kollatos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Δυστυχώς καμία διαφορά με την εφαρμογή αυτή... Πάμε arvato αναγκαστικά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Εγώ πάντως το βρήκα μέσα σε 2 λεπτά.. :whistle: Εδώ το link: http://www.appjenny.com/Android/App/de.jannux.switchledon και σου επισυνάπτω και το αρχείο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Δεν κάνει τίποτα φίλε μου..εύχομαι μόνο να πάρεις γρήγορα πίσω τη συσκευή σου Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mandagor Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά, Ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να αφαιρεθούν οι εφαρμογές της vodafone από το HTC one M8; Έχω βρει ένα σε silver αλλά είναι vodafone και δε ξέρω αν επηρεάζουν στη ταχύτητα ή στη μνήμη κλπ... Η Διαφορά με το unbranded είναι περίπου 50 ευρώ και δε ξέρω τι να διαλέξω (αξίζουν τα 50 επιπλέον για undbranded;) Δε με ενδιαφέρει αν έχει κάποιο splash screen στην εκκίνηση παρά μόνο τι σόι εφαρμογές είναι αυτές και πόσους πόρους τρώνε(αν τρώνε) Ευχαριστώ, Παράθεση motorola startac 130(1997)-->Nokia 3210(1999)-->Nokia 6310(2001)-->SonyEricsson T610(2004)-->Sony Ericsson S500(2007)-->Sony Ericsson K800i(2007)-->Samsung i900 Omnia(2008)-->iphone 4(2010)-->???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εγώ πάντως το βρήκα μέσα σε 2 λεπτά.. :whistle: Εδώ το link: http://www.appjenny.com/Android/App/de.jannux.switchledon και σου επισυνάπτω και το αρχείο.. Σε ευχαριστώ :O:O Από το κινητό είχα θέμα με τους downloaders! Αλλά δυστυχώς τίποτα. Αύριο το πρωί θα πάω ο ίδιος στην arvato! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 ειπα να δοκιμασω τον παλιο,καλο μου νοβα.ειναι οντως μη εφικτο να χρησιμοποιησω παλι τον καιρο και το ημερολογιο της htc? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 ειπα να δοκιμασω τον παλιο,καλο μου νοβα.ειναι οντως μη εφικτο να χρησιμοποιησω παλι τον καιρο και το ημερολογιο της htc? Όντως...Μόνο σε sense φίλε μου... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Αν θες μπορείς να βάλεις ez weather που έχει ωραίο widget και ημερολόγιο της Google ή sunrise.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 τα ξερω αυτα,αλλα ηλπιζα να μπορουσα να βαλω της htc Που ειναι πολυ βολικα..κριμα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Κάνα νεο ρε παιδιά απο το γλειφιτζουρι?? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Κάνα νεο ρε παιδιά απο το γλειφιτζουρι?? μεχρι 2 φλεβαρη θα την εχουμε...σημερα διαβασα within 1-2 weeks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 μεχρι 2 φλεβαρη θα την εχουμε...σημερα διαβασα within 1-2 weeks... Όχι πως τη χρειάζεται το κιν αλλά έτσι για να λέμε!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) 1.Σε τι φορματ εχετε την SD καρτα σας?Εχετε 1 ή 2 partitions? 2.Χρησιμοποιειτε την εφαρμογη Link2SD ή ειναι περιττη και δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο το μενου των ρυθμισεων για μετακινηση των apps?(Σε rooted κινητο). 3.Ποιο weather-clock widget προτεινετε για sense rom?(MaximusHD).Μου αρεσε πολυ το SenseV2Flip clock weather...το original ειναι καπως πολυ απλο...τρωει παραπανω πορους ενα εξτρα ρολοι?Διοτι μου τρωει 12,4MB στη διαχειριση εργασιων... 4.Στη διαχειριση εργασιων φαινονται καποιες εργασιες που τρωνε μνημη,οπως:Speak,Υπηρεσιες google play,Google Play Store,SenseV2flipclock,HtcService Pack,Htc DM,Δημιουργια αντιγραφων,Ηtc Εναρξη...και καποιες αλλες με το πρασινο ανθρωπακι.Ειναι safe τα τις "πεταξω μονιμα" και αν ναι ποιες και με ποιο τροπο το εχετε κανει εσεις? 5.Διαβασα για το Nlp Unbounce(Xposed module).το χρησιμοποιει καποιος?Ειναι για να χαμηλωσουμε την καταναλωση απο το GooglePlay Services... Ευχαριστω... Edited January 9, 2015 by Tankwart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μια ερωτηση εχω να θεσω...στις εφαρμογες facebook και messenger δεν μου αναβει το κοκκινο στρογγυλο εικονιδιο με τον αριθμο των ειδοποιησεων...διορθωνεται καπως αυτο με καποια ρυθμιση απο το τηλ γνωριζει κανεις διοτι στο samsung δεν ειχα θεμα. Νομιζω οτι αυτο δυστηχως δεν υπαρχει στα htc.μηπως ξερει καποις κατι αλλο γιατι ειναι οντως πολυ χρησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Νομίζω πως γίνεται αν αλλάξεις τον launcher αλλά δεν θελω...δοκίμασα κ το notyfer αλλά τζίφος.αν γνωρίσει κάποιος κάποια λύση για το θέμα ας τη μοιραστεί μαζί μας Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Τι browser χρησιμοποιείτε;τον default ή κάποιον άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Τι browser χρησιμοποιείτε;τον default ή κάποιον άλλον; Δοκίμασε τον cm είναι παναλαφρος και πολύ γρήγορος και πολύ μικρος Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Εγώ στοκ και chrome Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Η dev edition πήρε lollipop σήμερα. Σιγά σιγά κι εμείς :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Η dev edition πήρε lollipop σήμερα. Σιγά σιγά κι εμείς :) Στο gsm arena λέει η dev και η unlocked,τα δικά μας θεωρούνται unlocked; Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Είδατε πόσο γρήγορο είναι με το lollipop? Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος αλλος λόγος να αλλάξουμε το Μ8 πέρα απ οτι κάποιοι βαριούνται το ίδιο τηλέφωνο μετά από ένα χρόνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Είδατε πόσο γρήγορο είναι με το lollipop? Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος αλλος λόγος να αλλάξουμε το Μ8 πέρα απ οτι κάποιοι βαριούνται το ίδιο τηλέφωνο μετά από ένα χρόνο. Εγώ πάντως προερχόμενος από νεξους Με την λολιποπ ήταν άλλο κινητό... Οπότε γιατί να μην είναι ακόμα καλύτερο το one? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως προερχόμενος από νεξους Με την λολιποπ ήταν άλλο κινητό... Οπότε γιατί να μην είναι ακόμα καλύτερο το one? Επίσης το αλλάζουν για να παρουν το m9... Κάτι άσχετο... Είμαι ανάμεσα σε baseus και Bugatti pouch... η baseus όπως είδα είναι αρκετά λεπτή και μου άρεσε αλλά εξίσου και η Bugatti αλλά φοβάμαι μην προκαλέσει τίποτα σημάδια από το βάλε βγάλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εγώ πάντως προερχόμενος από νεξους Με την λολιποπ ήταν άλλο κινητό... Οπότε γιατί να μην είναι ακόμα καλύτερο το one? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το αλλάζουν για να παρουν το m9... Κάτι άσχετο... Είμαι ανάμεσα σε baseus και Bugatti pouch... η baseus όπως είδα είναι αρκετά λεπτή και μου άρεσε αλλά εξίσου και η Bugatti αλλά φοβάμαι μην προκαλέσει τίποτα σημάδια από το βάλε βγάλε... Απο τελη Οκτώβρη είμαι με bugatti pouch. Εχω καταευχαριστηθει το τηλέφωνο. Πλέον εχω ξεθαρρεψει και το ακουμπάω παντού χωρίς θήκη επειδη δεν μ αρεσει να βαζω το pouch στο τραπέζι. Τις περισσότερες φορές το εχω χωρις την θηκη στην τσέπη μου. Τελικά ειναι πολυ πιο ανθεκτικό σε γρατσουνιές απ οτι νομίζουμε. Αρκει να μην πέσει κάτω γιατί εκεί δεν το σωζει ουτε η dot view. Του εχω μονο ενα glass protector όχι τόσο για γρατσουνιές αλλά κυρίως γιατί σώζει σε πολλές περιπτώσεις το κρύσταλλο της οθόνης στις πτώσεις. Γενικά είναι πολύ πιο ανθεκτικό απο το iphone 5s που είχα πριν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPITHAS1 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπερα σε ολους.χρειαζομαι βοήθεια. Μου ηρθε σημερα το m8 απο γερμανια και δεν εχει ελληνικό μενου.Εβαλα την sim εκανα factory reset αλλα δεν βγαζει ελληνικό μενου.τι αλλο μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Απο τελη Οκτώβρη είμαι με bugatti pouch. Εχω καταευχαριστηθει το τηλέφωνο. Πλέον εχω ξεθαρρεψει και το ακουμπάω παντού χωρίς θήκη επειδη δεν μ αρεσει να βαζω το pouch στο τραπέζι. Τις περισσότερες φορές το εχω χωρις την θηκη στην τσέπη μου. Τελικά ειναι πολυ πιο ανθεκτικό σε γρατσουνιές απ οτι νομίζουμε. Αρκει να μην πέσει κάτω γιατί εκεί δεν το σωζει ουτε η dot view. Του εχω μονο ενα glass protector όχι τόσο για γρατσουνιές αλλά κυρίως γιατί σώζει σε πολλές περιπτώσεις το κρύσταλλο της οθόνης στις πτώσεις. Γενικά είναι πολύ πιο ανθεκτικό απο το iphone 5s που είχα πριν. Εγώ έχω την θήκη που έρχεται μαζί αλλά μέσα στο σπίτι την βγάζω και πραγματικά η αίσθηση είναι καλύτερη και από iPhone κατά την γνώμη μου... Αλλά βάλε βγάλε έχει ξεχειλώσει και γιαυτό είμαι σε αναζήτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ποια bugatti εχεις?ενδιαφερομαι.. εχω ενα θεμα τις 2 τελευταιες μερες,κατι μου τρωει ανεξηγητα τη μπαταρια.νομιζω οτι ειναι το gmail app,δε τραβαει ευκολα τα νεα μειλ.εχει τυχει σε καποιον? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts