vagosvts7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Διάβασα σχόλια που λένε ότι η ελληνική rom 3.9 η 3.10 δεν γίνετε root.. κατεβάζετε το update zip και το περνατε μέσο recovery μετά κατεβάζετε το superSU από το playstore πηγαίνουμε στο πρόγραμα που λέει ασφάλεια το ανοίγετε , πάμε εκεί που λέει δικαιώματα και βάζετε δικαιώματα root.. μετά πάμε στο superSU , κάνουμε κανονική ενημέρωση , θα σας πει να κάνετε επανεκίνηση και μετά είστε κομπλέ .. έβαλα το link2sd, adaway , apdoite , root checker και όλα πήραν δικαιώματα root ..:p Edited June 9, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την εγκατάσταση της νέας 4.6.6 Multi (που περιλαμβάνει την 3.10 GR) έκδοσης, προς αναβάθμιση της 4.5.30 Multi (3.9 GR) που έχω, αλλά με προβληματίζει το γεγονός πως θα πρέπει να ρυθμίσω εκ νέου τα πάντα στο κινητό!! Ξέρω πως έχω backup τις επαφές και όλα τα σχετικά στον λογαριασμό μου στο Gmail, όπως επίσης έχω και backup στον λογαριασμό Micloud, ακόμα και τα SMS τα έχω κάνει backup...... Υπάρχει όμως τρόπος, μετά το πέρασμα της νέας έκδοσης, να έχω και όλα τα υπόλοιπα στη θέση τους με ένα κλικ? Αναφέρομαι στις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ήδη, στο Sygic κλπ.... Πιο πολύ βαριέμαι και σπάζομαι να ξαναβάζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ από την αρχή...... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Είδα ότι ανακοινώθηκε η 4.6.6 Όσοι είμαστε με την official stable θα την πάρουμε Ota? Edit:Άκυρο πρέπει να έχουμε την developer Edited June 9, 2014 by bilakos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Διάβασα σχόλια που λένε ότι η ελληνική rom 3.9 η 3.10 δεν γίνετε root.. κατεβάζετε το update zip και το περνατε μέσο recovery μετά κατεβάζετε το superSU από το playstore πηγαίνουμε στο πρόγραμα που λέει ασφάλεια το ανοίγετε , πάμε εκεί που λέει δικαιώματα και βάζετε δικαιώματα root.. μετά πάμε στο superSU , κάνουμε κανονική ενημέρωση , θα σας πει να κάνετε επανεκίνηση και μετά είστε κομπλέ .. έβαλα το link2sd, adaway , apdoite , root checker και όλα πήραν δικαιώματα root ..:p H Ελληνική 3.10 από ότι λένε είναι ΟΚ. Δουλεύει κανονικά το ROOT, και μάλιστα έχουν βγάλει και ROOT ROM για το Redmi Note Wcdma. :D Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 H Ελληνική 3.10 από ότι λένε είναι ΟΚ. Δουλεύει κανονικά το ROOT, και μάλιστα έχουν βγάλει και ROOT ROM για το Redmi Note Wcdma. :D Το Root στην 3.10 δουλεύει κανονικά. Γενικά δείχνει μέχρι τώρα πολύ σταθερη. Το μόνο πρόβλημα που εξακολουθεί να υπάρχει σε μένα είναι η εφαρμογή mail. Προσωπικά δεν με απασχολεί διότι χρησιμοποιώ το aqua mail, χωρίς πρόβλημα. Νομίζω ότι έχει και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Σίγουρα θα μπορώ να ξέρω αφού το χρησιμοποιησω εκτενέστερα (μην βγαζω και λάθος συμπεράσματα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπέρα... Υπάρχει όμως τρόπος, μετά το πέρασμα της νέας έκδοσης, να έχω και όλα τα υπόλοιπα στη θέση τους με ένα κλικ? Αναφέρομαι στις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ήδη, στο Sygic κλπ.... Πιο πολύ βαριέμαι και σπάζομαι να ξαναβάζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ από την αρχή...... Ναι υπάρχει και λέγεται titanium backup. Θα το βρεις στο play store. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την εγκατάσταση της νέας 4.6.6 Multi (που περιλαμβάνει την 3.10 GR) έκδοσης, προς αναβάθμιση της 4.5.30 Multi (3.9 GR) που έχω, αλλά με προβληματίζει το γεγονός πως θα πρέπει να ρυθμίσω εκ νέου τα πάντα στο κινητό!! Ξέρω πως έχω backup τις επαφές και όλα τα σχετικά στον λογαριασμό μου στο Gmail, όπως επίσης έχω και backup στον λογαριασμό Micloud, ακόμα και τα SMS τα έχω κάνει backup...... Υπάρχει όμως τρόπος, μετά το πέρασμα της νέας έκδοσης, να έχω και όλα τα υπόλοιπα στη θέση τους με ένα κλικ? Αναφέρομαι στις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ήδη, στο Sygic κλπ.... Πιο πολύ βαριέμαι και σπάζομαι να ξαναβάζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ από την αρχή...... η αλήθεια είναι ότι έχω χρόνια το titanium και αυτό χρησιμοποιώ πάντα αλλά το ενσωματομένο πρόγραμμα της Miui για backup το δοκίμασες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ναι υπάρχει και λέγεται titanium backup. Θα το βρεις στο play store. Δεν χρειάζεται τελικά, το μανισιο πρόγραμμα backup αρκεί.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 η αλήθεια είναι ότι έχω χρόνια το titanium και αυτό χρησιμοποιώ πάντα αλλά το ενσωματομένο πρόγραμμα της Miui για backup το δοκίμασες ; Ναι, αυτό χρησιμοποίησα και πήρα ένα backup, αλλά δεν χρειάστηκε καθόλου! Πέρασα το update της 4.6.6 (3.10 GR) από την εσωτερική μνήμη πάνω στην 4.5.30 multi (3.9 GR) και δεν έχασε τίποτε απολύτως!! Όλα είναι στην θέση τους, θα το σκαλίσω λίγο τώρα.... [ATTACH]45963[/ATTACH] Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πολύ σταθερή δείχνει η 3.10 πάντως και πλέον με ροοτ. Αξίζει η αναβάθμιση και ένα μπράβο στα παιδιά του xiaomi-miui.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Νοβα με exdialer και 3.10 Rom παρατήρησα κολλήματα στον Dialer, έσβησε η οθόνη και ακόμη και αν ο συνομιλητής έκλεινε, η οθόνη παρέμενε μαύρη και δεν αποκρινόταν σε κανένα κουμπί. Έβγαλα τον νοβα, επανήλθε. Θα το ξανακάνω αύριο, να επιβεβαιώσω το conflict. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 ....και το ροοτ δουλεύει μια χαρά. ...!! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 ειμαι σε πισι που διαβαζει το τηλεφωνο οχι μονο σαν φωτογραφικη μηχανη εχω κατεβασει το ζιπ αρχειο με την νεα μιουι ρομ πως το περναω στο κινητο??????????? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 ειμαι σε πισι που διαβαζει το τηλεφωνο οχι μονο σαν φωτογραφικη μηχανη εχω κατεβασει το ζιπ αρχειο με την νεα μιουι ρομ πως το περναω στο κινητο??????????? Κάντο αλλιώς, πιο εύκολα. ... Κατέβασε από το κινητό την νέα ΡΟΜ, βαλτην στην εσωτερική μνήμη, μετονόμασε την σε update.zip, κάνε επανεκκίνηση σε Mirecovery και ξεκινάς την αναβάθμιση. ... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κάντο αλλιώς, πιο εύκολα. ... Κατέβασε από το κινητό την νέα ΡΟΜ, βαλτην στην εσωτερική μνήμη, μετονόμασε την σε update.zip, κάνε επανεκκίνηση σε Mirecovery και ξεκινάς την αναβάθμιση. ... να αυτα με μπερδευουν δηλαδη να ριξω ολο το ζιπαρισμενο αρχειο στην εσωτερικη μνημη του κινητου? (αφου το διαβαζει το πισι) και η επανεκκινηση σε μιρικαβερυ? πως γινεται? πωπω τι μαθαινει κανεις ρε στα γεραματα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ναι, αυτό χρησιμοποίησα και πήρα ένα backup, αλλά δεν χρειάστηκε καθόλου! Πέρασα το update της 4.6.6 (3.10 GR) από την εσωτερική μνήμη πάνω στην 4.5.30 multi (3.9 GR) και δεν έχασε τίποτε απολύτως!! Όλα είναι στην θέση τους, θα το σκαλίσω λίγο τώρα.... [ATTACH]45963[/ATTACH] αν δεν κάνεις wipes δεν χάνεται τίποτα (full wipes) αλλά το backup το θες γιατί με το απλό πέρασμα μιας έκδοσης πάνω από την άλλη υπάρχει το ενδεχόμενο να μην παίζουν κάποια πράγματα (να κλείνουν εφαρμογές με το που τις ανοίγεις και άλλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 https://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157645003796876 Στο ήδη δημιουργημένο αλμπουμ, προστέθηκε μια πορτραίτο φως ημέρας.... Μπορεί να μην είμαι ειδικός, αλλά έχω την εντύπωση πως ειδικά στο φως ημέρας κοντινές πορτραίτο, παίζει να είναι και καλύτερη από το ΟΝΕ Μ7, και όχι (μόνο) λόγω αριθμού mpixels Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 να αυτα με μπερδευουν δηλαδη να ριξω ολο το ζιπαρισμενο αρχειο στην εσωτερικη μνημη του κινητου? (αφου το διαβαζει το πισι) και η επανεκκινηση σε μιρικαβερυ? πως γινεται? πωπω τι μαθαινει κανεις ρε στα γεραματα Πέρασε το zip στην εσωτερική SD από τον υπολογιστή(Αφού πρώτα το μετονομάσεις σε update.zip). Κλείσε το κινητό. Άνοιξε το πατώντας power + volume up για 10 δευτερόλεπτα. Μόλις μπει στο recovery με το πλήκτρο μείωσης της έντασης επέλεξε το English και πάτα το power key. Ομοίως για το install update from sd και για τα άλλα 3 wipes. (τα wipes καντα με οποια σειρά θες απλώς πρώτα να περασεις το update ) όταν τελειώσει κανε reboot το κινητό και είσαι έτοιμος :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πέρασε το zip στην εσωτερική SD από τον υπολογιστή(Αφού πρώτα το μετονομάσεις σε update.zip). Κλείσε το κινητό. Άνοιξε το πατώντας power + volume up για 10 δευτερόλεπτα. Μόλις μπει στο recovery με το πλήκτρο μείωσης της έντασης επέλεξε το English και πάτα το power key. Ομοίως για το install update from sd και για τα άλλα 3 wipes. (τα wipes καντα με οποια σειρά θες απλώς πρώτα να περασεις το update ) όταν τελειώσει κανε reboot το κινητό και είσαι έτοιμος :-) δεν εχω sd θα αγορασω αυριο μια 16gb Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 δεν εχω sd θα αγορασω αυριο μια 16gb Πέρασε το zip στο internal storage του κινητού, θα πρέπει να δουλεψει και χωρίς την SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 πρόγραμμα που να περνάει τα προγράμματα στην sd...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 δες τε λιγο εδώ για αυτούς που θελουν καλή προστασία....http://www.xiaomishop.com/109-premium-tempered-glass-screen-protector-screen-guard-for-xiaomi-redmi.html αν υπάρχει και αλλού καλυτερη βαλτε εδω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πέρασε το zip στην εσωτερική SD από τον υπολογιστή(Αφού πρώτα το μετονομάσεις σε update.zip). Κλείσε το κινητό. Άνοιξε το πατώντας power + volume up για 10 δευτερόλεπτα. Μόλις μπει στο recovery με το πλήκτρο μείωσης της έντασης επέλεξε το English και πάτα το power key. Ομοίως για το install update from sd και για τα άλλα 3 wipes. (τα wipes καντα με οποια σειρά θες απλώς πρώτα να περασεις το update ) όταν τελειώσει κανε reboot το κινητό και είσαι έτοιμος :-) αφου εκανα τα υπογραμμισμενα βρηκα μια 2gb!!!!!!!!!!! (αραγε κανει?) ακολουθησα τα κολπα και να η απαντηση CANT FIND UPDATE.ZIP IN SD CARD pls rename pack to update.zip and put it the root directoryof sd card αυτα καλημερες και ευχαριστω και παλι Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Πέτρο δοκίμασε να περάσεις το update zip στην sd όπως περιγράφω στο post#789(μέσω airdroid), ή κατέβασε την Ρομ κατευθείαν στο κινητό σου και με έναν file manager μετονομασέ την σε update.zip και μετέφερε την από το download folder στον αρχικό κατάλογο της sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 αφου εκανα τα υπογραμμισμενα βρηκα μια 2gb!!!!!!!!!!! (αραγε κανει?) ακολουθησα τα κολπα και να η απαντηση CANT FIND UPDATE.ZIP IN SD CARD pls rename pack to update.zip and put it the root directoryof sd card αυτα καλημερες και ευχαριστω και παλι Πετρο κανε τον κοπο και διαβασε στην πρωτη σελιδα τον ακριβη τροπο που κανεις update αν δεν εχεις το updater app. Εκει λεει οτι βαζεις το update.zip ειτε στην εσωτερικη μνημη του κινητου (οχι στην SD δλδ). ειτε στην SD αλλα ολα αυτα εφοσον το κινητο το εχεις συνδεδεμένο στο pc την καρτα μεσα στο κινητο και κανουμε την μεταφορα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts