Superuser Δημοσιεύτηκε May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2014 (edited) Το θέμα αυτό δημιουργείται για να μαζευτούν όλες οι πληροφορίες για τα διαθέσιμα hacks και τροποποιήσεις/βελτιώσεις που κυκλοφορούν για το Galaxy S5. Εδώ στην πρώτη σελίδα θα μαζεύονται οι δημοφιλέστερες τροποποιήσεις. Galaxy S5 : Πλήρης οδηγός για root (SM-G900* / All Versions) Edited June 3, 2014 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δεν υπάρχει οδηγός root για το s5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Δεν έχει ετοιμαστεί ακόμα κάποιος οδηγός στα Ελληνικά ,μπορείς να δεις στο xda . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2699648 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ειχα γραψει εναν οδηγο στην αρχη για ροοτ, και τωρα που εγιναν οι ενοτητες τον εβαλα ξεχωριστα οποιος θελει λοιπον για οδηγο ροοτ εδω μεταφρασμενος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393268 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έχει ρουταρει κανεις ρε παιδιά??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Galaxy S5 : Πλήρης οδηγός για root (SM-G900* / All Versions) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εγώ μάλλον σήμερα θα το ρουταρω μόνο και μόνο για να περάσω την X note ... Ελπίζω να είναι το ίδιο καλή και σταθερή όπως στο note... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Παιδια στο xda τι διαφορα εχει το Galaxy S 5 Original Android Development με το Galaxy S 5 Android Development ??? Το original εχει samsung based roms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Αναφορές για root χωρίς να πειράζει τον knox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783157 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783985 ρίξτε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2774569 Edited June 16, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Αμα παιζει root χωρις να τριπαρει knox, ειναι η επομενη μου συσκευη, ισχυει τελικα; Απο οτι βλεπω στο xda δουλευει και στα ευρωπαϊκά μοντελα, το εχει δοκιμασει κανενας;; Edited June 16, 2014 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 τελικα καταφεραν τιποτα με το knox? κανενα νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ποιος έχει KNOX 2 στην S5 συσκευή του? Δεν λέω να την έχει κάνει εγκατάσταση αλλά απλά να υπάρχει στις εφαρμογές όταν το αγόρασε? :wink: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ποιος έχει KNOX 2 στην S5 συσκευή του? Δεν λέω να την έχει κάνει εγκατάσταση αλλά απλά να υπάρχει στις εφαρμογές όταν το αγόρασε? :wink: πως το βλεπυμε αυτο? :P πρεπει ναχουμε κνοχ 2? δεν εχω καμια εφαρμογη που να γραφει knox..εγω συγκεκριμενα απτην μερα που ηρθε στα χερια μου δεν εχω κανει καμια ενημερωση..αλλα το μοντελο μου ειναι το gm-g900H , δεν ξερω βεβαια αν σαυτο ειναι εφικτο το trip knox.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Το titanium bacup δουλεύει στο s5?. Επειδή όσες εφαρμογές εκανα backup με το s3 δεν κατάφερα να της επαναφέρω στο s5 με τα δεδομένα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Το titanium bacup δουλεύει στο s5?. Επειδή όσες εφαρμογές εκανα backup με το s3 δεν κατάφερα να της επαναφέρω στο s5 με τα δεδομένα τους εχεις ροοτ στο s5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 εχεις ροοτ στο s5? . Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Μη περνας εφαρμογες με titanium απο αλλη version andriod / rom. Το πιο πιθανο ειναι να μη περαστουν σωστα. Το επαθα πολλες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κανένα νέο σχετικά με το root? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Κανένα νέο σχετικά με το root? τι ακριβως θες να μαθεις περι αυτου; εχει βγει ηδη ροοτ για το s5,οπως και custom roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosFs Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εχουμε μεθοδο root χωρις να τρυπαει το knox? Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εχουμε μεθοδο root χωρις να τρυπαει το knox? Τη γνωστή μέθοδο που ακούγεται τελευταία μέσω του towelroot (1click!). Δεν μπορείς ακόμα όμως να αλλάξεις recovery ή να περάσεις custom kernel, οπότε αυτομάτως ξεχνάς custom Roms εάν θέλεις να είσαι καλυμμένος από θέμα Knox. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Καλησπερα, Προσπαθησα να εγκαταστησω τις εφαρμογες permission manager, apps ops, permission manager apps ops 4.4 απο το play store αλλα δεν λειτουργουν με την 4.4.2 εκδοση του android. γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω downgrade στην 4.4.1 ή σε 4.4 ή 4.3; δεν εχω κανει root Edited July 12, 2014 by mits3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπερα, Προσπαθησα να εγκαταστησω τις εφαρμογες permission manager, apps ops, permission manager apps ops 4.4 απο το play store αλλα δεν λειτουργουν με την 4.4.2 εκδοση του android. γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω downgrade στην 4.4.1 ή σε 4.4 ή 4.3; δεν εχω κανει root πως θα κανεις downgrade σε αυτες που λες αφου το κινητο βγηκε με 4.4.2? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 δεν ξερω γι αυτο ρωτησα. εκανε το τηλεφωνο ενα software update και υποθεσα οτι πηγε απο την 4.4.1 στην 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Κανω root το κινητο και μετα προσπαθω να περασω το supersu. Αλλα στο recovery μου εχει μονο 5 επιλογες : reboot system now apply update from external storage wipe data / factory reset wipe cache partition apply update from cahe. Δε βλεπω πουθενα επιλογη για install from zip. Δε εχει γινει σωστα το ροοτ; Πρεπει να εχω συνδεδεμενο το κινητο στον υπολογιστη; Οταν το εχω μου εμφανιζει την μπαταρια και δε ανοιγει. Οταν παλι δε το εχω και παταω το συνδιασμο των κουμπιων, στο logo μου βγαζει ενα θαυμαστικο πριν με βαλει σε recovery mode. Τι κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts