nnik_1969 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Αντώνη η κάμερα του M8 είναι ιδανική να βγάζεις φώτο σε μια έξοδο με την οικογένεια η τους φίλους πχ σ ενα τραπέζι, γενικά κοντινά πλάνα. Αν κάποιος θέλει να τραβήξει ένα μακρινό τοπίο και μετά να πάρει με crop το εκκλησάκι στην κορυφή του λόφου, θα αποτύχει. Μετά από κάμποσες δοκιμές, διαπιστώνω ότι μου κάνει για τα έκτακτα. Από εκεί και πέρα ψηφιακή η το S4 Zoom. Όλα μα όλα τα κινητά κολλάνε στην μη ύπαρξη οπτικού zoom το οποίο για μένα είναι απαραίτητο αν θες σοβαρές πραγματικές φωτογραφίες και όχι απλά όμορφες φωτογραφίες που όμως δεν διακρίνεται τίποτα. Άρα δεν πας εκδρομή η διακοπές χωρίς κάμερα με optical zoom. Ούτε περιμένεις σοβαρή φώτο σε κλαμπ χωρίς xenon. Το πάλεψα με τα διάφορα Samsung galaxy αλλά δεν.... Όλα φτάνουν μέχρι ενός σημείου. Είχα παρατήσει την παλιά μου Fuji και με το S4 Zoom θυμήθηκα τι θα πει φωτογραφία. Εννοείται ότι έχεις δίκιο. Απλά το m8 έχει το βασικότερο προσόν για φωτογραφική κινητού. Ταχύτητα, ευκολία, καλό αποτέλεσμα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εννοείται ότι έχεις δίκιο. Απλά το m8 έχει το βασικότερο προσόν για φωτογραφική κινητού. Ταχύτητα, ευκολία, καλό αποτέλεσμα Στα μέχρι στιγμής τεστ μου, εσωτερικά στο σπίτι τα πάει καλύτερα από όλες τις συσκευές που είχα πριν. Θα ανεβάσω απόψε δείγματα σε σύγκριση με το Galaxy S4 Octa. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Στα μέχρι στιγμής τεστ μου, εσωτερικά στο σπίτι τα πάει καλύτερα από όλες τις συσκευές που είχα πριν. Θα ανεβάσω απόψε δείγματα σε σύγκριση με το Galaxy S4 Octa. Το οχταπυρηνο πως το βλεπεις σε σχεση με το απλο φιλε μου?Το απλο ειναι ταχυτερο?Ρωταω γιατι αποσο ξερω δεν δουλευουν και οι 8 μαζι αλλα 4 + 4.Υποθετω πως κανει βεβαια καλυτερη διαχειρηση αλλα ειναι μια συσκευη που δεν πηρα ποτε και με τρωει να μαθω... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το οχταπυρηνο πως το βλεπεις σε σχεση με το απλο φιλε μου?Το απλο ειναι ταχυτερο?Ρωταω γιατι αποσο ξερω δεν δουλευουν και οι 8 μαζι αλλα 4 + 4.Υποθετω πως κανει βεβαια καλυτερη διαχειρηση αλλα ειναι μια συσκευη που δεν πηρα ποτε και με τρωει να μαθω... Τέτοιες ερωτήσεις παρακαλώ να γίνονται μόνο στους Διαξιφισμους. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μερικές φορές κατά την πλοήγηση με τον dolphin προσπαθώντας να επιλέξω κάπου να πατήσω μου ανοίγει ένα παράθυρο με ζουμαρισμένο το σημείο βοηθώντας με έτσι να πατήσω σωστά. Δεν έχω καταλάβει πως το κάνω αυτό. Αν είναι θέμα του κινητού ή του browser. Γνωρίζει κάποιος; Όσες φορές έχω προσπαθήσει να το κάνω εσκεμμένα δεν τα έχω καταφέρει και δοκιμάζω συνέχεια συνδυασμούς. Κατά λάθος το έχω καταφέρει πολλές φορές. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μερικές φορές κατά την πλοήγηση με τον dolphin προσπαθώντας να επιλέξω κάπου να πατήσω μου ανοίγει ένα παράθυρο με ζουμαρισμένο το σημείο βοηθώντας με έτσι να πατήσω σωστά. Δεν έχω καταλάβει πως το κάνω αυτό. Αν είναι θέμα του κινητού ή του browser. Γνωρίζει κάποιος; Όσες φορές έχω προσπαθήσει να το κάνω εσκεμμένα δεν τα έχω καταφέρει και δοκιμάζω συνέχεια συνδυασμούς. Κατά λάθος το έχω καταφέρει πολλές φορές. Αυτό γίνεται και σε μένα τυχαία.Χρησιμοποιώ τον browser της HTC.Και στο m7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Γίνεται σε πολλές συσκευές και με διάφορους browsers. Συμβαίνει όταν πατήσουμε ενδιάμεσα και μας βγάζει το ζουμ για διευκόλυνση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Γίνεται σε πολλές συσκευές και με διάφορους browsers. Συμβαίνει όταν πατήσουμε ενδιάμεσα και μας βγάζει το ζουμ για διευκόλυνση. Ενδιάμεσα σε τι;Δεν κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ενδιάμεσα σε τι;Δεν κατάλαβα. Παράδειγμα είσαι στο myphone και θες να πας σε μια σελίδα ενός φόρουμ. Πατάς κάτω δεξιά που φαίνονται οι σελίδες. Το δάχτυλο μπορεί να πιάσει δύο σελίδες. Εκεί σου κάνει ζουμ σαν παράθυρο για να πατήσεις εύκολα εκεί που πρέπει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παράδειγμα είσαι στο myphone και θες να πας σε μια σελίδα ενός φόρουμ. Πατάς κάτω δεξιά που φαίνονται οι σελίδες. Το δάχτυλο μπορεί να πιάσει δύο σελίδες. Εκεί σου κάνει ζουμ σαν παράθυρο για να πατήσεις εύκολα εκεί που πρέπει. Για να το πούμε πιο απλά συμβαίνει όταν το δάχτυλό σου πατήσει δύο ή περισσότερα λινκ ταυτόχρονα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπέρα δίνω το Ζ1 της γυναίκας και παίρνω 1+1 64αρι,για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει κόντρα στο δικό μου Μ8,Είμαι περίεργος Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπέρα δίνω το Ζ1 της γυναίκας και παίρνω 1+1 64αρι,για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει κόντρα στο δικό μου Μ8,Είμαι περίεργος Το πιθανότερο είναι ότι η γυναίκα σου θα πάρει το Μ8 η θα σε χωρίσει :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπέρα δίνω το Ζ1 της γυναίκας και παίρνω 1+1 64αρι,για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει κόντρα στο δικό μου Μ8,Είμαι περίεργος Με φίλους που έχουν το one plus one και κάναμε τεστ ανοίγματος εφαρμογών κλπ ήταν ένα κλικ πιο μπροστά το m8. Πολύ λίγο αλλά ηταν. Όσον αφορά σαν συσκευή θα μείνεις ευχαριστημένος πιστεύω. Πλαστικό καλής ποιότητας που δεν το καταλαβαίνεις κιόλας και πολύ καλό πιάσιμο. Μη μιλήσουμε για την υποστήριξη. Για εμένα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που ξέρει από ρομς κερνελς κλπ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Με φίλους που έχουν το one plus one και κάναμε τεστ ανοίγματος εφαρμογών κλπ ήταν ένα κλικ πιο μπροστά το m8. Πολύ λίγο αλλά ηταν. Όσον αφορά σαν συσκευή θα μείνεις ευχαριστημένος πιστεύω. Πλαστικό καλής ποιότητας που δεν το καταλαβαίνεις κιόλας και πολύ καλό πιάσιμο. Μη μιλήσουμε για την υποστήριξη. Για εμένα πολύ καλή επιλογή για κάποιον που ξέρει από ρομς κερνελς κλπ Ρε Θοδωρή για την γυναίκα μου θα το πάρω Όχι για μένα,εκτός και εάν δεν της αρέσει όποτε καταλαβαίνεις αυτό που έγραψε ο Κώστας χαχα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ότι είχε από μαμά το τηλέφωνο στην κάρτα μνήμης? Νομίζω κάποιες φώτο, μουσική και βιντεάκια για τις διάφορες λειτουργίες του πρέπει να είχε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ρε Θοδωρή για την γυναίκα μου θα το πάρω Όχι για μένα,εκτός και εάν δεν της αρέσει όποτε καταλαβαίνεις αυτό που έγραψε ο Κώστας χαχα Ε καλά αφού θα μπεις στον πειρασμό:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ρε Θοδωρή για την γυναίκα μου θα το πάρω Όχι για μένα,εκτός και εάν δεν της αρέσει όποτε καταλαβαίνεις αυτό που έγραψε ο Κώστας χαχα Και το δικό μου γυναίκα το πήρε και είναι πολύ ευχαριστημενη. Βασικά με το που αγόρασα το Μ8, η παράλληλη χρήση, μου έδειξε όλα τα σημεία που υστερεί το OPO. Μου το ζήτησε η αδελφή της κοπέλας που αγόρασε το iPhone 5s μου και της είπα 280. Τα δέχτηκε και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια τόσο καλή πρόταση για 16αρι κινέζικο. Είχα στο νου μου να πάρω αργότερα 64 Cyanogen. Μου άρεσε γιατί κάνει και την δουλειά tablet, ενώ το Μ8 οχι. Όμως η περίπτωση συμφορουμιτη που προσπαθεί επί 10 μέρες να επικοινωνεί με το support της One plus μ έκανε να το ξανασκεφτώ. Το μόνο αρνητικό που είχα δει και το είχα γράψει είναι στην απόκριση της οθόνης. Το βλέπεις μόνο αν βάλεις δίπλα κάποια άλλη συσκευή με κορυφαία απόκριση όπως το Μ8. Κατά τα άλλα στο άνοιγμα εφαρμογών είναι ένα κλικ πίσω. Με λίγα λόγια αν το support ήταν σαν της Oppo, θα αγόραζα το 64αρι γιατί αξίζει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Στα άλμπουμ των φωτογραφιών εμφανίζονται αυτοματα κάποια άλμπουμ ως cache,template και surroundings...Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην δημιουργούνται αυτά τα άλμπουμ?ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ερώτηση. Πώς βρίσκουμε ποιο firmware έχει η συσκευή μας εργοστασιακα και από πού κατεβάζουμε? Έχει αρχίσει και μπαίνει η ιδέα για ρουτ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Ερώτηση. Πώς βρίσκουμε ποιο firmware έχει η συσκευή μας εργοστασιακα και από πού κατεβάζουμε? Έχει αρχίσει και μπαίνει η ιδέα για ρουτ Θα σε παρακολουθώ. Έχω μπει και εγώ στην πρίζα και ψάχνω links για... αρχάριους. Υ. Γ Ρε παιδιά και εγώ τον NOVA τον έχω χρόνια πληρωμένο και μου κολλάει πολύ όσες φορές τον έχω βάλει στο m8. Είπα να τον ξαναβάλω σήμερα και τον σούταρα κατ' ευθείαν. Edited September 4, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Θα σε παρακολουθώ. Έχω μπει και εγώ στην πρίζα και ψάχνω links για... αρχάριους. Υ. Γ Ρε παιδιά και εγώ τον NOVA τον έχω χρόνια πληρωμένο και μου κολλάει πολύ όσες φορές τον έχω βάλει στο m8. Είπα να τον ξαναβάλω σήμερα και τον σούταρα κατ' ευθείαν. Δεν βλέπω φως. Μου φαίνεται βουνό ή διαδικασία από ότι έχω δει αυτά που λένε τα παιδιά. Έβαλα Νόβα για λίγο. Τον έβγαλα. Την επόμενη ημέρα λέω θα ξαναβάλω. Δεν μπορεί να τον έχω σε όλες τις συσκευές και εδώ να μην μπορώ. Τον έβαλα ξανά έστησα και μόλις τελείωσα τον έβγαλα πάλι. Sensε rules Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Γεια και από μένα,μόλις πήρα το m8 από την cosmote!!Μέχρι στιγμής όλα καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αν θα βαλω 64αρα καρτα για να αντικαταστησω την 16αρα που εχω θα πρεπει να αντιγραψω την παλια η θα πρεπει να ξανακατεβασω τα apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Δεν βλέπω φως. Μου φαίνεται βουνό ή διαδικασία από ότι έχω δει αυτά που λένε τα παιδιά. Έβαλα Νόβα για λίγο. Τον έβγαλα. Την επόμενη ημέρα λέω θα ξαναβάλω. Δεν μπορεί να τον έχω σε όλες τις συσκευές και εδώ να μην μπορώ. Τον έβαλα ξανά έστησα και μόλις τελείωσα τον έβγαλα πάλι. Sensε rules Στείλτε μου screen shots με τις οθόνες σας να δω πως έχετε στήσει την συσκευή σας για να καταλάβω τι δεν μπορείτε να κάνετε με nova. Εγώ πάντως έχω το αντίθετο πρόβλημα. Όσες φορές δοκίμασα να επιστρέψω στο στήσιμο που έχω κάνει με sense δεν κατάφερα να μείνω. Σιγά μην κάνω root και να το γεμίσω tweak για να γίνει παραμετροποιήσιμο το Sense. Δεν είμαι κατά σε όσους το κάνουν, για τον εαυτό μου μιλάω. Έχουμε την μοναδική συσκευή που τρέχει android καλύτερα απ ότι το iPhone το ios και δεν μου πάει να την πειράξω. Και μόνο που θα έχω αμφιβολία όταν βλέπω κάτι, μήπως φταίει το τάδε mod η το δινα, κουράζομαι. Ένα μήνα με το OPO, δεν έκανα άλλη δουλειά. Θυμάμαι κάποτε φλασαρα 3 διαφορετικές ρομ σε μια μέρα και απορώ με το κουράγιο μου. Το Μ8 δεν το βαριέμαι. Κάνει αυτά που θέλω όπως τα θέλω. Πριν λίγο έκανα επεξεργασία σε και φωτογραφίες της κόρης μου με την εφαρμογή FaceTune . Στο iPhone 5s οποτε την χρησιμοποιούσα ζεματαγε το τηλέφωνο και η μπαταρία έπεφτε σαν τρελή. Υπ όψη η εφαρμογή αυτή βγήκε πρώτα για ios. Το Μ8 δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και μετά λένε Α7 64 bit. Βλέπω διαφορά βίντεο του Note4 και την αμεσότητα του Μ8 δεν την έχει στις γνωστές εφαρμογές, όπως δεν την έχει καμία άλλη συσκευή αυτή την στιγμή. Ελπίζω να μην κάνει καμία βλακεία η HTC στο Μ9. Το μόνο που θέλω είναι να μεγαλώσει λίγο την οθόνη χωρίς αύξηση των διαστάσεων και το grip. Καλοδεχούμενη η QHD οθόνη μόνο εφόσον διατηρήσει την ταχύτητα και αυτονομία ως έχουν. Και φυσικά μήπως καταφέρουν να πάνε το UltraPixel στα 8mp. Γεια και από μένα,μόλις πήρα το m8 από την cosmote!!Μέχρι στιγμής όλα καλά!! Καλορίζικο φίλε, να το ευχαριστηθείς. Αν θα βαλω 64αρα καρτα για να αντικαταστησω την 16αρα που εχω θα πρεπει να αντιγραψω την παλια η θα πρεπει να ξανακατεβασω τα apps? Εννοείς ότι έχεις μεταφέρει εφαρμογές στην SD card; Αν ναι η τις επαναφέρεις στην εσωτερική μνήμη και μετά στην νέα σου κάρτα ή κάνεις μεταφορά το περιεχόμενο της 16αρας στην 64άρα στον υπολογιστή σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έχει δουλέψει κανείς την συσκευή μας με ART? Το γύρισα χθες το βράδυ και παράλληλα ρυθμισα την κλίμακα των γραφικών στο Χ0.5 Η συσκευή δείχνει σαφώς ακόμα πιο γρήγορη αλλά για ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να έχεις δίπλα ένα Μ8 με dalvik. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts