panos_27 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 ρε παιδια εχει παρατηρησει καποιος αλλος οτι στην popwiz 5.1 δεν ρολαρει το κινητο τοσο καλα οσο με την 4.1;;; εννοω οτι γενικα σε εμπειρια χρησης ειναι πιο smooth η 4.1 εκτος αν μου φαινεται...το ειδες κανεις αλλος αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ρε παιδια εχει παρατηρησει καποιος αλλος οτι στην popwiz 5.1 δεν ρολαρει το κινητο τοσο καλα οσο με την 4.1;;; εννοω οτι γενικα σε εμπειρια χρησης ειναι πιο smooth η 4.1 εκτος αν μου φαινεται...το ειδες κανεις αλλος αυτο; Καλημερα,δεν δοκιμασα την 4.1,εβαλα (δοκιμασα) 5.1 και επισης τη Revolution,ναι δε με τρελαναν οντως δεν ηταν smooth και τραβουσαν παρα το ελαφρωμα πολυ ram.Ξαναγυρισα σε στοκ BOJ1. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλημερα,δεν δοκιμασα την 4.1,εβαλα (δοκιμασα) 5.1 και επισης τη Revolution,ναι δε με τρελαναν οντως δεν ηταν smooth και τραβουσαν παρα το ελαφρωμα πολυ ram.Ξαναγυρισα σε στοκ BOJ1. Δοκίμασε τότε την 4.1, καμία σχέση με τις άλλες, και ανώτερη από την στοκ σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 κι εγω την 5.1 εχω.. παει καλά μπορώ να πω, αλλα αφου η 4.1 ειναι πιο σμοοθ θα περασω αυτην... αν περασω την 4.1 πανω απο την 5.1 λετε να χει κανα θέμα ?? :lol: βαριέμαι να το ξαναστήνω απ την αρχή Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 κι εγω την 5.1 εχω.. παει καλά μπορώ να πω, αλλα αφου η 4.1 ειναι πιο σμοοθ θα περασω αυτην... αν περασω την 4.1 πανω απο την 5.1 λετε να χει κανα θέμα ?? :lol: βαριέμαι να το ξαναστήνω απ την αρχή Καλύτερα θα είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Απ τη στιγμή που είναι λίγο πιο smooth η 4.1, αν περάσεις από πάνω απ την 5.1 ίσως μείνουν θα θέματα στο build που χαλάνε την 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 κι εγω την 5.1 εχω.. παει καλά μπορώ να πω, αλλα αφου η 4.1 ειναι πιο σμοοθ θα περασω αυτην... αν περασω την 4.1 πανω απο την 5.1 λετε να χει κανα θέμα ?? :lol: βαριέμαι να το ξαναστήνω απ την αρχή Nαι θελει Wipe System , data ,dalvik και cache..δοκιμασα και γω να μη σβυσω data αλλα ετρωγε κολληματα..την περασα καθαρη και τη δοκιμαζω..εντυπωση η διαχειρηση μπαταριας.πολυ καλη εκ πρωτης. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 την περίμενα αυτη την απάντηση! θα την περάσω απο την αρχή.:) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παδιά βοήθεια...προσπαθώ να εγκαταστήσω μέσω odin το CWM ή το TWRP...και το odin μου γράφει κανονικά sucess και μετά το reboot έχω κανονικα stock recovery ακόμα...καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παδιά βοήθεια...προσπαθώ να εγκαταστήσω μέσω odin το CWM ή το TWRP...και το odin μου γράφει κανονικά sucess και μετά το reboot έχω κανονικα stock recovery ακόμα...καμιά ιδέα; Τι διαδικασία ακολουθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τι διαδικασία ακολουθείς; Ok φιλε το βρήκα..Για κάποιο λόγο το workaround ήταν να κάνω untick το Αυτό Reboot...Μετά όλα μια χαρά... πέρασα popwiz...καμια σχέση με πριν...το μονο bug που έχω εντοπίσει είναι ότι στις επαφές στα πλαγια δεν έχει τα "ελληνικά" γράμματα...το έχει προσέξει κανεις σας αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ok φιλε το βρήκα..Για κάποιο λόγο το workaround ήταν να κάνω untick το Αυτό Reboot...Μετά όλα μια χαρά... πέρασα popwiz...καμια σχέση με πριν...το μονο bug που έχω εντοπίσει είναι ότι στις επαφές στα πλαγια δεν έχει τα "ελληνικά" γράμματα...το έχει προσέξει κανεις σας αυτό? Υπαρχει μοντ στην πρώτη σελίδα του νηματος στο χδα που το διορθώνει αυτό το μπαγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Υπαρχει μοντ στην πρώτη σελίδα του νηματος στο χδα που το διορθώνει αυτό το μπαγκ Μιλάς για το post 12 να φανταστώ ε?(πιάνει και για τις υπόλοιπες γλώσσες πέρα από ρώσικα?) EDIT: Το έβαλα τελικά, όλα οκ! Ευχαριστώ πολύ! Edited February 1, 2016 by stathakis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μετά απ χρήση της popwiz 4.1, popwiz 5.1 και revolution 5.3 το συμπέρασμα μου είναι πως πιο smooth και με τα μικρότερα προβλήματα είναι η revolution. Η 5.1 popwiz δεν είναι καθόλου smooth, ενώ η 4.1 έχει κάτι μικροπροβληματα, τα οποία η revolution δεν εχει. Την προτείνω ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μετά απ χρήση της popwiz 4.1, popwiz 5.1 και revolution 5.3 το συμπέρασμα μου είναι πως πιο smooth και με τα μικρότερα προβλήματα είναι η revolution. Η 5.1 popwiz δεν είναι καθόλου smooth, ενώ η 4.1 έχει κάτι μικροπροβληματα, τα οποία η revolution δεν εχει. Την προτείνω ανεπιφύλακτα Συμφωνω Πανο,τις δοκιμασα και γω.Περιμενουμε οπως γνωριζεις τωρα την νεα εκδοση της v6.:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Συμφωνω Πανο,τις δοκιμασα και γω.Περιμενουμε οπως γνωριζεις τωρα την νεα εκδοση της v6.:) Ξέρουμε τι διάφορες θα έχει;; δεν παρακολουθώ το νημα στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ξέρουμε τι διάφορες θα έχει;; δεν παρακολουθώ το νημα στο xda Οχι,ακομα ειναι σε beta και τη δοκιμαζουν. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Οχι,ακομα ειναι σε beta και τη δοκιμαζουν. Αν δε σου κάνει κόπο γράψε μια όταν βγει η αναβάθμιση αυτήν. Δεν έχω χρόνο να βλέπω το xda, μου είναι πιο εύκολο εδώ στο μαιφον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά εγώ όπως είπα πιο πάνω μόλις πέρασα την Popwiz...σε σχέση με την στοκ και πάλι πολύ καλή είναι. Λέω να μείνω λίγο ακόμα μέχρι να βγουν rom βασισμένες στην 6. Κάτι που έχω παρατηρίσει και δεν ξέρω αν είναι bug ή feature είναι το ότι με τα volume up/down στην κεντρική οθόνη δεν αλλάζει η ένταση του ήχου κλήσης αλλά των applications...Το έχετε προσέξει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά εγώ όπως είπα πιο πάνω μόλις πέρασα την Popwiz...σε σχέση με την στοκ και πάλι πολύ καλή είναι. Λέω να μείνω λίγο ακόμα μέχρι να βγουν rom βασισμένες στην 6. Κάτι που έχω παρατηρίσει και δεν ξέρω αν είναι bug ή feature είναι το ότι με τα volume up/down στην κεντρική οθόνη δεν αλλάζει η ένταση του ήχου κλήσης αλλά των applications...Το έχετε προσέξει αυτό; Για ποια εκδοση μιλας;;; αυτο μου συνεβαινε καποιες φορες εμενα οταν εκλεινα παιχνιδι απο το κεντρικο κουμπι, χωρις να το κλεισω απο τα προσφατα. Συγκεκριμενα με το marvel future fight. Το εκλεινα απο το κεντρικο και για καποιο χρονικο διαστημα οταν πατουσα ηχο +/- μου αλλαζε τον ηχο των πολυμεσων, μεχρι που να κλεισω το παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 ποια ειναι η revolution;; Ένα νήμα που βρήκα στο XDA εχει τελευταιο update το καλοκαιρι 2015 και εχει κλεισει το project. Είπα να παίξω λίγο και να δοκιμάσω για 1η φορά (στο συγκεκριμενο κινητό) CM 13.0.1 εβαλα την resurrection remix 5.6.2 , την φοράω εδώ και 2 μέρες. Δείχνει πολύ καλή. δεν βρήκα κανένα bug μεχρι στιγμή, διαβάζει την microSD κανονικά. Εχει πολλά προγράμματα μέσα, kernel auditor και αλλα πολλά. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 ποια ειναι η revolution;; Ένα νήμα που βρήκα στο XDA εχει τελευταιο update το καλοκαιρι 2015 και εχει κλεισει το project. Είπα να παίξω λίγο και να δοκιμάσω για 1η φορά (στο συγκεκριμενο κινητό) CM 13.0.1 εβαλα την resurrection remix 5.6.2 , την φοράω εδώ και 2 μέρες. Δείχνει πολύ καλή. δεν βρήκα κανένα bug μεχρι στιγμή, διαβάζει την microSD κανονικά. Εχει πολλά προγράμματα μέσα, kernel auditor και αλλα πολλά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3235824 Καλή η pure, αλλά λείπουν πολλά πραγματάκια. Μόνο σ νεξους αξίζει, που έτσι κι αλλιώς δεν έχει και άλλα έξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 περαν των εφαρμογών samsung (που δε τις πολυ χρησιμοποιουσα ουτως η αλλως) τι λείπει;;; δαχτυλικό αποτυπωμα δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ούτε κατι 'εξυπνα' features για αναμενη οθονη κλπ.. το θετικό με την CM ειναι οτι πάει σφαίρα , η RAM ειναι άδεια καπου στα 700ΜΒ free, δεν βρηκα καποιο bug μεχρι στιγμής. η popwiz 5.1 ηταν θεόβαρη, ισως δοκιμασω και την Revolution καποια στιγμή στην 6αρα βεβαια, σε δουλειά να βρισκόμαστε.... Περιμενω να δω ποτε θα βγουν ROMS based στο M 6.0 της samsung :lol: Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Για ποια εκδοση μιλας;;; αυτο μου συνεβαινε καποιες φορες εμενα οταν εκλεινα παιχνιδι απο το κεντρικο κουμπι, χωρις να το κλεισω απο τα προσφατα. Συγκεκριμενα με το marvel future fight. Το εκλεινα απο το κεντρικο και για καποιο χρονικο διαστημα οταν πατουσα ηχο +/- μου αλλαζε τον ηχο των πολυμεσων, μεχρι που να κλεισω το παιχνιδι 5.1 ..Με reboot λύθηκε... Μάλλον μετά από game κόλλησε και εμένα. Τέλος πάντων, όπως είπα και πριν 2 μέρες έχω την 5.1...όταν βγει η νέα Revolution μπορεί να ξαναλλάξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 περαν των εφαρμογών samsung (που δε τις πολυ χρησιμοποιουσα ουτως η αλλως) τι λείπει;;; δαχτυλικό αποτυπωμα δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ούτε κατι 'εξυπνα' features για αναμενη οθονη κλπ.. το θετικό με την CM ειναι οτι πάει σφαίρα , η RAM ειναι άδεια καπου στα 700ΜΒ free, δεν βρηκα καποιο bug μεχρι στιγμής. η popwiz 5.1 ηταν θεόβαρη, ισως δοκιμασω και την Revolution καποια στιγμή στην 6αρα βεβαια, σε δουλειά να βρισκόμαστε.... Περιμενω να δω ποτε θα βγουν ROMS based στο M 6.0 της samsung :lol: Ναι συμφωνώ, απλά εμένα με βολεύει το ui της σαμμυ. Δεν μιλάω για τον σαπιο TouchWiz, μιας και βάζω παντού nova prime, αλλά γενικά για το περιβάλλον εργασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Να ρωτήσω κάτι ακόμα...Στη revolution στην lock screen, είναι ξεθωριασμένο το φόντο?(στην PopWiz είναι και απ ότι φαίνεται είναι bug αυτό), επίσης το fingerprint λειτουργεί κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts