tpal Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα σας. Επειδή δεν έχουμε να γράψουμε για κάποιο πρόβλημα και επειδή ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είπα να δώσω χρόνους από την μπαταρία και χρήση σε δύσκολες καταστάσεις,ξανά. Στο χωριό δεν εχω ανοίξει καθόλου WiFi. Δουλεύει μόνιμα data,3g το τηλέφωνο με τρείς γραμμές σήμα. Μόνικα συγχρονισμός ανοικτός και η φωτεινότητα στο 60-70. Μετά την αναβάθμιση έχω παρατηρήσει μια βελτίωση αλλά όχι κάτι τρελό. Παραθέτω χρόνο και έμεινα άφωνος μιας και τέτοια νούμερα είχα δει μόνο στο g2. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα, έχουμε βρει κάποια άκρη με αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2701951&page=4 Να μεταφέρουμε photos/videos με file explorer από την internal στην sd;;; (ΧΩΡΙΣ pc) Είμαι unroot και έτσι θα ήθελα να το αφήσω (τουλάχιστον μέχρι την "L" android). Επίσης σε όσους έχουν γυρίσει την φωτογραφική να αποθηκεύει απευθείας στην sd -class 10-, παρατηρείτε κάποια καθυστέρηση κλπ; ή όλα οκ;;; Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 θα μπορέσεις οταν αναβαθμίσεις σε 4.4.3 με τον νέο stock file manager της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπέρα, έχουμε βρει κάποια άκρη με αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2701951&page=4 Να μεταφέρουμε photos/videos με file explorer από την internal στην sd;;; (ΧΩΡΙΣ pc) Είμαι unroot και έτσι θα ήθελα να το αφήσω (τουλάχιστον μέχρι την "L" android). Επίσης σε όσους έχουν γυρίσει την φωτογραφική να αποθηκεύει απευθείας στην sd -class 10-, παρατηρείτε κάποια καθυστέρηση κλπ; ή όλα οκ;;; Πήρες αναβάθμιση; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα μπορέσεις οταν αναβαθμίσεις σε 4.4.3 με τον νέο stock file manager της HTC. Τι είσαι εσύ;;;χαχα δεν πρόλαβα να του το γράψω,αυτό θα πει συγχρονισμός Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλησπέρα,παιδιά βλέπω μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας στην 4.4.3,άλλαξα την ρομ από insertcoin σε renovate τα ίδια αποτελέσματα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλησπέρα,παιδιά βλέπω μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας στην 4.4.3,άλλαξα την ρομ από insertcoin σε renovate τα ίδια αποτελέσματα Βάλε και στοκ Παναγιώτη να δεις. Εγώ μια χαρά είμαι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Βάλε και στοκ Παναγιώτη να δεις. Εγώ μια χαρά είμαι Ρε συ Τεο βαριέμαι την όλη διαδικασία,εξάλλου ήδη το έχω κάνει S-Off για περισσότερα mods όπως πχ Harman Kardon Edited August 7, 2014 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ρε συ Τεο βαριέμαι την όλη διαδικασία,εξάλλου ήδη το έχω κάνει S-Off για περισσότερα mods όπως πχ Harman Gardon Ρε συ και πάλι έχεις τρελή κατανάλωση?. Το ξαναεγραψες και λέω μήπως φταίει και η ρομ. Όντως τώρα εχει διαδικασία για πίσω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ρε συ και πάλι έχεις τρελή κατανάλωση?. Το ξαναεγραψες και λέω μήπως φταίει και η ρομ. Όντως τώρα εχει διαδικασία για πίσω Όλα ok Τεο βρήκα τι έφταιγε και μου ξυπναγε τον γίγαντα,τέλος καλό όλα καλά Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όλα ok Τεο βρήκα τι έφταιγε και μου ξυπναγε τον γίγαντα,τέλος καλό όλα καλά Τελικά τα mods ειναι για βελτίωση η για ταλαιπωρία; :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης έχω αυτά τα αποτελέσματα! Super! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Τελικά τα mods ειναι για βελτίωση η για ταλαιπωρία; :) Kωστα δεν ηταν τα mods αλλα ο συνεχης συνχρονισμος στο google+,Τελικα αυτο ειναι πολυ μπαταριοφαγο!!!:lol: Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Kωστα δεν ηταν τα mods αλλα ο συνεχης συνχρονισμος στο google+,Τελικα αυτο ειναι πολυ μπαταριοφαγο!!!:lol: Το Google+ είναι το πρώτο που απενεργοποιώ όταν στήνω νέα συσκευή. Το κρατάω μόνο στο iPhone γιατί εκεί δεν έχει brain. Σε κάποιες εφαρμογές η Google συναγωνίζεται την Samsung σε βλακεία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Kωστα δεν ηταν τα mods αλλα ο συνεχης συνχρονισμος στο google+,Τελικα αυτο ειναι πολυ μπαταριοφαγο!!!:lol: Μήπως εννοείς το Photos? Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το G+ συγχρονίζει όπως πρέπει χωρίς drain. Βέβαια έχω απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό των φωτογραφιών στο Photos. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Μήπως εννοείς το Photos? Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το G+ συγχρονίζει όπως πρέπει χωρίς drain. Βέβαια έχω απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό των φωτογραφιών στο Photos. Το ίδιο και εγώ...κανένα απολύτως πρόβλημα...εννοείτε βέβαια με ανενεργά τα photos... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Το ίδιο και εγώ...κανένα απολύτως πρόβλημα...εννοείτε βέβαια με ανενεργά τα photos... Το ίδιο έκανα και εγώ ωρέ Σήφη,σώθηκα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος από σήμερα και γω ενός ασημί m8. Φανταστικό το κινητό! Το μόνο που λίγο με ανησυχεί είναι ότι το νιώθω λίγο ζεστο. Είναι και ο καιρός βέβαια αλλά είπα να το αναφέρω. Αυτά από εμένα! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 παιδια βλεπω σαν να ειναι θαμπο το τσαμακι της δευτερης καμερας απο μεσα, κατι σαν θαμπαδα.. το καθαρισα το στεγνωσα αλλα τιποτα. γρατσουνιες δεν ειναι γιατι το εχω σαν τα ματια μου,, τι να ειναι;;να το παω htc ;; ειναι γερμανικο θα εχω θεμα;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος από σήμερα και γω ενός ασημί m8. Φανταστικό το κινητό! Το μόνο που λίγο με ανησυχεί είναι ότι το νιώθω λίγο ζεστο. Είναι και ο καιρός βέβαια αλλά είπα να το αναφέρω. Αυτά από εμένα! δεν εχεις προβλημα βαγγελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 δεν εχεις προβλημα βαγγελη. Και γω αυτό φαντάζομαι. Περιμένω να στρώσει και η μπαταρία γιατί βλέπω να πέφτει λίγο γρήγορα.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Και γω αυτό φαντάζομαι. Περιμένω να στρώσει και η μπαταρία γιατί βλέπω να πέφτει λίγο γρήγορα.. Μπαταρία Βαγγέλη πάνω από 5 ώρες ανοιχτής οθόνης θα δεις μόλις στρώσει,πολύ καλή επιλογή η καλύτερη θα έλεγα καλορίζικο και καλοδουλευτο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 παιδια βλεπω σαν να ειναι θαμπο το τσαμακι της δευτερης καμερας απο μεσα, κατι σαν θαμπαδα.. το καθαρισα το στεγνωσα αλλα τιποτα. γρατσουνιες δεν ειναι γιατι το εχω σαν τα ματια μου,, τι να ειναι;;να το παω htc ;; ειναι γερμανικο θα εχω θεμα;; Τοοοοιι βρηκαααα καθαρίζει με φαρμακευτικο οινόπνευμα...... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Κατι τετοιο εννοεις;;;γυρισα απο διακοπες κ καπως ετσι ειχε γινει η καμερα πισω.απογοητευση και με θηκη spigen.Εψαξα στο xda.υπαρχει ολοκληρο θεμα και δοκιμασα οδοντοκρεμα:) και με πολυ τριψιμο καθαρισε.δε ξερω τι φταιει και τι υλικο εχει αλλα χαρηκα που ξαναειδα το φακο πισω σα καινoυργιο. Edited August 9, 2014 by griniaris Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Κατι τετοιο εννοεις;;;γυρισα απο διακοπες κ καπως ετσι ειχε γινει η καμερα πισω.απογοητευση και με θηκη spigen.Εψαξα στο xda.υπαρχει ολοκληρο θεμα και δοκιμασα οδοντοκρεμα:) και με πολυ τριψιμο καθαρισε.δε ξερω τι φταιει και τι υλικο εχει αλλα χαρηκα που ξαναειδα το φακο πισω σα καινoυργιο. ναι φιλε ετσι .. εβαλα με μπατονετα οινοπνευμα φαρμακευτικο και εγινε τζαμι..ουφ..:rolleyes: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Μπαταρία Βαγγέλη πάνω από 5 ώρες ανοιχτής οθόνης θα δεις μόλις στρώσει,πολύ καλή επιλογή η καλύτερη θα έλεγα καλορίζικο και καλοδουλευτο Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη! Όντως η καλύτερη επιλογή. Έρχομαι από nexus 5 και ήθελα να έχω το ίδιο smoothness που είχα και στο nexus και μπορώ να πω οτι αντάξιο! Από κει και πέρα ο ήχος ,η ποιότητα κατασκευής και η ποιότητα των κλήσεων είναι πιο πάνω! Γενικά πολύ ευχαριστημένος!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts