Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην viper rom εχει mod που κανει μεχρι και αυτα,παιδια ενα σκασμο απο mods καποια στιγμη βαριεσαι την στιγμη που θα αναγκαστεις να κανεις full wipe στην ρομ ΄λογω διαφορετικου baseband και θα πρεπει να ξαναστησεις ολα αυτα τα mods της απο την αρχη,αλλα οκ χαλαλι :)

Αυτά βαριέμαι Πάνο, συν ότι όλα τα πρόσθετα επιβαρύνουν, η μπορεί να δημιουργήσουν configs και να ψαχνεσαι.

Για να περάσει κάποιος custom σ αυτή την συσκευή πρέπει να είναι πολύ διψασμένος για παιχνίδι.:)

Τελικά ούτε root δεν θα κάνω. Παίρνω backup ρυθμίσεων στην HTC, δεδομένων εφαρμογών με helium, apk με app backup μια φορά την εβδομάδα και είναι καλυμμένος.

Με τον Nova δεν χρειάζομαι αλλαγές σε ppi, η οθόνη κλείνει με gesture, δεν έχω κάτι που να μου λείπει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην viper rom εχει mod που κανει μεχρι και αυτα,παιδια ενα σκασμο απο mods καποια στιγμη βαριεσαι την στιγμη που θα αναγκαστεις να κανεις full wipe στην ρομ ΄λογω διαφορετικου baseband και θα πρεπει να ξαναστησεις ολα αυτα τα mods της απο την αρχη,αλλα οκ χαλαλι :)

Εμένα μου άρεσαν αυτά ρε ****το .Καλό θα ήταν να έχει μια επιλογή να τα ενεργοποιούσες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το αφήνεις το φλεξ? Και ακόμα δεν το έχω δει καλά καλά?

Κώστα αν το είχε αυτό θα ήταν όλα τέλεια.

Θα το αφήσω μόνο για το max M8.

Για ΝΟΤΕ 4 δεν νομίζω γιατί η Samsung μου την έχει δώσει στα νεύρα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

60% gold <> 40% gunmetal

To ακριβως αντιθετο για μενα,τελικα μονο το ασημι απο οτι βλεπω δεν παιζει καθολου

Παναγιωτης

To ακριβως αντιθετο για μενα,τελικα μονο το ασημι απο οτι βλεπω δεν παιζει καθολου

Εγώ πάντως στον αδελφό μου ασημί πήρα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

60% gold <> 40% gunmetal

Εγώ πάντως στον αδελφό μου ασημί πήρα.

Μεγάλα προβλήματα έχει αυτό το κινητό :)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Και εγώ τελικά μόνο gunmetal. Δεν τα έχω δει από κοντά αλλά το ασήμι το αποκλείω από τώρα. Γουστα

Θοδωρής

Παιδιά τα έβαλα δίπλα δίπλα και τα τρία. Το gun metal σε τραβάει με την μια. Δένουν όλα τόσο αρμονικά και δείχνει πιο μασιφ.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εγώ τελικά μόνο gunmetal. Δεν τα έχω δει από κοντά αλλά το ασήμι το αποκλείω από τώρα. Γουστα

Παιδιά τα έβαλα δίπλα δίπλα και τα τρία. Το gun metal σε τραβάει με την μια. Δένουν όλα τόσο αρμονικά και δείχνει πιο μασιφ.

Σωστα βεβαια γουστα ειναι αυτα περι ορεξεως κολοκυθοπιττα που λενε αλλα το gunmetal με την πρωτη ματια το ερωτευτηκα:lol: κοιταξτε προβληματα που εχει το τλφ να μην βρισκουμε θεματα και να το ριχνουμε στο κουτσομπολιο περι ανεμων και υδατων..:lol:

Παναγιωτης

Παιδιά η διαχείριση της μπαταρίας ξεπερνά κάθε τι που έχω δει ως τώρα.

Στο γραφείο τελευταίες μέρες δεν έχω wifi και χρησιμοποιώ αποκλειστικά 3g.

Στις 4 το απόγευμα κοίταξα την κατανάλωση (δεν έχω βάλει να φαίνεται το ποσοστό ) και ήμουν στο 54% με 2.5 ώρες οθόνη.

Για χρήση αποκλειστικά με κακό 3g είναι άπιαστο νούμερο αν σκεφτούμε ότι έχει μόνο 2600 mAh.

Παιδιά η διαχείριση της μπαταρίας ξεπερνά κάθε τι που έχω δει ως τώρα.

Στο γραφείο τελευταίες μέρες δεν έχω wifi και χρησιμοποιώ αποκλειστικά 3g.

Στις 4 το απόγευμα κοίταξα την κατανάλωση (δεν έχω βάλει να φαίνεται το ποσοστό ) και ήμουν στο 54% με 2.5 ώρες οθόνη.

Για χρήση αποκλειστικά με κακό 3g είναι άπιαστο νούμερο αν σκεφτούμε ότι έχει μόνο 2600 mAh.

Χαίρομαι να ακούω πρώην χρήστες iPhone να μιλάνε αντικειμενικά!Αν και εγω με όσα παιδιά μιλάω δεν δέχονται κουβέντα για το m8 και το android γενικότερα,λέγοντας μου οτι δεν μπορούν να φύγουν απο την apple!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Χαίρομαι να ακούω πρώην χρήστες iPhone να μιλάνε αντικειμενικά!Αν και εγω με όσα παιδιά μιλάω δεν δέχονται κουβέντα για το m8 και το android γενικότερα,λέγοντας μου οτι δεν μπορούν να φύγουν απο την apple!

Ή HTC έχει κάνει φοβερή δουλειά. Όποιος δεν το παραδέχεται αφού το δοκιμάσει, δεν λέει την αλήθεια.

Είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις ένα smartphone πιο από iPhone χρησιμοποιωντας android.

Ή HTC έχει κάνει φοβερή δουλειά. Όποιος δεν το παραδέχεται αφού το δοκιμάσει, δεν λέει την αλήθεια.

Είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις ένα smartphone πιο από iPhone χρησιμοποιωντας android.

Ειναι αυτο που τους λεω οτι το M8 έχει βρει την χρυσή τομή ανάμεσα σε iPhone και android!Συνδυαζει τα καλα και των δυο!Τα λεω ως πρώην φανατικός κάτοχος iPhone 4s!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Καλησπέρα παιδιά. Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου πάνω σε αυτό το θέμα.

Ήμουν χρόνια χρήστης ios με iPhone3G,3GS,4 ήρθα στο android επειδή ήθελα ένα τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη πήρα το note 2 τότε και απλά άνοιξαν τα μάτια μου.

Έφτασα λοιπόν να πάρω το m8 και είπα ότι η ποιότητα είναι καλύτερη και δίνει όλα τα καλά που έχουμε στο android. Γνώμη μου πάντα.

Συνήθιζα να ακούω από άλλους χρήστες ότι το iPhone είναι καλοφτιαγμένο. Πήγα λοιπον και τους λέω. "Ορίστε ο λόγος να αλλάξεις" άκουγα όμως το ότι δεν χρειάζεται πια το Bluetooth το android είναι αργό,έχει ιούς και όλα τα σχετικά. Πλέον σταμάτησα να ασχολούμαι. Εύχομαι να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο το λογισμικό και να τους αφήσει αιώνες πίσω (έτη είναι έτσι κι αλλιώς) την παραδέχομαι την Apple στο θέμα marketing Και μόνο. Αυτά από εμένα.

Αποροβληματιστο τηλέφωνο και έχω δικαιωθεί άπειρα με την επιλογή μου. Στάνταρ 6 ώρες οθόνη πλέον και όχι σε 18ωρες αλλά σε δύο ημέρες κοντά. Το ποστ είναι κυρίως αγανάκτησης ζητώ συγνώμη αν κούρασα. Όπως λέει και ο Παναγιώτης δεν έχουμε προβλήματα και το έχουμε κάνει τσατ και λέμε πόσο καλό είναι.

Edit υπάρχει τρόπος να βγάλουμε από τη lockscreen τον καιρό?

Edited by tpal
Θοδωρής

Θοδωρή μου θυμίζει το επίσημο φόρουμ του HD2 το 2009.

Και τότε μόνο το πόσο καλό ήταν συζητούσαμε.

Όμως το Μ8 είναι πολύ ανώτερη συσκευή ποιοτικά.

Έβλεπα σήμερα τις τελευταίες φώτο που διέρρευσαν από το iPhone 6.

Παρόλο που είναι επηρεασμένο από το Μ8 σε πολλά σημεία, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο ελκυστικό.

Οι διαχωριστικές γραμμές πίσω είναι κακόγουστες, η κάμερα εξέχει γιατί δεν χωρά με τόσο μικρό πάχος και το εντελώς επίπεδο σχήμα δεν έχει το πιάσιμο που βλέπουμε στο Μ8 και OPO.

Το HTC δείχνει βαριά μασιφ κατασκευή ενώ το iPhone φλούδα.

Καλημερα σας.Σκεφτομαι σοβαρα να αφησω το iphone 5s και να παρω το one m8...Ποια ειναι η γνωμη σας? Υπαρχουν προβληματα ή κατι που πρεπει να προσεξω?Θα κανω ανταλλαγη οποτε θα παρω used.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Καλημερα σας.Σκεφτομαι σοβαρα να αφησω το iphone 5s και να παρω το one m8...Ποια ειναι η γνωμη σας? Υπαρχουν προβληματα ή κατι που πρεπει να προσεξω?Θα κανω ανταλλαγη οποτε θα παρω used.

Καλημέρα φίλε και καλορίζικο σου εύχομαι,εάν διαβάσεις το φόρουμ για το m8 θα καταλάβεις πολλά,το τλφ είναι πραγματικά απροβλημάτιστο ποιότητα υλικών κλπ δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα απλά να προσέξεις να είναι καθαρό από χτυπήματα και εάν σε ενδιαφέρει να είναι σε στοκ κατάσταση να πατήσεις ταυτόχρονα ενώ είναι κλειστό το volume up down +power θα σε βάλει σε boot loader μορφή .Πάνω ψηλά στην κορυφή θα γράφει εάν είναι locked unlocked relocked,αυτά τα ολίγα και πάλι καλορίζικο

Παναγιωτης

Για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Θα έχεις ποιότητα στο θέμα κατασκευής όπως είχες στο iPhone ίσως και καλύτερη.

Ωραίο είναι να δοκιμάζουμε. Αν δεν σου αρέσει το δίνεις και παίρνεις πάλι iPhone αν και δεν νομίζω.

Θοδωρής

Το θέμα είναι αν κάποιος θέλει να φύγει από το ios και να πάει σε android. Γιατί απλά στο μόνο που μοιάζουν Android και Apple στα κινητά, είναι μόνον ότι και τα δύο στέλνουν και λαμβάνουν δεδομένα, και πραγματοποιούν κλήσεις.

Το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι η κατάσταση της συγκεκριμένης συσκευής και το να μην έχει γίνει root με λάθος τρόπο χάνοντας έτσι την εγγύηση.

Λίγες μέρες πριν έδωσα το iPhone 5s για το M8 και ηρέμησα.

Έχω αυτό που θα ήθελα να είναι το iPhone.

Όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα, αν αληθεύουν τα όσα έχουν διαρρεύσει για το νέο iPhone, τότε θα συνεχίσει να είναι κατώτερο από το Μ8, πλην κάμερας.

Γιατί να έχει όμως το m8 "μόνο" 2gb ram και όχι 3; όχι τίποτα άλλο, απλά όλες οι νέες πλέον high end συσκευές android θα έχουν <3gb ram.

Ξέρω πως δεν είναι εύκολη απάντηση, διάβασα τα reviews σας εδώ ενώ είδα και κάποια review εδώ http://techingreek.com/lg-g3-parousiasi-review-allazi-ta-dedomena/ κι εδώ http://techingreek.com/htc-one-m8-review/ (σορυ για τα λινξ) και θέλω να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου Nexus 5. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι: LG G3 ή HTC One M8;

Γιατί να έχει όμως το m8 "μόνο" 2gb ram και όχι 3; όχι τίποτα άλλο, απλά όλες οι νέες πλέον high end συσκευές android θα έχουν <3gb ram.

Μονο?

Πιστεψε με, για αυτή τη συσκευη είναι υπεραρκετα τα 2 γιγα και τα παντα παιζουν αρμονικα και στην εντελεια...

Παιδια, μην τα πολυλογούμε. Το Μ8 είναι μακραν το πιο smooth και ποιοτικο android τηλεφωνο που κυκλοφορει αυτή τη στιγμη.

Γιατί προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλότερα το κόστος αφού την εποχή που βγήκε ο Μ9 κατασκευαστής είχε κι αυτός 2 γιγα ραμ.

Η φοβερή διαχείριση που κάνει στην ραμ δεν σ αφήνει να καταλάβεις κάτι. Στο μέλλον ίσως να φανεί η ανάγκη.

Όμως δεν θα έχουμε το Μ8 μετά από ενάμιση δύο χρόνια.

Το καλό με το M8 είναι ότι δεν διαφοροποιείται η ταχύτητα όσο και να ανέβει η κατηλειμένη ραμ.

Δεν έχω δει λιγότερα από 700 ελεύθερα.