Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος πάρει το νεο update 4.4.4 να γράφει και το cid του παρακαλώ..

Δεν βλεπω να το γραφει κανεις...

Οποτε παμε παλι... πηρε κανεις το 4.4.4 με CID HTC__001?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις διάβασα το ποστ σου, έκανα έλεγχο και μου το δώσε. Δεν είχα λάβει ειδοποίηση.

Κατεβαίνει. H συσκευή μου προοριζεται για μέση ανατολή.

https://www.dropbox.com/s/xqvww4d9ydx7s9t/Screenshot_2014-10-16-19-22-58.png?dl=0

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Την έχω αλλά δεν την χρησιμοποιώ. Όλα αυτά που κάνει θα ήταν χρήσιμα αν μπορούσαν να γίνουν και στην διάρκεια της μέρας.

Στο αυτοκίνητο δεν βλέπω τίποτα, το ίδιο και όταν είμαι έξω.

Βάζεις wallpaper;. Προσωπικά φαίνεται μια χαρά πλέον και στην ημέρα. Για δοκίμασε μήπως με το update να έχουν διορθώσει και άλλα.

Απο μπαταριουλα πως παει το Μ8 παιδες ?

Σε normal αλλα και σε πιο hardcore καταστασεις ?

Thanks.

Απο μπαταριουλα πως παει το Μ8 παιδες ?

Σε normal αλλα και σε πιο hardcore καταστασεις ?

Thanks.

Παρά πολύ καλά.

Το παρακάτω screenshot πάρθηκε γιατί έχω κάνει χρήση με 3g WiFi και συγχρονισμό πάντα ανοικτά.

Όταν βγαίνω έξω είμαι μόνιμα με data. 50-50 η χρήση.

Φωτεινότητα στο αυτόματο.

Αν το λιωσω με WiFi είμαι στις 6μιση ώρες οθόνη και καμιά20αρα γενικά. Παρά πολύ καλά

Θοδωρής

Απο μου προτεινετε να αγορασω το κινητο χωρις να εχω προβλημα με τiς αναβαθμισεις?εχω δει στο eshop οτι το εχει 550ε.

Παρά πολύ καλά.

Το παρακάτω screenshot πάρθηκε γιατί έχω κάνει χρήση με 3g WiFi και συγχρονισμό πάντα ανοικτά.

Όταν βγαίνω έξω είμαι μόνιμα με data. 50-50 η χρήση.

Φωτεινότητα στο αυτόματο.

Αν το λιωσω με WiFi είμαι στις 6μιση ώρες οθόνη και καμιά20αρα γενικά. Παρά πολύ καλά

6,5 ωρες οθονη ????????

με 2600αρα μπαταρια ????

Αψογα θα ελεγα ειναι….

Αμα ειναι τοσο καλη η μπαταρια του, μαλλον θα αποχωριστω το G3 μου και θα το τιμησω σε χρυσο χρωματακι….. :D

6,5 ωρες οθονη ????????

με 2600αρα μπαταρια ????

Αψογα θα ελεγα ειναι….

Αμα ειναι τοσο καλη η μπαταρια του, μαλλον θα αποχωριστω το G3 μου και θα το τιμησω σε χρυσο χρωματακι….. :D

Μόνο WiFi μιλάμε αλλά Και κάτι να σκαλώσει δεν μένω από μπαταρία.

Παιδιά θα άφηνε κανένας το m8 για το nexus 6??

Για εμένα οι 5.9 ίντσες είναι απαγορευτικές. Επισης έπαθα έρωτα με το m8 και κατασκευαστα αλλά και σε λειτουργία οπότε δύσκολα

Θοδωρής

Παιδιά θα άφηνε κανένας το m8 για το nexus 6??

Με τίποτα. Ούτε για το Μ9 αν πάει σε τέτοιες διαστάσεις.

Δυστυχώς έκαναν πλέον τις 5.5" στάνταρ για τις συσκευές του 2015.

Δύο πράγματα φοβάμαι στο Μ9. Την κάμερα αν δεν είναι UltraPixel και το μέγεθος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αύριο δίνω το note 3 και Σάββατο παραλαμβάνω το m8 από το tokinito.gr...έλεγα να πάρω το z3 αλλά τελικά κατέληξα σε αυτό.....απλά σκέφτομαι να παραγγείλω και την dot view θήκη τι λέτε αξίζει σαν θήκη ?

Πιστεύω ότι αξίζει. Είναι μια θήκη που έχει πολλές λειτουργίες, μάλιστα έχει και φωνητική κλήση. Πριν μία εβδομάδα μου έπεσε το κινητό από το τραπέζι, χτύπησε γωνία και έσπασε ένα μικρό κομμάτι της θήκης. Το κόλλησα και όλα καλά. Αν δεν είχα την θήκη στο σημείο (γωνία) που έπεσε χωρίς την θήκη τώρα θα αγόραζα άλλο κινητό.

HTC_032.

Το 001 κλασσικά Τελευταίο

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Έχει καταντήσει κουραστικό το ξέρω αλλά ειλικρινά δεν έχω ξαναγουσταρει κινητό όσο το m8!!Δεν υπάρχει κάτι που να με έχει προβληματίσει ή δυσαρεστήσει!Τόσο smooth και clean εμπειρία χρήσης δεν έχω ξανασυναντήσει!Πραγματικά είναι εμπειρία αυτό το τηλέφωνο!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Έχει καταντήσει κουραστικό το ξέρω αλλά ειλικρινά δεν έχω ξαναγουσταρει κινητό όσο το m8!!Δεν υπάρχει κάτι που να με έχει προβληματίσει ή δυσαρεστήσει!Τόσο smooth και clean εμπειρία χρήσης δεν έχω ξανασυναντήσει!Πραγματικά είναι εμπειρία αυτό το τηλέφωνο!!

Καλημέρα ρώτα και εμένα,2 g3 στην οικογένεια ενα nexus 4 και ενα Μ8, καμία μα καμία σχέση μεταξύ τους

Στην ερώτηση εάν θα αντάλλαζα το Μ8 με το nexus6 εγω προσωπικά είμαι θετικός μου αρέσει παρα πολύ το pure Android και βασικά οι μεγάλες οθόνες

Παναγιωτης

Δεν κάνουνε λάθος τόσοι άνθρωποι :)

Ο Pik έχει δοκιμάσει παράλληλα ότι κυκλοφορεί. Κανένα δεν είναι τόσο πλήρες.

Καλημέρα ρώτα και εμένα,2 g3 στην οικογένεια ενα nexus 4 και ενα Μ8, καμία μα καμία σχέση μεταξύ τους

Στην ερώτηση εάν θα αντάλλαζα το Μ8 με το nexus6 εγω προσωπικά είμαι θετικός μου αρέσει παρα πολύ το pure Android και βασικά οι μεγάλες οθόνες

Κοίτα για το μόνο που θα το σκεφτόμουν θα ήταν για nexus αλλά μου τα χάλασε το 6αρι λόγω τεράστιας οθόνης!Μέχρι 5αρα είμαι κομπλέ!Και επίσης θα έχανα και την τόσο premium Κατασκευή του m8!!

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν κάνουνε λάθος τόσοι άνθρωποι :)

Ο Pik έχει δοκιμάσει παράλληλα ότι κυκλοφορεί. Κανένα δεν είναι τόσο πλήρες.

Θα σκεφτόσουν Αλλαγή σε nexus κάποια στιγμή?

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Θα σκεφτόσουν Αλλαγή σε nexus κάποια στιγμή?

Όχι γιατί δεν μου δίνει κάτι παραπάνω.

Δεστο σαν σύγκριση μεταξύ Μ8-Ν5 και Μ9-Ν6.

Το θα μου δώσει παραπάνω;

Δεν είμαι πιτσιρικάς, δεν έχω τρέλα με φλασαρισμα και μοντες, ούτε ειμαι developer.

Θέλω μια premium συσκευή που να μην είναι λίγη αλλά ούτε να λαγκαρει.

Δεν λέω ότι το nexus είναι κακό. Απλά δεν κάνει για μένα.

Επίσης δεν μπορώ τα smartphone που πρέπει να σκέφτομαι τι ρούχα θα φορέσω για να μπορώ να τα κουβαλάω στην τσέπη.

Και επειδή είμαι μειοψηφία, φοβάμαι ότι το Μ9 θα είναι μεγαλύτερο από το Note4.

Οπότε θα παραμείνω στο Μ8 και με βλέπω αργότερα σε iPhone αν το βγάλει με 2 γιγα ραμ.

Το one plus one που δοκίμασα ήταν το μεγαλύτερο που μπορώ να ανεχτώ αλλά με εξαναγκασμό.

Δεν γίνεται να το έχω στην τσέπη και κάθε φορά που πάω να μπω στο αυτοκίνητο να το θυμάμαι τελευταία στιγμή να το βγάλω μην το τσακίσω.

Σακάκι φοράω από Νοέμβριο έως τέλος Μαρτίου. Τους υπόλοιπους μήνες τι κάνουνε;

Όχι γιατί δεν μου δίνει κάτι παραπάνω.

Δεστο σαν σύγκριση μεταξύ Μ8-Ν5 και Μ9-Ν6.

Το θα μου δώσει παραπάνω;

Δεν είμαι πιτσιρικάς, δεν έχω τρέλα με φλασαρισμα και μοντες, ούτε ειμαι developer.

Θέλω μια premium συσκευή που να μην είναι λίγη αλλά ούτε να λαγκαρει.

Δεν λέω ότι το nexus είναι κακό. Απλά δεν κάνει για μένα.

Επίσης δεν μπορώ τα smartphone που πρέπει να σκέφτομαι τι ρούχα θα φορέσω για να μπορώ να τα κουβαλάω στην τσέπη.

Και επειδή είμαι μειοψηφία, φοβάμαι ότι το Μ9 θα είναι μεγαλύτερο από το Note4.

Οπότε θα παραμείνω στο Μ8 και με βλέπω αργότερα σε iPhone αν το βγάλει με 2 γιγα ραμ.

Το one plus one που δοκίμασα ήταν το μεγαλύτερο που μπορώ να ανεχτώ αλλά με εξαναγκασμό.

Δεν γίνεται να το έχω στην τσέπη και κάθε φορά που πάω να μπω στο αυτοκίνητο να το θυμάμαι τελευταία στιγμή να το βγάλω μην το τσακίσω.

Σακάκι φοράω από Νοέμβριο έως τέλος Μαρτίου. Τους υπόλοιπους μήνες τι κάνουνε;

Για άλλη μια φορά έχεις απόλυτο δίκιο!nexus δεν έχω δουλέψει απλά από όσα ακούω αναρωτιέμαι αν τελικά Είναι τόσο καλό όσο λένε!Βέβαια για να λες ότι είναι αποκλειστικά για devs σημαίνει ότι δεν θα μου προσφέρει κάτι επιπλέον σε εμπειρία χρήσης από το m8!Συν φυσικά ότι πλέον είναι τεράστιο και δεν με ενδιαφέρει!

Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση με cid HTC_032

Τυχερουλη :)

Τυχερουλη :)

Ελπίζω να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο με την αναβάθμιση και να δουλεύουν όλα τέλεια.

Θοδωρής

Ελπίζω να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο με την αναβάθμιση και να δουλεύουν όλα τέλεια.

Όλα μια χαρά είναι

https://www.dropbox.com/s/l57n9uasub89pc8/Screenshot_2014-10-17-13-52-33.png?dl=0

Μετά τα αποκαλυπτήρια του Νέξους έχω αρχίσει να τρέμω λιγάκι για το Μ9.

Έχω το Μ7 και δεν θεώρησα αναγκαίο να πάω στο Μ8, αλλά είναι πιθανό στο 2015 να αλλάξω (αν και δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό τώρα). Με τις διαστάσεις όμως που βλέπω να έρχεται το Μ9 δεν ξέρω τι θα κάνω.

Φέτος ξέφυγε η τάση πραγματικά, το Νote που ήταν για μένα το τοπ της γκουμούτσας μοιάζει μικρό σε σχέση με αυτά που βγαίνουν.

Πραγματικα Θοδωρή .Το κινητό δουλεύει τόσο καλά που φοβάσαι να το πειράξεις και στο ελάχιστο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης