Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησε κάποιος πολυ χαμηλό φωτισμό στη επιλογή "αυτόματο" σε όλους τους φωτισμού; Χαμηλό εξωτερικό φωτισμό και ηλιοφάνεια.
3>4

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις τικάρει το nuplayer ;. Αν ναι ξετίκαρε το και πες μας

Φιλε μου σε μενα απευθυνεσε;Αν ναι δεν ξερω που ειναι αυτο και τι κανει...

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Την κάρτα SIM που χρησιμοποιείς την έχεις κόψει από κανονική ή έχεις κάνει αντικατάσταση σε nano? Εάν μπορείς δοκίμασε μια άλλη.

Όχι πήρα καινούργια Cosmote. την πήγα πίσω και απαίτησα καινούρια. Με το που έβαλα την καινούρια μετά απο 10 λεπτά το ίδιο. Την έβγαλα, την τοποθέτησα ξανά με πιό προσοχή και απο χθές αργά το βράδυ όλα καλά. Πάντως σε σύγκριση με ενός φίλου που έχει κάρτα sim Vodafone φαίνεται ελάχιστα πιο λεπτή στο πάχος. Για καλού κακού βέβαια απο το κατάστημα που το πήρα θα μου παραγγείλει ένα καινούριο sim tray, πιο πολυ για ψυχολογικούς λόγους.

Φιλε μου σε μενα απευθυνεσε;Αν ναι δεν ξερω που ειναι αυτο και τι κανει...

Μπες στις ρυθμισεις του messenger και κλεισε τους ηχους

Αυτο λυνει το προβλημα με το κολλημα που θες!

Εμενα σκαλωνε και το facebook και εκλεισα και εκει τους ηχους...πανε σφαιρα και τα 2 τωρα :)

Ρε παιδια μια ερωτηση...παω να κατεβασω νουσικη στην sd meso bitorrent και ενω κατεβαινει κανονικα δεν την βρισκκω στον native player της συσκευης παρα μονο στην library του app..Τι κανω λαθος?

Μπες στις ρυθμισεις του messenger και κλεισε τους ηχους

Αυτο λυνει το προβλημα με το κολλημα που θες!

Εμενα σκαλωνε και το facebook και εκλεισα και εκει τους ηχους...πανε σφαιρα και τα 2 τωρα :)

Το ίδιο κι εγω. Χωρίς τους ήχους πάει σφαίρα.

Να πω ότι είναι καθαρά πρόβλημα της εφαρμογής στην συμβατότητα με το lollipop.

Στο galaxy S4, αν έχεις ενεργοποιημενους τους ήχους, δεν μπορείς να κάνεις κλήση μέσω FB messenger.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το ίδιο κι εγω. Χωρίς τους ήχους πάει σφαίρα.

Να πω ότι είναι καθαρά πρόβλημα της εφαρμογής στην συμβατότητα με το lollipop.

Στο galaxy S4, αν έχεις ενεργοποιημενους τους ήχους, δεν μπορείς να κάνεις κλήση μέσω FB messenger.

ακριβως!

εγω και στην εφαρμογη του facebook ειχα κολλημα, ειδικα οταν παταγες για ανανεωση των ενημερωσεων....εκλεισα και εκει τους ηχους και ολα κομπλε!!!

Παιδια το blinkfeed τραβαει πολυ μπαραρια;

Όχι... Αν το βλέπεις να έχει μεγάλο ποσοστό είναι επειδή στις τελευταίες εκδόσεις Sense η HTC ονομάζει Blinkfeed όλον τον launcher της και όχι μόνο τις "ειδήσεις".

Προσωπικά ξετίκαρα το nuplayer χωρίς να πειράξω τους ήχους σε Facebook/Messenger και όλα δουλεύουν ρολόι

Προσωπικά ξετίκαρα το nuplayer χωρίς να πειράξω τους ήχους σε Facebook/Messenger και όλα δουλεύουν ρολόι

Το δοκιμασα μολις...δεν κολλαει πλεον.

Ευχαριστω!

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ θα βρείτε μαύρο splash screen και μαύρα boot και down animations..

http://www.dmonium.com/downloads/htc/android/m8/splash.png

splash screen

boot animation (flashable)

Το splash το περνάτε από fastboot με την εντολή:

fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip splash_m8_inverted_powered.zip

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδια δυο βοηθειες...Δεν μπορω να βγαλω την δονηση απο το κανονικο προφιλ ηχου ..δεν βρισκω την επιλογη πουθενα...

Και δευτερον δεν μπορω να κατεβασω τραγουδια στην sd μεσω bittorent ..παιζουν μονο στhn library toy app..καμμια βοηθεια?

Παιδια δυο βοηθειες...Δεν μπορω να βγαλω την δονηση απο το κανονικο προφιλ ηχου ..δεν βρισκω την επιλογη πουθενα...

Και δευτερον δεν μπορω να κατεβασω τραγουδια στην sd μεσω bittorent ..παιζουν μονο στhn library toy app..καμμια βοηθεια?

Ρυμίσεις > Ήχος και ειδοποίηση > Δόνηση κι εκεί ξετικάρεις την Ανάδραση με δόνηση για τις κλήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ρυμίσεις > Ήχος και ειδοποίηση > Δόνηση κι εκεί ξετικάρεις την Ανάδραση με δόνηση για τις κλήσεις.

Ευχαριστω και για το αλλο?

Πόσο % σας χάνει το βράδυ;;Εμένα χάνει περίπου 7% Δεν είναι παρά πολύ;;Όταν το ξαναείχα παλιά σε kit Kat αν θυμάμαι καλά γύρω στο 2% έχανε..

Πόσο % σας χάνει το βράδυ;;Εμένα χάνει περίπου 7% Δεν είναι παρά πολύ;;Όταν το ξαναείχα παλιά σε kit Kat αν θυμάμαι καλά γύρω στο 2% έχανε..

1 με 2 % είμαι κ πάλι με lollipop

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

1 με 2 % είμαι κ πάλι με lollipop

Και μενα περιπου 5-7% χανει :(

Και μενα περιπου 5-7% χανει :(

Σήμερα για παράδειγμα έχασε 6% σε 8 ώρες,στο gsam Δεν είδα κάποιο wakelock,οι υπόλοιποι Πόσο μπαταρία χάνεται περίπου;

και εμενα σε airplane mode εχω δει απο 0% (προχτες εγινε αυτο και μονο μια φορα!!!)και τις περισσοτερες φορες απο 4%-7%...αλλα και με κιτ κατ τοσο εχανε πανω κατω...