν κολλημενο, ολα λειτουργουν μια χαρα.

Η βιασυνη μου εφταιγε! Μαθημα εληφθει!!!

ΥΓ. Μετα απο μια επανεκινηση, μια απο τα ιδια. Δεν λειτουργουν μεσω wifi: Twitter, cosmote cost control, geegbench3, newsbeast, AthensBook, tavla... και η λιστα μεγαλωνει οσο τεσταρω. Δεν καταλαβαινω γιατι...

Edited by eNeRGy

Γιατί τέτοιες διάφορες ρε παιδιά;

Πολλά παίζουν ρόλο. Από πόσες και ποιες εφαρμογές συγχρονίζονται στο παρασκήνιο μέχρι αν έχει καλό σήμα δικτύου στο κομοδίνο μας.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πολλά παίζουν ρόλο. Από πόσες και ποιες εφαρμογές συγχρονίζονται στο παρασκήνιο μέχρι αν έχει καλό σήμα δικτύου στο κομοδίνο μας.

Το θέμα είναι όταν το έχω σε airplane mode γιατί να χάνει 3-5%?

Το θέμα είναι όταν το έχω σε airplane mode γιατί να χάνει 3-5%?

Γιατί απλά κάποιες εφαρμογές ξυπνούν.

Κάθε συσκευή απο την στιγμή που φορτώνεται με διαφορετικές εφαρμογές, έχει και διαφορετική συμπεριφορά στην αυτονομία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιατί απλά κάποιες εφαρμογές ξυπνούν.

Κάθε συσκευή απο την στιγμή που φορτώνεται με διαφορετικές εφαρμογές, έχει και διαφορετική συμπεριφορά στην αυτονομία.

Βλέποντας το power στο μενού σε κλειστή οθόνη το 25% είναι το Google play services...από εκεί και πέρα στο GSam kernel και Android OS μαζί είναι στο 29%

Edited by hgemwn

Πάντως στο xda αναφέρουν κάποιο θέμα με corrupted mp3 τις κάρτας μνήμης,χωρίς sd χάνεται λιγότερο ??

Όταν βρω χρόνο θα κάνω ένα scan και θα σας πω..

Edited by andrewk

Χτες έβαλα την lollipop. Σήμερα εμφανίστηκαν τα πρώτα προβληματάκια. Δεν μου συνδεόταν στα Wi-Fi και δεν μετέφερε ήχο σε ένα Bluetooth. Μετά από επανεκκίνηση έφτιαξε το Wi-Fi. Το Bluetooth δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Επίσης η μπαταρία είναι αρκετά χειρότερη νομίζω. Ίσως του κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Είναι τελείως μαμά.

Χτες έβαλα την lollipop. Σήμερα εμφανίστηκαν τα πρώτα προβληματάκια. Δεν μου συνδεόταν στα Wi-Fi και δεν μετέφερε ήχο σε ένα Bluetooth. Μετά από επανεκκίνηση έφτιαξε το Wi-Fi. Το Bluetooth δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Επίσης η μπαταρία είναι αρκετά χειρότερη νομίζω. Ίσως του κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Είναι τελείως μαμά.

Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχω κανένα πρόβλημα σε Wi-Fi BT.

Για την αυτονομία τα έχουμε πει. Είναι 10-15% κάτω και συμβαίνει το ίδιο σε όλες τις συσκευές που έχει γίνει αναβάθμιση σε lollipop.

Ελπίζω η Google να το διορθώσει στην 5.1

Κατά τα άλλα το Μ8 μου παραμένει εξαιρετικά smooth και γρήγορο σε σημείο που να διερωτώμαι αν υπάρχει πραγματικός λόγος να το αλλάξω με κάτι νεότερο.

Παιχνίδια δεν παίζω, τις εφαρμογές τις ανοίγει πριν προλάβω να πάρω το δάχτυλο μου από το εικονίδιο τους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Με καθαρή εγκατάσταση δεν έχω κανένα πρόβλημα σε Wi-Fi BT.

Για την αυτονομία τα έχουμε πει. Είναι 10-15% κάτω και συμβαίνει το ίδιο σε όλες τις συσκευές που έχει γίνει αναβάθμιση σε lollipop.

Ελπίζω η Google να το διορθώσει στην 5.1

Κατά τα άλλα το Μ8 μου παραμένει εξαιρετικά smooth και γρήγορο σε σημείο που να διερωτώμαι αν υπάρχει πραγματικός λόγος να το αλλάξω με κάτι νεότερο.

Παιχνίδια δεν παίζω, τις εφαρμογές τις ανοίγει πριν προλάβω να πάρω το δάχτυλο μου από το εικονίδιο τους.

Εδώ που τα λέμε μια 2ετια άνετα την βγάζουμε με τις ναυαρχίδες του 14(m8/z2/z3/s5)αν το δούμε ψυχρά και χωρίς να εισχωρεί το μικρόβιο της αλλαγής.

Το 64bit στο android θέλει ακόμα πολύ δουλειά εδώ βλέπεις η Google ακολουθεί τα χνάρια της Apple και να θες 6-9 μήνες έως δώσει άψογη έκδοση λειτουργικό και από την άλλη οι εφαρμογές θέλουν και αυτοί ένα σεβαστό παρομοιο χρονικο διάστημα( έως δούμε μια αξιοποίηση της νέας αρχιτεκτονικής)

Ούτε και εγώ παιχνίδια παίζω,ουτε εχω την απαίτηση να κάνω επεξεργασία βίντεο στο κινητο,αρα μια χαρά με καλύπτει το z3 αντικειμενικά να το δούμε και εχω πολλές αμφιβολίες αν θα βγει καλύτερη συσκευή συνολικά που να με κάνει να πω shut up and take my money και να απαρνηθω την παρόν συσκευή μου.

Μόνο το μικρόβιο της αλλαγής και τίποτα άλλο θα με κάνει αν με κάνει να κάνω αλλαγη.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εδώ που τα λέμε μια 2ετια άνετα την βγάζουμε με τις ναυαρχίδες του 14(m8/z2/z3/s5)αν το δούμε ψυχρά και χωρίς να εισχωρεί το μικρόβιο της αλλαγής.

Το 64bit στο android θέλει ακόμα πολύ δουλειά εδώ βλέπεις η Google ακολουθεί τα χνάρια της Apple και να θες 6-9 μήνες έως δώσει άψογη έκδοση λειτουργικό και από την άλλη οι εφαρμογές θέλουν και αυτοί ένα σεβαστό παρομοιο χρονικο διάστημα( έως δούμε μια αξιοποίηση της νέας αρχιτεκτονικής)

Ούτε και εγώ παιχνίδια παίζω,ουτε εχω την απαίτηση να κάνω επεξεργασία βίντεο στο κινητο,αρα μια χαρά με καλύπτει το z3 αντικειμενικά να το δούμε και εχω πολλές αμφιβολίες αν θα βγει καλύτερη συσκευή συνολικά που να με κάνει να πω shut up and take my money και να απαρνηθω την παρόν συσκευή μου.

Μόνο το μικρόβιο της αλλαγής και τίποτα άλλο θα με κάνει αν με κάνει να κάνω αλλαγη.:p

Αυτό που συνέβη με την lollipop δεν είναι και πολύ πρωτότυπο. Ας θυμηθούμε την πρώτη υλοποίηση της 4 με την ice cream που ήταν μια κάκιστη έκδοση και την βελτίωση που έφερε η 4.1.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αυτό που συνέβη με την lollipop δεν είναι και πολύ πρωτότυπο. Ας θυμηθούμε την πρώτη υλοποίηση της 4 με την ice cream που ήταν μια κάκιστη έκδοση και την βελτίωση που έφερε η 4.1.

Αυτό ακριβώς.

Ανέχθηκα μερικώς τα καπρίτσια της Apple(που κακώς αναβάθμισα στην 8 και αχρηστευτικε η συσκευή)δεν θα το κάνω με την Google να γίνω beta tester.

Όταν βγει η 5.1 τότε θα αναβαθμίσω, δεν θα βιαστω καθόλου

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γιατί τί το κακό έχει η 5.0.1 στο κινητό μας;. Απλά θέλει εφόσον την περάσει κάποιος να κάνει εκκαθάριση δεδομένων.

Σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ η lollipop. Ειδικά τα notifications είναι φοβερά λειτουργικά. Από εκεί και πέρα όμως, δεν είδα αυτό που υπόσχονταν για παναλαφρο λειτουργικό που θα τρέχει άνετα σε συσκευές με 512 mb ram, όταν ή διαχείριση δεν είναι καλύτερη απ αυτή της προηγούμενης έκδοσης.

Σίγουρα λοιπόν, χρειάζεται βελτιώσεις. Βεβαίως καμία σχέση με τα προβλήματα του ios 8.

Τουλάχιστον στο Μ8 και στο S4 που έχω, δεν υπάρχουν προβλήματα η εκπτώσεις στην ταχύτητα και το smoothness όπως πχ στο Air μου.

@Alextrela

Άλεξ την προηγούμενη χρονιά άλλαξα αρκετές συσκευές και δεν είδα κατι σημαντικό στην καθημερινότητα μου.

Για να πάω σε κάτι άλλο φέτος, θα πρέπει να με ενθουσιάσει πολύ.

Να σου δώσω να καταλάβεις οι δυνατότητες του S-Pen στο Ν4 προσφέρουν πολύ περισσότερα στην χρήση μου απ ότι ένας νέος επεξεργαστής και μια καλύτερη κάμερα.

Μια και ανέφερα την κάμερα, από την στιγμή που και πάλι θα κουβαλάω ψηφιακή η το S4 zoom στις εκδρομές η σε κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν με πολύ νοιάζει η κάμερα στο κινητό.

Ευτυχώς με το Μ8 εκεί που χρειάζομαι την κάμερα του κινητού μου δίνει αυτό που θέλω.

Γιατί τί το κακό έχει η 5.0.1 στο κινητό μας;. Απλά θέλει εφόσον την περάσει κάποιος να κάνει εκκαθάριση δεδομένων.

οχι απαραιτητα,εγω την περασα χωρις κανενα wipe και δεν εχω κανενα προβλημα.ουτε με το wifi,ουτε εφαρμογες κρασαρουν.οσο για τη μπαταρια μια μικρη πτωση ειναι γενικο προβλημα της lollipop που θεωρητικα θα λυθει στην 5.1 το μαρτιο.

πολλες φορες προβληματα δημιουργουνται απο εφαρμογες που δεν τις αναβαθμισαν σωστα να ειναι συμβατες με lollipop,τυπου facebook ας πουμε.εγω γενικα ειμαι ικανοποιημενος,η htc εκανε καλυτερη προσαρμογη της lollipop στο m8 απ οτι η google στα nexus που εχουν τρελα προβληματα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Για πέραστε.... HTC ONE M9 απο 09/04/15

https://www.cyberport.de/htc-one-m9-gun-metal-gray-android-smartphone-A417-1AM_1198.html

Android 5.0 Lollipop

2 GHz Octa-core processor (Snapdragon 810), 32 GB of internal memory

3GB RAM

12.8 cm (5.0 inch) display, 1080 x 1920 pixels

20 megapixel camera, 4.0 MP front camera pixels Ultra, photo light

Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.1, UMTS, LTE, NFC, DLNA

Edited by geovass

Για πέραστε....

https://m.cyberport.de/suchergebnis?query=HTC+One+M9+gun-metal+gray+Android+Smartphone&userInput=htc+one+m9&queryFromSuggest=true

WITHOUT SIM lock, WITHOUT branding, Android 5.0 Lollipop2 GHz Octa-core processor, 32 GB of internal memory12.8 cm (5.0 inch) display, 1080 x 1920 pixels20 megapixel camera, 4.0 MP front camera pixels Ultra, photo lightWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.1, UMTS, LTE, NFC, DLNA

πολλα τα λεφτα Αρη

Δημήτρης

XS Max 512gb.