Stoupi Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Παρατήρησε κάποιος πολυ χαμηλό φωτισμό στη επιλογή "αυτόματο" σε όλους τους φωτισμού; Χαμηλό εξωτερικό φωτισμό και ηλιοφάνεια. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Έχεις τικάρει το nuplayer ;. Αν ναι ξετίκαρε το και πες μας Φιλε μου σε μενα απευθυνεσε;Αν ναι δεν ξερω που ειναι αυτο και τι κανει... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Την κάρτα SIM που χρησιμοποιείς την έχεις κόψει από κανονική ή έχεις κάνει αντικατάσταση σε nano? Εάν μπορείς δοκίμασε μια άλλη. Όχι πήρα καινούργια Cosmote. την πήγα πίσω και απαίτησα καινούρια. Με το που έβαλα την καινούρια μετά απο 10 λεπτά το ίδιο. Την έβγαλα, την τοποθέτησα ξανά με πιό προσοχή και απο χθές αργά το βράδυ όλα καλά. Πάντως σε σύγκριση με ενός φίλου που έχει κάρτα sim Vodafone φαίνεται ελάχιστα πιο λεπτή στο πάχος. Για καλού κακού βέβαια απο το κατάστημα που το πήρα θα μου παραγγείλει ένα καινούριο sim tray, πιο πολυ για ψυχολογικούς λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Φιλε μου σε μενα απευθυνεσε;Αν ναι δεν ξερω που ειναι αυτο και τι κανει... Μπες στις ρυθμισεις του messenger και κλεισε τους ηχους Αυτο λυνει το προβλημα με το κολλημα που θες! Εμενα σκαλωνε και το facebook και εκλεισα και εκει τους ηχους...πανε σφαιρα και τα 2 τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ρε παιδια μια ερωτηση...παω να κατεβασω νουσικη στην sd meso bitorrent και ενω κατεβαινει κανονικα δεν την βρισκκω στον native player της συσκευης παρα μονο στην library του app..Τι κανω λαθος? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μπες στις ρυθμισεις του messenger και κλεισε τους ηχους Αυτο λυνει το προβλημα με το κολλημα που θες! Εμενα σκαλωνε και το facebook και εκλεισα και εκει τους ηχους...πανε σφαιρα και τα 2 τωρα :) Το ίδιο κι εγω. Χωρίς τους ήχους πάει σφαίρα. Να πω ότι είναι καθαρά πρόβλημα της εφαρμογής στην συμβατότητα με το lollipop. Στο galaxy S4, αν έχεις ενεργοποιημενους τους ήχους, δεν μπορείς να κάνεις κλήση μέσω FB messenger. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Το ίδιο κι εγω. Χωρίς τους ήχους πάει σφαίρα. Να πω ότι είναι καθαρά πρόβλημα της εφαρμογής στην συμβατότητα με το lollipop. Στο galaxy S4, αν έχεις ενεργοποιημενους τους ήχους, δεν μπορείς να κάνεις κλήση μέσω FB messenger. ακριβως! εγω και στην εφαρμογη του facebook ειχα κολλημα, ειδικα οταν παταγες για ανανεωση των ενημερωσεων....εκλεισα και εκει τους ηχους και ολα κομπλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Άρα προχωράμε στο update? Όλα καλά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Βγήκε update για το h/k mod για lollipop.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια το blinkfeed τραβαει πολυ μπαραρια; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Βγήκε update για το h/k mod για lollipop.. Τι εννοείς φίλε μου h/k mod ? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Τι εννοείς φίλε μου h/k mod ? Harman kardon λογικά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια το blinkfeed τραβαει πολυ μπαραρια; Όχι... Αν το βλέπεις να έχει μεγάλο ποσοστό είναι επειδή στις τελευταίες εκδόσεις Sense η HTC ονομάζει Blinkfeed όλον τον launcher της και όχι μόνο τις "ειδήσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Προσωπικά ξετίκαρα το nuplayer χωρίς να πειράξω τους ήχους σε Facebook/Messenger και όλα δουλεύουν ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Προσωπικά ξετίκαρα το nuplayer χωρίς να πειράξω τους ήχους σε Facebook/Messenger και όλα δουλεύουν ρολόι Το δοκιμασα μολις...δεν κολλαει πλεον. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ θα βρείτε μαύρο splash screen και μαύρα boot και down animations.. http://www.dmonium.com/downloads/htc/android/m8/splash.png splash screen boot animation (flashable) Το splash το περνάτε από fastboot με την εντολή: fastboot oem rebootRUU fastboot flash zip splash_m8_inverted_powered.zip Edited February 18, 2015 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια δυο βοηθειες...Δεν μπορω να βγαλω την δονηση απο το κανονικο προφιλ ηχου ..δεν βρισκω την επιλογη πουθενα... Και δευτερον δεν μπορω να κατεβασω τραγουδια στην sd μεσω bittorent ..παιζουν μονο στhn library toy app..καμμια βοηθεια? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια δυο βοηθειες...Δεν μπορω να βγαλω την δονηση απο το κανονικο προφιλ ηχου ..δεν βρισκω την επιλογη πουθενα... Και δευτερον δεν μπορω να κατεβασω τραγουδια στην sd μεσω bittorent ..παιζουν μονο στhn library toy app..καμμια βοηθεια? Ρυμίσεις > Ήχος και ειδοποίηση > Δόνηση κι εκεί ξετικάρεις την Ανάδραση με δόνηση για τις κλήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ρυμίσεις > Ήχος και ειδοποίηση > Δόνηση κι εκεί ξετικάρεις την Ανάδραση με δόνηση για τις κλήσεις. Ευχαριστω και για το αλλο? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Πόσο % σας χάνει το βράδυ;;Εμένα χάνει περίπου 7% Δεν είναι παρά πολύ;;Όταν το ξαναείχα παλιά σε kit Kat αν θυμάμαι καλά γύρω στο 2% έχανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Πόσο % σας χάνει το βράδυ;;Εμένα χάνει περίπου 7% Δεν είναι παρά πολύ;;Όταν το ξαναείχα παλιά σε kit Kat αν θυμάμαι καλά γύρω στο 2% έχανε.. 1 με 2 % είμαι κ πάλι με lollipop Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πόσο % σας χάνει το βράδυ;;Εμένα χάνει περίπου 7% Δεν είναι παρά πολύ;;Όταν το ξαναείχα παλιά σε kit Kat αν θυμάμαι καλά γύρω στο 2% έχανε.. 1 με 2 % είμαι κ πάλι με lollipop Και μενα περιπου 5-7% χανει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Και μενα περιπου 5-7% χανει :( Σήμερα για παράδειγμα έχασε 6% σε 8 ώρες,στο gsam Δεν είδα κάποιο wakelock,οι υπόλοιποι Πόσο μπαταρία χάνεται περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 και εμενα σε airplane mode εχω δει απο 0% (προχτες εγινε αυτο και μονο μια φορα!!!)και τις περισσοτερες φορες απο 4%-7%...αλλα και με κιτ κατ τοσο εχανε πανω κατω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 2%-4% τα πάντα όλα ανοικτά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts