panos_27 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Παιδιά, προσωπικά όταν το αγόρασα έβαλα την ALXNDR, η οποία ήταν τέρμα debloated, όμως όταν έβαλα CM είδα πραγματικά τι εστί S5. Μηδενικό κόλλημα και η μπαταρία μου βγάζει άνετα μια μέρα με υπόλοιπο 20% στο τέλος. Βέβαια υπάρχουν πολλές CM12, οπότε προτείνω τη BlissPop, που αναβαθμίζεται συνεχώς. Εσυ αυτην εχεις; Μπορεις να στειλεις καποιο λινκ απο xda; Το θεμα με την καθυστερηση στην επαναφορα της οθονης οταν παιρνεις το ακουστικο απο το αυτι υπαρχει η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Λοιπόν στο νέο s5 που πηρα εντόπισα από την αρχή ένα πρόβλημα. Πολλές φορές ανοίγω την κάμερα και είτε είναι μαύρο και δεν κάνει τπτ είτε μένει σε κατάσταση ζουμ χωρίς να μπορώ να επέμβω. Έκανα φακτορυ πέρασα επίσημη ρομ αγγλική από Γερμανική αλλά δεν.. Τι κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Λοιπόν στο νέο s5 που πηρα εντόπισα από την αρχή ένα πρόβλημα. Πολλές φορές ανοίγω την κάμερα και είτε είναι μαύρο και δεν κάνει τπτ είτε μένει σε κατάσταση ζουμ χωρίς να μπορώ να επέμβω. Έκανα φακτορυ πέρασα επίσημη ρομ αγγλική από Γερμανική αλλά δεν.. Τι κανω Έχεις Viber; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Έχεις Viber; Nai έχω να το σβήσω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Nai έχω να το σβήσω;; Ναι,κανε μια αποπειρα και πες μας,γιατι ψαχνουμε και μεις το θεμα (ξαφνικο ζεσταμα και στη μπαταρια το camera daemon). Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ναι,κανε μια αποπειρα και πες μας,γιατι ψαχνουμε και μεις το θεμα (ξαφνικο ζεσταμα και στη μπαταρια το camera daemon). Ναι έχω και εγώ ξαφνικό ζέσταμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ναι έχω και εγώ ξαφνικό ζέσταμα!! Αυτο ειναι το προβλημα..δες στις Ρυθμισεις- μπαταρια ,αν υπαρχει αυτο "mm-qcamera-daemon"..αυτο τρωει μπαταρια σαν τρελο... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά, μετά το τελευταίο update μου βγαζει camera failed και δεν ανοίγει με τπτ, κάποια βοήθεια; Ανάθεμα την ώρα που την έκανα, με την αγγλική lollipop είχα βρει την υγεια μου. Μου θυμίζει κάποιος σας παρακαλω ποια έκδοση ήταν η τελευταία lollipop χωρίς προβλήματα; (νομίζω αγγλική) Για να την ξαναπερασω από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εννοείς την boc7? Πες μας ποια έχεις τώρα? Και η bod3 ειναι καλή. Factory reset δοκίμασες να κάνεις? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εννοείς την boc7? Πες μας ποια έχεις τώρα? Και η bod3 ειναι καλή. Factory reset δοκίμασες να κάνεις? Μάλλον η boc7 ήταν, τώρα έγινε update με την bod3 αλλά έχω πρόβλημα με την κάμερα δεν ανοίγει με τπτ, κολλάει αρκετά και ζεσταίνεται... Δεν έχω κάνει factory reset γτ εχω πολλα πράγματα και δεν ήθελα να το ξαναστεινω από την αρχή αλλά δυστυχώς πρέπει μάλλον. Το θέμα είναι να κάνω μόνο Hard reset ή hard reset και ξανά install κάποιο firmware. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Κοίτα και downgrade σε boc7 να κάνεις, θα πρέπει ΣΙΓΟΥΡΑ να κανεις factory reset. Δεν γίνεται αλλιως. Οπότε εγω θα πρότεινα, εφοσον δεν το γλιτώνεις, να προσπαθήσεις στην bod3. Ειναι defacto καλύτερη. Τραβα του λοιπον ενα reset, απο το recovery καλυτερα, για να κανει και clear cache και ξεκινα να δεις αν θα σου ανοίγει η κάμερα αρχικά. Αναλογα λοιπόν, βλεπεις και κάνεις. Μην ξεχασεις να παρεις backup οτι χρειάζεσαι απο την internal memory. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Κοίτα και downgrade σε boc7 να κάνεις, θα πρέπει ΣΙΓΟΥΡΑ να κανεις factory reset. Δεν γίνεται αλλιως. Οπότε εγω θα πρότεινα, εφοσον δεν το γλιτώνεις, να προσπαθήσεις στην bod3. Ειναι defacto καλύτερη. Τραβα του λοιπον ενα reset, απο το recovery καλυτερα, για να κανει και clear cache και ξεκινα να δεις αν θα σου ανοίγει η κάμερα αρχικά. Αναλογα λοιπόν, βλεπεις και κάνεις. Μην ξεχασεις να παρεις backup οτι χρειάζεσαι απο την internal memory. Backup από την internal memory πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Backup από την internal memory πως; Εννοεί τυχόν φωτογραφίες, επαφές, σημειώσεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 υπαρχει τροπος να επαναφερουμε την μαυριλα στα μενου? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Χωρίς root και custom recovery, μάλλον χλωμό! Αν όμως το έχει καταφέρει καποιος φίλος θα μ' ενδιέφερε και μένα να μάθω γιατί η μόνη ένσταση που εχω απο την λολιποπ είναι αυτη η ασπριλα στα μενού. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 υπαρχει τροπος να επαναφερουμε την μαυριλα στα μενου? και εγω το προτιμω μαυρο...νομιζω ηταν καλυτερα!!δεν πρεπει να υπαρχει τροπος ακομα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 πως μπορω να γυρισω οταν γυρισω στη κιτκατ να μην μου βγαζει τις διαθεσιμες ενημερωσεις συστηματος? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 πως μπορω να γυρισω οταν γυρισω στη κιτκατ να μην μου βγαζει τις διαθεσιμες ενημερωσεις συστηματος? Όταν σου βγάλει την ειδοποίηση για αναβάθμιση, κράτα το παρατεταμένα, πληροφορίες εφαρμογής, και κάνε untick τις ειδοποιήσεις εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 αυτο το εχει δοκιμασει κανεις για s5 και note 3 αν δουλευει? http://towelroot.org/ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 αυτο το εχει δοκιμασει κανεις για s5 και note 3 αν δουλευει? http://towelroot.org/ Νομίζω σταμάτησε η λειτουργία του towelroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Νομίζω σταμάτησε η λειτουργία του towelroot Mονο στην kitkat δουλευει εφοσον φλασαρεις root kernel.Eπισης με to mobile odin pro μπορεις να φλασαρεις custom lolipop firmware χωρις να γραψει ο Knox! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkdthanos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλησπέρα, θελω να κάνω root σε Samsung Galaxy S5(SM-G900H). Πατώτας μαζί POWER + VOLUME LOW για να μπω στο recovery, μου εμφανίζει κινέζικα και δεν μπορώ να καταλάβω. Μπορειτέ να με βοηθήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπερα παιδια. Γινεται σε μπαταρια 5% και κατω να μην πεφτει η φωτεινοτητα; Τι πρεπει να διαγραψω η να απενεργοποιησω; Με ρουτ στοκ ρομ ειμαι, δεν εχω καστομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλημερα!Ερωτηση κρισεως,Εχω φαει να ψαχνω και στο xda αλλα δε βρηκα τιποτα!Αυτη η πορτοκαλιλα στα μηνηματα στην Lolipop πως γινεται να της αλλαξω χρώμα;Exω καταφερει και εχω αλλαξει το χρωμα στις επαφές ,στις ρυθμισεις και σε πολλα αλλα μενου εκτος απο την στοκ εφαρμοφη μηνηματα.Ειμαι με custom omega φυσικα! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni195 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 καλησπέρα. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα από τότε που έβαλα λολιποπ. το μικρόφωνό μου, όταν κάνω κλήση ειναι πολύ χαμηλό. ενώ το ίδιο δεν συμβαίνει όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση, ή κάνω ηχογράφηση, ή βίντεο. έκανα factory reset, και με το που ξεκίνησε το τηλ, το μικρόφωνο δούλευε οκ. αλλά μόλις έκανα Update τα apps της google Και χωρίς να προσθέσω το οτιδήποτε άλλο, δημιουργήθηκε πάλι το ίδιο πρόβλημα. καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; ή πως μπορώ να το διορθώσω; αν κάτι τέτοιο δεν ειναι εφικτό, μπορείτε να μου υποδείξετε έναν αναλυτικό οδηγό, πως να κάνω downgrade? επίσης υπάρχει εναλλακτικό site, για να κατεβάσω Kitkat? γιατί το sammobile, δεεεν . τελος υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός (που να λέει λεπτομέρειες, πχ, αν θέλω ροοτ, πως κάνω ροοτ κτλ) για να περάσω καμιά ελαφρυά custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts