Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 20ικο το σκας για το s-off. Το οποιο δεν ειναι απαραίτητο για να γινει ρουτ ή να περάσεις μια custom rom, καποιο mod κτλ.

Η διαδικασία ρουτ ειναι το ιδιο απλή και στο Μ8 οπως και στα αλλα.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους - μία γρήγορη ερώτηση. Τι σύμβολο δείχνει το κινητό όταν λαμβάνει σήμα 4G? μέχρι στιγμής έχω δει τα 3G και το Η. Μήπως χρειάζομαι ειδική SIM για να λαμβάνει 4G?
Σωτήρης

Καλημέρα σε όλους - μία γρήγορη ερώτηση. Τι σύμβολο δείχνει το κινητό όταν λαμβάνει σήμα 4G? μέχρι στιγμής έχω δει τα 3G και το Η. Μήπως χρειάζομαι ειδική SIM για να λαμβάνει 4G?

Σε Cosmote εμφανίζει το 4G κανονικά.

3>4

Σε Cosmote εμφανίζει το 4G κανονικά.

Εμένα με cosmote μου εμφανίζει h,3g και lte!4g δεν έχω δει ποτε

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Παρέλαβα και εγω επιτελους, γερμανικό απο Αμαζόν unbranded με CID 102.

Πρώτες εντυπώσεις:

το τηλεφωνο ειναι πανέμορφο, κομψό και πολυ πολυ πολυ γρήγορο, τα διάβαζα εδω ήμουν προετοιμασμένος αλλα οχι τέτοιο σοκ που έπαθα. Τα στερεοφωνικα ηχεία για εμενα που ακούω το πρωι πολυ ιντερνετικό ραδιόφωνο πριν παω στη σχολη ειναι απόλαυση, τα on screen κουμπιά μου αρέσουν παρα πολυ, αν και τα φοβόμουν λιγο ειναι και αυτα γρηγορα και απροβλημάτιστα.

Σηκώνω το καπέλο στην htc εχει κανει εξαιρετική δουλεια, και εχει εμπλουτίσει το τηλέφωνο με πραγματικα χρήσιμους αισθητήρες που τους χρησιμοποιείς καθημερινά όπως ο αισθητήρας με το διπλό ταπ που ανοίγει η οθόνη , η τον αισθητήρα που ρυθμίζει απο μόνος του ποτε θα σβησει η οθόνη οταν δεν χρησιμοποιείτε. Ερχομαι απο τη samsung που και αυτή ειχε τιγκαρει το κινητο με αισθητήρες που εγω προσωπικά δεν χρησιμοποιούσα ποτε, τα δοκίμασα τρεις φορές και μετα τα έκλεισα, αχρείαστα.

To sense κατα την γνώμη μου αποτελεί το καλύτερο skin στην πλατφόρμα του android, χθες που το ρύθμιζα και άρχισαν να κατεβαίνουν οι εφαρμογές αυτόματα, μετα που έστησα τις αρχικές μου άρχισα να σβήνω εφαρμογές που ειχα στα galaxy προσπαθώντας να αντικαταστησω την απώλεια στα διάφορα widgets που απουσίαζαν απο το touch wiz της samsung και υπήρχαν στο sense.

Αυτα απο πρώτες εντυπώσεις, μπαταρία δεν μπορω να εκφέρω γνώμη ακομα, την παρακολουθώ, όπως και για την κάμερα που δεν εχει τύχει να χρησιμοποιήσει ακομα.

Τέλος με το που το άνοιξα μου ήρθαν όλα τα updates καθώς και η 4.4.4 .

(Κερασάκι στη τούρτα η ύπαρξη του δεκτή ραδιοφώνου που τον ειχα ξεχάσει τελείως τοσα χρόνια τωρα και τον βρήκα χθες ύστερα απο πολυ μεγαλη έκπληξη. )

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

@spireto

Από χθες το συγκρίνω με το iPad air1 σε ταχύτητα και smoothness.

Το μόνο που έχω να πω, είναι να παρακαλάμε να μην χαλάσει όλο αυτό που βιώνουμε με την χρήση του, όταν πάμε σε android L η σε Μ8.

Είναι ίσως ένα κλικ πιο smooth από το iPad και πιο γρήγορο παντού εκτός browsing όπου τα iPad είναι πάντα πιο γρήγορα από τα iPhone ακόμα και επόμενες γενιάς.

Ή μπαταρία του Μ8 ως συνήθως όταν βρίσκομαι Ελλάδα μου δίνει μικρότερη αυτονομία λόγο πολύ κακού σήματος της cosmote σε κλειστούς χώρους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα δείξει, ειναι νωρίς ακομα για εκτίμηση μπαταρίας, αλλα τουλάχιστον ειναι αποτελεσματική η αδράνεια στην οποία μπαίνει στο note ειχα πάντα τις αμφιβολίες μου αν μπαίνει όντως και δεν ηθελα να ασχοληθώ με greenify και ροουτ

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το 20ικο το σκας για το s-off. Το οποιο δεν ειναι απαραίτητο για να γινει ρουτ ή να περάσεις μια custom rom, καποιο mod κτλ.

Η διαδικασία ρουτ ειναι το ιδιο απλή και στο Μ8 οπως και στα αλλα.

Για πες τη διαδικασία για root χωρίς htcdev και sunshine

Χωρίς κάτι από τα δύο αυτά δεν έχει root...

Αυτό ξέρω και γω, γι'αυτό ρώτησα

Αυτό ξέρω και γω, γι'αυτό ρώτησα

Και γω ανυπομονώ για την απάντηση.. Κρίμα πάντως αν δε γίνεται.. Ψοφαω για ρουτ και είναι το. Μοναδικό που με ξενερωνει..

Vamos Aris

Google weaksauce. Or look in the development sections. Sorry, as I said... Never used it, but I think it does locked bootloader root.

There's also CF-Auto-Root and towelroot. Not sure if they work on M8 tho.

Otherwise, Unlock and root is the typical way.

Vamos Aris

Ή μπαταρία του Μ8 ως συνήθως όταν βρίσκομαι Ελλάδα μου δίνει μικρότερη αυτονομία λόγο πολύ κακού σήματος της cosmote σε κλειστούς χώρους.

Ελαφρως οφφ τοπικ ερωτηση. Δηλαδη στην Αιγυπτο γενικα υπαρχει καλυτερο σημα κινητης ή αναφερεσαι στην περιοχη/εταιρεια κινητης που μενεις εσυ και πιθανον εισαι κοντα σε κεραια?

Ελαφρως οφφ τοπικ ερωτηση. Δηλαδη στην Αιγυπτο γενικα υπαρχει καλυτερο σημα κινητης ή αναφερεσαι στην περιοχη/εταιρεια κινητης που μενεις εσυ και πιθανον εισαι κοντα σε κεραια?

Στην Αίγυπτο αν και δεν έχουν ακόμα 4g ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν το 3.5g.

Υπάρχουν κεραίες παντού και μάλιστα πολύ καλαίσθητες. Τοποθετούνται κυρίως σε πλατείες και μοιάζουν σαν τεράστιους φοίνικες.

Δεν χάνεται το σήμα όταν μπαίνεις στο σπίτι σου όπως εδώ στην Αθήνα.

Στην Ελλάδα θελουμε καλό σήμα αλλά όχι κεραίες.

Πολύ πρόχειρα διαπίστωσα ότι εδώ χάνω περίπου 0,8% ανά ώρα το βράδυ, ενώ στην Αίγυπτο έχανα 0,4%.

Πληροφοριακά οι τιμές των πακέτων Ίντερνετ στην Ελλάδα είναι τραγικές όταν δίνουν 500ΜΒ για 5 ευρώ. Εκεί με αυτά τα λεφτά, είτε έχω συμβόλαιο είτε καρτοκινητό παίρνω 3γιγα. Το ότι οι ταχύτητες έιναι μικρές (4 Mbps όταν βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους και 2 σε κτήρια) είναι μια χαρά για άνετο σερφάρισμα και προβολές YouTube.

Τι να το κάνω εδώ το 4g όταν είναι τόσο ακριβό. Μου είναι άχρηστη η ταχύτητα του σε όσα κάνω. Γύρισα την συσκευή μου σε 3G, να μην έχω τουλάχιστον έξτρα κατανάλωση στην μπαταρία.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βοηθά βέβαια και ότι η Αίγυπτος είναι επίπεδη, στο σήμα .

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Βοηθά βέβαια και ότι η Αίγυπτος είναι επίπεδη, στο σήμα .

Στις πόλεις όχι γιατί τα κτήρια είναι πολύ ψηλά και οι δρόμοι στενοί. Οπότε χρειάζονται πολλές κεραίες.

Εγώ μένω έξω από την πόλη. Και κάθε εταιρεία έχει από δυο κεραίες έξω από το compound μας ώστε να καλύπτονται όλες οι πλευρές αλλά και για να αρκούν στην ταυτόχρονη χρήση.

Εχθές περιεργαζομουν το iPhone 6 στον γερμανό στο mall!Ειλικρινά το m8 θα πρέπει να ήταν το νέο iPhone σε σχεδιασμό!Καμία πρωτοτυπία από μεριάς Apple !Το μόνο ωραίο είναι που είναι πολύ λεπτό!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Εχθές περιεργαζομουν το iPhone 6 στον γερμανό στο mall!Ειλικρινά το m8 θα πρέπει να ήταν το νέο iPhone σε σχεδιασμό!Καμία πρωτοτυπία από μεριάς Apple !Το μόνο ωραίο είναι που είναι πολύ λεπτό!

Πάντως η έλλειψη ram στο iPad Air1 είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Είναι κάποιες εφαρμογές που συνεχώς τις βρίσκω κλειστές. Όπως το tapatalk, Evernote κλπ.

Στο Μ8 και σε κανένα κορυφαίο android δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πάντως η έλλειψη ram στο iPad Air1 είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Είναι κάποιες εφαρμογές που συνεχώς τις βρίσκω κλειστές. Όπως το tapatalk, Evernote κλπ.

Στο Μ8 και σε κανένα κορυφαίο android δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τι εννοείς δεν σε έπιασα!!

Καλησπέρα παιδιά σήμερα έδωσα το note 3 και πήρα το m8 τελικά μέχρι στιγμής σύμφωνα από όλα όσα διαβάσει μου φαίνεται αρκετά καλό αν και δεν βλέπω καμία τεράστια διαφορά στην ταχύτητα με το note. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα μιας και είμαι σε 4.4.4 ότι όταν αφήνεις το τηλέφωνο κάτω μετά από λίγο όχι όλες τις φορές ανοίγει η οθόνη και ανοίγοκλεινουν κάποια παράθυρα και κλείνουν. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?

Καλησπέρα παιδιά σήμερα έδωσα το note 3 και πήρα το m8 τελικά μέχρι στιγμής σύμφωνα από όλα όσα διαβάσει μου φαίνεται αρκετά καλό αν και δεν βλέπω καμία τεράστια διαφορά στην ταχύτητα με το note. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα μιας και είμαι σε 4.4.4 ότι όταν αφήνεις το τηλέφωνο κάτω μετά από λίγο όχι όλες τις φορές ανοίγει η οθόνη και ανοίγοκλεινουν κάποια παράθυρα και κλείνουν. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?

Ανοίγει η οθόνη μόνη της?Πρώτη φορά το ακούω να πω την αλήθεια!

Ανοίγει η οθόνη μόνη της?Πρώτη φορά το ακούω να πω την αλήθεια!

Ναι φίλος φαίνεται ότι ανοίγει η οθόνη κλείνουν κάποια παράθυρα από μέσα και ξανά κλείνει η οθόνη

Ποια εταιρεία αναλαμβάνει για εγγύηση σε κινητά ΗΤC εκτός της arvato ??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ναι φίλος φαίνεται ότι ανοίγει η οθόνη κλείνουν κάποια παράθυρα από μέσα και ξανά κλείνει η οθόνη

Εγώ αυτό το παρατήρησα όταν χρησιμοποιούσα το greenify. Το έκανε όταν έκλεινε κάποιες εφαρμογές. Όταν το απεγκατάστησα δεν ξαναέγινε αυτό.