Guest Dimi_Arap Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδιά πήρα ένα s5 και θέλω να μάθω τι καλούδια έχει..και επίσης πέφτει η μπαταρία γρήγορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδιά πήρα ένα s5 και θέλω να μάθω τι καλούδια έχει..και επίσης πέφτει η μπαταρία γρήγορα.... Κάνε ρουτ και σβήσε τη σαβούρα. Καλύτερο απ όλες τις καστομ ρομ που κυκλοφορούν. Μπαταρία πόσο σου βγάζει δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Με το ροοτ τι θα κερδίσω? Κοίτα με το που το βγάζω από την φόρτιση χωρίς να το πειράξω σε 10 λεπτά πέφτει στο 97-98%....Μετά αναλογος την χρήση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Έκανα benchmark και μου έβγαλε [ATTACH]61884[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Έκανα benchmark και μου έβγαλε [ATTACH]61884[/ATTACH] Ξανά κάνε κι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Έκανα ροοτ και ξανά έκανα ένα benchmark [ATTACH]61989[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Έκανε benchmark με root[ATTACH]61990[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Κανει και για το g900h! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52285274&postcount=39 Το κατέβασα και εγώ αυτό παιδιά. ..πως το κάνω εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Το κατέβασα και εγώ αυτό παιδιά. ..πως το κάνω εγκατάσταση? μεσω custom recovery! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όταν λέμε custom recovery τι εννοούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Όταν λέμε custom recovery τι εννοούμε? Αν δεν εχεις πειραξει τίποτα στο κινητο ή αν εχεις περάσει μονο official firmware, τοτε πατωντας volume up +power +κεντρικό πλήκτρο,μπαινες στο στοκ revovery που στην ουσια για μένα είναι αχρηστο. Αλλα αν το εχεις κανει ροοτ,τότε μπορεις να περασεις custom recovery μεσω οdin,oπως ειναι το phiz.Me τον προηγουμενο συνδυασμό πλήκτρων,μπαινεις εκει,και θα μπορεις να περνας μοντάκια,θέματα αν βρεις,και φυσικά custom rom! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 ευχαριστώ για την βοήθεια...πέρασα την τελευτεία έκδοση lollipop BOE5 και θέλω να ξανά κάνω ροοτ.. Έχω κατευάσει το CF-Auto-Root-klte-kltedx-smg900f και το περνάω μέσω odin...Υπάρχει κάτι καλύτερο απο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 καλησπερα σας εχω τις εξης ερωτησεις 1)ψαχνω για πληκτρολογιο.αυτο που εχω εχει μονο 60 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα..κατι καλυτερο και να εχει πολλες λεξεις? 2)εχω την εκδοση 5,0 ειναι η σωστη?Δεν υπαρχει LOLLILOP? 3)θελω μια μπαταρια με μεγαλυτερη διαρκεια ωρων χωρις να μου εμφανισει προβληματα ή να μην κλεινει καλα το καπακι.κατι δοκιμασμενο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 καλησπερα σας εχω τις εξης ερωτησεις 1)ψαχνω για πληκτρολογιο.αυτο που εχω εχει μονο 60 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα..κατι καλυτερο και να εχει πολλες λεξεις? 2)εχω την εκδοση 5,0 ειναι η σωστη?Δεν υπαρχει LOLLILOP? 3)θελω μια μπαταρια με μεγαλυτερη διαρκεια ωρων χωρις να μου εμφανισει προβληματα ή να μην κλεινει καλα το καπακι.κατι δοκιμασμενο? ευχαριστω 1) θέμα εφαρμογής μηνυμάτων είναι όχι πληκτρολογιου 2) το 5.0 είναι το lollipop, δεν είναι απαραίτητο να στο λέει με μεγάλα γράμματα 3) μεγαλύτερη μπαταρία χωρίς έξτρα πάχος δε γίνεται. Αλλιώς λες δεν θα την φτιαχναν ήδη στην σαμμυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 3) μεγαλύτερη μπαταρία χωρίς έξτρα πάχος δε γίνεται. Αλλιώς λες δεν θα την φτιαχναν ήδη στην σαμμυ; οπότε δεν θα κουμπώνει καλα το καπάκι? δεν θα είναι αδιαβροχο το κινητο μετα?ποια τα μειονεκτηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 οπότε δεν θα κουμπώνει καλα το καπάκι? δεν θα είναι αδιαβροχο το κινητο μετα?ποια τα μειονεκτηματα? 1) θέμα εφαρμογής μηνυμάτων είναι όχι πληκτρολογιου δεν μπορω να το ρυθμισω πως το ρυθμιζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Αν το έχεις έτσι στέλνει 160[ATTACH]62623[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Αν το έχεις έτσι στέλνει 160[ATTACH]62623[/ATTACH] ok ευχαριστω και τωρα καποιο πληκρολογιο με πολλες λεξεις αποθηκευμενες(στυλ τ9)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Τouchpal 2015 με διαφορά το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 ok ευχαριστω και τωρα καποιο πληκρολογιο με πολλες λεξεις αποθηκευμενες(στυλ τ9)??? Για πληκτρολόγια καλύτερα να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Γεια χαρα. Φιλος μου εχει το S5 με την στοκ μπαταρια και στο battery monitor widget ρυθμιζοντας το στο αυτοματο του δειχνει οτι εχει 1650mAh μπαταρια. Ειναι αληθεια; Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Γεια χαρα. Φιλος μου εχει το S5 με την στοκ μπαταρια και στο battery monitor widget ρυθμιζοντας το στο αυτοματο του δειχνει οτι εχει 1650mAh μπαταρια. Ειναι αληθεια; Ποσο καιρο το εχει? καινουργιο? ποσο κρατα η μπαταρια? ολα αυτα τα προγραμματα περι μπαταριας δεν τα εμπιστευομαι καθολου...ενα χρονο το εχω εγω και η μπαταρια ειναι αψογη ακομα...(μηπως ειναι κλωνος?) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Ποσο καιρο το εχει? καινουργιο? ποσο κρατα η μπαταρια? ολα αυτα τα προγραμματα περι μπαταριας δεν τα εμπιστευομαι καθολου...ενα χρονο το εχω εγω και η μπαταρια ειναι αψογη ακομα...(μηπως ειναι κλωνος?) Το πήρε από τα Public πριν κάτι μήνες και η μπαταρία του κρατάει χαλαρά.. βασικά για την δουλειά του το GPS και τα 3G είναι Must. και την μέρα την βγάζει. απλά παραξενεύτηκε όταν είδε ότι είναι 1650mAh. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Bγηκε και αυτο...[OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 προς τα κατω εχει και τα Attached Files...αλλα ποιο ειναι για το δικο μας ? εβαλε δοκιμασε κανεις?... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Bγηκε και αυτο...[OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 προς τα κατω εχει και τα Attached Files...αλλα ποιο ειναι για το δικο μας ? εβαλε δοκιμασε κανεις?... Λίγο προσοχή σε τέτοια θέματα παρακαλώ γιατί αν περάσεις οποιοδήποτε αρχείο από τον σύνδεσμο που παραθέτεις θα καταλήξεις σε bootloop και soft brick. Άλλωστε το γράφει και στο πρώτο post ο δημιουργός του με κόκκινα γράμματα ότι δεν δουλεύει σε Samsung συσκευές (με TouchWiz based roms). Όποιος έχει deodexed TouchWiz based Rom λοιπόν, stock ή custom μπορεί να περάσει xposed framework ακολουθώντας τις οδηγίες και τα σωστά αρχεία εδώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts