rebel250 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ερώτηση στους ειδήμονες ςδώ με TWRP μπορούμε να φλασάρουμε την cm και αν ναι πού βρίσκουμε το imag Recovery Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ναι με TWRP μπορείς να φλασάρεις CM, links για τα πάντα στο 1ο post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5386757#post5386757 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπερα σε ολους, το εχω περιπου 2 μηνες , ολα δουλευουν μια χαρα εκτος το ραδιο, παταω να ανοιξει , γραφει οτι κανει scaning αλλα δεν κανει ποτε τιποτα και δεν βρισκει ποτε κανενα σταθμο , ποτε δεν μπορω να ακουσω ουτε παρασιτα ... βοηθεια pls !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπερα σε ολους, το εχω περιπου 2 μηνες , ολα δουλευουν μια χαρα εκτος το ραδιο, παταω να ανοιξει , γραφει οτι κανει scaning αλλα δεν κανει ποτε τιποτα και δεν βρισκει ποτε κανενα σταθμο , ποτε δεν μπορω να ακουσω ουτε παρασιτα ... βοηθεια pls !!! Μάλλον δεν εχεις βάλει ακουστικά. Για δοκίμασε, γιατί λειτουργουν και ως κεραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μάλλον δεν εχεις βάλει ακουστικά. Για δοκίμασε, γιατί λειτουργουν και ως κεραια.; Έχω τοποθετήσει ακουστικά και μάλιστα δυο τρία διαφορετικά μήπως και κάποιο ήταν χαλασμένο. Επίσης το αριστερό κάτω κουμπί των επιλογών όταν το πατάω δεν μου δίνει καμία επιλογή που σε άλλα κινητά δίνει αυτό για κάποιο περίεργο λόγο δείχνει νεκρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 ; Έχω τοποθετήσει ακουστικά και μάλιστα δυο τρία διαφορετικά μήπως και κάποιο ήταν χαλασμένο. Επίσης το αριστερό κάτω κουμπί των επιλογών όταν το πατάω δεν μου δίνει καμία επιλογή που σε άλλα κινητά δίνει αυτό για κάποιο περίεργο λόγο δείχνει νεκρό. ακριβως το ιδιο και σε μενα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπερα σε ολους, το εχω περιπου 2 μηνες , ολα δουλευουν μια χαρα εκτος το ραδιο, παταω να ανοιξει , γραφει οτι κανει scaning αλλα δεν κανει ποτε τιποτα και δεν βρισκει ποτε κανενα σταθμο , ποτε δεν μπορω να ακουσω ουτε παρασιτα ... βοηθεια pls !!! ακριβως το ιδιο και σε μενα Δοκιμάστε την ελληνική ρομ που βγήκε σήμερα. Παίζουν όλα απροβληματιστα και επιπλέον ενσωματωσαν το TWRP recovery. Μπράβο στο ελληνικό team για την δουλειά που μας προσφέρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 ακριβως το ιδιο και σε μενα Δεν εχω κοιταξει σε αλλες ρομ αν λειτουργουσε, αλλα σε global 45 που ειμαι τωρα λειτουργουν ολα ωραιοτατα. Τα ακουστικα που θα χρησιμοποιησεις δεν εχουν σημασια, εγω χρησιμοποιω Samsung. Αλλα και ενα γυμνο καλωδιο να βαλεις, πρεπει να λειτουργει. Το μενου του ραδιοφωνου σας ανοιγει? [ATTACH]51917[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Δεν εχω κοιταξει σε αλλες ρομ αν λειτουργουσε, αλλα σε global 45 που ειμαι τωρα λειτουργουν ολα ωραιοτατα. Τα ακουστικα που θα χρησιμοποιησεις δεν εχουν σημασια, εγω χρησιμοποιω Samsung. Αλλα και ενα γυμνο καλωδιο να βαλεις, πρεπει να λειτουργει. Το μενου του ραδιοφωνου σας ανοιγει? [ATTACH]51917[/ATTACH] εμενα οχι πρωτη φορα το βλρπω αυτο με οποια ρομ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλησπερα σε ολους, το εχω περιπου 2 μηνες , ολα δουλευουν μια χαρα εκτος το ραδιο, παταω να ανοιξει , γραφει οτι κανει scaning αλλα δεν κανει ποτε τιποτα και δεν βρισκει ποτε κανενα σταθμο , ποτε δεν μπορω να ακουσω ουτε παρασιτα ... βοηθεια pls !!! ακριβως το ιδιο και σε μενα Ερώτηση: έχετε διαγράψει εφαρμογές συστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Αλήθεια τώρα, δεν σας δουλεύει το ραδιόφωνο? Εδώ πιάνει σταθμούς χωρίς ακουστικά και εσείς συζητάτε ότι δεν δουλεύει? Από τον Μάιο που έχω το κινητό, έχω βάλει όλες τις ρομ (miui) και δεν είχα πρόβλημα σε καμία με το ράδιο. Με CM δεν το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ερώτηση: έχετε διαγράψει εφαρμογές συστήματος? λες? που το βλεπω αυτο? αν και δεν νομιζω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλημέρα σε όλους!!! Έχω βάλει ακουστικά, δεν έχω διαγράψει τίποτα απο το σύστημα, δεν έχω πειράξει καθόλου τη Ρομ και γενικά είναι ένα καινούριο τηλέφωνο χωρίς να έχω τροποποιήσει το παραμικρό. Ανοίγω ραδιόφωνο και βλέπω αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία 3(1) το εικονίδιο starting διαρκεί για κανα δυο δεπτερόλεπτα αλλά δεν κάνει τίποτα και επανέρχεται όπως στην φωτογραφία 3(2). Αν πάλι πατήσω το κουμπί power πάνω δεξιά και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο ξανά. Αν κάνω search για σταθμούς δεν βρίσκει τίποτα βλέπε φωτογραφία 3(3) (άλλο κινητό παράλληλα βρίσκει τα πάντα και δουλεύει άψογα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλημέρα χτες που έπαιζα με το κινητό (cm r7) εκατσα κ πέρασα την r8 .με το που εκανα reboot μου έβγαλε μύνημα για update μέσω ota στη r9! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Δεν εχω κοιταξει σε αλλες ρομ αν λειτουργουσε, αλλα σε global 45 που ειμαι τωρα λειτουργουν ολα ωραιοτατα. Τα ακουστικα που θα χρησιμοποιησεις δεν εχουν σημασια, εγω χρησιμοποιω Samsung. Αλλα και ενα γυμνο καλωδιο να βαλεις, πρεπει να λειτουργει. Το μενου του ραδιοφωνου σας ανοιγει? [ATTACH]51917[/ATTACH] Ναι.Ανοίγει και πραγματοποιεί εγγραφή και επανάληψη εγγραφής κλπ,κλπ.Η μόνη διαφορά είναι οτι είναι στα Ελληνικά.Έχω ξαναγράψει οτι λειτουργεί το ράδιο και με συνδετήρα για κεραία. PETTROS θέλεις να πεις οτι όταν πατάς το κάτω αριστερά πλήκτρο δεν σου εμφανίζει ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Προς ολη την παρέα αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το image για να κάνουμε root το τηλ καθώς και το image του TWRP 2.8 κατα ενα περίεργο τρόπο εχω κανει εγγραφη στο σαι που αναφέρονται τα παραπάνω στην πρώτη σελίδα αλλα δεν μπορω να τα κατεβάσω Σας ευχαριστώ ΥΓ υπάρχουν και άτομα σαν εμένα που δεν σκαμπάζουν και πολλά και είναι απαραίτητη η βοήθειά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Προς ολη την παρέα αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το image για να κάνουμε root το τηλ καθώς και το image του TWRP 2.8 κατα ενα περίεργο τρόπο εχω κανει εγγραφη στο σαι που αναφέρονται τα παραπάνω στην πρώτη σελίδα αλλα δεν μπορω να τα κατεβάσω Σας ευχαριστώ ΥΓ υπάρχουν και άτομα σαν εμένα που δεν σκαμπάζουν και πολλά και είναι απαραίτητη η βοήθειά σας https://mega.co.nz/#!A0pUFCbb!JQ4wFj3gfk9czQokJqu5xkKhclKNRPFbQKFJGJR45gI https://mega.co.nz/#!4hICnBJZ!df2efPH5xB2vHMyS9wX9dCQkyO2NrBTE_3T0EYM5nDQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Προς ολη την παρέα αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το image για να κάνουμε root το τηλ καθώς και το image του TWRP 2.8 κατα ενα περίεργο τρόπο εχω κανει εγγραφη στο σαι που αναφέρονται τα παραπάνω στην πρώτη σελίδα αλλα δεν μπορω να τα κατεβάσω Σας ευχαριστώ ΥΓ υπάρχουν και άτομα σαν εμένα που δεν σκαμπάζουν και πολλά και είναι απαραίτητη η βοήθειά σας Και γιατί δεν βάζεις μια και καλή την Ελληνική Rom που έχει Root και TWRP Recovery για να τελειώσεις με μία κίνηση; Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Και γιατί δεν βάζεις μια και καλή την Ελληνική Rom που έχει Root και TWRP Recovery για να τελειώσεις με μία κίνηση; Μπορεί κάποιος να μου πει πως απο cm μπορούμε να παμε σε ελληνική miui?για να βάλω τη cm εγκατεστησα το twrp αλλά τώρα πηγαίνοντας να βάλω την τελευταια ελληνική miui μου βγάζει fail(μέσω twrp).τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Τίποτα δε κάνεις λάθος. Πρέπει να τη περάσεις με τη διαδικασία από το fastboot Πρώτα την Κινέζικη και μετα την ελληνική Τουλάχιστον εγώ έτσι το κανα.. Edited November 3, 2014 by snoof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Έτσι ακριβώς.Μόνο με fasboot rom και μετά πέρασμα της Ελληνικής για να επανέλθει σε miui το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλημέρα σε όλους!!! Έχω βάλει ακουστικά, δεν έχω διαγράψει τίποτα απο το σύστημα, δεν έχω πειράξει καθόλου τη Ρομ και γενικά είναι ένα καινούριο τηλέφωνο χωρίς να έχω τροποποιήσει το παραμικρό. Ανοίγω ραδιόφωνο και βλέπω αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία 3(1) το εικονίδιο starting διαρκεί για κανα δυο δεπτερόλεπτα αλλά δεν κάνει τίποτα και επανέρχεται όπως στην φωτογραφία 3(2). Αν πάλι πατήσω το κουμπί power πάνω δεξιά και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο ξανά. Αν κάνω search για σταθμούς δεν βρίσκει τίποτα βλέπε φωτογραφία 3(3) (άλλο κινητό παράλληλα βρίσκει τα πάντα και δουλεύει άψογα) και στη τελικη αν αυτο δεν φτιαχνετε υπαρχει αλλη εφαρμογη για ραδιοφωνο που να μην ειναι ιντερνετικο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 και στη τελικη αν αυτο δεν φτιαχνετε υπαρχει αλλη εφαρμογη για ραδιοφωνο που να μην ειναι ιντερνετικο ??? Φτιάχνεται.Πρώτα κάνε wipe cache και μετά άλλαξε rom.Το ραδιο δεν θα έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Φτιάχνεται.Πρώτα κάνε wipe cache και μετά άλλαξε rom.Το ραδιο δεν θα έχει πρόβλημα. αν γινεται πιο απλα διοτι δεν καταλαβα τιποτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Και γιατί δεν βάζεις μια και καλή την Ελληνική Rom που έχει Root και TWRP Recovery για να τελειώσεις με μία κίνηση; Για ποιά room μιλάς φίλε μου και αν σου είναι εύκολο βάλε και ένα ling ΥΓ (με ενδιαφέρει η cm ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts