Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς εγώ χρησιμοποιώ το xposed και δεν μπορώ να το αφήσω για την ώρα οπότε είμαι αναγκαστικά σε dalvik..

Για κάποιον όμως που δεν το χρησιμοποιεί θα πρότεινα art με κλειστά τα μάτια.. Απλά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη στο M8

μιας και δεν το έχω δουλέψει με art καθόλου.

Σήμερα πάντως πέρασα στο Nexus 7 που έχω, AOSP 5.0 οπότε αναγκαστικά θα δουλέψω art εκεί για να το δοκιμάσω κιόλας.

Και πριν προτρέξουν μερικοί, ναι ξέρω ότι μιλάμε για διαφορετικές συσκευές οπότε δεν θα προβώ σε σύγκριση.. :p

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι στην φωτεινότητα της οθόνης και στην ευκρίνεια της!Δείχνει πιο φωτεινή με art παρότι δεν άλλαξα τη ρύθμιση της φωτεινότητας!Επίσης χρησιμοποιεί και λιγότερη μνήμη!Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής είναι η μπαταρία που καταναλώνεται πιο γρήγορα!Θα δω στην πορεία Γιατί είναι υπό εξέλιξη η art απ ότι διάβασα και έχει γίνει αναφορά για κάποια reboot!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με viber hangouts;

Τώρα τελευταία και ειδικά από την μέρα που ήλθα στην Ελλάδα έχω πρόβλημα. Οι κλήσεις ειναι χάλια ενώ την ίδια ώρα μέσω iPad μιλάω τελεια.

Ακόμα και με τον FB messenger η κλήση ειναι κακή.

Ξαναπέρασα το viber, το ενεργοποίησα με τον ελληνικό μου αριθμό αλλά τα ίδια.

Στο the hangouts δεν ακούω τίποτα και δεν με ακούν.

Θα δοκιμάσω αύριο με 3G και αν κάνει το ίδιο, θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών.

Χρησιμοποιώ πολύ αυτές τις εφαρμογές για ομιλία γιατί ζω στο εξωτερικό. Μέχρι σε αλλαγή τηλεφωνούν μπορω να φτάσω αν δεν δουλεύουν σωστά έξω αιτίας της συσκευής.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα δοκιμάσω αύριο με 3G και αν κάνει το ίδιο, θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών.

Χρησιμοποιώ πολύ αυτές τις εφαρμογές για ομιλία γιατί ζω στο εξωτερικό. Μέχρι σε αλλαγή τηλεφωνού μπορω να φτάσω αν δεν δουλεύουν σωστά έξω αιτίας της συσκευής.

'Ελα παραδέξου το Κώστα σε "τρώει" για το Ν4 τώρα που ήρθες Ελλάδα....:lol:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

'Ελα παραδέξου το Κώστα σε "τρώει" για το Ν4 τώρα που ήρθες Ελλάδα....:lol:

Μπα καθόλου Γιάννη. Το Μ8 το λατρεύω. Ακόμα δεν μου έχει μπει το μικρόβιο της αλλαγής.

Απλά μου φαίνεται περίεργο αυτό που συμβαίνει.

Περιμένω να μου πουν τα παιδιά εδώ αν έχουν παρόμοιο πρόβλημα για να προχωρήσω σε φορματ. Δεν φταίει παντός η εφαρμογή του viber γιατί γίνεται σε όλα messenger, hangouts.

Edit

Τώρα διαπίστωσα οτι με ανοιχτή ακρόαση μπορω και μιλάω κανονικα. Άρα κάτι παίζει με την χρήση των ακουστικών σ αυτές τις εφαρμογές.

Δεν το γλυτωνω το φορματ.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επειδή δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες (215) μπορείτε να μου πείτε πόσο κρατάει η μπαταρία του (ώρες οθόνης και σε αναμονή πόσο πέφτει περίπου?) και πόσο διαρκεί η φόρτιση του απο 0-100 ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μπα καθόλου Γιάννη. Το Μ8 το λατρεύω. Ακόμα δεν μου έχει μπει το μικρόβιο της αλλαγής.

Απλά μου φαίνεται περίεργο αυτό που συμβαίνει.

Περιμένω να μου πουν τα παιδιά εδώ αν έχουν παρόμοιο πρόβλημα για να προχωρήσω σε φορματ. Δεν φταίει παντός η εφαρμογή του viber γιατί γίνεται σε όλα messenger, hangouts.

Edit

Τώρα διαπίστωσα οτι με ανοιχτή ακρόαση μπορω και μιλάω κανονικα. Άρα κάτι παίζει με την χρήση των ακουστικών σ αυτές τις εφαρμογές.

Δεν το γλυτωνω το φορματ.

Αν κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στις εφαρμογές που έχεις πρόβλημα δεν φτιάχνουν?:blink: Μήπως φταίει το wifi σου?Δοκίμασε με δεδομένα αν έχεις το ίδιο θέμα.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

HTC One M9, φήμες για 5.2" 2K οθόνη, Snapdragon 805 και 3GB RAM | Techblog.gr http://techblog.gr/mobile/htc-one-m9-rumor-5-2-inch-2k-display-sd-805-3gb-ram-9876/ (Κοινή χρήση από CM Browser) αρκετά ρεαλιστικό ενδεχόμενο μου ακούγεται!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

HTC One M9, φήμες για 5.2" 2K οθόνη, Snapdragon 805 και 3GB RAM | Techblog.gr http://techblog.gr/mobile/htc-one-m9-rumor-5-2-inch-2k-display-sd-805-3gb-ram-9876/(Κοινή χρήση από CM Browser) αρκετά ρεαλιστικό ενδεχόμενο μου ακούγεται!

Η συνηθισμένη ανούσια βελτίωση των χαρακτηριστικών που γίνεται απλά για να γίνεται, δηλαδή.

Η συνηθισμένη ανούσια βελτίωση των χαρακτηριστικών που γίνεται απλά για να γίνεται, δηλαδή.

Τάσο δυστυχώς για να πάει μπροστά μια εταιρεία πρέπει να ακολουθεί το ρεύμα της εποχής!Και η HTC έχει φτάσει σε οριακό σημείο και πρέπει να κοιτάξει την βιωσιμότητα της ως εταιρεία!Το θέμα όμως είναι ότι προσφέρει αξιόλογες και απροβληματιστες συσκευές οπότε αυτό που είναι το κύριο και ουσιαστικό σου το προσφέρει πιστεύω!

Το σημαντικότερο για μένα ειναι να μην γίνει τεράστιο και να βελτιώσει την ανάλυση της κάμερας. Τώρα για την οθόνη ναι στην QHD αρκεί να μην γίνει εις βάρος της αυτονομίας και του smoothness.

Αν δεν υπάρξει βελτίωση στην κάμερα δεν με τρελαίνει η ιδέα να αφήσω το Μ8.

Πρέπει όμως να βρει τροπο για ισάξια κάμερα με αυτή των άλλων ναυαρχιδων σε όλες τις συνθήκες, γιατί ο σοβαρότερος λόγος που δεν πουλά όσο θα έπρεπε.

Το σημαντικότερο για μένα ειναι να μην γίνει τεράστιο και να βελτιώσει την ανάλυση της κάμερας. Τώρα για την οθόνη ναι στην QHD αρκεί να μην γίνει εις βάρος της αυτονομίας και του smoothness.

Πρέπει όμως να βρει τροπο για ισάξια κάμερα με αυτή των άλλων ναυαρχιδων σε όλες τις συνθήκες, γιατί ο σοβαρότερος λόγος που δεν πουλά όσο θα έπρεπε.

Μακάρι να ήξεραν.......

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Συμφωνώ απόλυτα.

Αν κρατήσει τις 5.2 και όλοι οι άλλοι πάνε στις 5.5 m9 δαγκωτό τοτε:lol:

Μακάρι να ήξεραν.......

Στις ημερήσιες υστερεί που κατα κόρων ο κόσμος βγάζει με κινητό.

Στις νυχτερινές ειναι πολύ καλές που βγάζει πολύ λιγότερος κόσμος.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μακάρι να ήξεραν.......

Μακάρι να ξέραν αλλά οι πιο πολλοί όταν ακούν 4 megapixels απογοητεύονται από το άκουσμα και μόνο του νουμερου!Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν είναι ultrapixel Τεχνολογίας κτλ κτλ!Σε μια εποχή όπου ρόλο παίζουν οι αριθμοί,νικητής είναι αυτός που πλασάρει το μεγαλύτερο ακόμα και αν δεν δίνει κάτι επί της ουσίας!

Παιδιά έχουμε πει τι μπορεί να κάνει το ultrapixel, όμως χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη ανάλυση πάση θυσία για να γίνει ολοκληρωμένη και να αποδίδει σε όλες τις συνθήκες.

Έλυσα το πρόβλημα που είχα με τις εφαρμογές οπως το viber με φορματ. Ήθελα από καιρό να καθαρίσω την συσκευή. Οπότε τώρα στήνω :)

Παιδιά έχουμε πει τι μπορεί να κάνει το ultrapixel, όμως χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη ανάλυση πάση θυσία για να γίνει ολοκληρωμένη και να αποδίδει σε όλες τις συνθήκες.

Έλυσα το πρόβλημα που είχα με τις εφαρμογές οπως το viber με φορματ. Ήθελα από καιρό να καθαρίσω την συσκευή. Οπότε τώρα στήνω :)

Μια χαρά Κώστα οπότε δεν θα χρειαστεί να το αποχωριστεις ;)

Συμφωνώ απόλυτα.

Αν κρατήσει τις 5.2 και όλοι οι άλλοι πάνε στις 5.5 m9 δαγκωτό τοτε:lol:

Στις ημερήσιες υστερεί που κατα κόρων ο κόσμος βγάζει με κινητό.

Στις νυχτερινές ειναι πολύ καλές που βγάζει πολύ λιγότερος κόσμος.

Στις εσωτερικού χώρου που κανείς δεν τολμά να βγάλει ,το Ονε δίνει ρέστα. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ήδη μια μέρα σε art και δεν έχω κάποιο παράπονο!Ίσα ίσα που είναι θετική ή αλλαγή αυτή καθώς το κινητό έχει γίνει λίγο πιο sharp και η οθόνη πιο φωτεινή με πιο έντονα χρώματα στο ίδιο επίπεδο φωτισμού!Καταναλώνει λιγότερη μνήμη ram πλέον με ίδια χρήση,απλά η μετατροπή από dalvik σε art τρώει λίγο παραπάνω αποθηκευτικό χώρο!Κατά τα άλλα όλες μου οι εφαρμογές δουλεύουν άριστα και δεν έχω παρατηρήσει κανένα κρασαρισμα ακόμα!Όποιος θέλει να πειραματιστεί με το τηλ του ας το δοκιμάσει!Εξάλλου η μετάβαση από το ένα στο άλλο είναι πανεύκολο απ τη στιγμή που θα μπείτε σε λειτουργία προγραμματιστή!Επίσης δοκίμασα και την αύξηση της cpu αλλά η μπαταρία τελείωνε εν ριπή οφθαλμού συν ότι σου απενεργοποιεί τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας!

Καλησπερα στην παρεα του φορουμ. Θα ηθελα τις γνωσεις σας. Εχω παραγγειλει απο ΗΠΑ το Μ8 Harman Kardon edition της Sprint, το οποιο δεν ειναι GSM Unlocked. Η ερωτηση ειναι εαν γνωριζει καποιος εαν λειτουργουν οι κωδικοι ξεκλειδωματος που δινουν διαφορα site στο internet επι πληρωμή ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να το ξεκλειδωσω. Ευχαριστω

Τελικά το παράγγειλα το M8 από Γερμανία. Είναι από τις λίγες συσκευές που οι κάτοχοι σπάνια το κατηγορούν. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα μεροληψίας. Πάντως πιστεύω ότι θα το χαρώ.

Για εμένα η HTC πρέπει να βγάλει και ένα phablet να δούμε τι θα κάνει εκεί. Θα χτυπήσει τη Samsung ή όχι?
Θοδωρής

Για εμένα η HTC πρέπει να βγάλει και ένα phablet να δούμε τι θα κάνει εκεί. Θα χτυπήσει τη Samsung ή όχι?

Μην με πικραινεις.Μην με πικραινεις...:cry:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μην με πικραινεις.Μην με πικραινεις...:cry:

Σκέψου λειτουργία σαν τη σειρά note σε μια απροβλημάτιστη συσκευή της HTC με sense

Θοδωρής

Εμένα αυτό που με απασχολεί ειναι το πως θα κάτσει το L και το επόμενο sense.

Το τηλέφωνο ειναι τέλειο. Όταν γράφω οτι έχει κάνει το android να τρέχει σαν iOS δεν υπερβάλλω (των καλών εποχών, όχι σαν το ios8 :))

Σήμερα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το έστησα από την αρχή. Δεν είδα καμία διάφορα σε ταχύτητα, οπως γίνεται με όλες τις συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου και που μετά από φορματ αποδίδουν καλύτερα.

Μετά από 3 μήνες και απανωτά OTA updates, η συσκευή δούλευε όπως την πρώτη μέρα.

Ειλικρινά θα πρέπει να προσφέρει αρκετά περισσότερα το Μ9 για να μπω στην διαδικασία αλλαγής. Πόσο μάλλον να πάω σε αλλο κατασκευαστή.

Εμένα αυτό που με απασχολεί ειναι το πως θα κάτσει το L και το επόμενο sense.

Το τηλέφωνο ειναι τέλειο. Όταν γράφω οτι έχει κάνει το android να τρέχει σαν iOS δεν υπερβάλλω (των καλών εποχών, όχι σαν το ios8 :))

Σήμερα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το έστησα από την αρχή. Δεν είδα καμία διάφορα σε ταχύτητα, οπως γίνεται με όλες τις συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου και που μετά από φορματ αποδίδουν καλύτερα.

Μετά από 3 μήνες και απανωτά OTA updates, η συσκευή δούλευε όπως την πρώτη μέρα.

Ειλικρινά θα πρέπει να προσφέρει αρκετά περισσότερα το Μ9 για να μπω στην διαδικασία αλλαγής. Πόσο μάλλον να πάω σε αλλο κατασκευαστή.

Άστα... Και εγώ φοβάμαι να κοιτάξω για άλλη συσκευή....εδώ θα ριζωσουμε....

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

HTC One M9, φήμες για 5.2" 2K οθόνη, Snapdragon 805 και 3GB RAM | Techblog.gr http://techblog.gr/mobile/htc-one-m9-rumor-5-2-inch-2k-display-sd-805-3gb-ram-9876/ (Κοινή χρήση από CM Browser) αρκετά ρεαλιστικό ενδεχόμενο μου ακούγεται!

805 :( μακάρι να είναι λάθος...προσωπικά δεν πήρα το m8 ενώ είμαι για αλλαγή συσκευής εδώ και καιρό περιμένοντας τους 64bits επεξεργαστές. Θα απογοητευτώ πάρα πολύ αν δεν βάλει τον 810. Προτιμώ καλύτερο επεξεργαστή παρά να ανεβάσει την RAM. Και σαν επιδόσεις με τον 805 δεν νομίζω πως θα έχει τρομερή βελτίωση (όχι οτι χρειάζεται το σημερινό m8) γιατί θα χαραμίζεται απο την υψηλότερη ανάλυση. Διορθώστε με αν κάνω λάθος (να πάω να το χτυπήσω απο τώρα αν είναι το m8 :ninja: )