Jump to content

[S5] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά πήρα ένα s5 και θέλω να μάθω τι καλούδια έχει..και επίσης πέφτει η μπαταρία γρήγορα....

Κάνε ρουτ και σβήσε τη σαβούρα. Καλύτερο απ όλες τις καστομ ρομ που κυκλοφορούν. Μπαταρία πόσο σου βγάζει δηλαδή;

Guest Dimi_Arap
Με το ροοτ τι θα κερδίσω? Κοίτα με το που το βγάζω από την φόρτιση χωρίς να το πειράξω σε 10 λεπτά πέφτει στο 97-98%....Μετά αναλογος την χρήση....

Όταν λέμε custom recovery τι εννοούμε?

Αν δεν εχεις πειραξει τίποτα στο κινητο ή αν εχεις περάσει μονο official firmware, τοτε πατωντας volume up +power +κεντρικό πλήκτρο,μπαινες στο στοκ revovery που στην ουσια για μένα είναι αχρηστο.

Αλλα αν το εχεις κανει ροοτ,τότε μπορεις να περασεις custom recovery μεσω οdin,oπως ειναι το phiz.Me τον προηγουμενο συνδυασμό πλήκτρων,μπαινεις εκει,και θα μπορεις να περνας μοντάκια,θέματα αν βρεις,και φυσικά custom rom!

Aντώνης

Guest Dimi_Arap

ευχαριστώ για την βοήθεια...πέρασα την τελευτεία έκδοση lollipop BOE5 και θέλω να ξανά κάνω ροοτ..

Έχω κατευάσει το CF-Auto-Root-klte-kltedx-smg900f και το περνάω μέσω odin...Υπάρχει κάτι καλύτερο απο αυτο?

• 2 weeks later...

καλησπερα σας

εχω τις εξης ερωτησεις

1)ψαχνω για πληκτρολογιο.αυτο που εχω εχει μονο 60 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα..κατι καλυτερο και να εχει πολλες λεξεις?

2)εχω την εκδοση 5,0 ειναι η σωστη?Δεν υπαρχει LOLLILOP?

3)θελω μια μπαταρια με μεγαλυτερη διαρκεια ωρων χωρις να μου εμφανισει προβληματα ή να μην κλεινει καλα το καπακι.κατι δοκιμασμενο?

ευχαριστω

καλησπερα σας

εχω τις εξης ερωτησεις

1)ψαχνω για πληκτρολογιο.αυτο που εχω εχει μονο 60 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα..κατι καλυτερο και να εχει πολλες λεξεις?

2)εχω την εκδοση 5,0 ειναι η σωστη?Δεν υπαρχει LOLLILOP?

3)θελω μια μπαταρια με μεγαλυτερη διαρκεια ωρων χωρις να μου εμφανισει προβληματα ή να μην κλεινει καλα το καπακι.κατι δοκιμασμενο?

ευχαριστω

1) θέμα εφαρμογής μηνυμάτων είναι όχι πληκτρολογιου

2) το 5.0 είναι το lollipop, δεν είναι απαραίτητο να στο λέει με μεγάλα γράμματα

3) μεγαλύτερη μπαταρία χωρίς έξτρα πάχος δε γίνεται. Αλλιώς λες δεν θα την φτιαχναν ήδη στην σαμμυ;

3) μεγαλύτερη μπαταρία χωρίς έξτρα πάχος δε γίνεται. Αλλιώς λες δεν θα την φτιαχναν ήδη στην σαμμυ;

οπότε δεν θα κουμπώνει καλα το καπάκι?

δεν θα είναι αδιαβροχο το κινητο μετα?ποια τα μειονεκτηματα?

οπότε δεν θα κουμπώνει καλα το καπάκι?

δεν θα είναι αδιαβροχο το κινητο μετα?ποια τα μειονεκτηματα?

1) θέμα εφαρμογής μηνυμάτων είναι όχι πληκτρολογιου

δεν μπορω να το ρυθμισω

πως το ρυθμιζουμε?

ok ευχαριστω

και τωρα καποιο πληκρολογιο με πολλες λεξεις αποθηκευμενες(στυλ τ9)???

Για πληκτρολόγια καλύτερα να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930

• 2 weeks later...
Γεια χαρα. Φιλος μου εχει το S5 με την στοκ μπαταρια και στο battery monitor widget ρυθμιζοντας το στο αυτοματο του δειχνει οτι εχει 1650mAh μπαταρια. Ειναι αληθεια;
Αλέξανδρος...:cool:

Γεια χαρα. Φιλος μου εχει το S5 με την στοκ μπαταρια και στο battery monitor widget ρυθμιζοντας το στο αυτοματο του δειχνει οτι εχει 1650mAh μπαταρια. Ειναι αληθεια;

Ποσο καιρο το εχει? καινουργιο? ποσο κρατα η μπαταρια? ολα αυτα τα προγραμματα περι μπαταριας δεν τα εμπιστευομαι καθολου...ενα χρονο το εχω εγω και η μπαταρια ειναι αψογη ακομα...(μηπως ειναι κλωνος?)

Jason the Greek

Ποσο καιρο το εχει? καινουργιο? ποσο κρατα η μπαταρια? ολα αυτα τα προγραμματα περι μπαταριας δεν τα εμπιστευομαι καθολου...ενα χρονο το εχω εγω και η μπαταρια ειναι αψογη ακομα...(μηπως ειναι κλωνος?)

Το πήρε από τα Public πριν κάτι μήνες και η μπαταρία του κρατάει χαλαρά.. βασικά για την δουλειά του το GPS και τα 3G είναι Must. και την μέρα την βγάζει. απλά παραξενεύτηκε όταν είδε ότι είναι 1650mAh.

Αλέξανδρος...:cool:

Bγηκε και αυτο...[OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

προς τα κατω εχει και τα Attached Files...αλλα ποιο ειναι για το δικο μας ? εβαλε δοκιμασε κανεις?...

Jason the Greek

Bγηκε και αυτο...[OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

προς τα κατω εχει και τα Attached Files...αλλα ποιο ειναι για το δικο μας ? εβαλε δοκιμασε κανεις?...

Λίγο προσοχή σε τέτοια θέματα παρακαλώ γιατί αν περάσεις οποιοδήποτε αρχείο από τον σύνδεσμο που παραθέτεις θα καταλήξεις σε bootloop και soft brick.

Άλλωστε το γράφει και στο πρώτο post ο δημιουργός του με κόκκινα γράμματα ότι δεν δουλεύει σε Samsung συσκευές (με TouchWiz based roms).

Όποιος έχει deodexed TouchWiz based Rom λοιπόν, stock ή custom μπορεί να περάσει xposed framework ακολουθώντας τις οδηγίες και τα σωστά αρχεία εδώ.

• The title was changed to [S5] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις