Te_salat Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Καλά αυτό δεν είναι concept, είναι όνειρα θερινής νυχτός μετά από υπερβολική κατανάλωση μπίρας :). Ο τύπος αφαίρεσε και τις πλαστικές γραμμές για τις κεραίες, έβαλε τα ηχεία στο πεζοδρόμιο κλπ. Από την στιγμή που ο ανταγωνισμός πήγε στις 5,5" ίντσες, δεν την γλυτώνουμε. Άντε τώρα που αναγκαστικά θα αυξηθεί το ύψος, θα έχει περισσότερο χώρο και ίσως αφαιρέσει το περιθώριο που έχει το logo. Τα ηχεία δεν έχουν να πάνε πουθενά αλλού. Άρα υπολογίστε πόσο μήκος έχει μια οθόνη 5,5" προσθέστε και τα πλαστικά με τα ηχεία και θα έχετε το συνολικό μήκος της συσκευής. Εγώ δεν θέλω να φτάνει το κρύσταλλο μέχρι τις γωνιές της συσκευής. Το ότι δεν φτάνει στις άκρες το κάνει ανθεκτικό ώστε να αντέξει η οθόνη μετά από 17 πτώσεις όπως διαβάσαμε σε άρθρο πριν λίγο καιρό. Ή ουσιαστική διαφορά του Μ8 από τον ανταγωνισμό είναι η εξής: 1. Ή άψογη και ταχύτατη λειτουργία του, το κάνει να στέκεται άνετα δίπλα σε πολύ νεότερες συσκευές. Το Μ7 σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα της εποχής του. Το ότι παίρνουν ολοκληρωμένες αναβαθμίσεις, είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας. 2. Τα ποιοτικά υλικά και το προχωρημένο design, το κάνουν να αντέχει στον χρόνο και να μην δείχνει παλιό μετά από ενάμιση χρόνο. Μιλώ για το M7. Είναι το μοναδικό android που μου έκοψε την μανία αλλαγής κάθε φορά που παρουσιάζονται νέες συσκευές. Το Μ9 αν είναι όπως το θέλω θα το αγοράσω την πρώτη μέρα που θα το έχει διαθέσιμο το expansys. Οι τιμές πέφτουν ελάχιστα οπότε δεν έχει νόημα να περιμένω για να γλυτώσω 100 ευρώ. Edited October 19, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πληροφορίες λένε ότι οι νέες ναυαρχιδες θα είναι μινιμουμ στις 5.5 ίντσες. Το θέμα είναι πιο θα καταφέρει να εξαληψει τελείως η σχεδόν τελείως τα bezels παιδιά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πληροφορίες λένε ότι οι νέες ναυαρχιδες θα είναι μινιμουμ στις 5.5 ίντσες. Το θέμα είναι πιο θα καταφέρει να εξαληψει τελείως η σχεδόν τελείως τα bezels παιδιά. Αυτό φοβάμαι οτι όλοι 5.5 θα πάνε και ειδικά σε htc/Sony σχεδόν απίθανο να ειναι αλά G3 bezel/free και την κατσαμε:( Δεν νομίζω οτι θα κάνω συμβιβασμό στη βολικοτητα/πρακτικότητα για χάρη και της πιο τέλειας συσκευής. Ούτε και θα αποχωριστω τα 8ιντα tablet. 5-5.2 οριακά ειναι το maximum οπως εχω διαπιστώσει με m8/z2/z3 οτι βολεύει. Αναγκαστικά η θα μείνω ως εχει η θα στραφώ αν θέλω αλλαγή σε άλλες λύσεις η και μικρότερες ίντσες πχ 4.6/4.8. Ήδη πιάνοντας το Note 3 δεν με βολέψει απο το πρώτο δευτερόλεπτο. Όχι τοςο το μήκος αλλα οτι απο 5.5 και πάνω το πλάτος αχρηστεύει τη βολικοτητα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αυτό φοβάμαι οτι όλοι 5.5 θα πάνε και ειδικά σε htc/Sony σχεδόν απίθανο να ειναι αλά G3 bezel/free και την κατσαμε:( Δεν νομίζω οτι θα κάνω συμβιβασμό στη βολικοτητα/πρακτικότητα για χάρη και της πιο τέλειας συσκευής. Ούτε και θα αποχωριστω τα 8ιντα tablet. 5-5.2 οριακά ειναι το maximum οπως εχω διαπιστώσει με m8/z2/z3 οτι βολεύει. Αναγκαστικά η θα μείνω ως εχει η θα στραφώ αν θέλω αλλαγή σε άλλες λύσεις η και μικρότερες ίντσες πχ 4.6/4.8. Ήδη πιάνοντας το Note 3 δεν με βολέψει απο το πρώτο δευτερόλεπτο. Όχι τοςο το μήκος αλλα οτι απο 5.5 και πάνω το πλάτος αχρηστεύει τη βολικοτητα. Το καλοκαίρι που είχα το OnePlus One με κούρασε. Το ότι οι συσκευές 5,5" θα είναι 2-3mm πιο στενές από το Note, δεν μου λέει τίποτα. Αν είναι να πάω στις 5,5" προτιμώ τις ευκολίες του Note. Με βλέπω να μένω με το Μ8 κάνα χρόνο ακόμα μέχρι να βγει το iPhone 6s που θα έχει 2γιγα ραμ. Σε Sony compact δεν πάω ούτε σε HTC mini 3. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Νομίζω πως βλέπω ακόμα καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας με την αναβάθμιση. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια. Αν και είμαι ψείρας Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ρε παιδιά.... φωνητική κλήση πως κάνω γρήγορα; Υπάρχει κάποιος τρόπος από σβηστή οθόνη γρήγορα; Η εφαρμογή ποια είναι; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το καλοκαίρι που είχα το OnePlus One με κούρασε. Το ότι οι συσκευές 5,5" θα είναι 2-3mm πιο στενές από το Note, δεν μου λέει τίποτα. Αν είναι να πάω στις 5,5" προτιμώ τις ευκολίες του Note. Με βλέπω να μένω με το Μ8 κάνα χρόνο ακόμα μέχρι να βγει το iPhone 6s που θα έχει 2γιγα ραμ. Σε Sony compact δεν πάω ούτε σε HTC mini 3. Θα γυρισεις στην Apple σου πάει η καρδιά μετά από το m8 :(?? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ρε παιδια ποτε θα ερθει η 4.4.4 σε euro,german ???.βγηκε το SDK της lollipop.. 90 μερες δεν ειπε η htc... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ρε παιδια ποτε θα ερθει η 4.4.4 σε euro,german ???.βγηκε το SDK της lollipop.. 90 μερες δεν ειπε η htc... Έχεις κάνει χειροκίνητα αναζήτηση? Εμένα έτσι μου έρχονται Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skigo Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπέρα έχω αγοράσει το m8 εδώ και περίπου 3 μήνες ! και την τελευταιά βδομάδα έχω πρόβλημα με την κάμερα την πίσω ειναι όλες οι φωτογραφίες κανονικά εστιασμένες αλλα ειναι θαμπές! http://postimg.org/image/7zerahcbx/ . Tι μπόρει να έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ρε παιδια ποτε θα ερθει η 4.4.4 σε euro,german ???.βγηκε το SDK της lollipop.. 90 μερες δεν ειπε η htc... Τα german παίρνουν από τους τελευταίους συνήθως. Απόλαυσε την συσκευή σου και μην καίγεσαι ιδιαίτερα για τα updates... Θα τα πάρουμε ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μόλις ήρθε και στα "ελληνικά" Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Και εδώ.γερμανικό Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Και σε μενα Γαλλικο cid Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Και σε μενα CID HTC__001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εγώ με t-mobile102 τπτ ακόμα!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κατεβάζω και εγώ...γερμανικό Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Καλησπέρα έχω αγοράσει το m8 εδώ και περίπου 3 μήνες ! και την τελευταιά βδομάδα έχω πρόβλημα με την κάμερα την πίσω ειναι όλες οι φωτογραφίες κανονικά εστιασμένες αλλα ειναι θαμπές! http://postimg.org/image/7zerahcbx/ . Tι μπόρει να έχει ? Μήπως χρησιμοποιείς θήκη? Γιατί κι εγώ με το s με την θήκη είχα πρόβλημα.. Edited October 28, 2014 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ήρθε και το γερμανικό κατέβαςτε το Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Σε αγγλικό τίποτα ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Νομίζω πως βλέπω ακόμα καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας με την αναβάθμιση. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια. Αν και είμαι ψείρας Εγώ δεν είμαι ψείρας. Ναι ή μπαταρία δείχνει καλύτερη. Άντε να δούμε. Δυστυχώς όλες οι ναυαρχίδες θα είναι 5.5 και άνω γιατί σαν πρόβατα καταναλωτές που είμαστε, και αφού τόσον καιρό οι εταιρίες έκαναν τα πάντα για να μας πείσουν για τα κινητά παντόφλες, τώρα σου λένε πάρε και ένα ρολογάκι με μικρή οθόνη για να μην έχεις την παντόφλα συνέχεια στο χέρι. Να παρακαλάμε να μην βγάλει η HTC γρήγορα ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έλαβα και εγώ την αναβάθμιση. Μετά από κάθε update κάνουμε και Hard reset ή δεν κερδίζουμε τίποτα; Έχω μπει στην πρίζα να κάνω ένα "μαζεματάκι". Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έλαβα και εγώ την αναβάθμιση. Μετά από κάθε update κάνουμε και Hard reset ή δεν κερδίζουμε τίποτα; Έχω μπει στην πρίζα να κάνω ένα "μαζεματάκι". Για μένα είναι placebo.. Από κει και πέρα ότι θέλεις κάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Για μένα είναι placebo.. Από κει και πέρα ότι θέλεις κάνεις. Κι εγώ στο Μ7 δεν έκανα ποτέ και ουδέποτε μου δημιούργησε πρόβλημα αυτό. Βέβαια οι αναβαθμίσεις της HTC είναι υποδειγματικές η αλήθεια είναι, σε άλλες συσκευές ίσως να θέλει, τι να πω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Και εγώ από τη στιγμή που είμαι στοκ δεν κανω reboot και όλα καλά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts