manostaz Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλημέρα Τα διεγραψα και έκανα εγκατάσταση facebook και messenger και τα προβλήματα δεν λύθηκαν.. Στο messenger πρέπει να μπαίνω2-3 φορές να βλέπω το μνμ ή να πηγαίνω τον κέρσορα εκεί που γράφεις μνμ για να καταλάβει ότι το έχω διαβάσει το μνμ, γενικά αργεί πολύ να αντιληφθεί ότι έχω διαβάσει τα μνν και το facebook μου λέει δεν ανταποκρίνεται και να το κλείσω.. Υπάρχει κάτι όπου μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Καλησπέρα!!Μπήκα σήμερα στο xda και είδα ότι έχει καινούργιες custom rom.Δοκιμάσατε καμιά? ?Εχει καμιά καλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Καλησπέρα!!Μπήκα σήμερα στο xda και είδα ότι έχει καινούργιες custom rom.Δοκιμάσατε καμιά? ?Εχει καμιά καλή? Καλημερα,ποιες ειναι οι καινουργιες που λες? κανα λινκ να δουμε? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Περασα τη Resurrection Remix N Nugat 7.1.1 απλα τελεια.εδω https://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/unified-development/rom-resurrection-remix-n-klte-t3510376 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts