babill2004 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Φωτογραφιών συνέχεια... https://www.flickr.com/pho...57645003796876 Edit: 08/05/2014 προστέθηκαν 2 νέες βραδυνές Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της φωτογραφικής, και δεν είναι σχετικό με το πόσο κοστίζει Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Φωτογραφιών συνέχεια... https://www.flickr.com/pho...57645003796876 Edit: 08/05/2014 προστέθηκαν 2 νέες βραδυνές Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της φωτογραφικής, και δεν είναι σχετικό με το πόσο κοστίζει φτιαξε το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Απο Vickmall το πηρα. Το εκανα αυτο που ειπες, ξεκινησε να κανει update, αλλα στο 98% κολλησε και σταματησε, λεει signature verification failed. Πρέπει να έχεις κατεβάσει λάθος ΡΟΜ.... κι εγώ αυτό ακριβώς το μήνυμα έπαιρνα, όταν διαπίστωσα ότι προσπαθούσα να περάσω λάθος ΡΟΜ (για το απλό Hongmi και όχι το 1S!! ).... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Στο 98 δεν κολλάει Πρεπει να περιμένεις λίγο. Σίγουρα δεν πατησες κανένα κουμπι ; Πρωτα θα περασεις την rom και μετα θα κανεις wipe οπου και να βαλεις το αρχειο δεν παιζει ρολο τουλαχιστον σε εμενα το εβλεπε και απο την sd. Το σημαντικοτερο ειναι να βαλεις την rom μεσω του κινητου και να μην το κανεις με εξωτετικο adapter κτλ Επίσης πήραμε μέσω OTA χωρίς να το καταλάβω 24.0.1 Το κατάλαβα απο ενα λάθος. Στα site που έχουν link απο YouTube δεν τα δείχνει καθόλου. Θα επιβεβαιώσω και θα επανελθω. Επίσης όταν πας να κανεις update δεν σου λέει οτ εχεις τι τελευταιο. Άκυρο για τα video όλα καλά ενα adblocker έφταιγε. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Πρέπει να έχεις κατεβάσει λάθος ΡΟΜ.... κι εγώ αυτό ακριβώς το μήνυμα έπαιρνα, όταν διαπίστωσα ότι προσπαθούσα να περάσω λάθος ΡΟΜ (για το απλό Hongmi και όχι το 1S!! ).... Μαλλον κατεβασα λαθος rom. Δεν μπορω να βρω ποια ειναι αυτη για το 1s, μπορει να στειλει καποιος link να την κατεβασω; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μαλλον κατεβασα λαθος rom. Δεν μπορω να βρω ποια ειναι αυτη για το 1s, μπορει να στειλει καποιος link να την κατεβασω; Πάνε εδώ και κατέβασε αυτή που γράφει: Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.9-4.3_armani_JHCCNBD24.0.zip Αυτήν έχω και στο δικό μου.....είναι Multilanguage και αρκετά σταθερή.....σε αναμονή της νέας 4.6.6 Multilanguage που θα την πάρει μετά μέσω ΟΤΑ από το System Update της συσκευής.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Topmar εσύ το ειδες το 24.0.1;;;; Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Topmar εσύ το ειδες το 24.0.1;;;; Ναι, κι εμένα το ίδιο γράφει....αλλά δεν το θυμάμαι σκέτο 24άρι...:lol: Το θέμα είναι πως δεν βγάζει update στην 4.6.6 Multi .....ακόμα... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Πάνε εδώ και κατέβασε αυτή που γράφει: Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.9-4.3_armani_JHCCNBD24.0.zip Αυτήν έχω και στο δικό μου.....είναι Multilanguage και αρκετά σταθερή.....σε αναμονή της νέας 4.6.6 Multilanguage που θα την πάρει μετά μέσω ΟΤΑ από το System Update της συσκευής.... Ok, το εκανα. Δεν την επαιρνε απο την sd και την πηρε μεσα απο τη μνημη του κινητου. Κανονικα ομως δεν πρεπει να μου εμφανισει κι ενα update.zip στη μνημη του κινητου μετα την εγκατασταση για να το τρεξω κι αυτο? Δεν μου το εμφανιζει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 φτιαξε το λινκ Δεν ξέρω γιατί τη μία δουλεύει και την άλλη όχι. Ισως όταν προσθέτω φωτογραφίες να τροποποιείται. Θα το κοιτάξω. Sorry παιδιά... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ....Κανονικα ομως δεν πρεπει να μου εμφανισει κι ενα update.zip στη μνημη του κινητου μετα την εγκατασταση για να το τρεξω κι αυτο? Δεν μου το εμφανιζει. Όχι, ούτε εμένα έβγαζε.....αλλά δουλεύει καλά και σταθερά....παίξτην λίγο αυτήν την έκδοση και ανέμενε με ΟΤΑ της επόμενη 4.6.6.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ps:υποψιν η κάμερα του hongmi είναι προρυθμισμένη στα 6Mpxs..βαλτην στα 8 αν δεν το χεις ηδη κανει.. πως γινεται αυτο? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 πως γινεται αυτο? Στην κάμερα πατάς ρυθμίσεις - ποιότητα εικόνας - επιλέγεις "υψηλή" Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Στην κάμερα πατάς ρυθμίσεις - ποιότητα εικόνας - επιλέγεις "υψηλή" δεν ξέρω αν είναι σίγουρα και από κει, αλλά το είδα καθαρά όταν επιλέγεις στις ρυθμίσεις advanced, και εκει ανοίγει η επιλογή για τα mp. Δηλαδή αποεπιλέγεις το simple mode και το βλέπεις. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ευχαριστω παιδια τσεκαρα και ειμαι ρουτ απο μινιντιλ μια ερωτηση (τελευταια για σημερα) υπαρχει εφαρμογη για μπαταρια? και πως μπορω να ξερω τι προγραμματακια τρεχουν ωστε να ζει η μπαταρια πιο πολυ? νομιζω δεν βασταει καθολου αλλα ισως χανεται ενεργεια σε πραματα που δεν βλεπω θενκς Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ευχαριστω παιδια τσεκαρα και ειμαι ρουτ απο μινιντιλ μια ερωτηση (τελευταια για σημερα) υπαρχει εφαρμογη για μπαταρια? και πως μπορω να ξερω τι προγραμματακια τρεχουν ωστε να ζει η μπαταρια πιο πολυ? νομιζω δεν βασταει καθολου αλλα ισως χανεται ενεργεια σε πραματα που δεν βλεπω θενκς Με την μπαταρία γενικά έχει ένα θέμα.... Κλείσε το 3G και άλλαξε το σε 2G για λίγη παραπάνω διάρκεια.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Στην κάμερα πατάς ρυθμίσεις - ποιότητα εικόνας - επιλέγεις "υψηλή" Κάμερα/ settings/aadvance κλεινεις το simple mode σε πετάει εξω ξαναμπαινεις settings/advance και η πρωτη ρύθμιση είναι mp. Είναιστο 6 και το βάζεις 8 Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 επισης κατι baidou και αλλα πως τα πετας εξω υποτιθεται εκανα default ψαχτηρι το γκουγκλ αλλα τπτ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 δεν ξέρω αν είναι σίγουρα και από κει, αλλά το είδα καθαρά όταν επιλέγεις στις ρυθμίσεις advanced, και εκει ανοίγει η επιλογή για τα mp. Δηλαδή αποεπιλέγεις το simple mode και το βλέπεις. Κάμερα/ settings/aadvance κλεινεις το simple mode σε πετάει εξω ξαναμπαινεις settings/advance και η πρωτη ρύθμιση είναι mp. Είναιστο 6 και το βάζεις 8 Σωστοί guys. Δεν το είχα χαμπάρι πάρει αυτό, παρά μόνο την ρύθμιση υψηλή - μέτρια - χαμηλή "πγιότητα". Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Με την μπαταρία γενικά έχει ένα θέμα.... Κλείσε το 3G και άλλαξε το σε 2G για λίγη παραπάνω διάρκεια.... πως το κανουμε αυτο? μια καρτα εχω μεσα ακομα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστοί guys. Δεν το είχα χαμπάρι πάρει αυτό, παρά μόνο την ρύθμιση υψηλή - μέτρια - χαμηλή "πγιότητα". εγω το εκανα παλι πουθενα δε μου δειχνει ενδειξη 6 ή 8 mp aaaaaa ειναι πρωτο πρωτο στα 8Μ?? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 πως το κανουμε αυτο? μια καρτα εχω μεσα ακομα Settings - Mobile Networks - Η κάρτα σου - Network Type Selection και επιλέγεις την 2η ρύθμιση.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 επισης κατι baidou και αλλα πως τα πετας εξω υποτιθεται εκανα default ψαχτηρι το γκουγκλ αλλα τπτ και τα themes κινεζικα ειναι Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Παρέλαβα την παρασκευή από minideal (Πέμπτη απόγευμα ήταν Κ.Δ Αεροδρομίου και Παρασκευή πρωί ήταν σπίτι μου :!:) Φορούσε την Multilanguage xxxxxx49. Κατευθείαν πέρασα την Official Αγγλοκινέζικη (την xxxxxx24 stable). Όλα μια χαρά. Για όσους έχουν την Multi και πάνε να περάσουν την αντίστοιχη Official και δεν τους βρίσκει το update.zip: Ρίξτε φορμάτ σε fat32 την sd και με το airdroid περάστε απευθείας στο root directory της sd την rom αφού την μετονομάσετε σε update.zip Μπαίνουμε Recovery κάνουμε το update και μετά όλα τα wipes, σε εμένα δούλεψε (το έκανα κυρίως γιατί βαριόμουν να περάσω drivers σε linux :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τι πρεπει να τσεκαρω για να βαλω τη miui v5; Τι βελτιωσεις θα δω; Εχω μουλτι λανγκ και ρουτ απο μινι ντιλ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Τραβηξα ενα βιντεο για δοκιμη και οταν πηγα να το ανοιξω μου γραφει 'αδυνατη η αναπαραγωγη βιντεο' Καμια ιδεα?εχω μουλτι και ειναι αγορασμενο απο Vick mall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts