drstavros Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_chr82 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δοκίμασα μερικές εφαρμογές του S6 στο κινητό μας. To widget του καιρού ωραίο διακριτικό παίζει μια χαρά. Η galery καλή αλλά κρασαρει μόνο όταν πας να να επιλέξεις μια photo ως ταπετσαρία. Ο music player μια χαρά. Το S planer πιο ωραίο έχασα όμως τα γενέθλια από επαφές Facebook( προσωπικά δεν βρήκα τρόπο) Το S6 Smart manager δεν κατάφερα να το περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Φιλε με TWRP αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_chr82 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Φιλε με TWRP αυτα? Ναι αλλιώς δεν παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) απο εδω εφαρμογες για το s5.. δεν χρειαζεται twr..μονο root η συσκευη να ειναι παιρνεις το app και το αντικαθιστας στο system app με αωστα δικαιωματα.... r w r r εχω ενα φοβερο widget καιρου θα το ανεβασω αυριο link http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/themes-apps/hot-galaxy-s6-apps-t3041330 link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2766014 Edited May 22, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά θέλω το link για να περασω το τελευταίο μόντεμ και bootloader για το κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-ane4-kitkat-4-4-2-multi-csc-t2813628 Δες εδώ, τα έχει όλα τα μόντεμ και bl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Προς ενημερωση οσωn ενδιαφερονται.Εχει βγει xposed που λειτουργει στο κινητο μας,prin 4ις μερες.Ετσι δε χρειαζεται να βαλουμε καποια deodex rom.Βαζουμε απλα μια επισημη και ενα recovery και το περναμε http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3113463 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Προς ενημερωση οσωn ενδιαφερονται.Εχει βγει xposed που λειτουργει στο κινητο μας,prin 4ις μερες.Ετσι δε χρειαζεται να βαλουμε καποια deodex rom.Βαζουμε απλα μια επισημη και ενα recovery και το περναμε http://forum.xda-developers.com/xposed/unofficial-xposed-samsung-lollipop-t3113463 Κανα καλό μοντακι έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Tα κατεβαζεις μονος σου μεσα απο την εφαρμογη!Android theme engine εβαλα για αρχη και το δοκιμαζω σιγα σιγα Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Tα κατεβαζεις μονος σου μεσα απο την εφαρμογη!Android theme engine εβαλα για αρχη και το δοκιμαζω σιγα σιγα Εγω που φοράω την xtrestolite rom μπορώ να το φλασαρω έτσι; μην πέσω σε κανα loop και το στηνω απ την αρχή. Tw based ρομ είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Ναι κανονικα μπορεις,αλλα επειδη εγω ξερω οτι αυτα δουλευουν καλυτερα σε odex.Περναω τωρα την τελευταια στοκ και θα το εγκαταστησω παλι! προσεχε μονο στην εγκατασταση να τα κανεις σωστα! Tελικα μονο σε deodex κανει! Edited May 24, 2015 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Που μπορώ να βρω ROMs για SM-G900FD (S5 Duos) που αν τις περάσω με odin δεν χάνω την εγγύηση της συσκευής; Η στοκ που έχει με την τελευταία ενημέρωση Lollipop μου φαίνεται χείριστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Που μπορώ να βρω ROMs για SM-G900FD (S5 Duos) που αν τις περάσω με odin δεν χάνω την εγγύηση της συσκευής; Η στοκ που έχει με την τελευταία ενημέρωση Lollipop μου φαίνεται χείριστη. Μπορείς να κοιτάξεις εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/ , όσο για την εγγύηση ρίξε πρώτα μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τελικά κατάφερα να ρουτάρω το s5 σε lolipop χωρίς να πειράξει το knox :D:D:D ώρα να φύγει η σαβούρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τελικά κατάφερα να ρουτάρω το s5 σε lolipop χωρίς να πειράξει το knox :D:D:D ώρα να φύγει η σαβούρα Με ποιο τροπο? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Με ποιο τροπο? Έβαλα με odin την G900F XXU1BOA3 αγγλική και μετά με το King root 4.1 apk το έκανα εγκατάσταση στο κινητό και το έτρεξα και όλα οκ μετά άλλαξα το King suser με το supersu άμα θες μπορώ να σου ανεβάσω τα αρχεία αν δεν τα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Έβαλα με odin την G900F XXU1BOA3 αγγλική και μετά με το King root 4.1 apk το έκανα εγκατάσταση στο κινητό και το έτρεξα και όλα οκ μετά άλλαξα το King suser με το supersu άμα θες μπορώ να σου ανεβάσω τα αρχεία αν δεν τα βρεις Mαλιστα...Εγω εχω την ΒΟΕ5..δε ξερω αν γινετε,εσυ εκανες με το apk οχι με το προγραμμα απ το pc μεσω usb,αναβαθμισεις OTA ομως μετα δεν θα εχουμε αυτο με χαλαει... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Mαλιστα...Εγω εχω την ΒΟΕ5..δε ξερω αν γινετε,εσυ εκανες με το apk οχι με το προγραμμα απ το pc μεσω usb,αναβαθμισεις OTA ομως μετα δεν θα εχουμε αυτο με χαλαει... Τι να το κάνεις το ota δεν κάθεται καλά η αναβάθμιση την περνάς με odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Τι να το κάνεις το ota δεν κάθεται καλά η αναβάθμιση την περνάς με odin Mια χαρα καθησαν πιστεψε με...γιατι ειχα αλλαξει επισημη rom (επειδη ειχα ελβετικη) με αγγλικη ΒTU απ την αρχη μεσω odin και με τα σχετικα reset πριν και μετα οποτε δεν ειχα προβλημα...(ασε που με odin καθε update (Μικρο) πρεπει να κατεβαζεις ολη τη rom )..τεσπα αν δε σου κανει κοπο ανεβασε καπου τ αρχεια που ελεγες και ισως δοκιμασω.ευχαριστω..Ααα και επισης αφου εισαι ο πρωτος μαλλον που το εκανες μ αυτο τον τροπο γραψε και ενα οδηγο εδω αν θες για τους φιλους που θα ηθελαν να δοκιμασουν... Edited June 2, 2015 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 γεια σας ειχα βρει ενα mod το οποιο ανεβαζε τον ηχο στο s5 καποια παιδια μου ειπαν οτι μπορω να το περασω μονο με custom recovery,τελος παντων παρατηρησα οτι αυτο το Mod ηταν για το g900f ενω εγω εχω το g900h ξερει κανεις να με βοηθησει που θα βρω κατι παρομοιο για το h? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 γεια σας ειχα βρει ενα mod το οποιο ανεβαζε τον ηχο στο s5 καποια παιδια μου ειπαν οτι μπορω να το περασω μονο με custom recovery,τελος παντων παρατηρησα οτι αυτο το Mod ηταν για το g900f ενω εγω εχω το g900h ξερει κανεις να με βοηθησει που θα βρω κατι παρομοιο για το h? Κανει και για το g900h! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52285274&postcount=39 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 γεια σας ειχα βρει ενα mod το οποιο ανεβαζε τον ηχο στο s5 καποια παιδια μου ειπαν οτι μπορω να το περασω μονο με custom recovery,τελος παντων παρατηρησα οτι αυτο το Mod ηταν για το g900f ενω εγω εχω το g900h ξερει κανεις να με βοηθησει που θα βρω κατι παρομοιο για το h? κανει φιλε το g900h εχω και εγω και εχω το ιδιο mod ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Κανει και για το g900h! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52285274&postcount=39 Είναι μόνο για ρουταρισμένα κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Είναι μόνο για ρουταρισμένα κινητά; Όλα τα μοντακια από xda είναι για ρουτ κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts